Bedste GPS-ur til børn 2024: Smartwatch med telefon til børn

Indlægget indeholder reklame via annoncelinks.

Hold nemt styr på, hvor dit barn er, med et smartwatch med GPS-funktion og telefon! I denne artikel giver vi dig tips om nogle af de bedste GPS-ure til børn, der findes på markedet lige nu!

Barn med grøn t-shirt og sort armbåndsur

Hvilket GPS-ur er bedst i test?

Den bedste ur på markedet lige nu er Xplora X6Play. Det er en videreudvikling af deres tidligere bestseller, nu med bedre batterilevetid, mere præcis sporing og en masse sjove ekstra funktioner!

✅ Testvindere

Xplora X6 Play blåt ur på en lyseblå baggrund

Xplora har også et billigere alternativ, som holder høj kvalitet. Deres farverige børneur Xplora XGO3 er topmodellen i mellemprisklassen lige nu. Batteritiden er lidt dårligere, men det er en fremragende ur, der fuldt ud opfylder sin funktion!

✅ God budgetmulighed

Xplora XGO3 Grønt GPS-ur

Endelig må vi også nævne den lette og fleksible Cmee Play Time. Et letvægtsur til en rimelig pris! Et godt alternativ fra et mindre kendt mærke.

✅ Let og fleksibel

Cmee Play Time GPS-ur lyserød farve

Gennemgang og gennemgang af alle GPS-ure

Her er et nærmere kig på alle de GPS-ure til børn, som vi har undersøgt.

Xplora X6 Play

Xplora X6 Play GPS Ur

Tjek prisen på:

Dette er den nyeste modellen fra Xplora. Det er en premium-model med den absolut bedste ydelse blandt GPS-ure til børn lige nu. På trods af dette vejer den kun 58 gram og føles let som en fjer på armen. En virkelig fin opgradering fra det norske urfirma.

Nogle af opgraderingerne fra den seneste X5-model er:

 • Større lagringsplads, nu hele 8 GB!
 • Markant skarpere kamera med 5 megapixel
 • Skarpere og større skærm med animationer

Xplora tager her et stort skridt og viser, hvad de kan, med denne opgraderede model. Den har en standby-tid på hele 72 timer, hvilket også er en forbedring.

En anden nyhed er, at du ikke behøver at vælge farve, når du køber din Xplora X6 Play. Du får nemlig alle tre forskellige farvealternativer med, som du selv kan skifte ud. Selve uret er stilfuldt sort, men du kan skifte detaljerne omkring urets display og på armbåndet. I pakken får du orange, limegrønne og lyserøde dele, som du kan bytte ud, som du vil.

Hvis du er på udkig efter den bedste ydelse og funktion, er det Xplora X6 Play, der gælder lige nu.


Xplora X3GO

Xplora XGO3 GPS ur

Tjek prisen på:

Dette er et relativt nyt GPS-ur fra populære Xplora. Det blev lanceret sidst på sommeren i 2022 og er noget af en mellemmodel. Du kan betragte det som en lidt enklere og noget billigere version af deres X-Play-serie.

Når det kommer til funktioner, har den dog alt, hvad du kan forvente af et moderne GPS-ur designet til børn. Du bruger det sammen med Xploras app, hvilket giver dig fuldt overblik over urets aktiviteter, alt fra barnets bevægelser til batteritid. Her kan du også sende beskeder og ringe til uret.

Det anbefales at købe uret fra Xplora med deres abonnement, som du får installeret og klar til at blive aktiveret. Det er desuden prisvenligt og har god dækning de fleste steder i landet.

Dette er, som sagt, en slags letvægtsmodel, hvilket fremgår, når vi sammenligner specifikationer:

 • Hukommelsen er på 128 + 128 MB, sammenlignet med hele 8 GB hos Xplora X6.
 • Chippen er en såkaldt Unisoc W307, som har lavere ydeevne end i deres topure.
 • X3GO oplades med Micro-USB, mens X6 oplades med en medfølgende opladningsplade.

Generelt set er dette et fremragende ur med hensyn til sporing, mulighed for opkald, komfort og mere. Det mest negative ifølge os er batteritiden, som er lidt kort. Du skal stort set oplade den dagligt. Hvis du ikke bruger den, skal den alligevel oplades cirka hver anden dag.

For at opsummere er Xplora X3GO et fremragende alternativ, der skiller sig ud fra mængden i sin prisklasse. Den opfylder sin funktion og er perfekt, hvis du er på jagt efter et budgetvenligt alternativ. Du vil sandsynligvis ikke finde et bedre GPS-ur i denne prisklasse!


Cmee Play 4G

Cmee Play 4G ure i forskellige farver

Tjek prisen på:

 • Cool model med alle de moderne funktioner
 • Brug med alle operatører (Nano SIM-kort)
 • Ring eller læg talemeddelelser

Dette er et ret prisvenligt GPS-ur, når man tænker på, at det har alle de funktioner, som dyrere modeller har, men til en lavere pris.

Tidligere modeller fra Cmee-mærket har ikke helt nået samme niveau efter vores mening, men vi ser en markant forbedring i deres produktudbud.

Dette ur bruger 4G-netværket, som giver en meget mere pålidelig forbindelse. Cmee bruger sin egen app, som er tilgængelig på engelsk, og som er nem at bruge og fungerer godt. Et stort positivt aspekt, der er værd at fremhæve, er, at al datalagring foregår på servere i Sverige. Dette er vigtigt ud fra et privatlivspolitisk synspunkt.

En sjov detalje ved Cmee Play er, at du kan udskifte armbåndene, som fås i mange forskellige farver. Du kan gøre GPS-uret endnu mere personligt ved at ændre baggrundsskærmbilledet og endda indstille screensavers. Det er som dit barns egen lille mobiltelefon, hvor de vigtigste funktioner altid er tilgængelige.

Du kan gemme op til 30 kontaktoplysninger, som dit barn kan ringe til. Det sikrer også, at kun disse numre kan nå barnet via uret, hvilket er en vigtig sikkerhedsfunktion.

En anden smart sikkerhedsfunktion er SOS-knappen på siden af uret. Ved at trykke på den og holde den nede sendes et opkald ud til de telefonnumre, du har indstillet på forhånd. Det er en hurtig måde at få fat i en forælder på, hvis der skulle ske noget.

Der er mange flere smarte funktioner, der virkelig sætter dette ur i spidsen sammen med de andre topmærker i branchen. Uret har bl.a.:

 • Vibrationsfunktion – Barnet går ikke glip af dine opkald.
 • Let at oplade – Med en god batterilevetid på 3 dage i standbytilstand.
 • God skærm – Touchscreen, 3,0 megapixelkamera til gode billeder.
 • Kan bruges med enhver mobiloperatør – eller med Cmee’s egen prisbillige løsning.

Cmee har bestemt også formået at imponere os med dette ur. Vi var ikke helt overbevist om deres tidligere modeller, men Cmee Play 4G kan klart anbefales. Det er en prisbillig model med alle de bedste funktioner, du har brug for!


Xplora X5 Play

Xplora X5 Play Smartwatch blå og sort

Tjek prisen på:

Dette ur er faktisk en komplet mobiltelefon, der er designet til børn med funktioner, der er nyttige for dit barns og din sikkerhed. Med Xplora 5 vil du og dit barn altid kunne nå hinanden hurtigt og nemt med et enkelt tryk på en knap.

Ud over telefonopkald har Xplora 5 en lang række nyttige funktioner, herunder disse:

 • SOS-funktion – En simpel knap på ydersiden af uret, som dit barn holder i hånden for straks at give dig besked om en nødsituation.
 • Stemmemeddelelser – Uret kan både sende og modtage stemmemeddelelser for hurtig og præcis kommunikation.
 • Emojis og forudindstillede tekstbeskeder – For nem kommunikation i hverdagen.
 • Kamera – Uret har et kamera, der kan bruges til både at filme og tage billeder.
 • Skridttæller – Du kan se, hvor meget dit barn bevæger sig i løbet af dagen.

Uret er også vandtæt og kan bruges under alle vejrforhold. Selve GPS’en giver dig adgang til dit barns placering via en app, hvor du kan følge urets nøjagtige koordinater i realtid på Google Maps.

Uret er på mange måder som en mobiltelefon, men tilpasset til børn. Det betyder f.eks., at det ikke er muligt at få adgang til internettet og surfe frit eller bruge sociale medier. Uret er i bund og grund et kontaktredskab mellem barnet og hjemmet. Men takket være kameraet og muligheden for at ændre baggrund, ringetone og meget mere bliver uret også en sjov og personlig teknologisk gadget, som barnet gør til sin egen.

Af alle de GPS-ure, vi har kigget på, er dette uden tvivl vores favorit. Den er utrolig overdådig og er stilfuld, hårdfør og holdbar, samtidig med at den er meget funktionel. Bemærk, at du skal have et abonnement, som koster mellem 89 og 109 £ om måneden, for at få fuld udnyttelse af uret.

Hvis du ønsker et overdådigt ur, der er egnet til brug i flere år, både før skolestart og gennem skoleårene, er Xplora 5 et godt valg!


Cmee Playtime

Cmee Playtime

Tjek prisen på:

 • Lille og let – velegnet selv til små børn
 • GPS-positionering
 • Ring eller læg talemeddelelser

Dette er et mindre GPS-ur til børn, som er perfekt som det første ur til de små. Den vejer kun 42 gram og sidder behageligt på armen uden at forstyrre under spillet. Fordi den er lidt mindre, kan den også bruges til små børn med små smalle håndled.

Ligesom Cmee’s andre modeller har dette ur mobiltelefonfunktioner, så du og dit barn kan ringe og kommunikere med hinanden. Den har et kamera, så du kan gemme billeder af kontakterne, så dit barn straks kan se, hvem der ringer.

Selve uret fås i både digital og analog udgave og er også et godt redskab til at øve dit barns urfærdigheder.

Ligesom Cmee Play har dette ur plads til 30 kontakter. Det er kun de gemte kontakter, der kan kommunikere med uret, hvilket er godt for dit barns sikkerhed.

Du kan vælge at bruge Cmee Playtime sammen med deres app Cmee Online. Men den kan også bruges uden appen.

En stor fordel ved Cmee er, at de giver dig mulighed for at bruge alle mobiloperatører, med forudbetalt eller abonnement.

Uret har en rigtig god batterilevetid, og i standbytilstand kan det holde i hele 5 dage uden at skulle oplades. Men det afhænger selvfølgelig lidt af, hvordan det bruges, og hvor længe det holder i praksis.

En sjov lille detalje, som normalt er interessant selv for børn, er, at uret har en skridttæller. Du kan derefter se, hvor meget dit barn har bevæget sig i løbet af dagen.

Dette er et unikt GPS-ur, og hvis du vil have en let og praktisk version, som små børn kan bruge, skal du simpelthen tjekke Cmee Playtime ud!


Minifinder Nano GPS-sikkerhedsur

Minifinder Nano GPS personalarm

Tjek prisen på:

Dette GPS-ur fra Minifinder er et meget avanceret og smart produkt. Den henvender sig til flere forskellige målgrupper og ligner derfor ikke et typisk børneur, men kan ikke desto mindre også anbefales til børnefamilier.

Uret har en imponerende mængde nyttige funktioner, herunder disse:

 • Pulsmåler – Det er muligt at aflæse din puls direkte på din mobiltelefon og få en alarm, hvis den er unaturlig.
 • Faldalarm – En sensor kan bruges til at registrere, om der er sket et alvorligere fald.
 • Nødknap – Hvis der opstår en nødsituation, kan der sendes en alarm til mobiltelefonen via en panikknap på uret.

Derudover fungerer dette GPS-ur også som en telefon, hvor du både kan modtage og foretage opkald. Du kan naturligvis følge urets placering via appen og spore barnet via Google Maps, Bing Maps eller andre lignende kort. Desuden giver uret en advarsel, hvis batteriet er lavt, og du modtager den på din telefon eller i din e-mail.

Uret er ekstremt let og meget robust. Det tåler elementerne godt og er perfekt til børn, der gerne vil kunne lege uden at blive generet af et stort og besværligt ur. Selve senderen kan også afmonteres fra armbåndet, hvis du f.eks. hellere vil have den i en lomme eller taske. På den måde kan Minifinder Nano også bruges som en tracker til værdigenstande eller din kuffert på rejsen, hvis du ønsker det.

Med en imponerende batterilevetid og alle de smarte funktioner samt den velfungerende tracking er dette et GPS-ur af allerhøjeste kvalitet. For os er valget mellem denne og Xplora 5 mest et spørgsmål om barnets smag. Hvis barnet ønsker et mere legende “smartwatch”, er Xplora måske mere velegnet. Hvis du vil have et mere enkelt ur, der fylder mindre og er lidt mere diskret, er Minifinder Nano et fremragende valg. Vi er meget glade for begge disse!


North 13.5 Active Waterproof GPS-ur

North 13.5 Active Waterproof GPS-ur lyserød farve

Tjek prisen på:

Her har vi et sporty og robust GPS-ur fra mærket North 13.5. På trods af den lave pris har uret en masse avancerede og nyttige funktioner. Den er vandtæt og kan bruges i al slags vejr.

Ud over GPS-sporingsfunktionen har uret også et kamera og en telefonfunktion. Du kan se dit barns position via en app, og du kan foretage og modtage opkald fra uret.

Det er imponerende, hvordan producenterne har formået at få så meget teknologi ind i en så lille og billig enhed. Ud over de funktioner, vi har nævnt, har den f.eks:

 • Søvnmonitor – Kan bruges til at få oplysninger om dit barns søvn.
 • SMS-funktion – Til enkle beskeder til og fra uret.
 • Alarm – Uret kan indstilles til simpel tidsregistrering og påmindelser.

Selve uret har et stort og flot display, der er let at læse, og batteriet kan nemt oplades via et USB-kabel. Vi kan godt lide dette ur og synes, at producenterne har fået en masse gode ting til en billig pris. Uret er velegnet til yngre børn fra ca. 3 år og op gennem de tidligere skoleår.

North 13.5 Active Waterproof GPS-ur anbefales til dem, der ønsker noget i en prisklasse, der ligger lidt midt imellem!


North 13.5 GPS-ur

North 13.5 GPS-ur lysegrønt armbåndsur

Tjek prisen på:

Dette er det billigste af alle de ure, vi anbefaler i denne guide. Det fås til en meget overkommelig pris og sælges også som en søskendepakke til en god pris, hvis du har brug for to GPS-ure i familien.

Ligesom North 13.5’s anden model er denne model billig, men udstyret med et væld af smarte funktioner, som er meget nyttige. Der findes alt fra en telefon med mulighed for at gemme 10 numre, en nødknap, en skridttæller og meget mere.

Der er også mulighed for at aktivere en funktion kaldet Geofence, som betyder, at du markerer det område, som dit barn må bevæge sig inden for, og uret slår alarm, hvis grænsen overskrides. Derudover er der en alarmfunktion, der giver besked, hvis uret forsvinder fra barnets arm.

Med en helt ok batterilevetid og hurtig opladning er dette ur meget let at bruge og perfekt til daglig brug for både små og mellemstore børn. Det har en tilhørende app med alle de funktioner, du kan forvente af et GPS-ur.

Hvis du ønsker et meget overkommeligt og billigt GPS-ur, er dette et rigtig godt valg, der lever op til det, du forventer af et simpelt, men smart ur til dit barn.

Her er en liste over de billigste ure, som vi har kigget på, og som stadig kan klare sig godt med hensyn til design, funktion og brugervenlighed.


Safekid Rocket 4G GPS-ur til børn

Desværre ikke tilgængelig i Danmark

Safekid har en lang række forskellige modeller af GPS-ure. Deres Rocket 4G er et avanceret ur, der virkelig skiller sig ud og har en masse gode og nyttige funktioner. Det er også et flot ur med let aflæselige urværdier, og det fås i flere flotte farver.

Rocket 4G har både GPS og mobiltelefon, så du kan holde styr på dit barn, og I kan altid nå hinanden, hvis det er nødvendigt. Det giver dig som forælder en enorm tryghed, og vi sætter virkelig pris på disse moderne ure. Takket være den nye hardware og 4G-kompatibilitet er både mobilsignalet og kontakten med GPS bedre end nogensinde før.

Andre gode funktioner, som vi sætter pris på ved Safekid Rocket 4G, er:

 • Videoopkald
 • Vibrationsfunktion
 • Nem indsættelse af SIM-kort
 • Menuer på engelsk
 • Mulighed for at tilpasse uret og ændre startskærmen
 • Kontakter med billede gemt, så dit barn kan se, hvem der ringer

Dette er et meget populært GPS-ur, og det er tydeligt, at firmaet bag det arbejder for at være på forkant med teknologien. Med god rækkevidde, videoopkald og en lang række smarte funktioner er dette et ur, hvor de virkelig har tænkt på alt.

Safekid Rocket 4G er kompatibel med SIM-kort fra de fleste operatører, men tilbyder også sit eget skræddersyede kort, som du kan tilføje til din bestilling. På den måde kan du være sikker på at få det kort, der passer bedst, og spare tid på at købe kort andre steder.

Med hensyn til apps fungerer Rocket 4G med flere forskellige apps, f.eks: SeTracker, Seatrackerz og Wonlex. De advarer dog mod at bruge dette ur med Find my Kids-appen, da den ikke er kompatibel med uret.

Kort sagt er dette et helt moderne GPS-ur til børn, som lever op til alle vores høje forventninger til et produkt som dette. Hvis du vil have det bedste GPS-ur på markedet til dit barn, er Safekid Rocket 4G et af vores to bedste valg!


Spectrafence GPS-ur Cmee 2C

Produktet er blevet udgået

Dette GPS-ur er meget populært, og dette er en ny og opdateret version af Spectrafence. Forskellen ligger i en bedre teknologi til GPS’en, som giver en mere præcis position, samt muligheden for Wi-Fi-tilslutning, som gør det muligt for uret at hente data om positionen via det trådløse netværk, f.eks. hvis barnet er hjemme hos nogen og er indendørs.

En meget smart funktion ved dette GPS-ur er, at det har en sensor, der registrerer og giver besked, hvis uret fjernes fra barnets håndled.

Selve uret er også rigtig godt til at lære uret og tiden at kende, da det har både analog og digital tid på et pænt og tydeligt display. Andre fantastiske funktioner i Cmee 2C omfatter:

 • Telefon – Foretag eller modtag opkald via uret.
 • Chat – Du kan nemt sende hurtige beskeder via armbåndsuret.
 • Kamera – Med indbygget fotoalbumfunktion.
 • Skridttæller – Se, hvor meget du bevæger dig i løbet af en dag.
 • Spil – Øv dig i matematik direkte på uret via de indbyggede spil.

For at kunne bruge uret og dets funktioner skal du bruge et SIM-kort, f.eks. et nano-SIM-kort. De kan bestilles hos almindelige operatører som Telia. Producenten anbefaler specifikt Telia eller Halebop, da de fungerer godt sammen med dette ur og har god dækning.

Spectrafence er et uventet prisbilligt ur, der er meget flot i sit design. Den er også godt udstyret med nyttige funktioner og sikkerhed og er meget robust og holdbar.

Hvis du leder efter et billigere ur, der har stort set alt det, som de dyrere modeller tilbyder, er dette et fremragende valg lige nu!


Herzberg HG-5050 GPS-ur

Produktet er blevet udgået

Til en meget overkommelig pris finder vi dette multifunktionelle smarte GPS-ur fra Herzberg. Med denne har du et overblik over dit barns position via en app. Ud over selve positioneringssystemet har den også andre interessante funktioner, f.eks:

 • Stemmebeskeder – send og modtag korte beskeder.
 • Sms’er – Til korte og vigtige oplysninger.
 • Skridttæller – Mål afstand og bevægelse direkte med uret.
 • Advarsels-SMS – Du kan indstille det til at advare dig, f.eks. hvis batteriet er lavt, eller hvis uret er fjernet fra dit barns arm.
 • Zoneindstillinger – Du kan indstille uret til at sende en meddelelse, hvis dit barn bevæger sig uden for den indstillede zone.

I betragtning af den lave pris er det utroligt, hvor mange funktioner du får med dette smarte lille GPS-ur. Ud over selve uret indeholder pakken en app, en manual, et opladningskabel og en lille skruetrækker.

Dette ur er et godt valg, hvis du ønsker et simpelt og billigt ur, der kan spore og hurtigt kommunikere med dit barn. Vi kan godt lide det og har medtaget det som et rigtig godt budgetvalg, når det kommer til GPS-ure!


Spørgsmål og svar om GPS-ure

Her er nogle almindelige spørgsmål, som forbrugerne ofte stiller, når de køber et nyt GPS-ur til børn.

Hvad er et GPS-ur?

Et GPS-ur er præcis, hvad det lyder som, nemlig et ur med en GPS-funktion. Det kan være et såkaldt smartwatch fra de store telefonproducenter, men når det drejer sig om GPS-ur, er der ofte tale om en enklere version til børn.

Når forældre køber et GPS-ur til deres barn, er det som regel fordi de vil have sikkerhed for at kunne finde deres barn, hvis det forsvinder ud af syne. Der findes også GPS-ure med funktioner, der gør det muligt at foretage telefon- og videoopkald.

Ordet GPS står for Global Positioning System og blev oprindeligt udviklet af det amerikanske militær. Teknologien fungerer ved hjælp af satellitter, der sender signaler til en modtager for at finde ud af de nøjagtige koordinater, den befinder sig på. I dag findes teknologien i mange forskellige enheder som f.eks. telefoner og smarte ure.

Har du brug for et abonnement til et GPS-ur?

Der er en vis variation mellem de forskellige ure og de mulige abonnementsmuligheder, der er tilgængelige. Tjek de enkelte forhandleres websteder for at få oplysninger om det ur, du leder efter.

Abonnementer er mere almindelige end forudbetalte kort til GPS-ure. Disse abonnementer er ofte ret billige i forhold til almindelige telefonabonnementer. Men der findes også GPS-ure, hvor du kan købe et forudbetalt kort eller abonnementer uden begrænsninger.

Kan du foretage opkald med et GPS-ur til børn?

Ja. De fleste modeller har en opkaldsfunktion. På denne måde kan dit barn både ringe til dig og modtage dine opkald. Derudover er det ofte muligt at sende korte talemeddelelser eller tekstbeskeder.

Hvilke aldre er egnede til GPS-ure?

De fleste GPS-ure er egnede til brug fra omkring 3 års alderen. I den alder bruges de normalt til at sikre, at dit barn ikke farer vild, når I er ude i byen eller lignende.

Når børnene bliver ældre og leger udenfor på egen hånd, har de en endnu større funktion, da du kan kommunikere med dem og sørge for, at de ikke kommer for langt væk fra hjemmet eller fra deres skolevej.

Er GPS-ure vandtætte?

Mange modeller er vandtætte, men ikke alle. De vandtætte modeller er lavet til at kunne klare de fleste forhold, da børn ofte er udendørs i al slags vejr. De er dog normalt ikke beregnet til at blive båret under vandet til svømning og lignende, men er primært lavet til at modstå regn og fugt i hverdagen.

Findes der et billigt GPS-ur til børn?

Ja, der findes mange gode billige GPS-ure, som du kan købe online. Du kan finde de billigste af dem nederst på vores liste.