Bedste forede gummistøvler til børn 2024: Bedst i test termostøvler

Indlægget indeholder reklame via annoncelinks.

I de våde efterårs- og vinterdage er et par forede støvler det ultimative redskab til at holde dine fødder varme. De kan bruges i både regn og sne. I denne artikel ser vi på nogle af de bedste forede gummistøvler til børn!

termostøvler til børn

Hvilke forede gummistøvler er bedst i test?

Bedst i test er Viking Ultra 2.0. Denne forede støvle er utrolig populær i hele Skandinavien, og de er både varme og meget holdbare. En perfekt støvle til alt slags vejr.

En Fant termostøvler er et andet godt alternativ. De er både stilfulde, vandtætte og af meget høj kvalitet. De fungerer både i rigtig koldt vejr og på regnvejrsdage.

Hvis du ønsker en støvle med et lavere skaft, kan vi anbefale Liewood Thermo Boots. De er meget søde i deres design, men også et par rigtig gode, lave, forede gummistøvler, der fungerer godt i det meste vejr.

Se også vores bud på de bedste efterårssko til børn!

Anmeldelser af 11 forskellige termostøvler

Her er et nærmere kig på alle de 11 forskellige forede gummistøvler, som vi har kigget på.

Hvis du vil have tyndere støvler, kan du tjekke vores artikel om almindelige gummistøvler til børn!

En Fant termostøvler

En Fant Termostøvler

 Tjek prisen på:

 • Stilfuldt design
 • Fås i mange varianter
 • Tåler ekstreme temperaturer

Dette er en virkelig stilfuld foret støvle fra det populære mærke En Fant. Deres termostøvler fås i mange forskellige designs, både stilfulde ensfarvede versioner og smukt mønstrede modeller. Vi kan virkelig godt lide En Fant og deres sans for design!

Ud over designet på ydersiden er En Fant-støvlerne også meget komfortable og praktiske. De er foret med et rigtig blødt for, der består af en blanding af uld og polyester.

Støvlens materiale er det såkaldte MEGOL®-materiale, et ugiftigt, genanvendeligt og yderst funktionelt materiale, der kan modstå næsten alle vejrforhold. Disse støvler kan modstå både varme og kulde på ekstreme niveauer. De kan også vaskes i maskine, hvis det er nødvendigt.

Andre gode egenskaber ved En Fant termostøvler er, at sålen giver et godt greb mod jorden. Det er også en komfortabel og stabil støvle, der føles robust og pålidelig at have på fødderne.

Hvis du vil have en støvle, der er egnet til alle vejrforhold og også kan bruges i rigtig vinterkulde, er En Fant Thermo Boots et rigtig godt valg. Dette er en af de allerbedste forede gummistøvler lige nu og helt klart en af vores favoritter!


Viking Ultra 2.0 vinterstøvler

Viking Ultra 2.0 vinterstøvler

 Tjek prisen på:

 • Populær i de nordiske lande
 • Holder varmen godt
 • Behageligt uldfor

Disse støvler er skabt til leg i både efterårsregn og vinterkulde. De er godt forede og kan med et par varme sokker fungere som vinterstøvler og bruges hele vinteren.

Viking er en norsk virksomhed, der designer og sælger kvalitetstøj og -produkter til voksne, børn og familier. Virksomheden har en historie, der går helt tilbage til 1920’erne. Ud over design og kvalitet har de fokus på bæredygtighed og brug af økologiske råmaterialer.

Disse støvler til alle slags vejrforhold er hurtigt blevet populære, og det er nemt at se hvorfor. De er stilfulde, nemme at passe og behagelige for både store og små børn. De holder godt på varmen og er helt vand- og fugttætte.

Støvlerne er fremstillet af et uskadeligt plastmateriale kaldet elastopan. Dette materiale er fri for PVC og er desuden fuldstændig biologisk nedbrydeligt. Den er også meget let og er et fremragende alternativ til traditionelle gummistøvler.

Vi sætter pris på Viking-mærket og deres sans for kvalitet og design. Vi er sjældent skuffede over produkter fra deres sortiment, og Viking Ultra 2.0 er en sand redningsmand, når vi skal ud og lege i den våde og kolde del af året!


Liewood Forede Gummistøvler (Jesse Thermo Rain Boots)

Liewood Gummistøvler m. For

 Tjek prisen på:

 • Smukt dansk design
 • Lavt skaft
 • Behagelig at have på fødderne

Disse søde støvler fra Liewood er veldesignede og fås i en række flotte farver. Hver farve har sit eget unikke design, og det er virkelig en original børnestøvle.

Liewoods gummistøvler er foret med et blødt polyestermateriale, der isolerer godt og holder dig varm. Det ydre materiale er fremstillet af 100 % naturgummi. Hele støvlen er fri for skadelige kemikalier og miljøskadelige stoffer.

Støvlerne er en model med lavt skaft, som er behagelig for børn at gå med. Det giver dem dog mulighed for at få vand ind, f.eks. hvis barnet kan lide at lege i dybe vandpytter.

Liewood Jesse har en undersål, der er testet og bekræftet som skridsikker. Det giver et meget godt greb på undersiden, både på vådt og tørt underlag. Desuden er sålen fleksibel og går ikke i stykker, selv hvis støvlerne bøjes, når barnet leger i dem.

Vi kan virkelig godt lide designet på Liewood Forede Gummistøvler. De er komfortable, holdbare og meget unikke. Hvis du vil have et par støvler med lavt skaft, er dette helt sikkert en god mulighed at kigge på!


Mikk-Line termostøvler

Mikk-Line Termostøvle

 Tjek prisen på:

 • Robust og holdbar
 • Foring af uld
 • Prisbillig

Et par robuste støvler fra Mikk-line. De er foret med uld og er rigtig gode til både efterårs- og vintervejr.

Støvlerne er robuste og holdbare og er fremstillet af et slidstærkt gummimateriale. Både sålen og resten af støvlen er fremstillet udelukkende af gummi. Sålen har et groft mønster, der gør den fast og giver et godt greb på jorden.

Mikk-Line termostøvler har et enkelt og rent design i én farve, og de fås i et par forskellige nuancer. Det er en flot støvle, men her er fokus på funktion.

Det danske mærke Mikk-Line er elsket for sin kvalitet og sit enkle, klassiske design. Deres tøj er ofte både slidstærkt og meget godt, når det kommer til vandtæthed, komfort og meget mere.

I begyndelsen kan disse støvler føles lidt hårde, men efter at have brugt dem i et par uger, bliver de mere behagelige. Det er en rigtig god støvle til alt slags vejr, og vi kan helt klart anbefale Mikk-Line termostøvler som et prisvenligt valg.


Reima Termonator termostøvler

Reima Termonator Termostøvler m. For

 Tjek prisen på:

 • Virkelig høj kvalitet
 • Passer til både små og store børn
 • Unikt design

Et par virkelig robuste, forede støvler fra kvalitetsmærket Reima. Disse termostøvler fås i en række farver, som også passer godt til deres regntøj og vintertøj.

Støvlerne er naturligvis helt vandtætte, men varmt forede i en blanding af uld og polyester. Det er en hård støvle med en grov undersål, men samtidig er den meget let i vægt og behagelig at bevæge sig i.

Støvlerne har stilfulde reflekterende detaljer og pæne riller langs siderne. Støvlerne er ideelle til både små og store børn og er ekstremt nemme at tage på.

Reima termostøvler er helt klart en rigtig kvalitetsstøvle, og de er populære i de nordiske lande. Uanset om du bruger dem om efteråret, når det er vådt og regnfuldt, eller når det sner og fryser, er de en komfortabel og vandtæt børnestøvle. De er slidstærke og beregnet til daglig brug.

Alt i alt er Reima Termonator en solidt fremstillet kvalitetsstøvle til børn, som vi bestemt kan anbefale!


Tretorn Kuling Neopren Støvler

Tretorn Kuling Neopren Vinterstøvler

 Tjek prisen på:

 • Let at tage på og af
 • Komfortabel
 • God isolering og varmeisolering

Disse støvler fra Tretorn er en forældredrøm og har vundet priser i mange tests. De er foret med neopren, en type syntetisk gummimateriale, som f.eks. bruges i våddragter. Det er et helt vandtæt materiale, der er meget godt isolerende og hjælper med at holde varmen inde i støvlen.

Støvlens yderside er lavet af naturgummi af høj kvalitet og er både slidstærk og stilfuld. Sålen i bunden er tyk og rillet, hvilket giver støvlerne et rigtig godt greb, selv på glatte overflader. Selve støvlens skaft er foldbart, hvilket gør den behagelig og fleksibel og ikke så hård og stiv som nogle andre støvler kan være.

En af de store fordele ved Tretorn Kuling Neopren er, at de er utrolig nemme at tage af og på. De er fleksible og passer perfekt. Vi har erfaring med flere børn, der har prøvet disse støvler, og alle har givet udtryk for, at de sidder meget behageligt.

Takket være den gode isolering er disse støvler ægte all-weather-støvler i ordets egentlige forstand. De kan bæres om vinteren ned til -10 grader Celsius. Det betyder, at de ofte kan bæres både om efteråret og det meste af vinteren, hvis det ønskes.

Støvlerne har små reflekterende detaljer, der giver ekstra synlighed på mørke efterårsdage. De fås i mange størrelser og kan købes til både små og store børn.

Vores erfaringer og de kollektive anmeldelser, vi har modtaget, taler for sig selv; dette er en fantastisk støvle at købe til efterårs- og vintersæsonen. Tretorn Kuling Neopren får en stærk anbefaling fra os!


Reima Ankles Gummistøvler

Reima Ankles Gummistøvler

 Tjek prisen på:

 • Kvalitetsmærke fra Finland
 • Høj kvalitet
 • Fås i mange flotte farver

Disse stilfulde gummistøvler fra Reima er designet lidt som sneakers. De sidder godt på fødderne og er meget lette at flytte. De er også stilfulde og fås i en række forskellige lyse farver at vælge imellem.

Reima Ankles har et lavere skaft end mange andre gummistøvler og er som en blanding mellem sko og støvler. De er perfekte til efteråret, f.eks. når det er vådt og lidt køligt.

Indvendigt har støvlerne et for af bomuldsstof og udvendigt et meget godt giftfrit gummi. Foret er ret tyndt, så de egner sig bedst til foråret eller efteråret, når det er vådt, men ikke for koldt.

Reima er velkendt herhjemme og er også meget populær både i nabolandene og andre steder i verden, både i Europa og Nordamerika. Deres tøj er populært både for sin høje kvalitet og for sit fine design. De er designet til at være funktionelle med det kolde nordiske klima i tankerne.

Vi kan virkelig godt lide Reima, og deres Ankles Gummistøvler er helt klart et af vores favoritvalg, når det kommer til versioner med lidt tyndere foring. Perfekte gummistøvler til alle, der ønsker at lege udenfor om efteråret!


Kavat Gimo Forede Gummistøvler

Ikke længere solgt

 • Blandt de flotteste gummistøvler på markedet
 • Aftagelig sokforing
 • Stram og holdbar

Disse forede gummistøvler fra Kavat er ekstremt populære. De er meget søde med det fluffy for, og de har et stilfuldt og tidløst look. Derudover er de naturligvis meget komfortable og nyttige.

Støvlen er fremstillet af et fuldt formstøbt gummimateriale, der er vandtæt og PVC-fri. Indeni støvlen er der en sok af en uldblanding. Dette kan fjernes, hvis uldsokkerne er våde, eller hvis vejret er mildere. I dette tilfælde bør støvlerne suppleres med en ekstra indersål. Dette gør det muligt at bruge støvlerne både om vinteren og på virkelig kolde dage og på lidt mildere, våde efterårsdage.

Disse støvler er blevet opdateret en smule og er nu endnu stærkere og mere holdbare end før. Under bunden har de en robust sål med godt greb i slidstærkt gummi. Hvis det er nødvendigt, kan hele støvlen vaskes i maskinen ved 30 grader. De bør dog ikke tørres i tørretumbler.

Vi har en lang erfaring med Kavat-støvler og har anbefalet dem til mange familier gennem årene. Støvlerne er et rigtig godt standardvalg at have klar til de dage, hvor det er vådt og barskt udenfor. Et rigtig godt valg af kvalitetsstøvler, hvilket er perfekt til de fleste børn!


Tretorn Gränna Vinterstøvler

retorn Gränna Vinter Gummistøvler

 Tjek prisen på:

 • Sødt design
 • Kan spændes i toppen
 • Varmt fleecefor

Disse stilfulde støvler fra Tretorn er både praktiske og meget stilfulde. Hvis du vil have støvler med et mere legende design, der skiller sig ud, er disse støvler et godt valg. Selvfølgelig er de mere end bare et fantastisk design; de er også funktionelle, varme og vandtætte!

Foroven har Tretorn Gränna nylonmanchetter, som du kan stramme og justere, så de sidder godt fast. Det gør dem til fremragende vinterstøvler, da du mindsker risikoen for at få sne ind i støvlerne. En anden meget veludført detalje er sålen i bunden. Den er meget gennemtænkt og giver et godt greb, selv på glatte overflader. Især hælen er lavet til at holde grebet ekstra stabilt og hjælper barnet med at holde fødderne fast på jorden.

Selve støvlen er helt PVC-fri og er fremstillet af et fint naturgummimateriale. Støvlerne er nemme at tage af og på og er komfortable selv i længere tid. Støvlerne er beregnet til brug om vinteren, men de er også ideelle til efterårsmånederne. De er varme og holder dine fødder tørre i hele den lange efterårs- og vinterperiode.

Vi sætter pris på Tretorn Gränna vinterstøvler og kender flere familier, der bruger disse støvler til alle deres børn. Hvis du kan lide dette design og ønsker et par vinterstøvler, der kan strammes for at holde sig godt fast i sneen, er disse støvler helt sikkert en mulighed, du bør overveje!


Nordbjørn Blizz Light Forede Gummistøvler

Nordbjørn Blizz Light Winter Forede Gummistøvler

 Tjek prisen på:

 • Prisbillig
 • Vandtæt og funktionel
 • Fast sål

Disse støvler er et lidt billigere valg for dem, der ønsker et par vandtætte, forede gummistøvler til brug på våde, kolde efterårsdage og i den våde del af vinteren. Nordbjørns støvler har et forholdsvis simpelt design, men har samtidig taget højde for de vigtigste funktioner, som du finder i mere eksklusive støvler.

Støvlerne er lavet af EVA-plast og er meget lette at have på fødderne. Det gør dem velegnede selv til små børn, da de ikke er for besværlige at slæbe rundt i. Sålen giver et godt greb, og støvlerne er meget stabile at gå med.

Blizz Light vinterstøvler har et højt skaft og er fremstillet med henblik på at holde barnets fødder tørre uanset vejret. Foret er ret tyndt, men med tykkere uldsokker eller raggsokker kan de bæres, selv når temperaturen falder langt under nulpunktet.

Det er værd at huske på, at disse støvler er af en lidt billigere model. De føles lidt mere stive og plastikagtige end andre dyrere modeller, f.eks. dem af naturgummi. Samtidig er de meget funktionelle, og de fleste børn nyder at lege i disse støvler, selv i længere tid. Et alternativ er at bruge dem lidt mere som reservestøvler, f.eks. når andre er våde og skal vaskes indenfor.

Uanset hvad, er vi meget tilfredse med Nordbjørn Blizz Light vintergummistøvler med foring. Vi anbefaler dem til dem, der ønsker et par ekstra støvler til en overkommelig pris, som de kan bruge, når det er vådt eller slushy udenfor!


Viking Alv varme gummistøvler

Viking Alv Gummistøvler

 Tjek prisen på:

 • Norsk kvalitetsmærke
 • Let på fødderne
 • Ikke-toksiske og skånsomme materialer

Disse støvler til alle slags vejrforhold er meget godt designet og er blevet lavet med omhu med hensyn til komfort, varme og vandtæthed. De er produceret af det norske mærke Viking, som har fremstillet kvalitetsfodtøj til børn i omkring 100 år. I dag er de et førende mærke inden for sko og støvler og er meget populære både i de nordiske lande og resten af verden.

Disse gummistøvler er varmt foret med et syntetisk materiale, der holder dine fødder rigtig godt varme, uden at dine fødder bliver svedige.

Takket være den ydre isolering og den indre foring holdes varmen godt på plads i al slags vejr og klima. Skoene er velegnede til alle vejrforhold, uanset om det er efterår eller vinter. Støvlerne kan strammes med snørebånd i toppen, hvilket gør dem rigtig tætte mod kulde og vådt.

Materialet på ydersiden består af et naturgummimateriale, hvilket også gælder for sålen på undersiden. Gummiet gør støvlerne elastiske, meget modstandsdygtige over for slid og naturligvis helt vandtætte. Materialet er naturligt og helt fri for de giftstoffer, der kan findes i plastmaterialer.

Vi kan virkelig godt lide Viking Alv, og disse er fantastiske. De fås i mange forskellige farver og har et enkelt, men meget flot design. Frem for alt er de funktionelle og behagelige at spille i, samtidig med at de holder fødderne varme, hvilket er det vigtigste af alt!


Ofte stillede spørgsmål og svar

Her er nogle almindelige spørgsmål og svar, som forbrugerne har, når de køber forede gummistøvler til børn.

Hvornår skal jeg bruge forede gummistøvler?

Forede gummistøvler er den perfekte beklædningsgenstand om efteråret og vinteren, når det er vådt og sludigt udenfor.

Denne type støvle er god at tage på om efteråret, når temperaturen falder til under 10 grader. Et alternativ er at bruge almindelige gummistøvler med ekstra uldsokker eller f.eks.

Mange forede støvler er også velegnede til brug på de rigtig kolde vinterdage. Men forede gummistøvler er især gode, hvis det er vådt og slud og temperaturen er omkring 0 grader.

Forede eller uforede gummistøvler – hvad er bedst?

Forede gummistøvler er bedst om efteråret og vinteren, når vejret er koldere. Almindelige gummistøvler er bedst om foråret og sommeren, når det er vådt, men temperaturen stadig er over 10 grader eller deromkring.

Det vigtigste er at sørge for, at dine fødder er tørre og varme uanset årstiden. Sammen med foret regntøj er barnet klar til at lege, selv når det er vådt og koldt!

Det er naturligvis muligt at bære almindelige gummistøvler om efteråret med ekstra tykke sokker. Men vores anbefaling er helt klart, at du også har et par forede støvler derhjemme, for du vil helt sikkert få gavn af dem.

Hvilken størrelse støvler skal jeg købe til børn?

Når det drejer sig om forede gummistøvler, kan det være en god idé at have en lidt større størrelse til børnefødder. Det betyder, at du kan forsøge at købe støvler, der har ca. 15 mm ekstra plads. Det betyder, at du kan købe en størrelse større, end du ville købe til f.eks. et par almindelige kondisko. Termostøvler kan også suppleres med en ekstra sål eller et par tykkere sokker.

Et tip til at måle dit barns fødder er at tegne en streg på hvidt papir og derefter måle længden fra hæl til tå. Du kan derefter sammenligne med forhandlerens størrelsesguide og justere dit valg i forhold til den faktiske længde af foden.

Kan jeg have forede gummistøvler på hele vinteren?

Mange modeller er designet til at kunne bæres selv i de koldeste vintermåneder. Andre modeller har en tyndere foring og bør helst bæres med et ekstra par tykkere sokker for at holde dem varmere.

Hvis det er rigtig koldt og slet ikke vådt, kan et par ordentlige vinterstøvler normalt være bedst til at lege i sneen i længere tid. 


Her kan du læse flere artikler om børnetøj!