Bedste babynest 2024: Bedst i test sovepladser til baby

Indlægget indeholder reklame via annoncelinks.

En babynest er et sikkert sted for babyer at sove. Med en blød beskyttende ramme omkring den og en blød madras at ligge på. Babynesten giver dig som forælder ro i sindet, da barnet ligger et sikkert sted, og den giver barnet et ekstra hyggeligt miljø at ligge på. I denne artikel ser vi på de bedste babynester lige nu!

Lille baby ligger i stor babynest

Hvilken babynest er den bedst i test?

Vi er meget glade for Filibabba Babynest. Dette danske mærke har den perfekte kombination af en god pris, smukt design og børnesikkerhed.

En anden mulighed, som vi virkelig kan anbefale, er Voksi Premium Baby Nest. Dette er et lidt mere luksuriøst mærke, og denne babynest er fremstillet af materialer af den højeste kvalitet.

Hvis du vil have noget lidt billigere, kan du kigge på Minitude Babynest. Efter vores mening er dette den bedste model, du kan få i denne prisklasse!

Anmeldelser og info om alle 11 babynestene

Her er en mere detaljeret gennemgang af alle 11 babynest, som vi har kigget på i vores sammenligning.

Filibabba babynest

Filibabba Babynest

Tjek prisen på:

Filibabba babynesten skiller sig ud med sin unikke og smukke stil. De fås i mange forskellige farver og er helt sikkert nogle af de smukkeste produkter på markedet.

Filibabba-mærket hører til Scandinavian Baby Products og er populært i hele Norden. Deres produkter er af høj kvalitet, og de anvender nøje udvalgte materialer i deres produktion. De bruger f.eks. altid GOTS-certificerede bomuldsstoffer i deres produktion.

Filibabba Babynest har et blødt skumfyld og et betræk i økologisk bomuld. Det er denne trygge og hyggelige babynest, der både er behagelig og smuk at se på. Det er et yndig syn at se din baby ligge i en babynest fra Filibabba.

For os er dette den perfekte kombination af trend og tidløshed fra en af de førende virksomheder inden for design, når det gælder babyprodukter. Vi elsker Filibabba Baby Nest og anser den for at være en af de smukkeste modeller på vores liste!


Voksi Premium Baby Nest Flying

Voksi Baby Nest Premium Flying

Tjek prisen på:

Denne babynest er et unikt produkt med en fantastisk luksuriøs følelse. En del af hemmeligheden ligger i madrassen, som er lavet af såkaldt 3D-net. Det er et materiale, der er luftigt og tillader luft at cirkulere. Den bliver ikke varm eller indelukket, men holder din baby ved den rette temperatur under hele søvnen.

En anden god egenskab ved Voksi Baby Nest er, at du kan justere den, efterhånden som dit barn vokser. På produktet er der et bælte, som du kan åbne for at gøre hele rummet større. På denne måde kan du tilpasse babynesten til det lille barn, indtil det er tid til at sove i en almindelig seng.

Det, der virkelig gør denne babynest til et førsteklasses produkt, er de fine materialer, der er brugt til fremstillingen. Hver enkelt del er omhyggeligt udvalgt og har Oeko-Tex Standard 100 klasse 1-certificering, hvilket er en garanti for, at den ikke indeholder skadelige kemikalier eller andre uønskede stoffer. Desuden gennemgår Voksis-produkterne en række forskellige tests og opfylder de strenge sikkerhedskrav, der gælder i EU for babyprodukter.

En vigtig detalje ved en god babynest er, at madrassen skal have en moderat blød madras. Ikke for blødt, ikke for hårdt. Voksi Premium Baby Nest har en skummadras, der giver barnet perfekt ergonomisk støtte, uden at være så blød, at barnet synker ned. Rundt omkring er der robuste, men bløde kanter, der holder barnet sikkert på plads.

Vi har virkelig kun gode erfaringer med dette produkt. Du kan bruge babynesten lige fra fødslen og op til ca. 7-8 måneder, hvilket er en perfekt og sikker start på livet. Hvis du vil have det bedste på markedet, anbefaler vi klart at tjekke Voksi Premium Flying Babynest!


Albero Mio Babynest

Alberto Mio Babynest

Tjek prisen på:

En rigtig sød babynest, der både er overkommelig, har et yndigt design og har mange gode kvaliteter med hensyn til komfort og materialer. Albero Mio er helt klart en af de bedre babynestes i sin prisklasse.

Betrækket er lavet af silkeagtig bomuldssatin. Det er Øko-Tex-certificeret og er både godt for miljøet og skånsomt mod huden. Fyldet er lavet af polyester, og madrassen er fast og moderat hård med en skumgummipude.

Vi kan godt lide Albero Mio’s udseende og design. Den fås i flere forskellige farver med forskellige motiver i midten. En ting, som vi har læst flere negative kommentarer om, både på Jollyroom og Amazon, er, at farverne på nogle af modellerne er forskellige fra produktbillederne og virkeligheden. Hvis du er meget opmærksom på dette, kan det være værd at holde øje med. Det er ikke noget, vi selv har tænkt over, selv om vi kun har erfaring med den lyserøde model.

Det, der adskiller Albero Mio fra en mere overdådig babynest, er dens stabilitet. Det er ikke mærkbart, når barnet ligger ned, men hvis du f.eks. vil bære barnet i krybben, vil du bemærke, at den er lidt ustabil. Det er lidt sådan, at man får, hvad man betaler for her, og det er en enklere model end f.eks. Voksi, som er vores vigtigste anbefaling.

Men alt i alt er Albero Mio Baby Nest et rigtig godt produkt og bestemt sin pris værd. Hvis du vil have en sød babynest, der er blød og behagelig, til en rimelig pris, er dette et godt valg!


Jollein babynest

Jollein Babynest

Tjek prisen på:

Dette er en fin og ret billig babynest fra den hollandske producent Jollein. Den er fremstillet af Øko-Tex-certificeret bomuld og fås i mange flotte farvekombinationer og mønstre.

På trods af den lave pris er Jollein babynesten fremstillet i en bemærkelsesværdig høj kvalitet. Man kan straks mærke, at det er et godt produkt, når man mærker det. Madrassen er blød, uden at være for løs eller blød. De faste kanter holder barnet på plads og giver en behagelig følelse for barnet, når det ligger i babysengen.

Ud over at bruge Jollein babynesten som soveplads i hjemmet er den også fantastisk til at tage dem med på farten og f.eks. have med i barnevognen. Den er utrolig praktisk at have med sig og kan placeres næsten hvor som helst for at give dit barn et sikkert sted at sove, når trætheden kommer snigende.

Ellers er det en plejeløs babynest, og du kan nemt fjerne betrækket, hvis det skal vaskes. Materialerne består af:

  • Et betræk i økologisk bomuld
  • Polstring af polyesterfibre
  • Madras i PU-skum

Hvis du vil have en babynest af høj kvalitet uden at betale mere end nødvendigt, er dette en rigtig god mulighed. Den er robust og holdbar og føles mere som et premiumprodukt end en budgetvariant. Vi synes, at Jollein er en af de mest overkommelige løsning af alle babynestene lige nu!


Buddy & Hope Babynest

Ikke længere solgt.

Det svenske mærke Buddy & Hope designer fine babyprodukter, som ofte er meget prisvenlige. Dette gælder også for deres yndige babynest, som fås i mange søde farver.

Det er en enkel, men smuk babynest, der følger et klassisk design. Yderkanterne har flæser hele vejen rundt, hvilket giver hele produktet et drømmende udseende. Vores første indtryk er, at det er en fin babynest, men den skiller sig ikke ud på nogen særlig måde. Den opfylder alle krav til design og funktion, men giver os ikke nogen wow-oplevelse med det samme.

Materialet består af bomuld i det ydre stof og polyesterfyld. Betrækket kan vaskes i maskinen ved 40 grader, hvilket altid er et plus, når det gælder babyudstyr.

Hvis du vil have en mere enkel, grundlæggende babynest, er Buddy & Hope måske et godt valg. Det, vi især kan lide ved denne, er de flotte farver og det søde design. Kanterne, der bindes sammen med en snor, og flæserne rundt om gør den meget sød og indbydende. Buddy & Hope er en ok babynest til en billig pris, er vores vurdering!


Kaxholmen Babynest

Kaxholmen Babynest

Tjek prisen på:

En af de billigste babynester, vi har set på. Det er en populær løsning med mange gode funktioner, men designmæssigt er det måske ikke den mest sjove løsning.

Kaxholmen Baby Nest er fremstillet af 35% bomuld og 65% polyester. Dette giver en lidt “grovere” overflade og ikke helt den samme blødhed som en babynest med bomuldsbetræk. Samtidig er det ikke et problem for de fleste, da barnet normalt er påklædt, når det ligger der. Men det giver stadig en lidt mindre indbydende fornemmelse end de mere smarte babynestes.

Indvendigt er Kaxholmen fyldt med polyester, selv i polstringen i kanterne. Det hele giver en luftig og let fornemmelse, og barnet, der ligger i den, får det sjældent varmt eller ubehageligt. Hele babynesten giver en rigtig behagelig følelse generelt, hvad angår hårdheden i underlagskonstruktionen. Nederst kan du åbne kanterne og fastgøre dem med et spænde. Det gør det nemt at få adgang til den, f.eks. når du skifter en ble.

Alt i alt må vi sige, at dette er en babynest, der er af rigtig god kvalitet i forhold til prisen. Hvad vi måske savner, er den hyggelige og indbydende følelse, som en rigtig fin babynest kan give. Her er det mere afpudset, og fokus er på funktion. Og det fungerer fint. Vi er heller ikke de store fans af designet her, med nogle kedelige farver og enkle mønstre. Men det er helt sikkert en smagssag.

Hvis du ønsker en billig og velfungerende babynest, der fungerer fint, kan vi stadig anbefale Kaxholmen. Den er populær, og vi kan sagtens se hvorfor, selv om den ikke ligefrem blev en favorit for os.


Done by Deer Baby Nest

Done by Deer Babynest

Tjek prisen på:

En rigtig hyggelig og utrolig sød designet babynest fra Done by Deer. Vi har meget gode erfaringer med Done by Deer, og deres babynest er af samme høje kvalitet som deres øvrige sortiment.

Som sædvanlig hos denne producent har vi her en god kombination af stilfuldt design og praktisk funktion. Betrækket er lavet af et fint bomuldsmateriale, der er både blødt, glat og føles godt mod huden. Selve madrassen er lavet af PU-skum og er perfekt i hårdhed. Der skal være en vis modstand, så barnet ikke synker ned, uden at det samtidig er for hårdt. Done by Deer har gjort det meget godt på denne babynest.

Du kan åbne babynesten ved hjælp af en godt skjult lynlås. Det gør det nemt at vaske betrækket i vaskemaskinen, hvis det er nødvendigt.

I bund og grund er Done by Deer babynest ret enkel. Men den skiller sig alligevel ud, når man først har fået en fornemmelse for den. Materialerne er nøje udvalgt, og det er virkelig af højeste kvalitet. Det er næsten overraskende, at dette er en rimelig billig babynest, når man tænker på, at den stadig har en ret lav pris.

Vi er altid overrasket over den danske producent, der leverer kvalitetsprodukter gang på gang. Hvis du vil have en prisbillig og virkelig dejlig og behagelig soveplads til din baby, så kan vi helt klart anbefale Done by Deer Babynest Cozy Plus Dreamy Dots!


Liewood Babynest

Liewood Babynest

Tjek prisen på:

Utroligt søde babynester, der ligger i den lidt højere prisklasse. Liewood er kendt for sit elegante design og mere eksklusive babyprodukter. Den er dog stadig helt ok i pris og holder en meget god kvalitet.

En ting, der adskiller Liewood babynesten fra mange andre, er, at den også fungerer som en babylift. Ved hjælp af de praktiske håndtag kan du nemt løfte barnet, f.eks. fra sengen til barnevognen. Det er meget praktisk at kunne bære hele dit barns soveområde uden at skulle vække dit barn.

Alle dele kan skilles ad, og babynesten består af:

  • Et omslag
  • En madras
  • En træbase

Produktet er fremstillet udelukkende af økologisk bomuld. Den føles dejlig blød og dejlig, og designet er utrolig sødt. Liewood babynesten kan købes i mange forskellige farver og mønstre. Især udseendet er en af de ting, vi bedst kan lide ved dette produkt.

Liewood babynesten er testet og godkendt i henhold til europæiske standarder, også til sin funktion som babylift. Det giver dig ro i sindet og giver dig sikkerhed for, at dit barn er i sikkerhed hele tiden.

Hvis du er lige så glad for designet som os, og hvis du sætter pris på at kunne flytte og bære barnet nemt, er dette den perfekte løsning for dig. Vi kan varmt anbefale Liewood Babynest, og det er et rigtig godt produkt, som du vil få meget brug for.


NG Baby Mood

NG Baby Mood

Tjek prisen på:

Dette er ikke en klassisk babynest, men har i stedet en rund form med høje kanter hele vejen rundt. Der er flere forskelle mellem NG Baby Mood og de fleste af de andre produkter, som vi har medtaget i denne artikel.

Forskellene mellem NG Baby og den almindelige babynest er:

  • Størrelsen – denne har mere plads end en babynest.
  • Fyldningen – I kanterne af NG Baby Mood er der en fyldning af styrolitkugler.
  • Form – Denne er mere rund i formen og er tilpasset til at sidde i, lege i, og ikke kun til at sove i.

NG Baby er perfekt både som legeområde for dit barn og til dejlige øjeblikke med hygge og hvile. Det er et meget populært produkt, som er lige så godt til leg, til at lære at sidde og kravle og til at hvile sig, når trætheden kommer snigende.

Betrækket er lavet af hør og kan tages af og vaskes. Babynesten fås i flere forskellige farver og har et ret enkelt design. Det er let at tilpasse i de fleste rum og er flot at se på. Desuden fås de i flere forskellige størrelser. Hvis du har flere børn, kan de nemt få plads sammen i en af de større modeller.

Hvis du vil have mere end blot en babynest til at sove i, er NG Baby Mood Babynest en god mulighed. Det er et godt produkt, selv om prisen er lidt høj. Hvis du blot ønsker en klassisk babynest, som kun er til at sove og hvile i, foretrækker vi en anden. Men hvis du vil have noget lidt ekstra, er dette helt sikkert et rigtig godt valg!


Minitude Babynest

Minitude Babynest

Tjek prisen på:

Her har vi en utrolig billig babynest fra Minitude. Den fås i et par forskellige farver og har et smart design, som nemt kan åbnes i fodendenden ved hjælp af en velcrobånd.

Betrækket på Minitude babynesten består af et polyestermateriale. Den er også Oeko-Tex-certificeret og har en ret blød og kølig fornemmelse. Den er dog ikke så glat og fin som f.eks. de mere sarte bomulds-babynestene, som vi har testet. Men det er helt sikkert et godt materiale.

Minitude har gjort et godt stykke arbejde, selv om vi synes, at madrassen ikke er den bedste. Den skal ikke være for blød, men her føles den næsten lidt for tynd. Mange andre babynestes har en tykkere bund, så du kan placere den stort set hvor som helst. Minitudes babynest placeres bedst på en overflade, der allerede er lidt blød, f.eks. en seng.

Bortset fra den nederste del er dette en fin og yderst prisvenlig babynest. Hvis du ønsker et enkelt, men fint sted, hvor du kan placere din baby sikkert, er Minitude Babynest bestemt værd at se nærmere på. Det er et meget prisvenligt produkt, som vi anbefaler til dem, der ikke ønsker at bruge mere end nødvendigt på en babynest.


Carena Mysingen Babynest

Ikke længere solgt.

Dette er endnu en budgetmodel, en enkel, men ret fin og meget billig babynest fra Carena. Det er en almindelig model, der fås i flere forskellige farvetoner.

Det er et helt ok standardprodukt med flere fordele. Lige den rigtige størrelse, nem at åbne og lukke i den ene ende og den rigtige blødhed. Desværre er følelsen ikke så indbydende, og hele babynesten kan nemt føles lidt kold og hård. Den har ikke rigtig den indbydende fornemmelse, som mange andre babynestes kan give. Det kan være værd at betale et par hundrede ekstra for at få en lidt bedre følelse.

Samtidig er Carena Mysingen en ok babynest. Det ydre stof er fremstillet af bomuld og polstret med polyester. Betrækket kan tages af og vaskes, og det er en nem og smidig proces.

Den største fordel ved denne babynest er prisen. Vi giver den generelt en god bedømmelse, men det er ikke vores favorit, hvis vi skal være ærlige. Hvis du ønsker en enkel og meget billig babynest, fungerer Carena Mysingen, og det er bestemt ikke et dårligt valg. Hvis du kun skal have den i en kort periode, kan det være et smart valg for at spare på omkostningerne.


Hvilke typer babynest er der?

Babynestene findes i mange forskellige former og stilarter. De mest almindelige er de aflange, der er formet efter barnets krop. De har høje kanter hele vejen rundt for at holde barnet sikkert på plads.

Der findes også modeller, der er runde. De kan være flade eller lidt dybe som en skål, hvor barnet ligger indeni med en ramme eller en kant, der går hele vejen rundt om barnets krop. Nogle varianter er som en blanding mellem en babynest og et aktivitetstæppe.


Du vil måske også gerne se tips om puder til baby!