Bedste blespand 2024: Bedst i test lugtfri blespand

Indlægget indeholder reklame via annoncelinks.

En stor del af hverdagen i løbet af de første par måneder består af bleskift. Det er noget, som alle forældre til små børn må acceptere. Heldigvis er der smarte hjælpemidler, der i det mindste gør den del af hverdagen lidt mere behagelig.

En blespand er en smart midlertidig opbevaring til brugte bleer. Den er designet til at holde uønskede lugte væk fra bleerne du smider væk. Enhver, der har kastet bleer i en almindelig papirkurv kan forstå præcis, hvorfor dette er en god idé.

I den her artikel har vi valgt 4 blespande, der er til at stå inde for. Nogle er lidt billigere, nogen koster lidt mere. Men fælles for alle er, at de fungerer godt til, hvad de er beregnet til at gøre. Her er de bedste blespande du kan købe online lige nu.

Sød kanin ved siden af ​​en bunke bleer

Hvilken blespand er bedst i test?

De bedste valgmuligheder er:

Diaper Champ One Blespand – Prisbillig, stilfuld og nem at bruge.

Tommee Tippee Twist & Click – Meget god til at holde dårlig lugt på afstand. Kræver genopfyldning af plast.

Læs videre for at se anmeldelser af alle de skovle, vi har testet.


Diaper Champ One Blespand – Billig og effektiv

Diaper Champ One Blespand

Tjek prisen hos:

Diaper Champ One kommer fra hollandske producenter Garland Company BV. De har designet og udviklet en håndfuld babyprodukter, hvoraf deres blespand er en af de mest fremtrædende. Produktet sælges over hele verden og har modtaget en masse ros og gode anmeldelser fra forældre gennem årene.

Denne blespand er en lugtfri og meget nem blespand til brug i løbet af ble årene. Ligesom Ubbis geniale spand, kræver denne ene ikke særlige refill tilbehør, men kan bruges med enhver pose. Dette holder prisen nede enormt i det lange løb, da det normalt kræver en masse poser og bleer i det første år.

Denne spand er meget rummelig med en kapacitet på omkring 40 bleer, hvis det kræves. Den måler 52 centimeter i højden og er den største af alle spandene, vi har prøvet. Den er børne sikret for at forhindre en nysgerrig lille fra at kigge ind i spanden.

En af de bedste fordele ved Diaper Champ One er, at det er så utroligt nemt at bruge. Gennem et let håndtag, åbner du, smider en ble ind og lukker igen. Let som ingenting, er du sluppet af med bleen og lugten.

Diaper Champ One fås i flere fine farver, med bløde fine nuancer, der passer både til børneværelset og badeværelset.

Vi er meget tilfredse med Diaper Champ One og kan uden tvivl anbefale den. Den er både rummelig og nem at bruge og den opfylder alle vores krav med hensyn til hygiejne og lugt frihed! En stor blespand til en rimelig pris!


Korbell Blespand – Veldesignet og hygiejnisk

Korbell Blespand

Tjek prisen hos:

Selskabet Korbell er et datterselskab af det amerikanske selskab Janibell inc. avanceret affaldshåndtering for virksomheder og kommercielle aktiviteter. De har en stor erfaring i branchen, og deres Korbell varemærke producerer blespande til meget overkommelige priser der sælges over hele verden.

Korbell spande kommer i tre forskellige størrelser:

  • Mini – med 9 liter kapacitet, 43,5 centimeter høj
  • Standard – med 15 liter kapacitet, 52 centimeter høj
  • Plus – med 26 liter kapacitet, 55 centimeter høj.

Selve blespanden i sig selv er meget effektiv, når det kommer til at isolere dårlig lugt. Det har et tredobbelt tætningslåg, der holder en stram lukning. Den er også nem at åbne for at skifte poser. Du kan åbne spanden via en fodpedal, som er meget smart, da du ofte har hænderne fulde og ikke ønsker at røre ved noget, før du har vasket dig ordentligt.

En detalje, der er god at vide, før du køber Korbells blespand, er at den er lavet til brug i forbindelse med Korbells egen refill pakke af ble poser. Poserne er miljøvenlige og helt biologisk nedbrydelige. Derudover kommer de som en enkelt lang rulle, som derefter afskæres, når du vælger at skifte. Det er en smart måde at modvirke affald, som når du ønsker at tømme blespanden ofte. Så behøver du ikke smide poser ud, der er halvt fulde uden grund.

Ble poser fra Korbell er også meget robuste og holdbare og kommer let parfumeret – alt sammen for at holde det hygiejnisk og for at modvirke dårlig lugt. Når du køber spanden, kommer den med den første refill installeret og klar til brug.

Korbells blespand er lavet af ABS plast. Denne plast er modstandsdygtig over for ridser og skader fra skrabning. Den er robust og børnesikret med låse, der forhindrer børn i ved et uheld at åbne låget.

Efter bleperioden er forbi, kan Korbell blespanden med fordel omdannes til en almindelig skraldespand, der for eksempel kan opbevares på toilettet.

Korbell har lavet et ægte kvalitetsprodukt, og det er ikke svært at forstå, hvorfor det er så populært som det er blandt nye forældre. Den lave pris tiltrækker, men det er også vigtigt at tage højde for, om du vil bruge penge på nye refill poser i det første år.

Vi kan i hvert fald varmt anbefale Korbell blespand, og det er absolut en af de bedste valg, når det kommer til blespande du kan købe online lige nu!


Tommee Tippee Sangenic Twist & Click – Meget hygiejnisk

Tommee Tippee Sangenic Click and Twist Blespand

Tjek prisen hos:

Twist & Click er en meget smart og veldesignet blespand fra Tommee Tippees varemærke Sangenic. Det er en videreudvikling af deres blespand, der blev meget populær.

Navnet Twist & Click kommer fra den smarte funktion, hvor du drejer indtil den klikker. Derefter forsegles posen og er tæt. Denne funktion betyder, at du ikke behøver at bruge mere plastfolie end nødvendigt for helt at pakke hver ble ind og isolere lugten.

Den er let at bruge. Du lægger den beskidte ble i åbningen. Derefter presses den ned af et stempel. Dernæst er bleen spundet ind i plastik, ved hjælp af et smart Twist & Click system og den særlige plastfolie, der dræber 99% af lugte og bakterier. Det er let, og du behøver ikke at røre eller binde nogen poser med hænderne.

Blespanden kan rumme op til omkring 28 bleer og er lille og pæn. Den kommer i en række børnevenlige farver og er både flot og brugbar.

Til denne blespand skal du købe specielle patroner med refill plastik. Du bør medtage dette i beregningerne, hvis du køber denne model, da den endelige pris kan være højere end for en model, hvor du kan bruge valgfrie poser. Samtidig er det meget let og hygiejnisk, og denne refill har en let og frisk citronduft, der yderligere modvirker dårlige lugte omkring spanden.

Dette er en af de allerbedste blespande, når det kommer til at holde dårlige lugte væk. Den har et enormt antal gode anmeldelser fra kunder over hele verden, og det er uden tvivl et kvalitetsprodukt. Det system, Tommee Tippee har udviklet, er virkelig smart til hygiejnisk pakning af bleer. Det eneste minus er, at nogle plastfolie refills bruges, hvilket driver prisen lidt op.

Tommee Tippee Sangenic Twist & Click er i hvert fald helt klart en af de bedste blespande lige nu, og vi kan ikke lade være med at anbefale den! Et virkelig raffineret produkt, der bidrager til et friskere hjem, under ble tider!


Ubbi Blespand

Ubbi Blespand

Tjek prisen hos:

Varemærket Ubbi blev lanceret i 1999 og er baseret i USA. Deres første produkt var blespanden, som opstod, da grundlæggerne selv ikke havde fundet et godt produkt, der formåede at holde lugten inde. Siden da er Ubbi vokset til at blive et internationalt brand, kendt for sin høje kvalitet og innovative design.

Ubbis blespand adskiller sig fra mange andre varianter på markedet. Den er blandt andet lavet af stål, mens de fleste andre modeller er lavet af plastik. Stål er mere effektivt til at holde tæt ved lækage af dårlige lugte.

Selve spanden er forseglet med gummiforsegling, hvilket forhindrer lugten i at slippe ud, når låget er lukket. Når du er ved at smide en ble ud, skal du bruge en luge der nemt kan åbnes og lukkes til, uden at skulle fjerne hele låget.

En stor fordel ved Ubbi blespanden er, at den ikke kræver nogen særlige refill poser. Du kan bruge ekstraposer, både i stof og i plast. Mange andre blespande kræver, at du køber særlige poser til, hvilket kan føre til en højere pris end forventet i sidste ende.

Blespanden er stor og rummelig og kan tage op til ca. 35 bleer, før det er tid til at tømme. Den er 50 centimeter høj. Dette er en af de større blespande på markedet. Spanden er også børnesikker, hvilket er vigtigt, da det sidste, du ønsker at se, er en åben blespand med al den herlighed spredt ud over gulvet.

Et andet meget værdsat aspekt af Ubbis blespande er, at de kommer i mange forskellige designs og farver. De har gjort en masse ud af detaljerne i deres spande. Det gør også spandens liv så meget længere; disse er absolut fremragende at have som en skraldespand, for eksempel i badeværelset. På denne måde kan blespanden bruges, selv efter ble skifte tiden er overstået derhjemme.

For os er der ingen tvivl om, at dette er den bedste og mest innovative blespand på markedet. Den er lugtfri, stilfuld og veldesignet og meget funktionel. Vi er utroligt tilfredse med Ubbis blespand og anbefaler den varmt til dem, der ønsker lidt ekstra plads i hverdagens ble skiftende!


Ofte stillede spørgsmål om blespande

Her er nogle almindelige spørgsmål og svar, som forbrugerne normalt har til deres køb af en ny blespand.

Hvad er en blespand?

En blespand er en spand til opbevaring af beskidte bleer. Den er specielt designet til at modvirke dårlig lugt og bakteriel spredning. Det er et smart produkt, som mange forældre bruger i løbet af de første par år af barndommen, når de skifter de fleste bleer.

Har man brug for en blespand?

Nej, det er ikke et produkt, der er absolut nødvendigt. Det er dog et meget værdsat produkt, da der vil være en hel del bleskift på en dag. At efterlade bleer i en almindelig papirkurv kan medføre dårlig lugt og en risiko for bakteriel spredning. Så alternativet er ofte at løbe ud og smide skraldeposen ud med det samme. Men med en blespand, kan bleer opbevares i længere tid og tømmes lidt sjældnere, uden at behøve at døje med dårlig lugt og hygiejne.

Hvad koster en blespand?

Priserne varierer fra cirka to hundrede kroner op til lidt over tusind. Du bør dog tage højde for, at nogle blespande kræver, at du køber specielle plastfolie refills til genopfyldning. En sådan spand kan koste mere i det lange løb end en spand, hvor du kan bruge enhver pose.

Hvilken blespand er bedst?

Vi anbefaler vores 4 favoritter i denne artikel. Vores absolutte favorit er Ubbi blespand. Den er stilfuld, holdbar og meget brugbar. Men vi anbefaler også:

Kan man bruge en blespand som en almindelig skraldespand?

Ja. Især spandene fra Ubbi og Korbells, da disse også anbefales af producenterne til at bruges som almindelige skraldespande, når ble tiden er over. Det er en smart måde at fortsætte med at bruge produktet på, hvilket gør det til en betydeligt bedre investering.

Burde man tømme blespanden hver dag?

Vi anbefaler, at du tømmer den en gang om dagen. Samtidig er det ikke en fare at efterlade bleerne, indtil opbevaringen begynder at blive fuld. Så længe blespanden er lukket og forseglet, bør der ikke være nogen lugt eller nogen bakterier, så du kan roligt lade den være halvt fyldt indtil næste dag, hvis du ikke har energi til at tømme den for dagen.

Hvor mange bleer skifter man om dagen?

Det varierer afhængigt af alder, men her er nogle eksempel:

  • Nyfødte babyer i det første år skal skiftes omkring 5-6 gange om dagen. Nogle dage kan det blive endnu flere.
  • I gennemsnit forbruges omkring 2.700 bleer pr. baby på et år.
  • Når børnene starter med at træne i at bruge potten, er det nok med 3-4 bleer om dagen. Men det varierer enormt og sker i forskellige aldre.