Anmeldelse af Sky Showtime 2024: Test af streamingtjenesten i Danmark

Indlægget indeholder reklame via annoncelinks.

Sky Showtime har lanceret sin streamingtjeneste i Danmark. Det er en af de store kanaler for streaming af amerikanske storfilm og serier, og udvalget består af medier fra mange forskellige filmselskaber. Vi har testet tjenesten, og her er vores vurdering af Sky Showtime Danmark!

Anmeldelse af Sky Showtime

Er det værd at anskaffe Sky Showtime? Vores vurdering

Hvis du ønsker adgang til både ny og gammel klassisk underholdning, med fokus på amerikanske film og serier, er Sky Showtime et rigtig godt alternativ.

Deres tjeneste er relativt prisvenlig, og udvalget er virkelig godt. Der er masser af klassiske film og serier, men også meget nyt, og udvalget udvides løbende. Der er en stor mængde eksklusivt indhold, som andre streamingtjenester ikke har.

Sky Showtime samarbejder med de store filmstudier i Hollywood, såsom Universal, Paramount, Nickelodeon med mere. Det betyder, at du vil finde meget kvalitetsunderholdning, som du kender fra Sky Showtime.

En ulempe er, at det ikke er muligt at prøve tjenesten gratis. Det er dog ikke særligt dyrt at teste en måned. Hvis tjenesten ikke falder i din smag, kan du opsige den, når du vil.

Fordele

 • Prisvenlig
 • Godt udvalg
 • Nem at bruge

Ulemper

 • Ingen gratis prøveperiode
 • Betaling kun med kort og PayPal

Alt i alt er Sky Showtime en god streamingtjeneste med masser af friskt indhold. Det er ikke en masse obskure titler, men velkendte kvalitetsfilm og serier.

Prisen er meget overkommelig, og dette kan helt klart være en udfordrer til andre store lignende tjenester!

Sky Showtime-logo

Hvad koster Sky Showtime i Danmark?

Da vi senest tjekkede (december 2023) var der to muligheder:

 • 69 kroner om måneden
Månedligt gebyr for Sky Showtime-tjenesten

eller

 • 549 kroner om året
Pris Sky Showtime ved årlig betaling

Det er markant billigere at betale årligt. Men hvis du blot ønsker at prøve tjenesten for at se, om du vil bruge den nok, kan det være en fordel at købe et månedsabonnement, som du kan opsige når som helst.

Prisvenligt pakketilbud

Der er også mulighed for at få adgang til Sky Showtime som en del af et pakketilbud gennem Allente i Danmark.

Her kan du få Sky Showtime sammen med andre store streamingtjenester i et prisvenligt pakke. Dette inkluderer også blandt andet:

 • Viaplay
 • HBO Max
 • Nordisk Film+
 • Discovery+

Læs mere på Allentes hjemmeside!

Allente Logo

Kan man opsige abonnementet når som helst?

Ja, du kan opsige dit abonnement, når du ønsker det. Du kan fortsætte med at se indholdet så længe, som du har betalt for, selv efter du har opsagt dit abonnement.

Hvilke serier og film er der på Sky Showtime?

Sky Showtime har et bredt udvalg af både nyt og gammelt indhold fra flere forskellige produktionsfirmaer. Her er nogle eksempler:

Screenshot af Sky Showtime-tilbuddene

Nye og eksklusive serier

Sky Showtime tilbyder et imponerende og varieret udvalg af nye og eksklusive serier, hvilket afspejler en bred samling af genrer og temaer. Her er en kort opsummering af deres nuværende tilbud:

Dramaserier: Med titler som ”Yellowstone” (5 sæsoner), ”Fellow Travelers” (1 sæson), ”Tulsa King” (1 sæson), og ”1883” (1 sæson), tilbyder Sky Showtime stærke dramaserier, der dækker alt fra moderne til historiske fortællinger.

Komedie og Dramakomedie: Serier som ”Frasier” (1 sæson), ”Poker Face” (1 sæson), og ”Dreamland” (1 sæson) blander humor med dybere temaer, tiltalende for et bredt publikum.

Action og Thriller: For dem, der søger spænding, er der serier som ”Special Ops: Lioness” (1 sæson) og ”Mayor of Kingstown” (2 sæsoner), som tilbyder actionfyldte og medrivende historier.

Sci-Fi og Fantasy: Fans af science fiction og fantasy kan nyde ”Halo” (1 sæson), ”Star Trek: Strange New Worlds” (2 sæsoner), og ”The Man Who Fell to Earth” (1 sæson).

Dokumentarer: Sky Showtime præsenterer også en række dokumentarer som ”The Russell Murders: Who Killed Lin and Megan?” (1 sæson) og ”Scouting for Models: The Dark Side of Fashion” (1 sæson), hvilket giver indblik i virkelige hændelser og historier.

Specialiserede Genrer: Med unikke serier som ”Grease: Rise of the Pink Ladies” (Musikal, 1 sæson) og ”Vampire Academy” (Drama, 1 sæson), imødekommer Sky Showtime også nicheinteresser.

Lokale og Internationale Serier: Sky Showtime inkluderer også en række nordiske og internationale serier som ”Björnstad” (Drama, 1 sæson) og ”Welcome to Utmark” (Dramakomedie, 1 sæson), hvilket viser deres engagement i en global publikum.

Klassiske Filmsamlinger

Sky Showtime tilbyder en imponerende samling af velkendte og elskede filmserier som en del af deres udvalg i Danmark. Her er en kort opsummering af nogle af de filmsamlinger, der er tilgængelige:

Transformers: En actionfyldt serie med film, der kombinerer sci-fi og spændende robotkampe.

Star Trek: Et ikonisk sci-fi-eventyr, der udforsker rummet og menneskehedens fremtid.

Mission Impossible: En serie fuld af spænding og spektakulære stunts med agenten Ethan Hunt.

Tilbage til Fremtiden: En tidløs klassiker, der blander komedie, eventyr og sci-fi med tidsrejser som centralt tema.

Beethoven: En charmerende og familievenlig filmserie om den elskede og uartige Sankt Bernhardshund Beethoven.

Indiana Jones: En eventyrsserie med den ikoniske arkæolog Indiana Jones i spændende og historiske eftersøgninger.

Gudfaderen: En af filmhistoriens mest berømte serier, der skildrer livet i en maffiafamilie.

Bourne Identity: En medrivende og actionfyldt serie om Jason Bourne, en mand med tabt hukommelse og ekstraordinære færdigheder.

Mumien: En blanding af eventyr og overnaturlige elementer, hvor hovedkaraktererne står over for antikke mysterier.

Shrek: En animeret serie, der med humor og charme fortæller historien om ogren Shrek og hans venner.

Grusomme Mig: En familievenlig animeret serie om Gru, hans søde Minions og deres eventyr.

Madagascar: En underholdende og eventyrlig animeret filmserie, der følger en gruppe dyr fra New Yorks Central Park Zoo.

Mange af vores store favoritter fra 80’erne findes i Sky Showtimes katalog.


Store Filmsucceser

Sky Showtime imponerer med sit udvalg af nogle af de største filmsucceser gennem tiderne, som spænder over en bred vifte af genrer og årtier. Her er en kort opsummering af dette omfattende udvalg:

Action og Eventyr: Sky Showtime inkluderer klassikere som ”Transformers” (2007), ”Mission: Impossible – Ghost Protocol” (2011), og ”Indiana Jones og det sidste korstog” (1989). Eventyrfilm som ”Jurassic Park” (1993) og dets efterfølgere, samt ”Dungeons & Dragons: Honor among Thieves” (2023), tilbyder spændende og fantasifulde oplevelser.

Drama: Tidløse dramafilm som ”Scarface” (1983) og ”Gudfaderen” (1972) er også inkluderet, hvilket giver seerne kraftfulde fortællinger og mindeværdige præstationer.

Gyser og Thriller: For fans af gyser og thriller er der film som ”Shutter Island” (2010), ”Get Out” (2017) og ”A Quiet Place” (2018), som tilbyder spænding og overraskelser.

Sci-Fi og Fantasy: Sci-fi-favoritter som ”Tilbage til Fremtiden” (1985) og ”Star Trek Beyond” (2016) er også med, sammen med fantasyfilmene ”The Huntsman: Winter’s War” (2016) og ”Snow White and the Huntsman” (2012).

Komedie: Lettere film som ”Ted” (2012), ”Baywatch” (2017), og ”Pitch Perfect” (2012) tilbyder grin og underholdning for en afslappende filmaften.

Diverse Genrer: Sky Showtime har også film som ”Gladiator” (2000), ”Lara Croft: Tomb Raider” (2001), og ”Saving Private Ryan” (1998), som repræsenterer en blanding af episke fortællinger og actionfyldte eventyr.

Hvilket udvalg har Sky Showtime for børn?

Sky Showtime tilbyder et omfattende udvalg af film og serier for børn, med en blanding af animerede eventyr, komedier og familievenlige actionfilm.

Skærmbillede fra Sky Showtimes børnefilm

Gode børnefilm på Sky Showtime

Sky Showtime tilbyder et omfattende udvalg af film for børn, med en blanding af animerede eventyr, komedier og familievenlige actionfilm. Her er en kort oversigt over deres børnefilmsamling:

Animerede Eventyr: Film som “Mesterkatten 2” (2022), “Marcel the Shell with Shoes On” (2021) og “Kung Fu Panda 3” (2016) tilbyder underholdende og fantasifulde fortællinger, der engagerer unge seere.

Familievenlige Komedier: “Ted Stones og Smaragdtavlen” (2022), “Tuffa gänget” (2022) og “Minioner: Historien om Gru” (2022) er blot nogle få eksempler på de sjove og lette film, der findes i udvalget.

Klassiske Favoritter: Sky Showtime inkluderer også elskede klassikere som “Grinchen” (2018), “Shrek” (2001) og “Madagaskar” (2005), som fortsat er populære blandt børn i alle aldre.

Musicals og Fantasy: Med film som “Shrek the Musical” (2013) og “De fem legender” (2012) tilbyder platformen også musicals og fantasyeventyr, der indbyder til sang og magi.

Action og Eventyr for Børn: “Beethovens skattejagt” (2014), “Mr. Peabody & Sherman” (2014) og “Croods – En ny tid” (2013) kombinerer eventyr med familievenlig action.

Højtidspecifikke Film: For dem, der søger sæsonbetonet underholdning, er der film som “Mariah Careys All I Want for Christmas Is You” (2017) og “Felix the Cat redder julen” (2004).

Gode tv-serier for børn på Sky Showtime

Eventyrsserier: Serier som “Paw Patrol” (9 sæsoner), “Dora Udforskeren” (8 sæsoner) og “Du og Blå løser gåder” (4 sæsoner) tilbyder spændende eventyr, der engagerer og underholder yngre seere.

Komedie og Familievenlige Serier: “Sam & Cat” (1 sæson), “Henry Fare” (5 sæsoner) og “De Helt Vilde Eventyr” (3 sæsoner) blander humor med hverdagssituationer og fantasi-elementer.

Animerede Actionserier: “Teenage Mutant Ninja Turtles” (2012, 5 sæsoner) og “Blaze og monstermaskinerne” (7 sæsoner) tilbyder spændende action og eventyr for børn.

Sci-Fi og Fantasy: “Star Trek: Prodigy” (1 sæson) og “Nella Prinsesse Ridderen” (2 sæsoner) tager børnene med på fantastiske rejser til andre verdener og dimensioner.

Langløbere og Nye Serier: Sky Showtime har langløbere som “SvampeBob Firkant” (13 sæsoner) samt nyere serier som “The Really Loud House” (1 sæson) og “Bosse Bjørn” (1 sæson).

Lærerige Serier: “Team Umizoomi” (4 sæsoner) og “Bubble Guppies” (6 sæsoner) kombinerer læring og underholdning på en kreativ måde.

Variation og Mangfoldighed: Udover disse findes en mangfoldighed af andre serier som “Patrick Stjernes Show” (1 sæson), “Victorious” (3 sæsoner) og “Ro i Stormen” (6 sæsoner), som tilbyder en rig variation for børn i forskellige aldre.


Er der dansk tekst / lyd hos Sky Showtime?

Ja, alt indhold har danske undertekster. De fleste børnefilm har dansk tale tilgængelig. Du kan selv vælge sprog på lyd og undertekster til det, du ser på.

Har Sky Showtime noget unikt indhold?

Ja, Sky Showtime tilbyder unikt indhold i Danmark, med en hel kategori af eksklusive film.

Deres udvalg spænder over flere genrer og inkluderer mange nye titler, der er udgivet i de seneste år. Her er nogle eksempler på de eksklusive film, der er tilgængelige på Sky Showtime:

 • Violent Night” (Action, 2022) – En actionfyldt film med en spændende handling.
 • Top Gun: Maverick” (Action, 2022) – En længe ventet opfølger til den klassiske film.
 • Minions: The Rise of Gru” (Komedie, 2022) – En familievenlig animeret film.
 • She Said” (Drama, 2022) – En medrivende dramafilm.
 • Watcher” (Thriller, 2022) – En nervepirrende thriller.
 • Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves” (Eventyr, 2023) – En eventyrfilm baseret på det populære rollespil.
 • Babylon” (Drama, 2022) – En dramafilm, der udforsker forskellige temaer.
 • M3GAN” (Gyser, 2022) – En skræmmende gyserfilm.
 • Infinity Pool” (Gyser, 2023) – Endnu en spændende gyserfilm.
 • Armageddon Time” (Drama, 2022) – En tankevækkende dramafilm.

I alt var der omkring 50 eksklusive film hos Sky Showtime, da vi tjekkede i december 2023.

Hvad er Sky Showtime?

SkyShowtime er en omfattende og ny streamingtjeneste, som repræsenterer et samarbejde mellem nogle af verdens mest fremtrædende studier og netværk, inklusiv:

 • Universal Pictures
 • Paramount Pictures
 • Nickelodeon
 • DreamWorks Animation
 • Paramount+
 • SHOWTIME®
 • Sky Studios
 • Peacock

Denne platform tilbyder en unik og mangfoldig katalog af underholdning, der spænder over alt fra nye og eksklusive serier og film til familievenligt indhold, medrivende virkelige historier, dokumentarer samt et rigt arkiv af tidløse favoritter.

SkyShowtime blev lanceret i Danmark i 2023 og har hurtigt etableret sig som en populær streamingtjeneste med sit brede udvalg og sin tilgængelighed i flere lande over Europa.

SkyShowtimes succes ligger i dens evne til at samle indhold fra nogle af de mest indflydelsesrige og kreative kilder inden for underholdningsindustrien.

Hvordan fungerer det at abonnere på Sky Showtime i Danmark?

At abonnere på Sky Showtime i Danmark er en simpel og brugervenlig proces. Her er trinene, du gennemgår for at komme i gang:

Opret en konto: Det første skridt er at oprette en konto hos Sky Showtime. Dette gøres normalt gennem deres hjemmeside eller app. Du skal indtaste nogle grundlæggende oplysninger som din e-mailadresse og oprette en adgangskode.

Vælg betalingsplan: Når din konto er oprettet, får du mulighed for at vælge mellem forskellige betalingsplaner.

Sky Showtime tilbyder ofte to muligheder: månedlig betaling og årlig betaling.

Årlig betaling tilbyder normalt en betydelig rabat sammenlignet med månedlig betaling, hvilket kan være et økonomisk fordelagtigt valg for dem, der er klar til at forpligte sig til et længere abonnement.

Betalings- og profilindstillinger: Efter du har valgt din betalingsplan og gennemført betalingen, kan du begynde at tilpasse din konto.

Dette inkluderer muligheden for at tilføje forskellige profiler på din konto, såsom voksenprofiler eller børneprofiler.

Børneprofilerne kan være særligt nyttige for at sikre, at yngre seere kun får adgang til alderssvarende indhold.

Udforsk indholdet: Til sidst kan du begynde at udforske det brede udvalg af film og serier, som Sky Showtime tilbyder.

Platformen er organiseret i forskellige kategorier for at gøre det lettere at finde noget, der passer til din smag. Du kan gennemse genrer, se nye og populære titler, eller udforske specielle samlinger og anbefalinger baseret på dine tidligere seervaner.

Sky Showtime er designet til at være så tilgængelig og brugervenlig som muligt, hvilket gør det nemt for abonnenter at nyde et bredt udvalg af underholdning af høj kvalitet.

Med enkel registrering, fleksible betalingsmuligheder og et bredt udvalg af indhold er det et attraktivt alternativ for mange danske seere.

Opret personlige brugerprofiler på Sky Showtime

SkyShowtime tilbyder en fleksibel og brugervenlig funktion, der gør det muligt for brugerne at oprette flere personlige profiler, hvilket er en stor fordel for husstande med forskellige smagspræferencer og behov.

Denne funktion gør det muligt for hvert familiemedlem at have en egen skræddersyet profil, komplet med personlig avatar og tilpasset indhold.

Forældre vil sætte pris på muligheden for at oprette børneprofiler, som tilbyder forældrekontrol og sikrer, at børnene kun får adgang til alderssvarende materiale.

Voksne medlemmer af husstanden kan på deres side nyde profiler, der indeholder hele spektret af SkyShowtimes indhold, fra de nyeste film og serier til klassiske favoritter.

At oprette og redigere disse profiler er enkelt. Brugere kan logge ind på deres konto via SkyShowtimes hjemmeside eller app og derfra tilføje eller redigere profiler med få klik.

Hver profil kan tilpasses med et unikt navn og avatar, og for dem, der ønsker en mere personlig oplevelse, er det også muligt at tilpasse visningssprog og aktivere specifikke indstillinger som automatiske forhåndsvisninger.

Med muligheden for at oprette flere profiler kan hvert familiemedlem få en personlig og tilpasset oplevelse, hvilket styrker SkyShowtimes position som en alsidig og familievenlig streamingtjeneste.

Kan flere personer streame samtidigt?

Ja, SkyShowtime tilbyder muligheden for at streame på op til to enheder samtidigt, hvilket er en attraktiv funktion for husstande med flere brugere.

Denne funktion betyder, at forskellige familiemedlemmer kan nyde deres yndlingsprogrammer og film samtidigt, uden at forstyrre hinanden. Det er perfekt for familier, hvor smagen varierer, eller når en person ønsker at følge en serie, mens en anden ser en film.

Derudover er der ingen begrænsninger for downloadet indhold. Dette betyder, at brugerne har friheden til at downloade deres favoritprogrammer og film for at se dem offline, hvilket er særligt nyttigt til at se under rejser eller i områder med begrænset internetforbindelse.

Er det muligt at opsige abonnementet på Sky Showtime, når man ønsker det?

Ja, det er muligt at opsige abonnementet på Sky Showtime, når man ønsker det. Sky Showtime er designet med brugervenlighed i tankerne, og dette inkluderer fleksibiliteten til at håndtere dit abonnement efter dine behov.

Brugere kan nemt opsige deres abonnement gennem nogle få trin, oftest via deres konto på Sky Showtimes hjemmeside eller app.

Når abonnementet opsiges, fortsætter tjenesten med at være tilgængelig indtil slutningen af den nuværende betalingsperiode.

Det betyder, at hvis du opsiger midt i en betalingscyklus, kan du stadig bruge Sky Showtime indtil den dag, hvor den næste betaling ville have fundet sted.

Denne funktion er særligt værdifuld for dem, der foretrækker fleksibilitet i deres abonnementer, da den gør det muligt at prøve tjenesten uden et langvarigt forpligtelse.

Desuden, for dem, der måske har brug for at tage en pause fra tjenesten af forskellige årsager, tilbyder muligheden for at opsige abonnementet når som helst en betydelig bekvemmelighed.

Sky Showtime – et udvalg for hele familien

Sammenfattende tilbyder Sky Showtime i Danmark en imponerende og diversificeret streamingoplevelse, der appellerer til et bredt publikum.

Med sit rige udvalg af eksklusive serier, storfilmssucceser, familievenlige børneprogrammer og en række klassiske og moderne filmserier, er der noget for enhver smag og interesse.

Desuden giver muligheden for at oprette flere brugerprofiler, muligheden for at streame på flere enheder samtidigt, og enkelheden i at opsige abonnementet en brugervenlig og fleksibel tjeneste.

Sky Showtime imponerer med sin kombination af kvalitetsindhold og praktiske funktioner, hvilket gør den til en konkurrencedygtig aktør på det danske streamingmarked.

For danske seere, der søger et bredt og kvalitetsrigt udvalg af underholdning, er Sky Showtime bestemt en platform værd at overveje.

Sky Showtime-logo