Bedste badekar 2024: Bedst i test badekar til børn og baby

Indlægget indeholder reklame via annoncelinks.

At bade dit barn er en god måde at opretholde hygiejnen på og have det sjovt sammen. Badning af barnet er normalt et behageligt øjeblik for både forældre og barn. Her er vores udvalg af de bedste badekare til børn lige nu!

Lille baby i badekar

Hvilket badekar til børn er bedst i test?

Stokke Flexi Bath Badekar er det bedste, når vi ser på både pris og funktion. Den fås i en stor XL-model, der er fantastisk anvendelig, og badekarret er utrolig nemt at bruge med mange smarte funktioner. Bedste store badekar til børn.

✅ Populær i hele Norden

Stokke Flexi Bath Badekar

Til babyer er vi helt forelsket i Skip Hop Moby Smart Sling-3-Stage badekar. Den har så mange omhyggeligt udformede detaljer og er klart den bedste badekar til nyfødte.

✅ Sikker og komfortabel

Skip Hop Moby Smart Sling-3-Stage

Hvis du bare ønsker et simpelt bad, der er lidt billigere, anbefaler vi Beemoo Care som både er af høj kvalitet og meget overkommelig.

✅ God kvalitet i forhold til prisen

Beemoo Care Badekar

Gennemgang og vurdering af 10 forskellige badekar

Her kan du læse vores anmeldelse og flere oplysninger om alle de badekarer, vi har kigget på.

For større børn, der kan lide at lege med vand, skal du tjekke vores artikel om vandrutsjebaner!

Stokke Flexi Bath Badekar – Bedst i test

Stokke Flexi Bath Badekar

Tjek prisen på:

Dette er et stort og rummeligt sammenklappeligt badekar med et unikt design og flere smarte funktioner fra det norske kvalitetsmærke Stokke.

Stokke Flexi Bath fås i standard- og XL-størrelser. Begge ser godt ud og har samme funktionalitet. Vi kan virkelig godt lide XL-modellen, som er blevet meget populær. Det er et af de største badekar på markedet og kan bruges op til ca. 6 års alderen.

 • Standardmodellen måler: 35 x 66 cm og er 24 cm høj.
 • XL-modellen måler: 41 x 82 cm og er 24 cm høj.

Du kan folde hele karret sammen, og det er nemt at opbevare. På denne måde kan den nemt opbevares i et hjørne, i et skab eller lignende.

Stokke Flexi Bath har flere smarte funktioner, som er nyttige og gør det ekstra sikkert at bruge. Bunden af badekarret har et skridsikkert betræk for at holde dit barn sikkert. Der kan købes en badestøtte og et stativ eller færdige pakker, der omfatter disse.

Bunden af Stokke Flexi Bath har også en unik badeprop, der er varmefølsom. Den skifter farve alt efter, hvor varmt vandet er. Hvis vandet er for varmt, bliver proppen lyserød. Hvis temperaturen er rigtig, bliver stikket lilla, og hvis det er for koldt, bliver det sort. Dette er dog kun en indikation af temperaturen. Selvfølgelig skal du først føle det ordentligt, eller endnu bedre, bruge et termometer til at kontrollere badevandets temperatur!

Med den større Flexi Bath XL-version kan du nemt få plads til to børn, hvis du har søskende på nogenlunde samme alder. Du kan også bruge dette dejlige badekar udendørs om sommeren som en lille minipool, som de små kan plaske rundt i.

For at være ærlig, er Stokke Flexi Bath måske ikke det flotteste badekar. Men det er helt sikkert en af de mest anvendelige og fleksible badekar. Den er stor og rummelig, nem at opbevare og perfekt til både babyer og større børn til at bade i. Stokke Flexi Bath er helt klart en af vores favoritter og en af de bedste badekar, du kan købe!


Skip Hop Moby Smart Sling-3-Stage – Bedste badekar til nyfødte

Skip Hop Moby Smart Sling-3-Stage

Tjek prisen på:

Skip Hop er et kvalitetsmærke, der producerer alle slags babyprodukter til børn og forældre. Det er en multinational virksomhed, der ejes af Carter’s Inc. Deres Moby Smart Sling-3-Stage badekar er et unikt produkt med mange smarte funktioner. Den er perfekt til nyfødte børn, som den kan bruges og vokse ind i.

Du kan nemt tilpasse badet til dit voksende barn, og det kan justeres i tre trin:

 • En støtte for hele kroppen, når barnet ligger i badet.
 • En pude til at støtte dit barn, når det er ved at lære at sidde.
 • Almindeligt badekar uden støtte til børn, der kan sidde uden hjælp.

Vi kan virkelig godt lide designet af støtten på Skip Hop Moby. Det er et meget blødt og blidt indlæg med bløde afrundede kanter og et dobbelt net, hvor barnet ligger behageligt. Der er ingen dele, der kan skrabe eller skabe ubehag, men den er meget godt designet. Når barnet er lille, er der en komplet støtte, hvor barnet sidder og læner sig.

Selve badekarret er også utroligt ergonomisk designet med meget flotte runde former samt en meget god skridsikker overflade på bunden. Du kan tømme karret med den søde stjerneformede prop, så du nemt kan få vandet ud uden at skulle vende hele karret på hovedet.

En anden god detalje er den skjulte krog på bagsiden af badekarret, som kan trækkes ud, når du skal hænge det op. Den eneste ulempe ved at have et badekar med netstof er, at det tager lidt længere tid at tørre. Hvis du f.eks. bor i et trangt rum, kan det være lidt kedeligt at have et hængende badekar. Ellers er hele designet af Skip Hop Moby Smart Sling-3-Stage helt fantastisk.

Vi er helt vilde med designet af dette badekar. Det koster lidt mere end et almindeligt badekar, men det er noget helt særligt. Skip Hop Moby føles blid og ekstremt sikker at lægge din baby i, og vi kan helt klart anbefale den. Bedst i test badekar til nyfødte!


Thermobaby Vasco Badekar

Thermobaby Vasco Badekar

Tjek prisen på:

Dette er et rigtig flot badekar, som også fås i en stor pakke, der er perfekt til en lille baby. Hvis du køber Thermobaby Vasco Bath Kit, får du:

 • Badekar
 • Stativ med træben
 • Slange til tømning af vand
 • Støtte til badet
 • Badetermometer
 • Børste
 • Kam
 • Vasketøjssvamp

Det er en meget komplet pakke, og denne balje er virkelig god til små babyer. Formen er blød og rund og designet til at være sikker og ergonomisk for nyfødte børn. Det er nemt at tømme vandet via en slange, så du kan tømme det, uanset hvor du placerer det.

Vi kan virkelig godt lide standeren til dette badekar. Den har robuste træben, der er nemme at sætte på og afmontere. Når de først er på, sidder hele karret ekstremt sikkert på plads. Dette er helt klart det bedste stativ af alle de modeller, vi har prøvet.

Selv badestolen til denne er virkelig praktisk og god. Den fastgøres med sugekopper og sidder godt fast. Du kan justere barnets position ved hjælp af det glidende stop, som kan flyttes og låses på plads. Der er også en markering, der viser, hvor højt vandstanden skal være for at opnå den bedste sikkerhed.

Den fulde pakke med Thermobaby Vasco Bath og alt tilbehør er en af de dyrere pakker. Men samtidig indeholder det mange smarte og nyttige dele, og vi vil virkelig gerne fremhæve, hvor godt dette badekar står på sit stativ. Dette er helt sikkert et af de bedste badekar til nyfødte babyer!

Hvis du vil have råd til et rigtig godt badekar til den lille, anbefaler vi helt klart Thermobaby Vasco Bath!


Beemoo Care Badekar

Beemoo Care Badekar

Tjek prisen på:

Dette er et ret simpelt badekar, som er billigt, men meget funktionelt og praktisk. Beemoo Care fås enten som et badekar alene eller i en pakke med badestøtte og stativ. Det er en yderst prisvenlig pakke, der giver meget værdi for pengene.

Selve badekarret har masser af plads og har en praktisk åbning i bunden, så du nemt kan hælde vandet ud. Karret er fremstillet af stabelbart og holdbart plastmateriale. Karret fås i flere forskellige farver og er overraskende høj kvalitet til prisen.

Vi anbefaler, at du køber Beemoo Care-badekarret i badestøttepakken. Det gør det nemt og sikkert at efterlade barnet i badestolen, og du kan have hænderne fri i et kort stykke tid. Stolen har et skridsikkert materiale i bunden, så den står sikkert i badet.

Hvis du foretrækker at kunne stå i en mere oprejst stilling, kan du købe pakken, som også indeholder et stativ. Vi var dog noget skuffede over stativet, og det føles ikke helt sikkert, da der ikke er nogen rigtig god fastgørelse til karret.

Alt i alt er Beemoo Care Badekar et godt og prisvenligt valg for dem, der ønsker et enkelt og nyttigt badekar. Med sin badestøtte er den perfekt til badning med små babyer, og I kan nyde mange vidunderlige badeøjeblikke sammen!


Beemoo Care Sammenfoldeligt Badekar

Beemoo Care Sammenfoldeligt Badekar

Tjek prisen på:

Her er et lille praktisk sammenfoldeligt badekar fra Beemoo Care, som fås i flere flotte farver. Når du folder kanten og benene sammen, bliver karret meget kompakt og kan nemt opbevares på et lille sted.

Det sammenklappelige badekar Beemoo Care er faktisk en rigtig smart løsning, som er særlig god til dem, der bor på mindre plads. Den er nem at folde sammen og lægge væk. Når den er foldet sammen, er den rummelig med en længde på 81 cm og en bredde på 50 cm.

Karret er lavet af et stærkt plastmateriale, og det føles solidt og godt fremstillet. Beemoo Care er kendt for at fremstille kvalitetsprodukter til lave priser, og deres sammenklappelige badekar er endnu et eksempel på det.

Vi kan godt lide både designet, den enkle form og de flotte farver, og vi kan lide, hvor praktisk badekarret er. Til denne pris finder du ikke mange bedre badekar til denne pris. Vi er meget glade for den, og den fungerer præcis, som den skal.

Hvis du vil have en billig badekar, der fylder lidt, er Beemoo Care sammenfoldeligt Badekar absolut et af de bedste badekar i sin prisklasse!


BabyDan Foldbar Badebalje 100L

BabyDan Foldbar Badebalje 100L

Tjek prisen på:

Dette er et rigtig stort badekar, der er velegnet til børn og kan bruges i mange år. BabyDan Bathtub har et rumindhold på hele 100 liter og er et stort og praktisk badekar, der også er velegnet til lidt større børn. Det er et perfekt næste trin, når barnet er vokset ud af sit første badekar.

Det er selvfølgelig muligt at bade små børn her, men det er lidt mere besværligt at holde øje med barnet og ikke så sikkert for de små. På den anden side er det sjovere for de store, når de kan fylde lidt mere vand på og lege med det.

I et badekar som dette er det ekstra vigtigt, at du som forælder er opmærksom og hele tiden er sammen med barnet, selv når det bliver ældre, da vandet kan blive dybt nok til, at barnet kan komme under overfladen.

BabyDan Badekarret har en prop, der kan trækkes ud, når du skal tømme badekarret for vand. Den hjælper dig også med at holde øje med temperaturen, da den skifter farve, når vandet er over 37 grader Celsius.

Badekarret leveres også med en skammel, som du kan fastgøre til bunden af badekarret ved hjælp af sugekopper. Det er en god måde for små børn at komme lidt højere op, når de bader.

Sammenfattende er BabyDan Foldbar Badebalje 100L et usædvanligt stort badekar til børn. Den er praktisk og kan foldes sammen, så den fylder meget lidt og nemt kan opbevares. Vi er imponerede over Baby Dans sammenklappelige badekar og kan varmt anbefale det, hvis du ønsker et stort og rummeligt badekar til dine børn!


Maltex Badekar & Gavesæt

Maltex Badekar & Gavesæt

Tjek prisen på:

Maltex-badekarret er et enkelt, men godt og gennemtænkt produkt. Den er udstyret med en skridsikker måtte i midten og fås i flere forskellige farver. Det, som vi især kan lide ved Maltex-karret, er, at det fås i en gavepakke. Det er en fantastisk gave, f.eks. som gave til et baby shower eller til forældre, der lige har fået en baby.

I Maltex-badekåbe-gavepakken får du:

 • Badekar
 • Støtte til badet
 • Badehåndklæde
 • Vaskehandske
 • Sæbepumpe og holder

Badekarret har en prop til nem tømning og er meget nemt og praktisk at bruge. Det er også muligt at købe et stativ fra Maltex, der passer til disse badekar. Det er faktisk et stativ af meget god kvalitet, og det står fast, når barnet er i badet.

Vi kan godt lide Maltex badekar og anbefaler det, hvis du vil have et godt og billigt badekar. Men først og fremmest anbefaler vi deres gavepakke, som er en rigtig fin gave, som vi tror, at de fleste forældre med en ny baby vil sætte pris på!


Thermobaby Luksus Badekar

Thermobaby Luksus Badekar

Tjek prisen på:

Her er en anden variant fra det franske mærke Thermobaby. Navnet på denne er Luksusbadekar, eller som den hedder på fransk: Thermobaby Baignoire Luxe. På trods af navnet er dette faktisk et af de billigste badekar, du kan finde, og det er også af god kvalitet.

Badekarret er fremstillet af plastik, har en blød, bøjelig form og en afløbspropel i bunden, så det er nemt at tømme det, og du kan bruge det med en babyindsats for at holde din lille baby sikker.

Størrelsen er god, og Thermobaby Lyx måler 86 x 46 x 22,5 cm ifølge de ydre mål. Den passer perfekt i de fleste badekar i standardstørrelse, hvor den vil sidde fast på plads, når dit lille barn bader.

Her mangler vi måske en skridsikker anordning, da det ofte bliver glat i denne type badekar. Hvis du bruger en støtte til babybadet, er det fint, men ellers kan det nemt blive for glat. Du kan naturligvis købe den separat og tilføje den, hvis du mener, at du har brug for den.

Alt i alt er Thermobaby Luksusbadekar et meget billigt, men godt valg, der passer til dem, der ønsker et simpelt badekar af moderat størrelse til en god pris.


Fisher Price 4-i-1-badekar (Sling’n Seat)

Fisher Price 4-in-1 Badekar (Sling’n Seat)

Ikke tilgængelig online

Dette badekar fra Fisher Price har en interessant og unik løsning til at undgå, at barnet glider rundt i badekarret. De har løst problemet ved hjælp af en særlig sele, som du kan bruge til den nyfødte baby.

Når barnet vokser, kan du fjerne selen og i stedet bruge sædeunderstøttelsen. Når barnet er gammelt nok til at sidde selv, kan du fjerne støtten og bruge badet som et normalt bad. Det er en smart løsning, der gør det muligt for dit barn at vokse med badet.

Fisher Price 4-i-1 badekarret indeholder:

 • Badekar
 • Valg af at sætte barnet i
 • Støtte til sæde
 • Krog til ophængning og tørring af karret
 • En lille vandkande og et badelegetøj

Et negativt aspekt ved Fisher Pricer 4-i-1 er, at selve selen er lidt stram og hård i kanterne. Det føles ikke som den mest behagelige løsning for et lille barn. Selv om den holder barnet på plads, har vi set tydelige tegn på, at babyer bevæger sig og viser ubehag på grund af de hårde kanter.

Alt i alt er dette en fantastisk badekar og en smart løsning med mange praktiske funktioner, der gør det muligt at bruge den i lang tid, fra nyfødt og opefter. På trods af at selen er lidt for hård og stram, kan vi anbefale Fisher Price 4-i-1-badekarret som et godt produkt med et gennemtænkt design.


Rotho Babydesign TOP Badekar

Rotho Babydesign TOP Badekar

Tjek prisen på:

Dette badekar er designet og fremstillet i Tyskland af Rotho Babydesign. Det er en ret enkel, men stilfuld og praktisk badekar, som fås til en rigtig god pris. Den fås også i et bredt udvalg af farver, så du kan nemt finde en version, du kan lide.

Der er mange gode funktioner på dette badekar, f.eks:

 • Indbygget skridsikker beskyttelse
 • Aftapningspropper
 • Ergonomisk design

Du kan også købe forskelligt tilbehør, f.eks. en stander og en badeindsats, så du kan få en komplet badestation, hvor du kan tage dig af dit barn. Stativet er meget robust, og hele produktet har en rigtig kvalitetsfølelse. Selv hvis du blot ønsker at købe badekarret, som er ret simpelt, vil du opdage, at det er et kvalitetsprodukt.

Rotho Babydesign TOP-badekarret er perfekt, hvis du bare ønsker et simpelt og billigt badekar, eller hvis du ønsker en stabil og komplet station med stativ og det hele. Et veldesignet produkt med mange kvaliteter.


I hvilken alder bader børn i badekar?

Mange badekar er ideelle til nyfødte, f.eks. Skip Hop Moby Smart Sling-3-Stage eller Thermobaby Vasco Bath. Når du tager babystolen osv. ud, kan du bruge dem i op til ca. 3 år.

Andre lidt større badekar, som f.eks. Stokke Flexi Bath Badekar eller Baby Dan Badekar, kan ofte bruges af børn op til ca. 6 år.

Kan børn efterlades alene i badekarret?

Du bør aldrig efterlade børn uden opsyn i badekarret. Selv når de kan sidde op selv, bør de ikke efterlades helt uden opsyn. Når børn er omkring 5 år gamle, kan du efter eget skøn og afhængigt af barnet lade dem bade selv. Men du skal stadig være i nærheden og hele tiden kunne høre og kommunikere med barnet.


Du vil måske også gerne se tips om potter til badeværelset!