Bedste foret regntøj til børn 2024: Bedst i test regnsæt

Indlægget indeholder reklame via annoncelinks.

Foret regntøj er praktisk, når vejret er vådt og koldt. De bruges ofte om efteråret, vinteren og i de kolde forårsdage, når sneen smelter og det er vådt. I denne artikel ser vi på det bedste forede regntøj til børn!

Glad dreng i regnvejr, iført foret regntøj

Hvilket foret regntøj er bedst i test?

Vores favorit af alle er Didriksons Boardman. Efter vores mening er dette det absolut bedste forede regntøj til børn lige nu, både når man tager hensyn til funktion og pris.

Et lidt dyrere, men smukt valg er Liewoods forede regntøj. Efter vores mening er de de flotteste og af meget god kvalitet.

Et af de mest populære valg er det klassiske regntøj fra CeLaVi. De er gode til at fremstille unikke designs med farver og mønstre. Desuden har deres regntøj en meget god vandtæthed.

Læs videre for at se 9 forskellige regnsæt til børn!

Når det bliver rigtig koldt, er det klogt at skifte til en ordentlig vinterjakke!

Anmeldelser af 9 forskellige forede regnsæt til børn

Her er et nærmere kig på alle de forede regntøj vi har testet. Hvis du vil have en tyndere regnjakke uden foring, kan du tjekke vores tips til almindeligt regntøj til børn!

Didriksons Boardman Foret Regnsæt

Didriksons Boardman Foret Regnsæt

 Tjek prisen på:

Didriksons-mærket er kendt for sin høje kvalitet, når det gælder regntøj, både regnsæt og støvler. Dette regnsæt holder tæt mod både vind og vand og er fremstillet af galon. Den er polstret med et varmt, blødt og behageligt fleecefor.

Regnsættet er prydet med reflekterende detaljer på kroppen, armene og benene, hvilket er meget tiltrængt på mørke efterårs- og vinterdage. Jakken har en hætte, som kan tages af og justeres ved hjælp af en velcrolukning.

Boardman er en regnjakke af meget høj kvalitet, der er holdbar og langtidsholdbar. Ved knæene er bukserne ekstra stærke for at kunne modstå spil og hårdere tacklinger. Sømmene er svejset for at holde dem tæt og give en god pasform.

Vi elsker dette regntøj fra Didriksons og har meget gode kumulative erfaringer med det. Det er vores bedste valg af alle de regnsæt, vi har kigget på!

Hvis du vil have en foret regnjakke, der garanteret holder sig tør og er varm og komfortabel, er Didriksons Boardman en af de absolut bedste muligheder, du kan finde.


Liewood Foret Regnsæt

Liewood Dan Padded Rain Set

 Tjek prisen på:

Liewood er et dansk kvalitetsmærke, der skiller sig ud på flere måder. De bruger kvalitetsmaterialer, har et unikt design og en unik stil, og deres tøj er meget efterspurgt i de nordiske lande. Liewoods foret regntøj har en lidt højere pris, men det er virkelig regntøj af allerhøjeste kvalitet.

Liewood har et par forskellige regnsæt til børn, men en af de bedste varme, forede modeller er den model, der hedder Dan. Det er et todelt sæt med varme, forede bukser og regnjakke.

Liewood Dan er vandtæt til 10.000 mm og fuldstændig vindtæt. Regntøjet er fremstillet af genbrugspolyester med en skal af polyurethan. Materialerne er Oeko-Tex-certificerede og helt fri for skadelige kemikalier og lignende.

Bukserne i dette regnsæt har elastiske seler, som er nemme at justere i størrelsen. De er bløde i taljen og har elastiske benafslutninger samt elastiske fodstropper, der holder bukserne på plads over dine støvler.

Jakken er ekstremt smukt designet og lukkes med en lynlås i midten, med en ekstra forstærkning, der holder jakken tæt og lukkes med trykknapper. På siden er der praktiske lommer, som også kan knappes.

Hele Liewood Dan regnjakken er både komfortabel og virkelig stilfuld. Vi er virkelig glade for disse regnsæt og mener, at det er en af de allerbedste muligheder for børn lige nu. Det eneste negative er, at dette er en lidt dyrere børnetøj.

Hvis du tidligere har haft børnetøj fra Liewood på, kan du sikkert være enig i, at kvaliteten er helt i top, når det gælder dette mærke. Alt i alt kan vi helt klart anbefale Liewood Dan Regnsæt!


CeLaVi Foret Regnsæt

CeLaVi Foret Regnsæt

 Tjek prisen på:

Dette unikke og stilfulde regntøj fra CeLaVi er perfekt, når det er vådt og lidt køligt i luften. Regntøjet er foret med fleece, som er blødt og behageligt og holder dig rigtig godt varm.

CeLaVi’s foret regntøj har en god vandtæthed og en vandsøjle på op til 10.000 mm. Både jakken og bukserne er uigennemtrængelige over for regn og koldt blæsevejr.
Regntøjet har naturligvis mange gode funktioner, f.eks:

  • Elastiske ærme- og benmanchetter holder tingene tæt.
  • Elastiske manchetter, der holder dine støvler på plads.
  • Aftagelig hætte til beskyttelse mod vejrliget.
  • Reflekser på både ben og ærmer.

Sømmene omkring regnjakken og bukserne er svejset og holder helt tæt. Dette er en beklædningsgenstand af konstant høj kvalitet fra et meget populært mærke.

Vi kan virkelig godt lide designet, og CeLaVi arbejder med unikke farver, mønstre og kombinationer, der virkelig skiller sig ud. De har mange forskellige stilarter at vælge imellem og er et meget populært valg herhjemme i Danmark.

Efter vores mening kan du ikke gå galt i byen med CeLaVi foret regnsæt, og vi vil virkelig gerne anbefale dette stilfulde og varme regntøj til børn!


Petite Chérie Amira Foret Regnsæt

Petite Chérie Amira Foret Regnsæt

Tjek prisen på:

Denne regnjakke fra Petite Chérie er både prisbillig, sød og funktionel. Den fås i mange forskellige farver og mønstre og er af meget høj kvalitet.

Bukserne og jakken har et blødt og indbydende for i polyesterfleece-materiale. Det giver regntøjet en varm og behagelig fornemmelse og fungerer godt både når det regner og sner udenfor. Smarte refleksdetaljer på ben, arme og rundt om kroppen giver øget synlighed og sikkerhed i trafikken.

Tøjet sidder godt og har svejsede ærmer og ben for at sikre en god pasform og tætning. Jakken har en lynlås og kan også lukkes og holdes tæt med knapper på ydersiden. Bukserne holdes på plads med seler og fodremme.

Petite Chérie Atelier Amira er en meget sød løsning, og vi sætter virkelig pris på designet af dette regntøj. Se de forskellige varianter, og se, om nogle af dem tiltaler dig og dit barn. Vi kan virkelig anbefale dette tøj, og et stort plus er helt klart prisen. Perfekt valg for dem, der ønsker en prisbillig og funktionel løsning, når det kommer til foret regntøj til børn!


Nordbjørn Skagen Foret Regnsæt

Nordbjørn Skagen Foret Regnsæt

 Tjek prisen på:

Denne regnjakke fra Nordbjørn er en anden meget prisvenlig og funktionel løsning. Den fås i en række skønne farver og er en meget praktisk beklædningsgenstand til dage, hvor det er vådt og koldt.

Jakken er udstyret med et fleecefor, der gør den varm og behagelig. Den har alle de standardfunktioner, du forventer af en god regnjakke til børn, såsom reflekser, aftagelig hætte, elastiske ærmer og meget mere.

Bukserne holdes oppe af seler, som naturligvis kan justeres, så de passer til barnets højde. Nederst er der praktiske fodstropper, så bukserne holder tæt mellem sko og ben.

Hele Skagen regnsæt er lavet af et slidstærkt materiale, der er designet til at modstå alle former for efterårs- og vinterlege, samt til at holde tæt i alt slags vejr.

Hvis du leder efter et billigt, men stilfuldt og nyttigt regnslag, der passer til både små og lidt større børn, så er dette helt sikkert en mulighed, du bør overveje.

Vi er glade for Nordbjørn Skagen og er virkelig tilfredse med produktet. Et stort plus, fordi den fås i en række forskellige farver og mønstre!


Helly Hansen Bergen Foret Regnsæt

Helly Hansen Bergen Foret Regnsæt

 Tjek prisen på:

Et af vores yndlingsmærker inden for overtøj er det norske Helly Hansen. Deres forede regntøj er stilfuldt, komfortabelt og virkelig godt til at holde børnene tørre og glade.

Deres regntøj bruger en særlig teknologi, som de kalder Helox+. Takket være dette er materialet i deres regntøj fuldstændig uigennemtrængeligt for både vind og vand. Tøjet har svejsede sømme og har et for, der tørrer hurtigt og er let at holde rent og lugtfrit.

Helly Hansen Bergen regntøj er fremstillet af et PU-materiale, der både er fri for PVC og andre kemikalier og er helt naturligt biologisk nedbrydeligt.

Der er standarddetaljer og -funktioner som f.eks. en aftagelig hætte, refleksmateriale og forseglede manchetter med elastik. Jakken har en stormlynlås, der holder den tæt på alle punkter.

Vi kan virkelig godt lide dette regntøj. De er lavet til det kolde, våde og slushy klima, som vi er vant til heroppe i nord. Helly Hansen er kendt for deres høje kvalitet, og man ved, hvad man får, når man køber deres produkter. Et stort plus for det slanke og stilfulde design med flotte farvekombinationer, der virkelig passer på regntøj til børn.

Hvis du vil have regntøj til børn, der skiller sig ud, og samtidig få det til en god pris, er dette helt sikkert en mulighed. Vi kan helt klart anbefale Helly Hansen Bergen regndragten med foring som et godt valg at have klar, når vinden begynder at blæse rigtig koldt i løbet af efteråret og den tidlige vinter!


Lindberg Nordskog Foret Regnsæt

Lindberg Nordskog Foret Regnsæt

 Tjek prisen på:

Det svenske mærke Lindberg er populært for sit kvalitetstøj, ikke mindst for sit regntøj og overtøj til vintermånederne. Disse forede beklædningsgenstande er designet med det skandinaviske klima i tankerne og er velegnede til både våde og kolde forhold.

Dette forede regntøj er meget funktionelt og gennemtænkt til at beskytte dit barn mod elementerne. Ærmerne og benene har gode svejsede sømme, der holder tøjet tæt og gør, at det sidder godt. Hætten er aftagelig, og der er flere gode reflekser rundt om tøjet, som er tydeligt synlige i mørke.

Vi er glade for det søde design af Nordskog -regnsættet, og det er et stort plus, at det fås i en række forskellige farver. Den fås i flere varianter med mønstre inspireret af naturen og dyr.

Bukserne leveres med en vest i fleece-materiale, som også kan justeres ved skuldrene, så den passer godt uanset dit barns kropstype og højde. I taljen er der en elastisk linning, som gør bukserne behagelige, og nederst er der praktiske fodstropper, som holder regnbukserne på plads over støvler.

Alt i alt er Lindberg Nordskog ‘s foret regntøj et meget godt valg. Den er sød og selvfølgelig meget praktisk.

Lindberg laver tøj af meget høj kvalitet, og der er ingen tvivl om, at Nordskog er en rigtig god regnjakke til børn. Et godt valg, hvis du vil have en flot og veldesignet foret regnsæt!


Color Kids Foret Regnsæt

Color Kids Foret Regnsæt

 Tjek prisen på:

Et andet mærke, der er populært for sit veldesignede og funktionelle regntøj til børn, er det danske mærke Color Kids. Deres forede regntøj har en vandsøjle på 8000 mm og har et varmt og fint polyesterfor, der hjælper med at holde varmen i efteråret og den tidlige vinter.

En god egenskab ved Color Kids foret regntøj er, at det er fremstillet af et materiale, der ånder. Selv når børnene er aktive, bliver de ikke for varme under jakken.

Dette regntøj er vand- og vindafvisende og har tapede sømme, der er holdbare og tætte. Regnsættet har alle de standardfunktioner, du kan forvente, som f.eks:

  • Gode refleksioner
  • Aftagelig hætte
  • Elastiske fodstropper

Color Kids regntøj fås i mange enkle, men stilfulde farver og kombinationer. Det er et populært mærke både i Danmark og i resten af Skandinavien, og det er nemt at se hvorfor. Dette er regntøj til børn af høj kvalitet, stilfuldt design og til en rimelig pris.


Kuling Regnsæt

Kuling Ottawa Recycled Regnsæt

 Tjek prisen på:

Et andet kvalitetsmærke, når det gælder regntøj, er Kuling. De er bl.a. kendt for deres slidstærke børnetøj, som er lavet til aktiv leg i al slags vejr. Dette sæt fra Kuling Ottawa, er en meget stilfuld og funktionel pakke med jakke og bukser, der holder vind og regn ude.

Dette regntøj er både vandtæt og vindtæt. De har svejsede sømme, der holder dem tæt, og en aftagelig hætte, så du kan justere jakken efter behov. Der er knapper på ydersiden af lynlåsen for at lukke og holde vinden ude, når det blæser.

Kuling Ottawa er foret med et dejligt fleece-materiale og er ekstra stærk omkring knæene til aktiv leg i al slags vejr. Under foden er der et par fodremme i et slidstærkt silikonemateriale, der er lavet til at holde længe. Både bukser og jakke har refleksbånd for at øge synligheden.

Bukserne er fastgjort med velcrobånd omkring skuldrene. De har også en lynlås foran, hvilket gør det nemmere at tage tøjet af og på. Hele regnsættet kan vaskes i maskinen ved 40 grader og er meget nemt at passe.

Alt i alt er Kuling Ottawa foret regnsæt en meget god og holdbar løsning. Det er tøj, der er lavet til at kunne modstå både vejrliget og børnenes aktive leg. Vi er meget glade for denne foret regnsæt og kan helt klart anbefale det, hvis du vil have noget robust og holdbart!


Spørgsmål og svar om foret regntøj

Her er svarene på nogle af de mest almindelige spørgsmål, som forbrugerne stiller, når de overvejer at købe foret regntøj til børn.

Kan jeg have foret regntøj på om vinteren?

Ja. Foret regntøj er perfekt til de mildere vinterdage. Når temperaturen ligger omkring nul grader, er foret regntøj nok det bedste tøj, et barn kan have på. Men hvis det er rigtig koldt og kun er sne og is, er det bedre at tage rigtigt vintertøj på, f.eks. flyverdragt i stedet.

Hvornår skal børn have foret regntøj på?

I vintermånederne er foret regntøj perfekt. Især hvis det er vådt, eller der er risiko for regn. Du skal være opmærksom på, at forede regntøj kan blive svedige, hvis det er for mange grader over nul, da de er mindre åndbare end tyndere overtøj som f.eks. skaljakker.

Men på de fleste efterårsdage og på alle vinterdage, hvor det er lidt vådt eller sludigt, er foret regntøj og et par forede gummistøvler langt det bedste valg.

Skal du have foret regntøj på eller ej?

Der er delte meninger om, hvilket regntøj der er bedst, og hvad børn skal have på, når det er vådt og koldt. Vores faste overbevisning, baseret på erfaring, er, at foret regntøj er absolut bedst, når det er koldt, f.eks. et par grader over nul, og vådt udenfor. Nogle vintre er de fleste dage sådan, afhængigt af hvor i landet du bor.

Det er dog muligt at bruge uforet tøj og så bære ekstra tykt tøj under i stedet, hvilket nogle foretrækker. Det er lidt af en smagssag. Ulempen ved foret er, at de bliver for varme, og at barnet kan blive svedigt, hvis det er for varmt.

Et alternativ, der plejer at fungere godt, hvis det er lidt varmere, er blot at bære de forede regnbukser og en tyk trøje ovenpå. Så kan man udforske vandpytter, uden at barnet bliver koldt.

I sidste ende er det et spørgsmål om præferencer, og hvis økonomien tillader det, kan det være klogt at have både foret og uforet samt robust vintertøj, når tiden er inde. Vores konklusion er under alle omstændigheder, at foret regntøj er meget praktisk og bruges flittigt i det typiske norske vejr i vintermånederne og langt ind i foråret.


Her kan du læse flere artikler om børnetøj!