Bedste gummistøvler til børn 2024: Vandtætte og funktionelle støvler til børn

Indlægget indeholder reklame via annoncelinks.

Gummistøvler er meget praktiske at have klar. Børn elsker at gå og hoppe i vandpytter, og det er rart at undgå våde fødder. Her ser vi på de bedste gummistøvler til børn lige nu!

Børn med gummistøvler, der plasker i en vandpøl

Denne artikel handler om almindelige gummistøvler uden tykt foer. Hvis du vil have varmere støvler, kan du læse vores artikel om forede gummistøvler!

Hvilke gummistøvler til børn er de bedst i test?

Bedst lige nu, hvis vi sammenligner både pris, komfort og et stort udvalg af stilarter, er CeLaVi Gummistøvler. Utroligt flotte børnestøvler i naturgummi!

Det smukkeste design er efter vores mening Bundgaards gummistøvler. Super smarte og komfortable børnestøvler i mange forskellige farver og mønstre!

Hvis du vil have et rigtig billigt alternativ, anbefaler vi Nordbjørn Whirlwind Gummistøvle. Helt ok kvalitet og helt sikkert en overkommelig løsning!

Læs mere om alle gummistøvler til børn nedenfor!

Anmeldelser af 10 gode gummistøvler til børn

Her er et nærmere kig på hele 10 forskellige gummistøvler til børn, der elsker at plaske i vandpytter. Se også vores tips om regnsæt til børn!

CelaVi Gummistøvler

CelaVi Gummistøvler

Tjek prisen på:

Disse støvler er fremstillet af naturgummi, er prisbillige, helt vandtætte og fås i en række smukke farver. Desuden fås de i mange forskellige størrelser. CeLaVi Basic gummistøvler til børn er et utroligt populært valg blandt børnefamilier!

Skoene passer godt til de fleste børns fødder og er lette og behagelige at have på. De har en almindelig pasform med en lidt smallere hæl end mange andre støvler. Det betyder, at støvlerne er komfortable, selv når dit barn leger og løber i dem, da de bliver på plads.

Efter vores mening er CeLaVi gummistøvler en af de bedste muligheder for dem, der ønsker en smuk, men enkel støvle til en rigtig god pris!


Bundgaard Gummistøvler

Bundgaard Gummistøvler

Tjek prisen på:

Bundgaard er helt klart et af vores yndlingsmærker, når det kommer til legende og smukt design. De har både støvler i enkle ensfarvede modeller og modeller med interessante mønstre og billeder på dem.

Ud over det stilfulde design er disse støvler også meget funktionelle og komfortable. De har en blød, tyndt foret inderside, som gør dem meget behagelige at have på fødderne, selv på lange gåture.

Sålerne er udtagelige og kan også skiftes, hvis du f.eks. ønsker en tykkere sål om efteråret. Undersiden af gummistøvlerne har et ru mønster, der giver et godt greb i jorden og beskytter foden, uanset hvor du går.

Bundgaards støvler er lavet af naturgummi og er en virkelig klassisk og elsket støvle. Vi kan virkelig godt lide deres fantasifulde design, og de har mange smukke varianter at vælge imellem. Hvis du kan lide unikke og stilfulde støvler, så skal du helt sikkert tjekke Bundgaard Gummistøvler ud!


Mikk-Line Gummistøvler

Mikk-Line Gummistøvler

Tjek prisen på:

Lækre gummistøvler til børn til en rigtig god pris! Det er også en meget populær model i Danmark. Støvlerne har et enkelt design med flotte farver og et par smarte reflekser, der gør dem synlige i mørket om efteråret.

Mikk-Line gummistøvler har en solid og robust sål, der både holder længe og giver et godt greb på jorden. Indvendigt har de et tyndt lag stof, som gør støvlerne behagelige og nemme at tage på foden.

Hælen er forstærket for at holde støvlerne i form og beskytte foden. Dette er et par rigtig gode støvler, og de fås i mange forskellige farver. Vi kan fuldt ud anbefale Mikk-Line børnestøvler som et godt standardvalg til en fornuftig pris!


Tretorn Gränna Gummistøvler

Tretorn Gränna Gummistøvler

Tjek prisen på:

Fantastiske gummistøvler fra Tretorn, som er blevet meget populære. De har også et par lignende støvler, men med vinterforing, som vi virkelig godt kan lide. Designet er utroligt sødt, og de fås i mange forskellige farver.

Ud over det yndige design har Tretorn Gränna en masse fantastiske funktioner. Materialet er fremragende, og støvlerne er lavet af naturgummi. Det er en tilpas blød, rimelig holdbar og naturligvis fuldstændig vandtæt støvle. Indersiden er meget behagelig med et tyndt for i microfleece-materiale. Desuden er ydersålen tyk og stærk og meget holdbar. Den er også designet til at give et godt greb på jorden.

Tretorn Gränna er uden tvivl en af de mest eftertragtede gummistøvler. En stor fordel, ud over at være en god støvle generelt, er, at den også er ret billig. Dette er sandsynligvis den mest overkommelige gummistøvle til børn, når man tænker på den høje kvalitet.

Hvis du vil have en rimelig billig, utrolig sød og yderst funktionel børnestøvle, er Tretorn Gränna Gummistøvle et naturligt valg!


Viking Jolly Gummistøvle

Viking Footwear Jolly Print Gummistøvler

Tjek prisen på:

En kvalitetsstøvle fra Viking. Denne støvle har et tyndt polyesterfor, der gør den blød at have på, samtidig med at den giver lidt varme. Støvlerne er meget komfortable og er lavet af naturgummi.

En stor fordel ved Viking Jolly er, at de har en naturlig pasform, der sidder godt på de fleste fødder. De kan være en smule store i størrelsen, men kan om nødvendigt fyldes ud med en ekstra sok eller en tykkere sål. Gummimaterialet er elastisk og smidigt, hvilket gør støvlerne behagelige at gå i.

De er også slidstærke og har ekstra forstærkning omkring tæerne. Sålen nedenunder har et meget groft mønster, der giver et rigtig godt greb og er designet til at gå både på asfalt og til at bevæge sig i naturlige omgivelser.

Viking Jolly har langt den største fordel, at den er ekstremt stabil. Grebet på jorden og pasformen betyder, at støvlerne giver støtte til foden og er utroligt ergonomiske for barnets fødder. Desuden har de en meget god holdbarhed, som normalt holder i mindst et par år.

Viking Jolly Gummistøvle er helt sikkert en af de bedre modeller, du kan finde blandt de klassiske gummistøvler til børn!


Kavat Grytgöl Gummistøvler

Kavat Grytgöl WP Gummistøvler

Tjek prisen på:

Her har vi en ægte klassiker blandt gummistøvler til børn. Kavat Grytgöl er, trods det lidt mærkelige navn, blevet en velkendt støvle rundt om i landet blandt småbørnsforældre. De har et enkelt, men meget stilfuldt design i farver. Men ud over overfladen har støvlerne rigtig gode funktioner.

Kavat Grytgöl er fremstillet af såkaldt SEBS-gummi. Det er et materiale, der er biologisk nedbrydeligt og kan genanvendes. Det er fri for skadelige kemikalier som f.eks. PVC og er et rigtig godt valg til gummistøvler.

Støvlerne er helt formstøbte, hvilket betyder, at der ikke er nogen risiko for, at de flækker i sømmene. Det er en kvalitetsstøvle, der er lavet til at holde længe. De er foret med et tyndt tekstilmateriale, som giver en behagelig oplevelse, når barnet har støvlerne på. De er luftige og kølige, men giver samtidig 100 % beskyttelse mod vand og vind.

Støvlerne sidder godt på foden, men er også nemme for barnet at tage af og på selv. Åbningen er ret bred foroven, mens pasformen er god indvendigt. Støvlerne kan også vaskes i maskine ved 30 grader, hvis det er nødvendigt.

Kavat Grytgöl gummistøvler er et rigtig godt valg, hvis du vil have uforede, tynde og smidige støvler til dine børn. Det er fremragende støvler at have klar til brug, når det bliver ekstra vådt om foråret eller efteråret.


Nordbjørn Whirlwind Gummistøvle

Nordbjørn Whirlwind Gummistøvler

Tjek prisen på:

En flot og robust gummistøvle fra Nordbjørn. Disse støvler fås i en række forskellige farver, der passer til mærkets eget regntøj. De har et stort udvalg af funktionelt og stilfuldt vandtæt børnetøj, som vi virkelig godt kan lide.

Nordbjørn Whirlwind er en prisbillig, smart gummistøvle, der passer til de fleste børn. Den fås i størrelser til både små og store børn.

Støvlen er lavet af gummi og er naturligvis helt vandtæt. På indersiden er der et tyndt lag bomuld, som gør støvlen blød og behagelig at have på. Støvlerne er ret lige og robuste, men stadig behagelige at bevæge sig rundt i. De anvendes i stor udstrækning om foråret, sommeren og efteråret, når det er vådt udenfor.

Whirlwind har et højt skaft og er velegnet til daglig brug og til skovture, hvor det kan være endnu mere vådt. Alt i alt er Nordbjørn Whirlwind Gummistøvle et godt standard valg for de fleste mennesker!


Tretorn Wings Gummistøvle

Tretorn Wings Gummistøvler

Tjek prisen på:

Dette er en virkelig klassisk gummistøvle fra Tretorn, det svenske firma, der har eksisteret i mere end 100 år! Designet af disse støvler er faktisk inspireret af deres gamle støvler fra 1960’erne. De er blevet forbedret gennem årene, og det er en rigtig god gummistøvle til børn.

Støvlerne er fremstillet i hånden i et naturgummimateriale. De er populære og fås i flere søde farver og i mange forskellige størrelser. De er designet med et ret smalt skaft, men er stadig ret store i størrelsen, ligesom mange andre uforede gummistøvler kan være.

Disse støvler er gode til de fleste børn og er velegnede til at vokse. De holder godt og kan ofte bæres i flere år. Især hvis du kan supplere med nogle tykkere sokker i starten, vil støvlerne blive brugt i lang tid.

Vi kan godt lide det klassiske look, og Tretorn Wings er en gummistøvle, som du kan stole på, når det blæser (eller regner)!


Reima Taika 2.0 Gummistøvler

Reima Taika 2.0 Gummistøvler

Tjek prisen på:

Dette er et par kvalitetsstøvler fra Reima. De har et rigtig blødt og lækkert, men tyndt for, som gør støvlerne behagelige og behagelige at have på.

Støvlerne er lavet af vulkaniseret gummi, hvilket betyder et mere holdbart og langtidsholdbart materiale. De er PVC-fri og fremstillet af ca. 40 % naturgummi. Indvendigt er foringen lavet af bomuld og lidt polyester, hvilket primært gør den blødere og mere skånsom mod dine fødder, samtidig med at den holder kulden lidt bedre ude.

Ydersålen er slidstærk og robust og er fremstillet af en blanding af naturgummi og syntetisk materiale. Resultatet er en gummistøvle, der kan modstå det meste og fungerer godt både om efteråret og foråret.

Reima Taika 2.0 er virkelig flotte, men ofte er de noget dyre i forhold til mange andre støvler af tilsvarende kvalitet. Det er helt sikkert en god støvle til børn, men ikke vores absolutte favorit.


Crocs Kids Handle It Gummistøvler

Crocs Kids Handle It Gummistøvler

Tjek prisen på:

For dem, der ønsker at holde det enkelt, er Crocs Handle It Rain Boot et godt valg. Crocs er trods alt bedst kendt for deres helt formstøbte hjemmesko, som er utroligt praktiske og nemme at tage på. Det samme gælder deres gummistøvler til børn med store håndtag, der gør det super nemt for børn at få støvlerne på selv.

Støvlerne har en god pasform, og der er masser af plads til fødderne. Fokus er på at gøre dem nemme at bruge, når det regner eller er vådt udenfor. En stor fordel ved Crocs Handle It regnstøvler er, at de kun er fremstillet af ét materiale. Det er det samme “Croslite”-materiale, som almindelige Crocs-tøfler er lavet af.

Det betyder, at skoene tørrer meget hurtigt. Stå eller hæng dem på hovedet, så tørrer de på ingen tid! De bør dog ikke tørres i et tørreskab eller udsættes for varme.

Selv om dette er en god og meget praktisk regnstøvle, må vi sige, at den ikke er helt så komfortabel som andre støvler med lidt let foring. Mange børn synes, at Crocs Kids Handle It kan give lidt skrammer, hvis de bruges til at gå længere ture.

Ideelt set bør de kun anvendes, når der er behov for dem på grund af regn. Dette gælder for alle gummistøvler, men især Crocs bliver lidt stramme og kan efter et stykke tid give skrammer i hælen og lignende.

Men i bund og grund er Crocs Kids Handle It Rain Boot en meget praktisk og flot gummistøvle. De er nemme at have på, vejer ikke meget og er super praktiske at bruge. Hvis du vil have et par gummistøvler, der er hurtige at få på, er der ikke meget, der slår Crocs!


Hvornår på året bruger du uforede gummistøvler?

De kan bæres næsten hele året rundt, undtagen om vinteren, når det bliver for koldt. Men almindelige uforede gummistøvler er især nyttige om foråret, på våde sommerdage og i det tidlige efterår. Sammen med en regnjakke er gummistøvler normalt en rigtig god ting at have med, da børn leger udenfor næsten hele året rundt.

Om vinteren bliver det som regel for koldt, og det er bedre at vælge et par vandtætte vintersko eller et par forede gummistøvler i stedet.


Her finder du flere artikler om børnetøj!