Bedste flyverdragter til børn 2024: Perfekt til at lege i sneen

Indlægget indeholder reklame via annoncelinks.

Når vinteren for alvor begynder, er flyverdragter helt klart den bedste beklædning til børn, Den sidder godt fast, er nem at tage på og holder dit barn varmt på de lange kolde vinterdage. I denne artikel har vi udvalgt vores favoritter blandt de bedste flyverdragter til børn!

To børn med flyverdragter sidder i sneen.

Hvilken flyverdragt er bedst i test?

En af vores absolutte favoritter lige nu er Didriksons Migisi. Det er en utrolig god flyverdragt til en meget overkommelig pris!

En anden model, som vi virkelig godt kan lide, er Lego Wear Jipe. Den er også både rimelig prissat og af høj kvalitet.

To andre flyverdragter, der er gode, men lidt dyrere, er Didriksons Björnen og Ticket To Heaven Baggy Flyverdragt.

Hvis du ønsker et budgetvalg, anbefaler vi Nordbjørn Arctic.

Scroll videre for at læse mere om disse og mange andre fantastiske flyverdragter!

Anmeldelser af 12 fantastiske flyverdragter til børn

Her er et nærmere kig på hele 12 fantastiske flyverdragter til børn denne vinter!

Sørg for, at du også er klar til en kold vinter med hjælp fra vores guide til varmt vintertøj til børn!

Didriksons Migisi – Bedste værdi for pengene

Didriksons Migisi Flyverdragt

Sælges kun hos:

Dette er en meget populær flyverdragt fra det svenske mærke Didriksons. Deres Migisi flyverdragt er fremstillet af et kraftigt polyamidmateriale. Takket være materialet og de tapede sømme er flyverdragten vandtæt til hele 10.000 mm. Efter vores mening er dette den flyverdragt, der giver mest værdi for pengene. En fænomenal kombination af kvalitet og god pris.

Didriksons Migisi er perfekt til at barnet kan vokse i, da den har det, som producenterne kalder “Extend Size System”. Det betyder, at både arme og ben kan forlænges på flyverdragten, så du kan bruge den i mindst en ekstra vintersæson.

Alt i alt er Didriksons Migisi en flyverdragt, der passer meget godt. Den kan justeres i taljen, så den passer perfekt uanset dit barns størrelse. Den har mange gode og praktiske detaljer som f.eks:

 • Refleksioner rundt om både for- og bagsiden.
 • Ekstra forstærkning omkring knæene.
 • Hætte med faux fur, der kan tages af.

Husk, at denne flyverdragt kan være lidt stor, så du behøver ikke at vælge flere størrelser op. Som nævnt kan den trækkes ud og gøres længere, når det er nødvendigt.

Didriksons Migisi er en fantastisk flyverdragt for børn. Dens største styrker er, at den er utrolig stærk og holdbar, at den ofte kan bruges i flere år, og at den også er meget prisvenlig. Migisi får en super stærk anbefaling fra os!


Lego Wear Jipe Flyverdragt – Kvalitet til en god pris

LEGO Wear Jipe Flyverdragt

Tjek prisen på:

Det populære mærke Lego Wear har udviklet flere rigtig gode flyverdragter i de seneste år. Denne model hedder Jipe og har en afstemt stil med flotte enkle farver.

Det er en varm og behagelig flyverdragt med polyesterforing. Den er meget god i de fleste vejrforhold og har en vandsøjle på hele 12.000 mm. Materialet på ydersiden er af nylon, og alle sømme er tapede og forseglede.

Hele vejen rundt om flyverdragten er der smarte reflekterende detaljer, og den har en aftagelig hætte, der sættes på plads med trykknapper. Ved hagen er der en beskyttelse, der forhindrer, at lynlåsen skurrer eller føles ubehagelig.

En af de gode ting ved denne flyverdragt er, at den er meget vandtæt. Den holder vinden ude, den er vandtæt og fungerer perfekt, uanset hvad vintervejret byder dig. På flyverdragten er der praktiske lommer med lynlåse både indvendigt og udvendigt på tøjet.

I betragtning af prisen, den høje kvalitet og funktionaliteten er Lego Wear Jipe et af de absolut bedste valg i denne prisklasse. Super komfortabel flyverdragt fra et kendt mærke til en god pris!


Didriksons Björnen

Didriksons Björnen Flyverdragt

Tjek prisen på:

Björnen (bjørnen) er en meget populær flyverdragt fra det klassiske svenske mærke Didriksons. Denne flyverdragt er fuldt dækkende og fremstillet af et materiale, der både er vindtæt og fuldstændig vandtæt. En fremragende beklædningsgenstand til både efterår og vinter.

Overdelen er lavet af et åndbart materiale, hvilket betyder, at dit barn ikke bliver alt for svedig på de mildere vinterdage eller under intense legesessioner. Den er også lavet af et holdbart materiale og bør uden tvivl holde i mange år.

Didriksons Björnen har desuden den smarte egenskab, at du kan forlænge benene og armene på flyverdragten, så du kan gøre den en størrelse større. Det gør den meget overkommelig og forlænger dens levetid med et par år.

Björnen har en lang række andre smarte funktioner, f.eks. en aftagelig hætte med kunstpels, der kan tages af. Pelsen kan også fjernes, hvis det ønskes. Flyverdragten har reflekser på arme og ben, vindfang for at beskytte mod vind langs lynlåsen.

Da tøjet er vandtæt, er den virkelig optimal til at bære som hverdagstøj i vintermånederne. Der er fodremme i bunden for at holde dine støvler på plads, og der er også en sikkerhedsbøjle, som kan bruges til at fastgøre dine handsker.

Didriksons Björnen er en prisbelønnet, klassisk flyverdragt, som har holdt mange børn varme gennem årene. Det er også en stilfuld beklædningsgenstand, der fås i mange forskellige farver. De er ret store i størrelsen, så du behøver normalt ikke at overdimensionere, når du bestiller en af disse tøj hjem.

Vi sætter stor pris på, at de har tænkt på størrelsen, så den kan bruges i mange år. Kvalitet, holdbarhed, en god pris og god beskyttelse mod kulde og vand. Dette er en af de bedste flyverdragter til børn, og den har været vores absolutte favorit i mange år tidligere.

Hvis du er på udkig efter en god flyverdragt, er Didriksons Björnen et godt valg for de fleste!


Ticket To Heaven Flyverdragt

Ticket To Heaven Flyverdragt

Tjek prisen på:

Selvfølgelig skal vi have en flyverdragt fra det klassiske danske mærke Ticket To Heaven med. De har flere modeller. Vi har erfaring med modellerne “Othello” og “Baggy”, som er ret ens. Forskellen er, som det lyder, at “Baggy”-modellen er en smule mere oppustet og bredere i størrelsen.

Flyverdragter fra Ticket To Heaven er af rigtig god kvalitet. De er holdbare og har en vandsøjle på 15 000 mm, hvilket er meget imponerende. Med tapede sømme og slidstærke materialer er dette en flyverdragt, der er lavet til at modstå både koldt vejr og hårde kampe.

Hele tøjet er fremstillet af polyester og har et varmt og behageligt fleecefor i hele tøjet, undtagen på ydersiden af ærmerne og benene.

Ticket To Heaven Flyverdragt har rigtig gode lynlåse, der er nemme at åbne og lukke, både midt på kroppen og ved to praktiske lommer på fronten. Hætten har imiteret pels og kan tages af, hvis det ønskes. Det er en god og tæt hætte, der giver fremragende beskyttelse, når det blæser og sner eller regner.

Ticket To Heaven har virkelig formået at kombinere kvalitet, komfort og funktionalitet her. Vi kan også godt lide det stilfulde, enkle design med et blankt ydre og stilfulde lyse farver.

Det er ikke den billigste flyvertragt, men den er helt rimelig i pris i forhold til den kvalitet og funktion, du får for pengene. Ticket To Heaven Flyverdragt er en af vores favoritter lige nu blandt denne type vintertøj til børn!


Hummel Moon

Hummel Moon Flyverdragt

Tjek prisen på:

Det danske firma Hummel og deres børnetøj er en anden af vores favoritter. De har selvfølgelig også en linje af vintertøj til børn, og vi har tjekket deres flyverdragt, Hummel Moon, ud.

Denne model fås i størrelser op til ca. 4 år, så det er primært en flyverdragt til små børn. Designet er det, der skiller sig ud med det samme. Hummel skaber tøj som ingen andre, og farverne, detaljerne og mønstrene er alle meget unikke. Det er flot tøj, og vi sætter pris på deres farvekombinationer og kreativitet.

Hummel Moon har en vandsøjle på 8000 mm og er vindtæt med tapede sømme. Den er prydet med en aftagelig hætte af imiteret pels og en række reflekterende detaljer rundt om tøjet.

Hele denne flyverdragt er belagt med miljøvenlig Bionic Finish Eco, som holder den ren for snavs og gør den mere modstandsdygtig over for vand.

Elastiske manchetter ved ærmerne og benene holder den tæt og holder varmen inde. Der er også elastiske fodremme ved benenderne, som kan trækkes over dine sko.

Tøjet er foret med et blødt, fluffy og dejligt fleece-materiale, der gør flyverdragten behagelig og holder dig varm om vinteren. Hele det ydre stof er fremstillet af genbrugspolyester.

Vi kan godt lide denne søde vinterovertræk og kan anbefale Hummel Moon, især til dem med små børn, der skal i børnehave og lignende, og som har brug for godt og varmt vintertøj!


Nordbjørn Arctic Flyverdragt

Nordbjørn Arctic Flyverdragt

Tjek prisen på:

Her har vi en flyverdragt til en rigtig god pris! Sandsynligvis den billigste af alle overtøj, vi kiggede på. På trods af dette er den af meget høj kvalitet, og vi anbefaler den gerne.

Arctic flyverdragt er varmt foret og er naturligvis både vind- og vandtæt. Det holder godt i de fleste vejrforhold, selv på regnvejrsdage. Overfladen har en organisk imprægnering, der beskytter mod fugt uden at være skadelig eller have nogen negativ indvirkning på miljøet.

Nordbjørn flyverdragt er komfortabel og har mange funktionelle detaljer, som godt vintertøj bør være. F.eks. elastiske fodstropper, manchetter med huller til tommelfingre og god forstærkning ved knæ og ryg for at sikre varme og holdbarhed. Der er andre gode detaljer på plads, f.eks. reflekser, aftagelig hætte og smarte lommer med lynlås.

Nordbjørn Arctic fås i en lang række farver og er en stilfuld flyverdragt i al sin enkelthed. I nogle farver fås tøjet kun i få størrelser, mens andre farver har et rigtig godt udvalg fra ca. stl 90 – stl 140. Se dig omkring blandt farverne, og du finder helt sikkert en størrelse, der passer til dig.

Vi er klart imponerede over, at Nordbjørn Arctic leverer så høj kvalitet til så lav en pris. Hvis du ikke har et stort budget eller ikke ønsker at bruge for meget på en enkelt beklædningsgenstand, er dette en utrolig god mulighed! Vi er meget tilfredse med det hele, og det er hver en øre værd.


Kuling Chamonix – Godt budgetvalg

Ikke længere solgt

Kuling-mærket har en utrolig flot kollektion af funktionelt tøj til børn. Deres vintertøj er meget værdsat, og det er i det hele taget en meget overkommelig løsning.

Deres flyverdragter fås i mange størrelser, og du kan vælge mellem et væld af farver. Overdelen er en meget funktionel og flot beklædning, der er både vand- og vindafvisende. Det er imprægneret med en vandafvisende, giftfri finish, der holder det rent og stilfuldt og ikke lader vand trænge igennem.

Flyverdragten har alle de samme funktioner som de dyrere versioner, f.eks. aftagelig hætte, forstærkning omkring knæene, praktiske fodstropper, reflekterende detaljer, tapede sømme og elastiske manchetter ved ærmeenderne.

Vi er klart imponeret over denne helhed, især i betragtning af den overkommelige pris. Det er en fantastisk flyverdragt til både våde milde dage og rigtige vinterdage. Den har ekstra fleeceforing i ryggen og en foret krave, så du kan holde dig varm og flyverdragten tæt. Desuden har hele tøjet en god åndbarhed, hvilket er vigtigt, da børn let bliver svedige i aktive øjeblikke.

Kuling Chamonix Flyverdragt er næsten lige så god som mange dyrere varianter, og vi kan bestemt anbefale den. Den er måske lidt mindre holdbar, men den er stadig robust nok til at modstå det meste af det, den kan blive udsat for i løbet af en typisk vinter. Vi anbefaler det helt klart og vi anser det for at være et af de bedste budgetvalg!


En Fant flyverdragt

En Fant Flyverdragt

Tjek prisen på:

Det fine danske mærke En Fant har flere enkle, ensfarvede flyverdragter, der passer til både små og store børn. De er funktionelle, behagelige at bevæge sig rundt i og rimeligt prissatte.

Denne flyverdragt er vandtæt med en vandsøjle på 10 000 mm. En af de store fordele ved En Fant er det slidstærke materiale, den er fremstillet af. Den er ekstremt hårdfør og kan tåle en masse vinterspil.

Et andet positivt aspekt ved denne flyverdragt er, at den er fremstillet af et materiale, der ånder godt. Barnet bliver ikke for svedig, da flyverdragten holder barnet varmt uden at det føler sig for trangt.

På En Fant flyverdragt er der flere praktiske funktioner, f.eks:

 • Elastiske stropper, der fastgøres under skoene
 • Vindbeskyttelse langs lynlåsen
 • Praktiske lommer på forsiden
 • Smart placerede reflektorer

Vi kan godt lide En Fant og deres enkle og simplistiske design. Det er ensfarvede flyvedragter i et klassisk tidløst design. De er varme, komfortable og er ganske enkelt en fantastisk vinterbeklædning. Vi anbefaler En Fant flyverdragt helt klart, hvis du vil holde det enkelt og stilfuldt.


Kuling Verbier

Ikke længere solgt

Her har vi endnu en flyverdragt fra den fine Kuling. Som sædvanlig når det kommer til deres overtøj, fås det i mange smarte farver.

Kuling Verbier er en veldesignet flyverdragt med tapede sømme og er fremstillet af robuste og tætte materialer. Hele denne overtøj har en vandtæthed på 15.000 mm, hvilket er absolut verdensklasse for en flyverdragt. Den holder dit barn tørt, selv i slud eller snestorm.

Tøjet er varmt foret i 100 % polyester og har en yderside af polyamid med polyurethanimprægnering og BIONIC-FINISH®ECO, som sikrer, at den effektivt holder vand og snavs ude.

Selvfølgelig har den samlede model et væld af smarte detaljer som f.eks:

 • Lommer foran med trykknapper
 • Reflekterende detaljer på ryggen og forsiden
 • Aftagelig hætte med kunstpels

Hele dragten kan justeres i taljen, så den passer perfekt til barnets krop. Den er elastisk ved benene og manchetterne, hvilket hjælper med at holde vind og kulde ude. Kuling Verbier er desuden forstærket både ved knæene og på ryggen, så den er behagelig, blød og ekstra varm, når dit barn leger ude i sneen.

Alt i alt er Kuling Verbier en flot og veldesignet flyverdragt, som også ser rigtig godt ud i sine unikke farver. Den har en absolut topklasse vandtæthed og er et fremragende valg i det hele taget.


Reima – Reimatec Stavanger

Reima Reimatec Stavanger Flyverdragt

Tjek prisen på:

Meget populær flyverdragt fra Reima, som har været testvinder i flere tests, og som vi også har meget gode erfaringer med.

Overdelen er fremstillet af et meget slidstærkt polyamidmateriale. Den er vandtæt til 12 000 mm, hvilket er utroligt godt for en vintertøj. I denne holder dit barn sig varmt og bliver ikke vådt, selv hvis temperaturen nærmer sig 0 grader, og sneen begynder at smelte.

En anden god egenskab ved Reima Stavanger er, at flyverdragten har en god evne til at ånde. Den er meget bedre end mange tilsvarende tøj til at regulere varmen, så barnet behøver sjældent at blive svedt. På trods af dette er flyverdragten således både vindtæt og vandtæt.

Denne flyverdragt har en meget lige pasform, der også passer til lidt større børn. Den kan justeres i taljen, så den passer perfekt. Selvfølgelig har flyverdragten en varm og behagelig hætte til beskyttelse mod vinden, som også kan tages af om nødvendigt.

Reima Stavanger har gode lommer på siden samt en smart inderlomme, der lukkes med lynlås. Ved benenderne er der fodremme, som du trækker over dine vinterstøvler for at få en perfekt siddende flyverdragt. Med en Reima Stavanger er børnene klar til alle former for sneleg, hele vinteren igennem!

Dette er helt klart en af de bedste flyverdragter til børn, og den fås i størrelser, der passer til børn fra ca. 2 år og op til 10 år. Reima Stavanger er en af vores favoritter fra vores finske yndlingsmærke!


Tretorn Sarek Expedition Winter Coverall

Tretorn Sarek Expedition Overall Flyverdragt

Tjek prisen på:

Denne flyverdragt er en rigtig flot og overdådig udgave fra det svenske kvalitetsmærke Tretorn. Den holder dig ekstremt godt varm, selv i hele dage ude i vinterkulden.

Overdelen er lavet af et genbrugt nylonmateriale og er både vandtæt og holder vinden væk. Sømmene er tapede, og hele vinterovertrøjen er slidstærk og kan modstå både vejret og de hårdere ting under spillet. Knæene og ryggen på flyverdragten har ekstra forstærkning for endnu længere holdbarhed.

Tretorn Sarek Expedition har mange smarte og nyttige funktioner. Den har en hætte, der kan tages af, samt en faux fur, der også kan tages af. Flyverdragtens krave giver god beskyttelse mod vejrforhold som regn, vind og sne. Der er placeret reflekser hele vejen rundt for at øge synligheden fra alle vinkler. De sidder på benene, ryggen og hætten. Hele flyverdragten er også fremstillet af veganske materialer.

Der er en snelås i bunden af benene. Dette, sammen med silikonestropperne, holder buksebenet tæt og på plads omkring støvlerne. Ved ærmerne er der tommelfingerhuller, så ærmet og vanten holdes tæt.

Tretorns vintertøj fås i størrelser fra 1 år og op til ca. 8 år. Det er en yderst fleksibel og nyttig flyverdragt, der har lang holdbarhed og sandsynligvis vil blive brugt dagligt i et par vintre pr. barn.

Vi har stor respekt for Tretorn Sarek Expedition, og det er en af vores absolutte favoritter. Den er lidt dyrere i pris, hvilket nok er det eneste negative ved den. Hvis du har råd til det og ønsker ren kvalitet, er dette en vinterovertrækstøj til børn, som du absolut ikke kan gå glip af!


Isbjörn of Sweden Penguin Flyverdragt

Isbjörn of Sweden Penguin Flyverdragt

Tjek prisen på:

Dette har i årenes løb fået et særdeles godt ry. Den er blevet kåret som den bedste i en række sammenligninger og er blevet solgt i et stort antal eksemplarer. Vi kan helt sikkert se hvorfor, da det er en utrolig veldesignet og behagelig flyverdragt!

Isbjörn of Sweden Penguin er både vandtæt og vindtæt. Det er en af de mest holdbare flyverdragtene på markedet takket være det dobbelte lag, den er lavet af, med en særlig membran, der sikrer holdbarhed.

Den er funktionel med en aftagelig hætte, justerbar talje, behagelige bløde manchetter og smart placerede reflekser. Den er også imprægneret med Bionic Finish Eco, som er vandafvisende og holder flyverdragten tør og ren.

Sømmene hele vejen rundt om tøjet er tapede for at øge tætheden. Lynlåsen er også forseglet, og der kommer ingen fugt ind i flyverdragten udefra. Langs armene og benene er der såkaldte “Grow Cuffs”, som giver dig mulighed for at forlænge tøjet. På den måde kan du bruge den i endnu et år, hvilket gør den meget billigere.

Prisen er ellers lidt i overkanten, og det er en af de dyrere flyverdragtene, vi har kigget på. Samtidig koster kvalitet bare noget, og her er der ikke blevet sparet på hverken materialer eller fremstilling. Isbjörn of Sweden har virkelig formået at levere en flyverdragt, som stort set alle, der har prøvet den, er vilde med.

Vi kan helt klart anbefale Isbjörn Penguin Flyverdragt, hvis du ønsker vintertøj, der holder i lang tid og opfylder alle de krav, der kan stilles til holdbarhed og funktion. Den er også meget stilfuld og fås i mange forskellige farver. En stærk anbefaling fra os!


Ofte stillede spørgsmål om flyverdragter til børn

Her er nogle almindelige spørgsmål og svar, som forbrugerne har tendens til at have, før de køber en ny flyverdragt til børn.

Hvor meget koster en god flyverdragt?

De billigste, som vi anbefaler, starter på omkring 300 kr. Men hvis du vil have en rigtig fin flyverdragt, som dit barn kan have på i flere år i træk, kan du forvente at betale lidt over 1000 kr for de allerbedste modeller. Der findes dog mange gode modeller til omkring 700 kr.

Hvor længe varer en flyverdragt?

Holdbarheden af en flyverdragt afhænger af to ting: Hvor holdbar den er, og hvor hurtigt dit barn vokser. En god flyverdragt bør holde mindst to vintre, hvis du køber en størrelse, som dit barn kan vokse i. Det er ikke ualmindeligt, at en samlet indsats varer tre eller endda fire år, hvis man er heldig.

Men du skal regne med at skulle købe mindst tre flyverdragter i årenes løb, hvis du starter med den første som spædbarn.

Er flyverdragter vandtætte?

Ja, langt de fleste modeller er vandtætte. Alle dem, vi har medtaget i vores artikel, er vandtætte. Men det kan variere, hvor godt de holder vandet ude. Dette måles i vandsøjle eller vandsøjletryk. Målingen er angivet i millimeter og er et mål for, hvor meget vand 1 kvadratcentimeter af beklædningsgenstandens materiale kan modstå, før vandet trænger igennem.

Forhandlere angiver normalt vandsøjlen for en flyverdragt. Som en tommelfingerregel:

 • 5.000 mm eller mere kan bæres i kort tid i kraftigt regnvejr eller lidt længere, hvis det drysser ned.
 • 10 000 mm eller mere kan bruges i kraftig regn i et par timer og meget længere hvis det drysser.
 • 15 000 mm eller deromkring kan bruges i lang tid, selv i kraftig regn.

Hvilken flyverdragt har den bedste vandtæthed?

De flyverdragter, som vi har set på med den højeste vandsøjle, er:

Der findes flere andre gode flyverdragter med meget høj vandsøjle, f.eks:

Hvad er vigtigt at overveje, når man køber en flyverdragt?

Husk at købe en størrelse, som dit barn kan vokse i. Ofte er den nærmeste øvre størrelse et godt valg at starte med. Overvej også:

 • Vandtæthed – En god flyverdragt skal kunne tåle regn og fugt.
 • Praktiske funktioner – f.eks. aftagelig hætte, reflekser, lommer og meget mere.
 • Mærke – Der findes mange anerkendte kvalitetsmærker, som er pålidelige med hensyn til funktion og holdbarhed
 • Pris – Du får ofte det du betaler for, men det er ikke altid den dyreste flyverdragt, der er den bedste.
 • Stil – Vælg farve og stil sammen med dit barn, for det skal jo trods alt bruge den dagligt i mange måneder.

Har børn brug for flyverdragter?

En god flyverdragt er langt det mest nyttige stykke tøj, som et barn kan have om vinteren. Når børnene er i skolealderen, kan det dog være mere praktisk at bruge overtræksbukser og en jakke. For børn mellem 1 og 6 år er flyverdragter det bedste valg.

For meget små børn, der for det meste er i en klapvogn, kan det være bedre med en kørepose.

Men der er naturligvis ingen musts. Andre muligheder er f.eks. foret regntøj eller jakke og overtræksbukser.

Kan du have flyverdragt på i børnehaven?

Ja, førskolepædagoger og børnehavepædagoger er vant til at hjælpe børn med at få deres flyverdragter på. Det er en praktisk beklædningsgenstand, som også er nemmere at håndtere end løse jakker og bukser. Det er praktisk og foretrækkes i mange børnehaver, hvis børnene har en god flyverdragt.


Her kan du læse flere artikler om vintertøj til børn!