Bedste amme BH 2024: Bedst i test for støtte og amning

Indlægget indeholder reklame via annoncelinks.

Hvis du ammer dit barn, vil du hurtigt bemærke, at behovet for mælk kan opstå pludselig når som helst, hvor som helst. Så kan det være rart at være forberedt, at være i stand til hurtigt at give dit barn den nødvendige næring og komfort. I denne artikel ser vi nærmere på de bedste amme BH’er, du kan købe lige nu!

Mor ammer sin baby med en amme bh på

Hvilken amme BH er bedst i test?

Det absolut bedste mærke lige nu er, amme-bh’erne fra Boob. Meget høj kvalitet, mange forskellige varianter at vælge imellem og også velegnet til kvinder med større størrelser.

Boob Nursing Bra

Tjek prisen på:


Et af de mest populære valg er Carriwell amme bh’er. De har flere forskellige sorter og anbefales ofte af de mødre, der prøvede.

Carriwell Gravid- og Amming-BH

Tjek prisen på:


Et andet godt standardvalg er Medela amme bh’er. Vi har god erfaring med både Medela Comfy og Medela Nat- & Amme-BH.

Medela Nat- & Amme-BH

Tjek prisen på:


Sidst men ikke mindst vil vi også anbefale Abecita Mama Sport Amningbh. Det er lidt mere sporty og meget behageligt. Det giver dog ikke altid nok support, hvis du er stor i størrelse, så husk det.

Abecita Mama Active Amme-BH

Tjek prisen på:


Anmeldelser af 9 forskellige amme- bh’er

Her er et nærmere kig på 9 ammebh’er i forskellige stilarter, fra forskellige mærker.

Medela Nat- & Amme-BH

Medela Nat- & Amme-BH

Tjek prisen på:

Dette er en bh, vi anbefaler alle at få. Det er en billig bh designet uden klemmer, kroge eller noget andet, der irriterer eller kommer i vejen. Det er perfekt til brug i løbet af natten for komfort, med hurtig og nem adgang til amning. Medela’s bh er også ideel til at komme allerede under graviditeten, da det er meget behageligt at bære på grund af sin bløde stretch materiale.

Stoffet i bh’en er køligt og skånsomt på kroppen. Det er fugtafvisende, så du ikke behøver at føle svedig om natten. Det er såkaldt fire-vejs stretch, som mange amme -bh’er bruger.  Dette gør bustestøtten ekstremt fleksibel og blød.

Adgang er let, da kopperne er pakket ind, og du nemt åbner bh’en med den ene hånd på forsiden uden at skulle tage noget af eller knappe noget op. Medela’s bh kommer i mange forskellige størrelser og kommer i hvid og sort.

For os er dette et oplagt valg. At have en eller to af Medela Nat- & Amme BH er en livredder under graviditet og amning om natten!


Medela Comfy

Medela Comfy Amme BH

Tjek prisen på:

Denne amme-bh fra Medela er designet med gravide og ammende mødre i tankerne. Det er en let og behagelig beklædningsgenstand uden sømme, der gnider. En perfekt bh til at bære 24/7, mens amning.

Medela Comfy er lavet af et yderst behageligt og luftigt materiale, der føles behageligt og skånsomt på huden. Selvom du bærer bh’en i lange perioder, kan du næppe mærke det, og der er ikke noget, der irriterer eller skaber ubehag.

Kopperne er nemme at åbne med den ene hånd og lukker lige så let. Det giver dig hurtig adgang og tæt kontakt med barnet, når du ammer. Kopperne har aftagelige former i skum, der får bh’en til at se diskret ud, når den bæres.

Materialet er meget elastisk og fleksibelt. Det bidrager til den bløde og komfortable helhed. Det giver en virkelig luksuriøs fornemmelse, og denne amme bh har modtaget enormt gode anmeldelser online.

Hvis du vil have en kvalitet bh til at stole på, Medela Comfy Amme-BH er et sikkert valg. Vi anbefaler det stærkt og er sikker på, at du vil like det lige så meget som vi gør!


Carriwell Amme BH

Carriwell Gravid- og Amming-BH

Tjek prisen på:

Carriwell er en dansk virksomhed, der producerer tøj og produkter til kvinder under og efter graviditeten. Deres amme -bh’er er velkendte og kan findes i over 2.000 butikker rundt om i verden.

Denne ammebh er designet til at være enkel, men effektiv og behagelig. Det er en fremragende nat bh, der ligner Medela’s model. Det er behageligt at ligge mere ned og er perfekt, hvis du kan amme i sengetilstand.

Slåom -design gør adgangen let, og du behøver ikke at knappe eller tage din bh af, når amning skal udføres. Materialet er fantastisk blødt og er sømløst uden klemmer og kroge, der irriterer. Den er lavet af GOTS certificeret økologisk bomuld.

Carriwell har flere populære amme bh’er, herunder deres variant med gelbygel, der giver meget god støtte og modtog mange positive anmeldelser.

En populær amme-bh til en overkommelig pris gør det til en indlysende anbefaling fra os. Carriwell har mange populære barseltøj og bh’er, og kunder er generelt meget tilfredse med deres produkter.


Bravado Seamless Amme BH

Bravado Seamless Amme BH

Tjek prisen på:

Bravado blev startet som en lille canadisk virksomhed af to kvinder på udkig efter komfortable ammetøj til sig selv. For at gøre en lang historie kort udviklede de mærket Bravado, som nu er tilgængelig i over 30 lande!

Dette er en sømløs bh, hvilket betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om chafing dele, der skaber ubehag i løbet af dagen. Når det kommer til bekvemmelighed, er dette så tæt på perfektion, som du kan få. Bh’en er ideel til hverdagsbrug, dage ude i byen eller under vandreture.

De bløde kopper er designet til at blive tilpasset formen af dine bryster, som sandsynligvis også vil ændre sig flere gange i løbet af amningsperioden. Bravado Seamless er fantastisk til at bringe og bruge fra start til slut, så længe du beslutter dig for at amme.

Bravado bruger det, de kalder B-klip, som du hurtigt knappe på forsiden for nem adgang til den ene sides buste. På denne måde får barnet let maksimal hudkontakt under amning.

Bh’en har aftagelige skær, som du kan bruge til form og diskretion. Anmeldelserne er fremragende af mødre fra hele verden omkring Bravado Seamless, og vi kan kun blive enige: en ekstraordinært flot amme bh, som vi stærkt kan anbefale til alle ammende mødre derude!


Bravado Clip & Pump Seemless Amme BH

Bravado Clip & Pump Seemless Amme BH

Tjek prisen på:

Dette er ikke rigtig en ammebh, men et smart tilbehør til Bravado’s bh’er.  Ved hjælp af dette kan du, der bruger en brystpumpe, nemt få hjælp til at holde din pumpe og få dine hænder fri. Det er et værktøj, der blev anmodet om af mange kvinder, og Bravado er det eneste, der tilbydes. De kalder det en gamechanger i amning!

Du vedhæfter Clip & Pump til din almindelige amme-bh fra bravado. Så har du nem adgang til både at amme og pumpe mælk, når du vil gennem de enkle åbninger på forsiden. Super smart og virkelig et værdifuldt tilbehør, hvis du bruger brystpumpe.

Hvis du vil læse mere om brystpumper, kan du se vores guide til de bedste brystpumper!


Boob Fast Food Classic

Boob Fast Food Classic

Tjek prisen på:

Grundlagt i 1999, Boob mærket er et populært tøjmærke til barsel og amme- bh’er, der anvendes af kvinder over hele verden. Som virksomhed bekymrer de sig om både mennesker og miljø og udvælger omhyggeligt materialer og fabrikker at arbejde med.

Boob Fast Food Classic har et utroligt tankevækkende design, og da det blev oprettet, havde Boob udtrykkeligt i tankerne, at det kunne passe stort set enhver kvinde. De virkelig lykkedes i dette, og dette er også velegnet til kvinder med mindre bryststørrelser, der stadig har brug for en lidt større bikube.

Nøglen til deres design ligger i det sømløse og utroligt fleksible design. Den er lavet af dobbelt lag omkring koppen for ekstra støtte. Bh’en kan også justeres og forlænges, hvis det er nødvendigt, takket være de medfølgende kroge.

Kopperne åbnes let med den ene hånd takket være de tankevækkende spænder. På denne måde er det meget effektivt og nemt at tilbyde dit barn adgang til amning.

Boob Fast Food Classic er lavet af et blødt genanvendt polyamidmateriale med tynd spids øverst. Denne bh er beregnet til at blive båret fra graviditet og gennem amningsperioden.

Fast Food Classic er en rigtig flot amme -bh, hvor design, bekvemmelighed og funktion tages i betragtning, og slutresultatet er en virkelig godt udtænkt og funktionel amme bh.


Boob Amme BH Sport

Boob Amme BH Sport

Tjek prisen på:

Denne bh er en blød og sporty model, der giver god støtte, uden at komme i vejen eller føle sig utilpas. Det er perfekt til enhver aktivitet, hvor du er ude og omkring, uanset om det er at gå, yoga sessioner, løber eller bare lidt mere aktive dage i byen.

Når du ammer, har du hurtig adgang gennem et enkelt tryk på en knap på forsiden af bh’en. Så den ene side åbner for en diskret og nem amning.

Materialet består af genanvendt polyamid og elastan. Det er et hurtigttørrende og fugtafvisende materiale, der giver dig mulighed for at føle dig frisk, selvom du bliver svedig i løbet af dagen. Den er polstret i skuldrene og har en såkaldt bryderryg, som gør det nemt at bevæge sig frit og uhindret i den.

Hvis du er en mor, eller mor-til-være, der kan lide at dyrke motion, dette er en ren sporty bh til at bære hele amning-periode. Det er meget populært, og Boob er et anerkendt kvalitetsmærke, der lever op til det, de lover.


Abecita Mama Sport Amme BH

Abecita Mama Sport Amme BH

Tjek prisen på:

Abecita er et svensk firma fra 1932. De fremstiller kvindelige lingeri og badetøj i deres egen unikke stil med skandinavisk design og har stor ekspertise i at skabe funktionelt undertøj.

Denne sporty amme- bh er uden bøjler og materialet er såkaldt “coolshape”, som er fugtafvisende og trækker vejret for at holde temperaturen nede, når du sveder. Det giver god støtte uden at føle sig akavet, hvilket er præcis, hvad en sports-bh forventes at gøre.

Abecita Mama Sport Amning BH er lavet af tekstil, der er OekoTex-100 certificeret. Det betyder, at det er fri for skadelige stoffer, hvilket naturligvis er ekstra vigtigt for et stykke tøj, der er tæt på både din hud og dit barns hud.

Komfortable bløde polstrede stropper omkring skuldrene og en bred ryg for behagelig bevægelse. Vi er glade for at inkludere et svensk brand med et stilfuldt look og et yderst kvalitativt og funktionelt design. Abecita Mama Sport Amme BH kan varmt anbefales, hvis du vil have en sports-stil amme-bh!


Milki Amme BH

Milki Amme BH

Billig og meget behagelig amning bh fra mærket Milki. Det er ret sporty og sidder fremragende, selvom du bevæger dig meget i løbet af dagen.

Det er nemt at løsne kopperne og folde stoffet ned for at amme, hvis det er nødvendigt. Skulderstropperne kan justeres, og bh’en er generelt meget fleksibel og tilpasningsdygtig. Omkring brystvorterne er der et lille hul, mens det er dækket af et tyndt lag. Det giver en behagelig følelse, uden at føle sig afklædt.

Milki amning bh kommer i flere forskellige farver og er en meget populær model. Det fungerer dybest set for alle situationer og er både stilfuld, diskret og komfortabel. Du vil sandsynligvis ikke finde mange andre mere komfortable amme-bh’er i denne prisklasse, og vi er meget glade for at have fundet disse!

Hvis du vil have en billig ammebh med den bedst mulige komfort, Milki Amme-BH er et sikkert valg!


Hvad er en amme-bh?

En amme bh er en specielt designet bh, der kan åbnes for at give barnet adgang til amning på en hurtig og glat måde, uden at du behøver at fjerne eller trække hele bh’en ned. Derudover er amme-bh’er ofte lavet af lidt mere behageligt materiale for at være blid mod kroppen i denne specielle periode af livet.

Har du brug for en amme bh?

Det er sjældent at have brug for en bestemt beklædningsgenstand eller støtte. Men amme- bh gør det lettere, mens du ammer, især hvis du er ude en smule. Så er det nemt at få adgang til amning uden at skulle tage ud eller knappe for meget, men hurtigt og diskret åbne din amme bh.

Derudover er de bh’er, vi anbefaler, specielt designet til at passe din krop glat, mens de uundgåeligt gennemgår nogle ændringer i perioden efter fødslen. De er mere komfortable og ofte blidere for din krop, når du ammer, hvilket er meget værdifuldt i denne periode af livet.

En amme -bh sammen med en ammepude er nogle af de ting, vi er taknemmelige for at have haft, da vi ammede.

Er amme bh og graviditet-bh det samme?

Der er specifikke bh’er til graviditet og amning. Men mange ammebh’er er også egnet til at have under graviditeten. Derfor er det almindeligt at begynde at se på disse beklædningsgenstande, selv før barnet er født.

  • Ligheden mellem disse typer bh’er er, at de begge har ekstra fokus på at være komfortable, ofte uden, eller med meget få spænder og bøjle, der irriterer, når kroppen er mest følsom.
  • Forskellen mellem dem er, at en amme- bh også har en funktion, der gør det nemt at åbne eller få adgang til brysterne til amning.

Skal en amme bh være af samme størrelse som en almindelig bh?

Ja, som regel gælder den samme størrelse for en ammebh som for en almindelig bh. Især hvis du køber en variant, der er blid og former sig i henhold til kroppen. Hvis bh’en har en bøjle , skal du føle den korrekt, så den ikke trykker eller gnider mod brysterne.

Hvor mange amme-bh’er er nødvendige?

Det er naturligvis et individuelt spørgsmål, og svaret vil være forskelligt afhængigt af, hvem du spørger. Under alle omstændigheder er det almindeligt for kvinder at vælge at bære mindst 3-4 bh’er, eller endda en for hver dag i ugen. Derudover er det godt at have et par forskellige sorter for eksempel:

  • 2 for natten
  • 2 for dagen
  • 1 mere sporty variant

Vores tip er at købe et par forskellige sorter og derefter bestille flere af dem, du bedst kan lide.

Skal du købe amme bh under graviditeten?

Det kan være en god ide at købe i det mindste en variant selv før fødslen, for eksempel en behagelig nat bh. På denne måde vil du have tid til at se, hvilken slags du kan lide og har vænnet sig til det, selv før du begynder at amme.

Så kan det være godt at se, om din krop har tid til at ændre sig ved fødslen og tiden efter det. I nogle tilfælde kan du have brug for en størrelse større end du tidligere troede.