Bedste flydende hængekøje 2024: Den ultimative poolhængekøje

Indlægget indeholder reklame via annoncelinks.

En flydende hængekøje gør sommeren ekstra dejlig! Hvis du vil have mest muligt ud af poolen og stranden, skal du have noget behageligt vandlegetøj. Her er de bedste flydende hængekøjer lige nu!

Test af de bedste flydende hængekøjer til swimmingpoolen

Hvilken flydende hængekøje er bedst i test?

Den bedste standardmodel til én person er Spralla Flydende Hængekøje. Super behagelig at ligge i med perfekt pude og armstøtte hele vejen rundt.

Den bedste store flydende hængekøje er Intex Gigantisk Flydetæppe. En virkelig kraftig måtte, der kan bære op til 300 kg!

Her finder du langt det bedste udvalg af flydende hængekøjer!

En anden gadget, der er blevet populær på det seneste, er oppustelige gymnastikmåtter, kaldet Airtracks! Sjovt for både seriøse gymnaster og børn, der øver sig på deres første salto.

Bademadras eller svævende hængekøje?

De fleste mennesker har sikkert prøvet forskellige typer flydeluftmadrasser, og indset at det er ret svært at ligge og flyde uforstyrret på en af dem. Den har lidt plads og dårlig stabilitet. I de seneste år er der derfor kommet flydende legetøj, der kaldes flydende hængekøjer.

Forestil dig en klassisk hængekøje, men i stedet for at hænge mellem to træer hænger du i midten af en kølig swimmingpool.

Man kan sagtens sige, at de er en mere stabil version af luftmadrassen, som giver en behagelig oplevelse og gør det muligt for dig at flyde behageligt og behageligt i vandet.

Desuden er de af høj kvalitet og giver dig og dine børn mulighed for at hygge jer med sjov og leg uden at bekymre jer om, at hængekøjen går i stykker.

Andet populært legetøj, som ofte bruges af yngre børn, er naturligvis de klassiske svømmeringe eller armpuder til svømmetræning.

En større version, der er populær, er de såkaldte oppustelige flåder!

Anmeldelser af 8 flydende hængekøjer

Der findes i øjeblikket mange forskellige varianter af flydende hængekøjer, og de ser alle ret forskellige ud. Nogle er bedre egnet til leg og konkurrencer, mens andre er mere egnet til at flyde i fred og ro. Ting som størrelse, kvalitet og pris er naturligvis andre ting, der vil påvirke dit valg.

Derfor har vi nedenfor samlet nogle af de mest populære modeller på markedet. Vi sammenligner dem og fremhæver både fordele og ulemper, så du kan finde det produkt, der passer bedst til dig.

Intex Gigantisk Flydetæppe

Intex Gigantisk Flydetæppe

Tjek prisen på:

Dette er en stor udgave af flydende legetøj, hvor der er plads til flere personer. Faktisk har den et areal på omkring 6 kvadratmeter, hvilket betyder, at tre voksne nemt kan få plads på denne model.

Den består af små oppustelige puder, der sidder sammen, og det betyder, at du virkelig får følelsen af en hængekøje, der buldrer med havets bølger. De små puder er også perfekte til at lade den rette mængde vand løbe ud på madrassen, så du kan ligge ned og køle dig ned.

En anden stor fordel ved denne version er, at den har en maksimal vægt på 300 kg. Det gør den ekstremt holdbar til leg, og den kan tåle en ret hård behandling. Hvis du og din familie derfor har en tendens til at konkurrere og starte vilde konkurrencer og lege, når I bader, kan dette være den rette løsning for jer.

En anden sjov egenskab ved dette produkt er, at det har anordninger i alle fire hjørner til at fastgøre til måtter af samme model. Det betyder, at der er ubegrænsede muligheder for at skabe store svævende hængekøjer, hvis dine venner har samme model.

Der findes også en flydende køletaske fra samme mærke, så du f.eks. kan tage afkølede drikkevarer med ud i vandet.

Dette er en af de dyreste svævende hængekøjer, der sammenlignes i denne guide. Men så skal du også huske på, at den med sin maksimale vægt på 300 kg sandsynligvis er en af de modeller, der holder længst.

Desuden er der plads til tre personer, og hvis du køber Intex flydemåtten, behøver du måske ikke at købe mange andre flydende legetøjsprodukter. Vi kan derfor varmt anbefale dette produkt fra Intex.


Spralla Flydende Hængekøje

Spralla Flydende Hængekøje

Tjek prisen på:

Denne model ligner meget den ovenstående variant. Med en tynd ramme og netbund flyder du behageligt, mens du bliver afkølet af vandet. Denne model har også en komfortabel nakkestøtte, som gør det muligt for dig at solbade i lang tid uden at få stiv eller øm nakke.

Den største ulempe ved denne model er dens længde. Med sine 165 cm vil mange finde den kort, og det er ikke særlig behageligt, når hængekøjen slutter midt på læggene. Derfor vælger mange at investere i en model, der er lidt længere og derfor mere komfortabel.

En ting, der adskiller denne hængekøje fra Spralla fra mange af de andre modeller, der er sammenlignet i denne guide, er, at den hurtigt og nemt kan pustes op. Det betyder, at den nemt kan foldes ud og bruges næsten med det samme, hvilket naturligvis er yderst praktisk.

Indbyggede metalfjedre sikrer også, at du holder balancen og ikke risikerer at vælte. Den er derfor mere stabil end de enkleste modeller.

Men hvis du leder efter en smidig model, der ikke skal pumpes op i meget lang tid, hver gang den bruges, kan dette helt sikkert være en mulighed, der er værd at se nærmere på.


Spralla Vandhængekøje til to

Spralla Vandhængekøje til to

Tjek prisen på:

Spralla’s vandhængekøje har virkelig forsøgt at efterligne designet af en rigtig hængekøje. Den består af to aflange flydepuder med en slags tyndt plastiknet imellem, som gør det muligt at hænge ned i vandet, men med nettet som støtte. Designet er faktisk også ret stilfuldt med blå og hvide striber, der vil se godt ud i din pool eller på stranden.

En af de største fordele ved Spralla-modellen er, at den har masser af plads til to voksne. Hvis du derfor ønsker en bekvem måde at slappe af med din partner på, mens I er på øhop og svømmer, kan dette være en god mulighed for dig.

Hvis du ønsker en hængekøje til sjov og leg, er denne version måske ikke den bedste løsning. Det tynde net mellem to flydende puder er designet til at blive lagt stille, og der er risiko for, at det ikke kan holde til belastningen fra forskellige spil.

Hvis du køber denne model, skal du være opmærksom på, at den er ret kort. Med en længde på omkring 130 cm vil den for de fleste mennesker ende et sted ved knæet.

Selv om denne stilling med benene dinglende i vandet kan være behagelig, bør du i det mindste vide det, før du træffer beslutningen, og hvis du ønsker en hængekøje, der kan rumme hele dig, er det bedre at vælge noget andet.

Du skal også huske på, at denne model er lavet til at være delvist nedsænket i vandet. Så det er ikke et flydende legetøj, der holder dig tør.

Prismæssigt ligger denne model lige under de dyreste varianter. Vi finder dette rimeligt, ikke mindst fordi den er beregnet til to personer.

Hvis du ønsker en flydende hængekøje, der virkelig giver følelsen af en hængekøje, og som er beregnet til at blive brugt til afslapning snarere end til leg, kan vi anbefale denne løsning.


Spralla Vandhængekøje

Spralla Vandhængekøje

Tjek prisen på:

Dette kan beskrives som en version af Spralla-modellen, der kun er egnet til én person. Designet af denne hængekøje er stort set det samme, med to oppustelige, aflange puder i hver ende af hængekøjen og et plastmateriale i midten til at støtte din krop.

Hvis du ønsker en enkel model, der fungerer godt til én person, kan dette være en mulighed, du bør overveje. Den vil helt sikkert gøre arbejdet og holde dig flydende i en behagelig position.

Da selv denne model med sine ca. 130 cm er ret kort, vil den dog være i en halvsiddende position snarere end liggende. Det skyldes, at det, der kaldes en fodstøtte, den nederste pude, mere vil være en støtte for knæskallen.

Men halvt nedsænket i vandet og med støtte til din nakke og dit hoved vil du have en ret behagelig oplevelse i denne flydende hængekøje. Denne model er også primært designet til afslapning, og du kan have svært ved at bruge den til forskellige spil og aktiviteter.

Hvis du leder efter noget sjovt for børnene, kan det derfor være værd at se på andre modeller. Det er dog en af de billigste modeller, vi har sammenlignet, og vi vil sige, at den er pengene værd.


Bestway Sol Venture Flydende hængekøje

Bestway Sol Venture Flydende hængekøje

Tjek prisen på:

Bestway tilbyder her en af de mest omfattende modeller på markedet. Med en stor ramme, der kan låses op, og en netbund kan denne model næsten sammenlignes med en oppustelig båd med masser af indgange til vand i bunden.

Du vil være yderst komfortabel i denne model, og i modsætning til mange af de tidligere produkter er den robust og lang, så du kan få plads til det hele. Faktisk måler den næsten 2 meter i længden.

Med en bund af mesh, der holder dig oppe, men lader vandet trænge ind, bliver du konstant afkølet af vandet, mens du ligger med resten af kroppen oppe mod solen.

Hvis du f.eks. ønsker at solbade uden at få det for varmt, kan dette være en glimrende mulighed. Den robuste oppustelige ramme fungerer også som armlæn, hvilket gør produktet yderst komfortabelt.

Til hovedet er der også en supplerende nakkestøtte, som gør det nemt at sidde i en behagelig liggende stilling.

En yderst smart funktion, som mange vil sætte pris på, er den indbyggede kopholder i den oppustelige ramme. Det giver dig mulighed for nemt og bekvemt at tage en forfriskende drink ude på søen eller i poolen.

Med hensyn til bekvemmelighed slår dette produkt derfor langt de fleste af sine konkurrenter. Et andet plus er, at der medfølger et reparationssæt. Så hvis produktet begynder at lække, kan du nemt reparere det. Dette forlænger derfor hængekøjens levetid med flere år og gør den til en endnu mere overkommelig investering.

Det er dog værd at nævne, at den store ramme gør det ret svært at nå ned til vandet, når man ligger i hængekøjen. Hvis du er drevet lidt væk i f.eks. en sø, mens du solbader, kan det derfor være ret svært at padle tilbage.

Prismæssigt er dette en af de dyrere modeller, der egner sig til én person, men det er også en af de mest eksklusive og komfortable modeller. Vi kan varmt anbefale denne model til alle, der leder efter en virkelig robust og komfortabel hængekøje til badet.


Intex Flydende Hængekøje

Intex Flydende Hængekøje

Tjek prisen på:

Dette er en meget enklere version af den flydende hængekøje, hvis vi sammenligner den med det foregående produkt i guiden. Men for nogle kan det også være alt, hvad de har brug for til en dejlig og afslappende dag på stranden.

Med en mindre oppustelig ramme og et netvæv i midten er denne version noget for dem, der ønsker at ligge og flyde komfortabelt i vandkanten og blive varmet af solens stråler, mens vandet køler dem ned. Den har også en ekstra støtte til nakken, som gør oplevelsen endnu mere behagelig.

Langt de fleste mennesker vil passe, i det mindste næsten helt i dette produkt, der måler ca. 180 cm i længden. Men med lidt mindre kanter og en enklere ramme vil den være lidt mere følsom over for bølger og vind.

Risikoen for at vælte vil derfor være lidt større end med de mere robuste modeller. En ulempe er, at du ikke selv kan vælge farve. Hængekøjen fås i et udvalg af farver, så det vil være en overraskelse, om du får en grøn eller blå hængekøje, når du bestiller den.

En stor fordel ved denne model er, at den er meget fleksibel og nem at bruge. Den forholdsvis tynde oppustelige ramme gør den hurtig at puste op, hvilket kan være et stort plus for mange.

Få ting er så kedeligt som at stå på stranden og puste flydelegetøj op, mens alle andre svømmer og har det sjovt. Den lave ramme gør det også nemt at komme op i hængekøjen og hoppe af den i vandet.

Prisen passer måske ikke helt til det ret enkle design, og selv om den ligger et sted lige over gennemsnittet i forhold til prisen, er der helt sikkert mere overkommelige modeller på markedet. Men for dem, der ønsker en enkel og bekvem flydende hængekøje uden besvær, kan dette være en mulighed.


Oppustelig Hængekøje

Oppustelig Hængekøje

Tjek prisen på:

Hvis du leder efter et virkelig billigt og nemt alternativ til en flydende hængekøje, kan dette være en mulighed. For en virkelig lav pris får du en flydende hængekøje, der fungerer perfekt og giver dig mulighed for at flyde komfortabelt i vandet.

Ligesom de fleste enklere modeller er denne model konstrueret med to aflange oppustelige puder, der er forbundet med en tynd plastfilm, som støtter resten af kroppen.

Du vil ende i en lidt mere siddende stilling i denne model, da den er ret kort. Med en højde på 130 cm vil den ene pude være i nakken og den anden omkring knæet, og du kan få en mere tilbagelænet oplevelse end i en hængekøje. Hynderne er heller ikke overdrevent store, og modellen vil hurtigt blive sat op.

Dette er simpelthen en af de enkleste modeller af flydende hængekøjer på markedet. Men det er også et af de billigste. Hvis du køber mange hængekøjer, f.eks. til et poolparty eller bare til en stor familie, kan det derfor være et fordelagtigt valg.


Flydende Hængekøje

Flydende Hængekøje

Tjek prisen på:

Party King Floating Hammock ligner mange af de andre modeller på markedet, med en oval oppustelig ramme, som er ret tynd, og med en oppustelig pude til hoved og nakke. Prismæssigt er den dog højere end mange af konkurrenterne, der tilbyder lignende produkter.

Den store fordel ved Party Boy’s flydende hængekøje er, at den er lidt mere solid end mange af de lignende modeller fra andre mærker. Med de indbyggede stålfjedre flyder du stabilt, mens netbunden lader lige nok vand trænge ind til at holde dig kølig. Den kan også klare mere vægt end de enklere modeller med en maksimal vægt på 113 kg.

Takket være at være lidt mere solid, kan denne hængekøje fra festkongen være værd at investere i, hvis du er klar over, at det normalt kan gå lidt vildt for sig, når du og din familie tager ud at bade. Hvis du skal have den i en pool, hvor der ofte er meget bevægelse, og hvor folk leger og kæmper til højre og venstre, kan du være sikker på, at denne hængekøje af lidt højere kvalitet vil holde.

Selv om det er langt et af de dyreste produkter på markedet, får du også kvalitet for pengene. Hvis du vil have noget, der skal bruges i løbet af en sommer og ved få lejligheder, er det bedre at vælge et andet billigere produkt.

Men hvis du vil have noget, der kan tåle lidt mere hård håndtering, og som også holder i en del år, kan denne variant fra Party King være lige det, du har brug for.


Tips til at lege med flydende hængekøjer og andet flydende legetøj

Selv om en flydende hængekøje naturligvis kan bruges til at slappe af og have en behagelig oplevelse på vandet, er der flere af de mere robuste modeller, som indbyder til leg og sjov i vandet.

Her er nogle tips til spil, der kan gøre din tid på vandet meget sjovere og hurtigere!

Skibsvrag

En af de enkleste, men også sjoveste lege at spille i vandkanten er “skibsforlis”. Hvis I er en gruppe og har flere forskellige flydende legetøj som f.eks. flydende hængekøjer og svømmeringe, vil dette spil være ekstra sjovt. Det handler simpelthen om at forsøge at overtage hinandens flydende legetøj og sørge for, at de andre deltagere ikke kan overtage dit legetøj.

Det vil være ekstra sjovt, hvis nogle mennesker ikke har noget flydende legetøj til at begynde med og skal starte med at forsøge at overtage andres legetøj. Hvis du spiller på dybt vand, kan spillet være fysisk udfordrende, og hvis du holder dig til lavt vand, er det lettere.

En anden sjov mulighed er at dele sig op i to eller tre hold og arbejde sammen om at samle så mange flydende legetøj som muligt.

Ultimate svømmebold

For dem, der er lidt mere ambitiøse, kan du forberede en plan for at spille dette spil. Du har brug for to forskellige zoner, der er spredt ud i vandet, og disse zoner er mål.

En enkel måde kan være at binde dåser eller andre objekter, der flyder, med et reb til en firkant, der kan placeres i vandet. Alle deltagere deles op i to hold og får hver en side af banen, og hvert holdmedlem får et flydende legetøj.

Målet er så at spille en strandbold mellem hinanden på holdet for til sidst at spille forbi en spiller, der befinder sig i modstandernes zone. Hvis du gør det, får du et point.

Dette spil åbner op for mange gode og sjove dueller mellem spillerne, og jo mindre banen er, jo mere kaotisk og sjovt bliver spillet. Du kan forvente at falde i vandet en eller to gange.

Spillet slutter, når nogen når et forudbestemt antal point, eller når alle er for trætte til at spille mere. Det er selvfølgelig valgfrit, om du vil tælle point eller ej, men spillet har tendens til at være mere tempofyldt og sjovt, hvis det er en rigtig konkurrence.

En sjovere sommer

Med disse tips håber vi, at du vil få en god og rig sommer ved vandet.

En flydende hængekøje giver dig mulighed for at have det rigtig sjovt og slappe af på en helt ny måde.

Vi håber, at guiden vil hjælpe dig med at finde det rigtige produkt til dig og din familie, så sommeren kan blive sjovere end nogensinde før!


Find flere legetøjstips!