Bedste badedragt til børn og unge 2024: Flot funktionelt badetøj til piger

Indlægget indeholder reklame via annoncelinks.

Svømning og badning er både sjovt for børn i alle aldre og en fantastisk sport for børn. I denne artikel foreslår vi badedragter til piger i alle aldre, både til stranden, poolen og til dem, der har svømning som en sport!

Pige med badedragt og snorkel under vandet

Hvilken badedragt er bedst i test?

Hvis du vil have en smukt designet badedragt til små piger, må vi anbefale Liewood badedragter. Utrolig søde og fås i størrelser fra 2 år og op!

Hvis du ønsker en mere sporty model, anbefaler vi den klassiske Adidas Performance badedragt. Den passer perfekt og fås i størrelser til småbørn og helt op til teenagere!

Tjek også badedragterne hos Watery. De har Danmarks bedste udvalg af funktionelle badedragter til gode priser!

Rul ned for at se alle de badedragter, vi kiggede på! Se også sommerens mest trendy poollegetøj, den flydende hængekøje!

Anmeldelser af 17 forskellige badedragter, du kan bestille online

Her ser vi på hele 17 forskellige badedragter til børn. Vi har forsøgt at vælge både sporty varianter og mere stilfulde designerdragter. Vi har skrevet, hvilke størrelser de fås i, så det bliver nemmere for dig at finde den rigtige.

Se også vores tips om svømmebriller til børn! Vi har også en artikel med tips om badebukser til drenge!


Lindberg Belle badedragt

Lindberg Belle badedragt

Tjek prisen på:

 • Fås i tre størrelser fra 98-128 cm
 • Sødt design
 • Fra et velkendt mærke

Denne badedragt er skabt af det velkendte mærke Lindberg, som startede med elgskindstøj og vanter og i dag sælger funktionelt tøj og tilbehør til alle, der nyder at tilbringe tid i den nordiske natur. Ud over badetøj omfatter deres sortiment også udendørsbeklædning som f.eks. vanter, huer, fleecetøj og regntøj til børn, kvinder og mænd.

Badedragten har et meget piget design med ekstra stof på skuldrene, der næsten efterligner flæser, et snorbind i nakken, hvor du lukker badedragten med en sløjfe, og vigtigst af alt det blomstrede stof i pink. Foran er den foret, og langs det mellemlange snit ved benene er der også flæser.

Materialet, som Belle Badedragt er lavet af, består af 83% polyamid og 17% elastan, dette er for at sikre, at komforten er høj, og at dragten er elastisk. Desuden beskytter stoffet mod solen, da det har en solbeskyttelsesfaktor på 50+.


Liewood Badedragt

Liewoods badedragt

Tjek prisen på:

 • Fås i tre størrelser fra 98-116 cm
 • Stilfuldt og sødt design
 • Minimalistisk mønster i lyse farver

Filosofien bag Liewoods-mærket er at fremstille bæredygtige produkter med respekt for børns ømhed og uskyld i forhold til den moderne families livsstil. Med designs, der fokuserer på rene former og fine prints, der er fulde af personlighed, men også funktionelle, ønsker Liewood, at deres badedragter også skal fungere for fremtidige generationer.

Materialet, som badedragten er lavet af, består af 82 % genbrugspolyester og 18 % elestan, hvilket gør stoffet elastisk og behageligt. Både for- og bagsiden er foret, og materialet er desuden klorresistent, så farverne og pasformen ikke forringes efter en dukkert i poolen. De lange ærmer og solbeskyttelsen på 50+ beskytter din datter mod solskoldning.

Designet på Liewood badedragten er moderne og stilfuldt med en beige baggrund og et mønster, der viser en buket ferskner med blade og prikker. Der er flæser på skuldrene og rundt om taljen, og bagpå er der en lynlås, der gør det nemt at tage tøjet af og på.


Adidas Performance Badedragt

Adidas Performance Badedragt

Tjek prisen på:

 • Fås i seks størrelser til alderen 4-15 år
 • Stilfuldt design
 • Populært mærke

Bag denne badedragt står det verdenskendte Adidas-mærke, som er utrolig populært, især for sit fodtøj, men også for tøj med det velkendte logo.

Denne badedragt er meget stilfuld og enkel med sin sorte farve og et stort Adidas-logo på brystet. Benene er højt skåret, skulderstropperne er tykke, og ryggen er krydset og åben.

Materialet er fremstillet af 80 % genbrugsnylon og 20 % elastan. Dette gør stoffet tyndt, og brugeren føler sig let og smidig i vandet, desuden er stoffet strækbart og den åbne ryg bidrager til en rigtig god pasform.

For børn, der kan lide at lege og svømme i en pool eller svømmehal, er der intet problem, da Adidas Logo Swimsuit er klorresistent, og farven holder efter mange timer i vandet.

Prisen på denne badedragt er meget overkommelig, når man tænker på mærket bag produktet, så Adidas Performance Logo Badedragt er perfekt til dem, der foretrækker en overkommelig badedragt med et enkelt design og god kvalitet.


Luca & Lola Ragusa UV badedragt

Luca & Lola Ragusa UV badedragt

Tjek prisen på:

 • Fås i to størrelser mellem 62-80 cm
 • Farverigt design
 • Pastelfarvet mønster

Luca & Lola er Jollyrooms eget mærke, som tilbyder toppe, underdele og sko til børn i alle mulige forskellige stilarter og størrelser.

Ragusa er en badedragt med et meget sødt design, der passer til de fleste piger. Der er flæser på de tykke skulderstropper, og også omkring taljen er der en bred flæse, der næsten efterligner en klassisk ballerina-tutu.

Kostumet har et blomstret mønster og fås i farverne lyslilla, lyserød og gul. Materialet er fremstillet af polyamid og elastan, som gør stoffet elastisk, behageligt og slidstærkt. Desuden har stoffet en solbeskyttelsesfaktor på 50+, så dit barn er beskyttet mod solens stærke stråler på en varm sommerdag.

Prisen på Luca & Lola Ragusa UV-badedragt er absolut overkommelig, og dette er en badedragt som vil være perfekt til dit barn, uanset om familien foretrækker en dag ved poolen eller en dag på stranden.


Ebbe Sheena UV-badedragt UPF50+

Ebbe Sheena UV-badedragt UPF50+

Tjek prisen på:

 • Fås i fire forskellige størrelser fra 86-128
 • Unikt design
 • Populært mærke

Ebbe er et velkendt mærke, der sælger børne- og babytøj inspireret af det skandinaviske landskab med fokus på skov, hav og enge. Desuden prioriterer Ebbe holdbare materialer af høj kvalitet, der kan bruges mange gange og derefter gå i arv til den næste generation.

Sheena Classic Navy Stripe har et unikt design med relativt store flæser på skulderstropperne og ved benåbningen i navyblå farve. På for- og bagsiden er stoffet stribet i hvid og marineblå, og små røde ankre pryder også badedragten.

Materialet, som dragten er fremstillet af, er genbrugt og hurtigtørrende elastisk polyester. Desuden er den solbeskyttende med UPF 50+, som beskytter mod solen både i vandet og på land.

Ebbe Sheena UV Badedragt UPF50+ anbefales især til dem, der foretrækker et sødt design med den klassiske marineblå og hvide kombination med anker, og en holdbar badedragt, der vil kunne gå i arv til søskende og fremtidige børnebørn.


Speedo Disney Frozen badedragt

Speedo Disney Frozen badedragt

Tjek prisen på:

 • Fås i én størrelse, 98 cm
 • Sjovt Disney-design
 • Populært mærke

I over 100 år har det velkendte svømmemærke Speedo produceret badetøj til kvinder, mænd og børn, der ønsker at svømme hurtigere. Speedo har sammen med Disney skabt noget for alle Frost-elskere med denne badedragt.

Materialet, som dragten er lavet af, hedder Endurance 10, som er et hurtigtørrende og strækbart stof, der giver dit barn en høj grad af komfort og en god pasform med høj holdbarhed. Badedragten er også klorresistent og har en UPF 50+ solbeskyttelsesgrad for at sikre, at farverne og pasformen ikke ændrer sig efter mange svømmetag.

Designet er legende med et mønster af Elsa fra den ekstremt populære børnefilm Frost. Elsa er lyseblå, mens baggrundsfarven er mørkeblå, og der er desuden hvide linjer sammen med Elsa. Skulderstropperne er brede og har en lyserød farve. Ryggen er delvist åben med en bryderryg.

Hvis du har en datter, der elsker Frost, er Speedo Disney Frozen-badedragten helt sikkert det rigtige valg for dig!


Watery Eco Pool Party Badedragt

Watery Eco Pool Party badedragt

Tjek prisen på:

 • Fås i 7 forskellige størrelser til alderen 2-15 år
 • Sporty model
 • Perfekt til at lege og plaske

Dette er en meget populær badedragt af flere årsager. Badedragten har brede skulderstropper og en mere dækkende ryg for bedre støtte, et medium højt benudsnit for mere hofteafdækning og en højere ring ved brystet for at give badedragten en god pasform, der ikke flytter sig, uanset hvor meget dit barn leger og svømmer i vandet.

En anden grund til, at dette produkt er populært, er det klorresistente og genanvendelige materiale, som badedragten er fremstillet af, nemlig AquaFlex ECO. Dette er et stof fremstillet af 100 % polyester, hvoraf 50 % kommer fra genbrugte PET-flasker.

Materialet er også fuldstændig klor- og UV-resistent, så både pasform og farve forbliver i over 500 timer i vandet. Det er også vandafvisende, så badedragten ikke suger vand og føles tungere, når du bevæger dig. Endelig er der også en høj elasticitet i stoffet, som giver en følelse af frihed.

Watery Eco Pool Party Badedragten fås i en række forskellige farver, herunder rød, blå, pink og sort, og er perfekt til de mere seriøse svømmere, men også til alle legesyge børn.


Watery Freestyler Badedragt

Watery freestyler badedragt

Tjek prisen på:

 • Fås i 6 forskellige størrelser til alderen 4-15 år
 • Sporty model
 • Perfekt til dem, der elsker at svømme

Watery Freestyle er den perfekte badedragt til alle de aktive piger derude. Med et højt snit, smalle skulderstropper og en fri ryg er dette en stilfuld, men også funktionel badedragt til dig, der tilbringer meget tid i poolen, søen eller havet.

Materialet hedder Aquaflex og er ekstra slidstærkt og klorresistent. Desuden har skulderstropperne og stoffet 4-vejs elastik, hvilket bidrager til en ekstra god bevægelighed for armene. 

Andre fordele ved stoffet er, at det er vandafvisende, modstandsdygtigt over for olie og solcreme og har en UPF + 50 UV-beskyttelse, hvilket betyder, at badedragten har en meget god beskyttelse mod solen, så din datter ikke brænder sig.

Som en bonus følger der også en vandtæt taske med, som fungerer perfekt til transport af badedragten efter en svømmetur eller et bad, så resten af taskens indhold ikke bliver vådt. Watery Freestyler-badedragten fås i flere farver, herunder mørkeblå, koral, blå og sort.


Arena Finding Badedragt med ben

Arena Finding Badedragt med ben

Tjek prisen på:

 • Fås i fem størrelser til alderen 8-17 år
 • Sporty model
 • Perfekt til vandsport

Denne badedragt skiller sig ud, da den har korte, korte ben og er et rigtig godt valg for de piger, der føler sig mindre trygge i en almindelig badedragt, eller for dem, der dyrker enhver form for vandsport, både indendørs og udendørs.

Badedragten har UV-beskyttelse, som beskytter barnet mod at blive forbrændt af solen. Designet er stilfuldt med sort stof, to striber langs siderne og et lille hvidt logo på brystet.

Skulderremmene er robuste og relativt tykke, og ryggen er delvist åben med en afbrydelig ryg. Materialet er fremstillet af 54 % polyester og 46 % elastan, hvilket gør bevægelsesfriheden meget god. Desuden er stoffet klorresistent, så badedragten bevarer sin form og kvalitet selv efter mange timer i en pool eller svømmehal.

Arena Finding Badedragt med ben er derfor bedst egnet til en aktiv pige, der føler sig mere komfortabel med shorts-lignende ben, og som ønsker at kunne lege og bevæge sig uhindret i vandet.


Arena Solid Swim Pro

Arena Solid Swim Pro

Tjek prisen på:

 • Fås i syv størrelser til alderen 2-15 år
 • Sporty model
 • Populær model i svømning

Dette er en badedragt fra mærket Arena, som er et meget populært mærke inden for sportssvømning. Arena er et af de største svømmemærker på grund af den gode kvalitet og komfort.

Modellen er sporty og stilfuld med højt skåret og relativt tykke skulderstropper, der giver god stabilitet og støtte, når du svømmer og bevæger dig. Ryggen har en racer-ryg foroven og en åben del midt på ryggen, for at gøre pasformen mere præcis og for at forhindre, at stoffet bliver for løst. På brystet er der et lille hvidt Arena-logo.

Materialet hedder Max Life og er fremstillet af 46 % polybutylenterephthalat, som er fremstillet af genbrugte plastflasker, og 54 % polyester. Badedragten tørrer hurtigt for at holde dig varm efter svømning, og den er også 100 % klorresistent, så pasformen og farven ikke forringes efter svømning i en pool.

Arena Solid Swin Pro fås i en række forskellige farver og farvekombinationer, herunder pink og mørkeblå, mørkeblå og hvid, sort og hvid og mint og mørkeblå.


Speedo Boomstar Splice Flyback

Speedo Boomstar Splice Flyback

Tjek prisen på:

 • Fås i seks forskellige størrelser til alderen 6-17 år
 • Sporty model
 • Populært mærke inden for svømning

Det berømte Speedo-mærke blev grundlagt i 1928 og er i dag et af verdens førende mærker inden for badetøj. Med en mission om at inspirere folk til at svømme sælger de badetøj og udstyr til folk i alle aldre, der passer til alle former for vandaktiviteter.

Denne badedragt har et sporty design med brede skulderstropper, der giver fuld bevægelighed over skuldrene, høj beskæring ved benene og en delvist åben ryg. Derudover har den elastiske kanter omkring alle åbninger, så dragten sidder godt og bliver hvor den skal på trods af masser af bevægelse.

Stoffet, som badedragten er lavet af, hedder Creora HighClo og er klorresistent, så formen holder til trods for mange timer i poolen eller svømmehallen, og det er også hurtigtørrende, så du holder dig varm uden for vandet.

Speedo Boomer Splice Flyback er perfekt til en aktiv pige, der ønsker en holdbar badedragt, der holder formen på trods af masser af aktivitet i og uden for vandet.


Speedo Endurance+

Speedo Endurance+

Tjek prisen på:

 • Fås i seks forskellige størrelser til alderen 7-17 år
 • Sporty model
 • Populært svømning mærke

Dette er en badedragt, som ifølge Speedo selv er skabt til piger, der gerne vil gøre lidt mere ud af deres svømning. Dragten har brede skulderstropper og en åben ryg med kryds for at give stabilitet. I stedet for en almindelig badedragt har denne dragt shorts-lignende ben, der slutter midt på låret.

Fokus er her på en hurtigere fremdrift, da dragten er designet til at skabe et glid i vandet. Designet er stilfuldt med den sorte farve og et lille hvidt logo på brystet.

Speedo Endurance+ er således bedst egnet til de piger, der konkurrerer i svømning eller som blot ønsker at svømme hurtigere, og prisen er desuden meget overkommelig i betragtning af mærket og den høje kvalitet, der følger med.


Speedo Badedragt Printed Leaderback

Speedo Badedragt Printed Leaderback

Tjek prisen på:

 • Fås i seks forskellige størrelser til alderen 7-17 år
 • Sporty model
 • Unikt design fra et velkendt mærke

Det verdensberømte mærke Speedo har skabt en sporty badedragt med et unikt design. Med brede skulderstropper og shorts-lignende ben er dragten robust og stabil og holder sig på plads under hele svømmeturen.

Ryggen er åben og krydset for at undgå løst stof og for at sikre en perfekt pasform. Dragtens for- og bagside er sort, mens siderne har et abstrakt mønster i farverne lilla og pink.

På brystet er der Speedo-logoet i lyserødt, som matcher designet på siderne. Materialet, som dragten er lavet af, består af 80 % polymid og 20 % elastan for at sikre en perfekt pasform, men også komfort.

Speedo Printed Leaderback er bedst egnet til de piger, der konkurrerer i svømning og ønsker at fokusere på at svømme hurtigere, men også til de piger, der foretrækker shorts-lignende ben i stedet for den klassiske badedragts beskårne design.


Mirou badedragt med ben

Mirou badedragt med ben

Tjek prisen på:

 • Fås i ni forskellige størrelser, EU 36- EU 52
 • Sporty model
 • Enkelt design

Denne badedragt fra Mirou har et enkelt design med to farvekombinationer at vælge imellem.

Den ene er en sort badedragt med blå striber ned langs siderne, under brystet og langs de brede skulderstropper, og den anden har en sort baggrundsfarve med hvide striber.

Hvis du leder efter en badedragt, der er lidt mere dækkende, er dette måske det perfekte valg for dig, da den har shorts-lignende ben, der dækker toppen af låret. Ryggen er en fin detalje, der skiller sig lidt ekstra ud, med en lidt usædvanlig version af den klassiske wrestlerryg.

Materialet i Mirous badedragt består af 83 % polyamid og 17 % elastan, hvilket sikrer en god pasform med masser af bevægelsesfrihed. Stoffet har desuden en solbeskyttelse på 50+, hvilket er perfekt til en varm sommerdag, hvor solen er fremme.


Beco Maxpower

Beco Maxpower

Tjek prisen på:

 • Fås i seks forskellige størrelser til alderen 7-17 år
 • Sporty model
 • Stilfuldt design med farve

Beco er en førende tysk producent i Europa, der sælger badetøj, tilbehør og træningsudstyr til voksne og børn. Poolsko og badedragter er blandt de produkter, der fås fra mærket.

En af deres badedragter hedder Beco Maxpower, og det er en populær model primært til piger, der har brug for lidt ekstra plads til sidebenene eller brystområdet, da der er plads til det i denne dragt.

Materialet er 100 % polyester, som giver en glat og holdbar struktur, så badedragten tilpasser sig nøjagtigt til deres krop. Derfor skal du have denne badedragt på et par gange, før du kan se dens fulde potentiale og den perfekte pasform. Stoffet er også meget slidstærkt, og du kan svømme med dragten i over 300 timer, uden at pasformen eller farven ændrer sig.

Designet er stilfuldt med en sort for- og bagside og med en farve på siderne af dragten. Der er et udvalg af mørkeblå, lyseblå, grøn og rød, så der er noget for enhver smag. Ryggen er krydset, og skulderstropperne er brede for at give bedre stabilitet. Der er et lille hvidt logo på brystet.

Beco Maxpower er perfekt til piger, der ønsker lidt ekstra plads ved ben og bryst, og som sætter pris på lidt farve i deres badedragt.


Nike G Fastback One Piece

Ikke tilgængelig online

 • Fås i fem forskellige størrelser, fra XS til XL
 • Sporty model
 • Verdensberømt mærke

Nike er et ekstremt populært mærke, primært inden for sportsbranchen, men de tilbyder også en række forskellige former for tøj og fodtøj til hverdagsbrug.

Denne badedragt har et sporty og stilfuldt design med en sort for- og bagside. På siderne af dragten står der tre gange med hvide bogstaver ”NIKE”. Benene er højt beskåret, og skulderstropperne er ret tykke og kan også justeres, så du kan justere pasformen, og hvor stramt du ønsker, at badedragten skal sidde om din krop. Ryggen er åben med krydsede stropper og et hul i midten af ryggen. Der er også et lille hvidt Nike-logo på brystet.

Materialet er tyndt og hurtigtørrende, så du kan bevæge dig let i vandet og holde dig varm efter en dukkert i poolen eller havet.

Prisen på Nike G Fastback One Piece kan måske betragtes som lidt højere, men da Nike er skaberen af produktet, kan du forstå hvorfor. De justerbare skulderstropper giver dig mulighed for at bære badedragten i lang tid, selv hvis du vokser meget, hvilket kan gøre det til en investering, der er værd at investere i.


Kuling Ios Badedragt Summer Sun

Ikke længere solgt.

 • Fås i seks forskellige størrelser fra 86-140 cm
 • Sødt og farverigt design
 • Fra et populært mærke

Det svenske mærke Kuling tilbyder børnetøj til alle slags vejrforhold, uanset om det er strålende solskin og varmt vejr eller silende regn på en kølig dag. Deres produkter er kendt for at være holdbare og prisvenlige og er designet specielt til aktive børn med meget løb i benene.

Ios Summer Sun Badedragt har et fantastisk design med en gul baggrundsfarve og minimalistiske solsymboler i mørkere gul farve på hele fronten og ryggen. Badedragten har et medium snit med flæser langs kanterne, og skridtet er foret. Der er en lynlås bagpå for at gøre det nemt at tage tøjet af og på.

Badedragten er lavet af genbrugsmateriale og består af 96 % nylon og 4 % elastan, hvilket gør den hurtigtørrende og elastisk for at give komfort. Derudover har materialet en UPF 50+ solbeskyttelsesfaktor og lange ærmer, så dit barn ikke bliver forbrændt af solen.

For at opsummere er Kuling Ios badedragt Summer Sun perfekt til dem, der kan lide et farverigt og sødt design, som også er funktionelt med lynlås, lange ærmer og SPF.


Hvad betyder det, at badetøj er klorresistent?

Kort sagt betyder klorresistent badetøj, at det er fremstillet til bedre at kunne tåle brug i vand med klor. Langt størstedelen af det badetøj, der bruges af sportsudøvere, er klorresistent.

Denne type badetøj holder op til 20 gange længere end almindeligt ikke-resistent badetøj. Dette er især vigtigt, hvis du regelmæssigt svømmer i svømmebassiner eller andre bassiner med klor i dem. Men de har også en tendens til at være mere holdbare mod det slid, der opstår, når du svømmer i saltvand.


Se flere tips om forskellige typer tøj til børn!