Bedste fleecetøj til børn 2024: Varme fleecejakker og fleecetrøjer

Indlægget indeholder reklame via annoncelinks.

Fleecetøj er fantastisk til at holde varmen, men stadig være i stand til at bevæge sig frit og nemt. De kan både bruges som overtøj, når temperaturen er lidt kølig, og som mellemlag under jakken, når det er rigtig koldt. Her er det bedste fleecetøj til børn! Vi har testet både vindfleece og andre trøjer og jakker i forskellige fleece-materialer.

Bunke af fleecetrøjer til børn på en kommode

Hvilken vindfleece er den bedste i testen?

Vores absolutte favorit er Liewood Fleecejakke. Den er blød og fluffy, varm og meget populær!

En anden hyggelig, lidt anderledes fleecejakke er Konges Sløjd Teddy Poncho. Virkelig fluffy og behagelig!

Endelig må vi anbefale Lindberg Vindel Fleecetrøje. Dette er en vindtæt fleecetrøje, som efter vores mening er den mest funktionelle udgave af sin slags. Perfekt til at bære under en tyndere jakke om efteråret eller under din vinterjakke!

Se også vores guide til vintertøj til børn! Der gennemgår vi alle de forskellige tøjtyper, der kan være gode at få til vinteren!

Anmeldelser og bedømmelser af 10 forskellige windfleece- og andre fleecejakker

Her er lidt mere information og vores anmeldelse af hele 10 forskellige fleecejakker til børn!

Om vinteren er fleece perfekt til at bruge under en varm foret vinterjakke!

Liewood fleecejakke

Liewood Fleecejakke Nolan

Tjek prisen på:

Dette er en af de hyggeligste fleecetrøjer til børn lige nu. Den fås i mange forskellige farver og har et lækkert vintage-design, som er legende og charmerende.

Hele trøjen er fremstillet af genbrugspolyester, som både er miljøvenligt og behageligt at have på. Jakken lukkes med en god lynlås, der er udstyret med en vindfang og holder tæt i blæsevejr.

Liewood fleecejakker fås i et par forskellige modeller. Vores favoritter er:

 • Nolan – Med rund hals og lomme på brystet
 • Jackson – En vendbar jakke med hætte

Begge er varme og vindtætte og har en blød og fluffy fornemmelse både indvendigt og udvendigt. Liewood fleecejakker er Oeko-Tex-certificeret og er et meget bæredygtigt valg.

Liewoods fleecejakker fås i mange størrelser og er ideelle til aldre fra ca. 2 år og op til 10 år. Helt klart en af vores yndlingsmuligheder, fra et meget lækkert børnetøjsmærke med stilfuldt og funktionelt tøj!


Konges Sløjd Fleecejakke

Konges Sløjd Grizz Teddy Poncho

Tjek prisen på:

Det vidunderlige mærke Konges Sløjd har designet et unikt sæt varme og dejlige fleeceponchoer til børn! I deres sortiment har de også flere mere traditionelle fleecetrøjer, der passer til børn i alle aldre.

Ud over det søde design er disse fleecetrøjer også utrolig bløde og behagelige. Det ydre materiale er lavet af teddy polyester, og indersiden er lavet af fint bomuldsmateriale.
Trøjen har en stor lomme på maven, som er perfekt til at holde hænderne varme.

Den har også en lynlås på brystet og to lynlåse i siderne, så det er nemt at tage trøjen af og på. Hætten er perfekt til at varme dine ører på en kølig dag, men kan også tages af, hvis du ønsker det.

Konges Sløjd Grizz Teddy Poncho fås i flere farver og mønstre og er efter vores mening en af de smukkeste og mest hyggelige fleecetrøjer til børn lige nu!


Lindberg Vindel Fleecetrøje

Lindberg Vindel Fleecetrøje

Tjek prisen på:

Klassisk vindfleece fra Lindberg. Den er vandtæt med en vandsøjle på 5.000 mm og udstyret med en vindtæt membran mellem polyesterstoffet og foringen. Derudover er dette en fleecejakke, der ånder godt, og den er ideel til bevægelse og leg.

Designet er enkelt, men stilfuldt, og Lindberg Vindel fås i en række forskellige farver. I taljen er der en snor til at stramme jakken med, så den holder tæt, og vindfleecejakken er udstyret med to praktiske lommer.

Hvis du ønsker at fuldende windfleecen, så den kan bruges, selv når efteråret bliver rigtig koldt, passer den perfekt sammen med Lindberg Lingbo Jacket.

Uanset hvad, er det en rigtig god, enkel og praktisk vindfleece. Dette er en god standard fleecejakke med meget god funktion, der fås i flere enkle, men smukke farver!


Color Kids Fleecejakke

Color Kids Fleecejakke

Tjek prisen på:

Stilfuld og moderne designet fleecejakke til børn fra det populære mærke Color Kids. Hele jakken er lavet af polyester og fungerer perfekt som et mellemlag, f.eks. under en tyndere overgangsjakke om efteråret.

Hele fleecetrøjen er blød og behagelig at have på, og den er meget hurtigt tørrende. Den er også god til at transportere fugt væk, og den bliver ikke for svedig at have på. En meget funktionel fleecetrøje af standardmodel simpelthen!

På indersiden af lynlåsen er der en beskyttelse, der gør, at den sidder behageligt, selv når du har trukket den helt op til hagen. Det er en ret varm trøje, der passer godt under din jakke om efteråret og vinteren. Flot sweater, rimelig i pris og værd at se nærmere på!


Nordbjørn Hunnebo Microfleece Trøje

Nordbjørn Hunnebo Microfleece Trøje

Tjek prisen på:

En virkelig veldesignet og prisvenlig fleecejakke til børn. Nordbjørn Hunnebo Microfleece er den bedste billige fleece, du kan købe lige nu, ifølge os!

Nordbjørn Hunnebo sidder rigtig godt og fås i mange forskellige farver og i mange størrelser. Den er ret rummelig i størrelsen og er meget nem at bevæge sig rundt i. Den er velegnet både som overtøj, når luften begynder at blive kølig, og som et varmende stykke tøj under din jakke.

Denne fleecejakke er fremstillet af 100 % polyester og holder dig godt varm. Det er dog ikke en vindfleece og er ikke helt vindtæt. Den er heller ikke vandtæt, så hvis du skal tage den med på længere ture, skal du sørge for at have regntøj med dig.

Nordbjørn Hunnebo Microfleece har flere gode funktioner, som de fleste andre gode fleecejakker, f.eks:

 • Høj krave med beskyttelse af hagen.
 • Brystlomme.
 • Refleksioner på bagsiden og forsiden.

Hvis du vil have en billig fleecejakke, som du vil få meget brug for, så skal du tjekke Nordbjørn Hunnebo Microfleece Jacket ud. Den fås i rigtig flotte farver og er den mest prisvenlige af alle de modeller, vi kiggede på!


Didriksons Corin Powerstretch-jakke

Didriksons Corin Powerstretch jakke

Tjek prisen på:

En virkelig blød og behagelig fleecetrøje i rene, smukke farver fra Didriksons. Denne fleecejakke er utrolig behagelig og perfekt til at have på, når luften begynder at blive lidt køligere.

Didriksons Corin er fremstillet af polyester med 5 % elastan, hvilket gør den utrolig blød og nem at bevæge sig i. Den har en børstet inderside, som giver den en blød og behagelig fornemmelse, mens den er stærk og holdbar på ydersiden. Trøjen har også en god åndbarhed, og barnet bliver sjældent for svedig indeni.

Didriksons Corin fås også med matchende bukser i det samme tekniske fleece-materiale. Det er en fantastisk kombination til skolen, udflugter eller som en stilfuld og helt matchende blød hverdagstøj.

Tøjet er dog ikke vandtæt og holder vinden ude, men er ikke egnet som overtøj, når det bliver for blæsende og koldt. I så fald er de perfekte til at bære under en anden vindjakke eller lignende.

Didriksons Corin Powerstretch Jacket er under alle omstændigheder en rigtig flot beklædningsgenstand, der fås i flere lyse, dristige farver at vælge imellem.


Gullkorn Design Vindfleecetrøje

Gullkorn Design Vindfleecetrøje

Tjek prisen på:

Det norske mærke Gullkorn har designet denne dejlige vindfleecejakke, som de kalder Timotei. Den er utrolig sød med enkle farver og stilfulde detaljer.

Gullkorns Timotei er vindtæt og vandtæt med en vandsøjle på 5.000 mm. Med andre ord er det en fantastisk fleecejakke til at have på udenfor, når efteråret nærmer sig, og vejret bliver mere ustabilt.

Fleecejakken har et par praktiske lommer og smarte refleksdetaljer på ryggen og omkring manchetterne. Derudover har jakken en god krave, der når op og beskytter halsen mod vind og kulde på en meget praktisk måde.

Dette er en rigtig lækker vindfleece fra Gullkorn, som fås til både små og store børn. Den eneste ting, der trækker vores vurdering lidt ned, er prisen, da den normalt er lidt højere end andre sammenlignelige vindfleecejakker.

Uanset hvad er der ingen tvivl om, at Gullkorn Design Timotei Wind Fleece Jacket er et rigtig lækkert stykke tøj, der holder børnene varme under leg og sjov hele efteråret!


Reima Kahvilla Fleecejakke

Reima Kahvilla Fleecejakke

Tjek prisen på:

En blød og smuk fleece fra Reima i en retro træningstøjstil. Den er fremstillet af genbrugsmateriale og har en børstet inderside, der giver en rigtig behagelig følelse mod huden. Udvendigt er trøjen blød og ret nem at holde ren.

Det er dog en ret tynd trøje, som er bedst egnet til at have på under jakken, f.eks. til skole i efterårssemestret. Materialet er elastisk og meget behageligt, og det transporterer også fugt væk, så du ikke bliver for svedig under trøjen.

Øverst på lynlåsen er der en hageskærm, som gør det behageligt at trække den helt op. Reima Miete har to enkle lommer på fronten og er i det hele taget en enkel, tynd, men praktisk letvægtsfleecejakke.

Hvis du vil have en lidt tyndere fleecejakke, der er behagelig stort set hele året rundt, kan Reima Mieti Fleece Jacket være et godt valg.


Helly Hansen Kids Daybreaker 2.0 Fleece

Helly Hansen K Daybreaker 2.0 Trøje

Tjek prisen på:

Denne fleecejakke fra Helly Hansen er en ret tynd og let version, som er let at bevæge sig i. Den er fantastisk til brug det meste af året, enten som mellemlag eller som overtøj, hvis luften er bare lidt kølig.

Det er et stilfuldt fleecetøj fra det norske kvalitetsmærke Helly Hansen. Jakken er ganske enkel, men stadig praktisk og funktionel. Den er lavet af genbrugte fleece-materialer og har flere gode egenskaber og funktioner som f.eks:

 • Huller med tommelfinger ved ærmeenderne.
 • YKK-lynlås af høj kvalitet.
 • Beskyttelse af hagen på lynlåsen.

Materialet er en syntetisk fleece fra det patenterede Polartec®-mærke, der er internationalt anerkendt for sin evne til at holde dig varm, selv om det er så tyndt og let i vægt.

Helly Hansen Kids Daybreaker vejer kun 135 gram og er en dejlig smidig og behagelig fleecejakke til børn med meget løb i benene!


Lindberg Bormio Fleecetrøje

Lindberg Bormio Fleecetrøje

Tjek prisen på:

Virkelig stilfuld og også meget funktionel børnejakke fra Lindberg i blødt og behageligt fleece-materiale. Linberg Kids Bormio er en af de flotteste fleecejakker til børn af alle de nye modeller, vi har set.

Lindberg Bormio er strikket i en elastisk polyesterfleece, der er utrolig smidig og behagelig at bevæge sig i. En af de store fordele ved denne fleecejakke er dens varmeregulerende og fugttransporterende egenskaber. Den er rigtig god til at trække vejret og lukke fugtig luft ud, så din krop forbliver tør og kølig indefra.

Denne fleecejakke er fantastisk som yderbeklædning, når det ikke er for koldt, eller som mellemlag, når kulden virkelig begynder at stige i temperatur. Jakken har flere smarte funktioner som f.eks:

 • Aftagelig hætte.
 • Justerbar talje.
 • Huller til tommelfingrene.
 • Gode lommer med lynlås.

Bormio fleecejakken er lavet af 95% polyester og 5% elastan på siden, for en god elastisk pasform. Det er en blød og lækker jakke, men den er ikke vandtæt og ikke egnet til at have på, når det er rigtig koldt. Den er dog fantastisk som en sporty jakke til hverdagens leg og udflugter, helst med en tyndere vindjakke eller en skaljakke til at have på, hvis det blæser.

Uanset hvad er Lindberg Kids Bormio Jacket en rigtig lækker fleecejakke, der passer til børn, der gerne vil være på farten og nyde både udendørs og på legepladsen.


Nordbjørn Malö Fleecetrøje

Nordbjørn Malö Fleecetrøje

Tjek prisen på:

Utrolig billig fleecejakke fra Nordbjørn. Den fås i mange flotte farver og stilarter. Det er en ret enkel trøje i 100 % polyester, og den gør sig bedst som mellemlag under en anden jakke.

Trøjen er okay, selv om den ikke er vandtæt. Hvis det blæser, kan det også blive lidt koldt, da noget af vinden trækker gennem fleecejakken. Derfor synes vi, at den er bedst som et varmende lag i kombination med en skaljakke eller en regnjakke.

Efter nogle få vaske kan Nordbjørn Malö fleecejakken falme en smule efter et par gange. Men alt i alt er det en funktionel og god fleece til en rigtig god pris.

Hvis du vil have en utrolig billig fleecejakke, der fås i mange forskellige størrelser, farver og mønstre, bør du helt sikkert tjekke Nordbjørn Malö Fleece Jacket ud!


Hvilke typer fleecetøj til børn skal jeg købe?

Der findes et par forskellige typer børnetøj af fleece, og de er velegnede til forskellige formål. For eksempel:

Vindfleece – Tilpasset til at modstå vind og ofte vandtæt. Virkelig god både som overtøj og som et ekstra lag under en tykkere jakke. Ikke så bløde og fluffy som andre fleecejakker, men ægte all-weather jakker!

Fleecejakker og -trøjer – Normalt fremstillet af 100 % polyester. Varme og behagelige trøjer, der er lette at bevæge sig i og holder dig varm. Normalt er de ikke helt vindtætte og sjældent vandtætte. Velegnet som overtøj, når luften er lidt kølig, eller til at have på under din jakke.

Teddy fleece – Tykt og fluffy fleece-materiale, der næsten ligner uld. De er varme og meget populære, fordi de er så bløde og behagelige at have på. De bruges som almindelige fleecetrøjer og er ikke vandtætte.

Der findes også fleeceoveralls, kendt som “one piece” eller jumpsuits til børn, med en sammensat overdel og bukser.


Find mere lækkert børnetøj!