Anmeldelse af Najell graviditetspude 2024: Er puden værd at købe?

Indlægget indeholder reklame via annoncelinks.

Under graviditeten er det ofte svært at finde en behagelig stilling at ligge i. En populær hjælp, som mange kvinder sætter pris på, er en graviditetspude.

Vi havde mulighed for at teste Najell graviditetspude, og her er vores anmeldelse af produktet!

Najell graviditetspude puden i pakken ligger på gulvet

Er Najell graviditetspuden god? (vores anmeldelse)

Det korte svar er: Ja, det er helt fantastisk! Den kvinde, der prøvede puden omkring 4 måneder inde i sin graviditet, sagde, at den var en sand livredder, og at (citat):

“Jeg ville ønske, jeg havde haft den endnu tidligere!”

kvinde, gravid i fjerde måned.

Vi har siden fulgt op på brugen af puden, efter at barnet blev født. Vores testperson brugte puden under hele sin graviditet og har fortsat med at bruge den efter fødslen.

Den fungerer både som en ammepude og som en meget behagelig pude under nattesøvnen. Ifølge denne unge mor er denne pæne pude ganske enkelt i topklasse.

Objektivt set er der tale om et godt produkt af høj kvalitet. Den har en generøs størrelse med en længde på op til 165 cm. Omkredsen er 55 cm, men da den er blød og formbar, er den god til at kramme, selv hvis du har korte arme.

Puden er fremstillet af 95% bomuld og 5% elastan. Den består af to mindre puder, som kan tages ud og bruges separat, normalt til amning.

Æstetisk set er det en smuk pude i et simpelt design med et ensfarvet pudebetræk. Det er også muligt at købe ekstra pudebetræk i forskellige farver og mønstre.

Vi kan af hele vores hjerte sige, at vi er dybt imponerede over denne pude. Det er en fantastisk gave til alle, der er gravide, og en rigtig livredder for alle, der har problemer med at finde en behagelig stilling at sove i under graviditeten.

Najell graviditetspude produktbillede

Forsøger du at blive gravid? Se vores tips til de bedste graviditetstests!

Fordele og ulemper ved puden

Her er et forsøg på at beskrive både fordelene og ulemperne ved puden på en ærlig måde. Lad os begynde med fordelene:

  • Funktion – Puden er blød og giver lige den støtte, du ønsker, når du krammer den om natten.
  • Udseende – Den er stilfuld, enkel, men smuk i sin enkelhed. Passer diskret ind i de fleste soveværelser.
  • Fleksibilitet – Nyttig under graviditet, amning og som pude længe efter.

Nogle af de aspekter, der kan være negative, er:

  • Prisen – For nogle vil det føles som en stor investering, især hvis du har en masse nye babyudstyr, der skal købes.
  • Blødhed – Det er en smagssag, men nogle mennesker ønsker en lidt hårdere pude, som er mindre formbar, især når de ammer. Du kan dog justere hårdheden ved at binde puden strammere, hvilket gør den meget fleksibel i den henseende.

Vores vurdering er, at fordelene langt opvejer ulemperne. At bruge penge på kvalitet i en af de vigtigste perioder i dit liv, vil for de fleste mennesker være en god investering.

Samtidig har vi fuld respekt for, at ikke alle har råd til det, og at der findes billigere alternativer på markedet.

Hvem er Najell?

Najell Logo

Najell er et svensk mærke, der fokuserer på produkter til forældre. Virksomheden blev grundlagt af et par i Lund, som så et behov for funktionelle produkter til deres eget barn.

Når Najell beskriver sig selv, deres vision og politik, fremstår de som en meget moderne og bevidst virksomhed. De har en normkritisk holdning til, hvad forældreskab er og kan være, og fokuserer på det faktum, at alle forældre har ret til at være forældre på deres egen måde.

De har også en eksplicit miljøpolitik med en holistisk syn på bæredygtighed i produktion og genbrug.

Dette omfatter brugen af økologiske materialer, produkter, der er lavet til at holde til mere end ét barn, gennemsigtighed i arbejdsforholdene under produktionen og strenge regler for giftstoffer og skadelige kemikalier.

Det er vigtigt, at Najell også er omhyggelig, når det kommer til sikkerhed. Produkter, der skal bruges sammen med børn, bør du altid være særlig opmærksom på, hvor de kommer fra. Najells produkter går igennem:

  • Lægeundersøgelser
  • Høring af medicinske eksperter og interesseorganisationer
  • Prøvninger i uafhængige prøvningsinstitutter

Dette giver en stor sikkerhed og indebærer en langt mere streng proces end mange andre mærker, der sælges online i dag. Najell lægger unægteligt en stor indsats i at skabe kvalitet for alvor, og det kan ses i det endelige produkt!

Hvor kan du købe Najells graviditetspude?

Puden sælges kun i deres egen online butik.


Hvad er Najell graviditetspude?

Najell Pregnancy Pillow er et ergonomisk designet hjælpemiddel, der gør det nemmere og mere behageligt at ligge i sideleje, når du er gravid. Dette er ofte den mest behagelige måde at sove på under graviditeten, især i de sidste faser.

Najell graviditetspude på en seng aflang grøn pude

Najells pude er simpelthen:

  • En ca. 165 cm lang pude af bomuld og elastan med en blød inderside og en glat og behagelig yderside.
  • Pudebetrækket kan åbnes, og den lange pude består af to mindre puder, som kan bruges separat.

Hvordan bruger man graviditetspuden?

Der er flere måder at bruge puden på, og den er nyttig både under graviditet og amning.

En af de vigtigste funktioner, som vi tror, at de fleste vil sætte pris på, er som hjælp til at sove under graviditeten.

Kvinde ligger i sengen med Najell graviditetspude

Graviditetspuden er en utrolig behagelig støtte for den gravide krop under nattesøvnen.

Du kan bruge puden som støtte for at finde en behagelig stilling at ligge i. Det er populært at ligge på siden med puden mellem benene og kramme puden. Det giver en god støtte og skaber en naturlig stilling, hvor kroppen bliver aflastet.

Ud over at bruge puden om natten kan den naturligvis også bruges på sofaen foran tv’et eller til andre afslappende øjeblikke i hverdagen.

Efter graviditeten kan puden bruges til at støtte amning, eller hvis du skal til at pumpe modermælk.

Kvinde sidder med Najell graviditetspude rundt om kroppen

Ved at placere puden rundt om kroppen kan den bruges som støtte, når du ammer eller pumper brystmælk.

Med puden tæt ved hånden, når du ammer, kan du lægge dit barn i den rigtige højde, blødt og sikkert, uden at du behøver at anstrenge dine arme og skuldre mere end nødvendigt.

Det samme gælder for udpumpning af modermælk, som kan være en anstrengende proces, hvor du skal holde dine arme i en statisk position i mange lange minutter i træk flere gange om dagen. Med en aflastningspude skåner du dine arme, skuldre, ryg og nakke og kan finde en afslappende stilling at være i.

Vi har testet puden til alle disse formål, og den opfylder sit formål perfekt. Det er også muligt at åbne puden op og tage en mindre pude ud. Du kan f.eks. bruge den til at placere dit barn i en passende stilling under amning. Du kan eksperimentere for at finde den stilling, der passer bedst til dig og dit barn.

Hvem er Najell graviditetspude egnet til?

Najell graviditetspude er velegnet til de fleste kvinder under graviditeten og i mindst det første år efter graviditeten. Mange vælger at fortsætte med at bruge det selv efter det.

Puden er både stilfuld og funktionel og vil være en smuk dekorativ detalje i din seng, hvis du ønsker det, længe efter at småbørnsårene er forbi.

Hvis du kan lide at kramme noget blødt om natten, er denne pude fantastisk. Mange voksne kan lide at have en aflang krammepude, da den giver en afslappende stilling, uden at være gravid. Men det er især en funktion, som mange sætter pris på i de måneder, hvor det er sværest at sove, og hvor det er svært at finde en stilling, der er behagelig at ligge i.

Desuden er puden meget nyttig for dem, der ammer eller pumper deres bryster regelmæssigt. Så det er også en rigtig god ammepude.

Er Najell graviditetspuden god til at støtte amning?

Ja, puden er formbar og er god til at bære rundt om din krop. Babyen ligger blødt på puden, og du kan justere positionen, så babyen ligger tæt på dit bryst, så du har god adgang uden at belaste din krop.

Du kan også løsne den store pude og fjerne de to mindre puder indeni. Nogle foretrækker at bruge en mindre pude under amning, da det er lettere at placere barnet, hvis puden er kort. Det er en smagssag, og du kan prøve et par forskellige varianter for at se, hvilken stilling der er mest behagelig, og hvad der fungerer for dit barn.

Ammepuder kan se ud på mange forskellige måder, men især den langstrakte, formede stil af Najells graviditetspude er populær til dette formål. Nogle foretrækker en lidt fastere pude, hvor barnet ikke synker så meget ned.

Det er svært at sige, hvad der vil fungere for dig, da alle mødre og babyer er unikke, og den stilling, der er bedst at amme fra, varierer fra person til person. Under alle omstændigheder var vores erfaringer med Najell som ammepude gode, og vi fandt puden meget støttende.

Hvordan adskiller Najell graviditetspude sig fra andre graviditetspuder?

En ting, der adskiller Najell graviditetspuden fra mange andre lignende produkter, er dens længde og tykkelse. Mange lignende modeller fra andre mærker er ca. 150 cm eller kortere, mens Najells pude er op til ca. 165 cm og har en større omkreds. Desuden kan Najell graviditetspuden justeres ved at stramme knuden på pudebetrækket, hvis du ønsker den kortere.

En anden forskel ligger i blødheden og formbarheden. Najell graviditetspuden er lige i sin oprindelige form, hvorimod mange andre graviditetspuder er buede/krøllede i deres design. Dette er en fordel for dem, der ønsker at kunne sove med puden så lige som muligt.

Najells pude er lidt blødere end mange andre lignende produkter. Både det ydre materiale er meget mere skånsomt mod huden, og det indre er blødere. Det betyder også, at den synker mere ned, når du lægger vægt på den, hvilket kan være både en fordel og en ulempe alt efter dine præferencer.

Prismæssigt ligger Najell graviditetspuden et sted i midten. Der findes billigere produkter på markedet, men de dyreste er et godt stykke op i pris. Kvalitetsmæssigt betragtes Najells pude som et premiumprodukt, hvilket gør den overkommelig i denne kategori.