Bedste babyseng 2024: Bedst i test tremmeseng

Indlægget indeholder reklame via annoncelinks.

En babyseng er et af de produkter, som du sandsynligvis ønsker at have på plads, allerede inden dit barn kommer til verden. Det er rart at have det forberedt, så du kan dekorere og gøre det hyggeligt for babyen, så den kan få trygge og sikre hvilestunder (hvis du er heldig, kan du måske også selv få et par stykker af dem). Der findes et stort udvalg af tremmesenger, og vi har undersøgt markedet for at finde de bedste babysengene!

Nærbillede af babyseng

Hvilken babyseng er bedst i test?

En af vores absolutte favoritter er Leander Linea babyseng. Det er en smuk seng af egetræ. Det er dansk design og funktionalitet når det er bedst!

Leander Linea Babyseng

Tjek prisen på:


Hvis du vil have en god seng, der både fungerer som babyseng og som juniorseng, kan vi anbefale enten den utroligt smukke Leander Classic eller Sebra Baby-& Juniorseng . De koster lidt mere end andre tremmesenger, men kan bruges i mange år, selv når dit barn vokser.

Leander Classic Baby-Juniorseng

Tjek prisen på:


Sebra Baby-& Juniorseng

Tjek prisen på:


Hvis du vil have en billigere løsning, kan du tjekke JLY Tremmeseng, som er en meget prisvenlig babyseng til nyfødte.

JLY Dream Tremmeseng

Tjek prisen på:


Der findes mange flere gode tremmesenger. Rul videre for at læse om 11 forskellige varianter! Se også disse praktiske rejsesenge til dig, der har brug for at have din barneseng med på rejsen!

Du vil måske også gerne se tips om nogle utroligt flotte sækkestole, eller find hyggeligt nattøj til børnene!

Anmeldelser af 11 forskellige babysenger

Her er et nærmere kig på alle de tremmesenger, som vi anbefaler.

Leander Linea Babyseng

Leander Linea Babyseng

Tjek prisen på:

Denne smukke tremmeseng fra Leander er utrolig populær. Den har et unikt design og er efter vores mening en af de smukkeste tremmesenger på markedet. Prismæssigt ligger den i den øvre ende af spektret.

Leander Linea er velegnet fra nyfødt og op til ca. 3 års alderen. De er en utrolig stabil seng, der faktisk kan bære en vægt på op til 100 kg. Det betyder, at den ikke går i stykker, selv hvis et lidt større barn skulle hoppe eller klatre på den.

Leanders senger er designet i klassisk dansk stil, samtidig med at der altid er fokus på funktionalitet. Sengen kan indstilles i tre positioner med forskellige højdeniveauer, afhængigt af barnets alder. Når barnet er lidt ældre, kan du fjerne den ene side, så barnet selv kan kravle ind og ud af sengen.

På trods af sit unikke design kan denne babyseng rumme en madras på 60 x 120 cm og har standardstørrelse. Det gør det også nemt at finde en passende madras, der passer til.

Leander Linea er fremstillet af smukt og holdbart egetræ og er uden tvivl en af de smukkeste og mest robuste tremmesenger, vi har testet. Dette er et fantastisk produkt, som vi virkelig kan anbefale!


Leander Classic Baby-Juniorseng

Leander Classic Baby-Juniorseng

Tjek prisen på:

Dette er en utrolig godt designet og funktionel barneseng, der kan bruges i mange år. Leander Classic er designet til at blive udvidet, efterhånden som dit barn vokser. Sengen kan bruges, når barnet er nyfødt, men op til ca. 7 år gammel!

Når barnet er lille, kan du bruge sengen som en normal tremmeseng med en hævet bund, så du nemt kan lægge barnet ned.

Efterhånden som barnet vokser, sænker du sengebunden, så barnet kan stå op ved hjælp af sidegitteret. Når barnet så er i stand til at gå selv, fjerner du den ene side, så det kan komme ind og ud af sengen selv.

Når du er klar, kan du endelig fjerne hele skinnen og bruge Leander Classic som en normal barneseng, indtil dit barn er ca. 7 år gammel. Så har du pludselig en stor, flot barneseng på hele 70 x 120 cm.

Hvis du forventer at kunne bruge denne tremmeseng fra det øjeblik dit barn er født og 7 år frem, vil du opdage, at det er en rigtig god investering. Selv om sengen koster lidt mere end nogle andre senge, vil den også være mere anvendelig i en længere periode af dit barns liv. Leander Classic er desuden et meget flot møbel, som er perfekt til børneværelset.

Sengen er lavet af fint bøgetræ med en smuk finish, behandlet med vandbaseret lak. Som nævnt er sengen ret stor og vejer over 38 kg som helhed. Den kan holde til en vægt på op til 100 kg, så det er helt sikkert en robust barneseng med et robust design.

Leander er et ægte kvalitetsmærke, når det gælder børnemøbler, og vi er meget glade for Leander Classic baby- og juniorseng. En af vores bedste valg, når det gælder barnesenge, som dit barn kan vokse i!


Sebra Baby-& Juniorseng

Sebra Baby-& Juniorseng

Tjek prisen på:

Sebra barneseng er enormt populære, og det er der en god grund til! Selv om det kan virke dyrt ved første øjekast, vil du hurtigt indse, at det er langt billigere, når du ser, at det kan justeres, så det passer til dit voksende barn.

Sengen kan gå fra 115 centimeter op til hele 155 centimeter, når den er fuldt udstrakt. Det betyder, at den vil være brugbar i mange år, selv efter at dit barn er vokset ud af vuggestuen. Bunden kan også hæves og sænkes, ligesom de fleste andre gode tremmesenger.

Da barnesengen er lidt speciel i sit design, er det tilrådeligt at købe en madras fra samme producent for at være sikker på, at den passer.

Vi sætter virkelig pris på denne tremmeseng både for dens design og for hvor nyttig den er, men også for hvor smuk den er på babyværelset. Der er en række farver at vælge imellem, og den vil lyse de fleste hjem op med sin tilstedeværelse. Hvis du ønsker at investere i en seng, der kan bruges i mange år, er Sebra baby- & juniorseng helt sikkert en kandidat!


Alice & Fox Lux 3-i-1 – Prisbillig seng til nyfødte

Alice & Fox Lux 3-i-1

Tjek prisen på:

Dette er en lidt mindre babyseng med en smart funktion, der gør det muligt at bruge den på flere forskellige måder. Når dit barn ikke længere sover i den, kan du omdanne den til en lille sofa eller et bord. Det er en meget smart måde at forlænge den tid, du har brug for møblerne på.

En anden positiv detalje ved Alice & Fox Lux 3-i-1 er, at den leveres med en madras og et betræk i pakken, når du køber den. Det gør den normalt ikke med andre krybber, så dette er en meget komplet og overkommelig pakke.

Madrassen måler 80 x 50 cm, så det er primært en madras, der er egnet til de første måneder af spædbarnslivet.

Selve krybben er lavet af et ret simpelt træ- og krydsfiner-materiale. Det er ikke den mest robuste seng, men den tjener sit formål og er sikker og tryg for et lille barn at ligge i.

I betragtning af den lave pris og de ekstra muligheder for at konvertere sengen er Alice & Fox Lux 3-i-1 en meget prisvenlig babyseng. Den er perfekt til dem, der ikke ønsker at bruge for mange penge på den første seng, men som ønsker et sikkert sted at sove for den nyfødte baby.


JLY Dream Tremmeseng

JLY Dream Tremmeseng

Tjek prisen på:

Dette er en meget populær og prisvenlig tremmeseng fra JLY. Den fås i et par forskellige modeller og med forskellige pakker med tilbehør.

Tremmesengen har et klassisk design, der både er sikkert og passer godt ind i de fleste rum. JLY Dream er blevet testet og godkendt i henhold til EU’s krav til produkter, der er egnet til små børn.

JLY Dream er lavet udelukkende af træ og er malet i rene giftfrie farver. Den passer til madrasser på 120 x 60 cm. Sengen anbefales til børn på op til 20 kg og kan normalt bruges fra nyfødte og opefter.

Som med mange andre babysenge kan højden justeres, så den passer til barnets størrelse og alder. Sengegavlen kan justeres i højden:

  • 22 cm
  • 37 cm
  • 52 cm

Et stort plus for JLY Dream er prisen. Dette er en af de mest prisvenlige tremmesenger af denne model. Det er ikke så robust og fint et træmateriale som f.eks. de bedste modeller fra andre mærker, men samtidig er det klart godkendt.

Vi kan godt lide JLY Dream, og hvis du vil have en god tremmeseng til en lav pris, er dette en fornuftig mulighed!


Done By Deer Babyseng

Done By Deer Babyseng

Tjek prisen på:

En meget smagfuldt designet tremmeseng fra det danske mærke Done By Deer. De fremstiller møbler og andet tilbehør til børn og familier med små børn. Skandinavisk design, der er både funktionelt og smukt i sin æstetik.

Sengen er praktisk, da den både kan bruges til de helt små babyer, men også når dit barn er blevet vokset og er blevet et par år gammel. Det er også nemt at fjerne den ene side af sengen. Det gør det nemt for dit barn at kravle ind og ud af sengen, og den kan endda bruges som sofa, når dit barn er for stor til at sove i den!

Done By Deer-sengen passer til madrasser med standardmål på 60 x 120 cm. Det er let at rengøre og vedligeholde med en fugtig klud og er ellers meget holdbart og langtidsholdbart. Sengen kan naturligvis justeres, så den passer til både nyfødte og større børn.

Vi kan virkelig godt lide designet, og det er en rigtig flot og omhyggeligt fremstillet krybbe. Takket være det faktum, at det kan bruges i flere år, selv som sofa, er det ganske overkommeligt, og det forbedrer et børneværelse enormt som designermøbel.

Done by Deer Tremmeseng kan varmt anbefales, hvis du kan lide dens design lige så meget som vi kan!


BabyDan Sofie Tremmeseng

BabyDan Tremmeseng Sofie

Tjek prisen på:

Dette er en prisbillig tremmeseng fra det danske kvalitetsmærke BabyDan. Sengen er lavet af robust fyrretræ og er en enkel, men funktionel og robust seng.

Det er en barneseng, der passer til madrasser i standardstørrelsen 60 x 120 cm. Sengen kan naturligvis indstilles i flere forskellige højdestillinger, så den passer til barnets størrelse og gør det lettere for dig som forælder.

En god egenskab ved BabyDan Sofie er, at en af siderne også kan justeres i højden. Det er ikke alle senge, der har denne funktion. Det gør det nemmere for dig som forælder at samle den nyfødte baby op liggende på en ergonomisk måde.

Vi er meget glade for BabyDan, og de er et anerkendt mærke, når det kommer til børnesikkerhed. De har også en masse andre børnemøbler i matchende stilarter. De er et af vores yndlingsmærker, når det kommer til sikkerhedsgitter til børn.

Alt i alt er BabyDan Sofie en rimeligt prissat, men robust og god standardseng, som vil passe til langt de fleste hjem.


Carena Ingarö Tremmeseng

Ikke længere solgt

En meget klassisk designet tremmeseng med funktion og enkelhed i centrum. Det er stilfuldt i sit traditionelle design og passer ind i ethvert hjem.

Carena’s produkter er holdbare og godt lavet, uden at prisen er for høj. Det gælder også for denne smukke babyseng. Den er lavet af et holdbart fyrretræsmateriale og står solidt på sin plads.

Sengen er perfekt til brug fra starten, når du får din nyfødte med hjem. Højden kan indstilles i tre forskellige positioner:

  • 55 centimeter fra gulvet – Velegnet til det lille barn, som du ofte løfter ind og ud.
  • 38 centimeter fra gulvet – når barnet er lidt ældre og kan sidde op selv.
  • 22 centimeter fra gulvet – Til et endnu større barn, der kan stå op og holde stængerne.

Sengen måler 120 x 60 centimeter og er testet og godkendt ud fra et sikkerhedsmæssigt synspunkt. Det er også malet med giftfri svensk maling, alt sammen med barnets bedste for øje.

Vi er meget glade for Carena Ingarö! Perfekt til dem, der ønsker en god seng med et enkelt design til en overkommelig pris. Et godt valg til en rimelig pris, ganske enkelt.


Stokke Sleepi og Sleepi Mini

Stokke Sleepi Babyseng

Tjek prisen på:

Det er det vidunderlige, innovative norske mærke Stokke, der står bag denne cool barneseng. Den skiller sig ud fra mængden med sit ovale design. Den giver hele sengen en blød fornemmelse, og dit barn vil føle sig tryg ved den omsorgsfulde form.

Ud over udseendet er sengen også meget funktionel i sit design. Selvfølgelig kan den justeres i højden, så du kan tilpasse den til dit barns størrelse. Desuden har sengen hjul, så du nemt kan flytte den fra rum til rum, når det er nødvendigt. Disse kan naturligvis låses, når sengen er på plads.

En af siderne kan fjernes, hvis du ønsker det, så dit barn kan komme op i sengen, når tiden er inde, og det kan kravle ind og ud af sengen på egen hånd.

Stokke er kendt for sin funktionalitet, og denne seng leveres med mulighed for at købe udvidelsesmaterialer, så du kan forlænge sengen yderligere. På den måde kan du lave den om til en juniorseng til lidt ældre børn.

Vi må også nævne Stokkes anden seng: Stokke Sleepi Mini Cot. Den er perfekt til de mindste, men kan også udvides og tilpasses, efterhånden som barnet vokser. Utrolig sød og sikker lille tremmeseng til babyer, der har brug for at sove sødt. Fås i pakker med forlængelsesstykker, så du hurtigt kan udvide den, når tiden er inde.

Både mini og almindelig version kan bruges fra 0 op til 10 år ved at udvide dem med Stokke Junior Extension Kit!

Vi kan godt lide begge disse tremmesenge fra Stokke. De laver børnemøbler med utrolig meget kærlighed og varme, og der er altid en tanke bag funktionen af deres håndværk.


Troll Royal Tremmeseng

Troll Royal Tremmeseng

Tjek prisen på:

Royal er den mere luksuriøse serie af møbler fra Troll. Denne barneseng er af høj kvalitet og er blevet grundigt testet for at opfylde de sikkerhedskrav, der findes i både Europa og USA, når det gælder udstyr til børn og babyer.

Troll Royal er en stor og rummelig tremmeseng, der er både funktionel og smuk. Den passer sammen med en madras på 120 x 60 cm. Sengens højde kan indstilles i tre forskellige positioner. Det gør det nemt for dig som forælder, når dit barn er nyfødt, og du lægger dit barn i seng, indtil dit barn vokser op og kan stå op selv.

Sengen er fremstillet af et robust naturmateriale af birketræ, der stammer fra de nordiske lande. Desuden bruger Troll altid helt giftfri lim og maling til sine børnemøbler, hvilket er sikkert og noget, vi sætter stor pris på.

Vi kan virkelig godt lide denne krybbe og den er rimeligt prissat. Troll Royal Tremmeseng er efter vores mening en af ​​de bedste babyseng i den mellemste prisklasse, og vi kan virkelig anbefale at købe den tidligt for at få et sikkert og behageligt sted at sove for din lille.


Troll Lux Babyseng

Troll Lux Babyseng

Tjek prisen på:

Troll er et populært mærke, der oprindeligt var fokuseret på det svenske marked, men som nu sælger børnemøbler i mange dele af verden. Deres krybbe Lux HM er et perfekt eksempel på, hvad der gør deres produkter så populære.

Denne krybbe er lidt billigere end deres Royal-model og har et lidt mere generisk design. Den har dog den samme høje kvalitet med hensyn til materialer, funktion og sikkerhed.

Troll Lux har et smukt design med flotte afrundede og glatte kanter og hjørner. Stilen minder om de klassiske krybber med et enkelt tidløst look, men har også et ekstra strejf af blødhed og varme.

Sengen er meget praktisk og kan justeres i tre forskellige positioner, så den passer til barnets størrelse og alder. Den måler 126 x 66 centimeter og er perfekt til at holde den nyfødte på plads. Den kan også ombygges med en særlig “junior-langside”, som du køber separat, så den også passer, når dit barn begynder at blive lidt større.

Troll bruger næsten altid skandinavisk træ til sine møbler og giftfri svenskproduceret maling og lim i de sidste faser af produktionen.

Vi er meget glade for Troll Lux Tremmeseng og sætter pris på, at det ved første øjekast ligner en hvilken som helst anden seng, men gemmer på noget dybere i sit design. Den er både funktionel og smuk at se på, og den er et passende valg til en helt okay pris. Helt sikkert anbefalet krybbe!


Ofte stillede spørgsmål om tremmesenge

Her er nogle almindelige spørgsmål og svar om tremmesenge.

Hvad er en tremmesenge?

En tremmesenge er en seng, der er specielt designet til små børn. Den mest almindelige form er en traditionel “krybbe” med gitre omkring.

I dag fås tremmesenge også i andre udformninger, og fælles for dem er, at de er lavet til små børn.

Nogle tremmesenge kan trækkes ud og nemt bygges om, så de passer, selv når barnet vokser. De er så en kombination af en barneseng og en junior- eller småbørnseng.

Hvornår kan du begynde at bruge en babyseng?

En babyseng kan bruges af babyer lige fra starten. Det er almindeligt, at kommende forældre køber barnesengen, før barnet er født. Sørg for, at der ikke er nogen huller eller lignende steder, hvor barnet kan sidde fast, især når barnet begynder at blive lidt større og bevæge sig mere. Du kan også bruge en babynest for at sikre dig, at dit barn er i sikkerhed.

Hvis du har en skråstole eller aktivitetstæppe og en babyseng, har du to gode steder at placere dit barn, både når det er aktivt, og når det er træt.

Mange forældre kan også godt lide at have en babyalarm ved sengen for at føle sig ekstra trygge, når barnet sover.

Hvor mange kilo kan en babyseng holde til?

Det varierer naturligvis fra seng til seng til seng og fra producent til producent, men i mange tilfælde kan de bære op til 20 kilo. Det betyder, at de kan klare belastningen fra et bevægeligt barn, der klatrer og leger, selv op til et par år gammel.

Tjek specifikationerne for den model, du er på udkig efter, for at få flere oplysninger om, hvad der gælder for den pågældende tremmeseng!

Hvor meget koster en babyseng?

Priserne varierer fra under 1000 DKK til over 10 000 DKK! Men de dyrere senge er ofte senge, der også kan bruges til større børn, såkaldte voksesenge.

Hvordan er tremmesengen lavet?

En tremmeseng består af en madras og et lagen. De skal have den rigtige størrelse, og dimensionerne på tremmesengen varierer fra producent til producent, så tjek omhyggeligt, inden du køber. Nogle producenter har usædvanlige mål, og det er bedst at købe en madras af samme mærke.

Det er også forholdsvis almindeligt at bruge et såkaldt sengerand. Det er et blødt stykke stof, som du sætter rundt om hele indersiden af sengen. Det gør den blødere for barnet, så det ikke rammer kanterne, og det er også med til at forhindre, at barnet kommer i klemme mellem lamellerne.

Derudover kan du selvfølgelig vælge lidt af det, du vil bruge til dynen, puden osv. for at gøre babysengen hyggelig og hjemlig.

Skal du købe en tremmeseng, før du får en baby?

Det er praktisk at have tremmesengen på plads, før barnet kommer. Det kan være en masse andre ting at stå op til og være stressende at begynde at sætte sengen sammen, når barnet allerede er der.

Samtidig er det helt i orden, hvis du ikke har haft tid til at få sengen på plads, for mange kan lide at sove ved siden af barnet det første stykke tid alligevel.


Her kan du læse flere artikler om børns søvn!