Bedste hovedtelefoner til børn 2024: God lyd og sikre indstillinger

Indlægget indeholder reklame via annoncelinks.

Hvis du bruger lidt tid på at finde de bedste hovedtelefoner til et barn, sparer du både penge og er sikker for dit barns hørelse. Hovedtelefoner med en lydstyrke på mere end 85 decibel kan skade børns hørelse (ifølge anbefalinger fra høre- og sundhedsorganisationer), og det er der ingen, der ønsker. I denne artikel sammenligner vi de bedste hovedtelefoner til børn!

Bedste hovedtelefoner til børn i stor test!

Hvilke hovedtelefoner til børn er bedst i test?

Den bedste lige nu er uden tvivl den bløde og komfortable trådløse JBL JR 460NC. Topkvalitet, velegnet til spil, YouTube-kiggeri, taleopkald og meget mere. Ekstra plus for god batterilevetid!

✅ Utroligt behagelige hovedtelefoner

JBL JR 460NC blå hovedtelefoner

En anden god mulighed, som også er populær, er Onanoff BuddyPhones Play. Sikker, komfortabel og skånsom for ørerne.

✅ Populært mærke i Skandinavien

Onanoff BuddyPhones Play

En billigere løsning er JBL 310. Det er deres tidligere model, som fungerer godt og fås både med og uden ledning.

✅ Lidt ældre model, men stadig god

JBL 310BT Trådløse hovedtelefoner med lydstyrkekontrol

Alle de hovedtelefoner til børn, vi har kigget på

Her er et nærmere kig på alle de hovedtelefoner til børn, som vi har testet.

Onanoff BuddyPhones Play

Onanoff BuddyPhones Play

Tjek prisen på:

Her er et par prisbillige, lydtætte hovedtelefoner med lækre lyse farver. Hovedtelefonerne har en integreret lydstyrkekontrol på 85 decibel, hvilket er den mest almindelige anbefaling, når det gælder hovedtelefoner til børn. Hovedtelefonerne er fremstillet af certificerede, allergivenlige og ekstremt holdbare materialer og er specielt designet til at passe til børn.

Firmaet bag disse Buddyphones, Onanoff, er et moderne islandsk firma, som hurtigt er blevet meget populært. De laver førsteklasses hovedtelefoner, der er stilfulde og sikre for børn og teenagere.

Hovedtelefonerne har en ledning, men fungerer også trådløst med en batterilevetid på op til 18 timer og oplades med et medfølgende mikro-USB-kabel. Desuden kan hovedtelefonerne foldes sammen, så de er nemme at opbevare. Der er en indbygget mikrofon, hvilket er super, hvis dit barn skal tale med bedstemor eller en ven.

Lydstyrken kan justeres i forskellige tilstande baseret på dine præferencer mellem 75 dB, 85 dB børn eller 94 dB, som kan være en rejse- eller læringstilstand. Rejse- eller læringstilstanden forbedrer lydkvaliteten, hvilket kan gøre det lettere for dit barn, når det rejser eller lærer i støjende omgivelser.

Hovedtelefonerne leveres også med 100 klistermærker, som dit barn kan bruge til at designe hovedtelefonerne efter eget ønske. Det gør dem lidt mere personlige og er en sjov detalje til et godt produkt. Desuden har de et smart kabel til lyddeling, så du kan tilslutte flere hovedtelefoner, hvis dine børn vil se en film eller lytte sammen.

Hvis du vil have et par virkelig solide hovedtelefoner til børn, der både er af høj kvalitet og sikre, er Onanoff BuddyPhones Play et af vores bedste valg som de bedste testhovedtelefoner til børn lige nu!


JBL 310BT Trådløse hovedtelefoner med lydstyrkekontrol

JBL 310BT Trådløse hovedtelefoner med lydstyrkekontrol

Tjek prisen på:

Her er endnu et par hovedtelefoner fra JBL, og der er flere gode grunde til, at vi også har taget dem med. JBL er kendt for sin høje lydkvalitet, hvilket også gælder for deres hovedtelefoner til børn. De fås i en række smarte farvekombinationer og er blevet et meget populært valg på markedet for hovedtelefoner.

JBL JR310BT er trådløse og har op til 30 timers batterilevetid og en rækkevidde på op til 15 meter. Hovedtelefonerne oplades nemt og hurtigt med det medfølgende USB-C-kabel.

Prisen er selvfølgelig lidt højere end for JBL’s andre hovedtelefoner med ledning. Hvis du undgår ledningen, kan du dog undgå, at padler og telefoner bliver trukket ned og falder på gulvet (vi taler af erfaring). Så hvis det kommer til det, vil trådløse hovedtelefoner være billigere i det lange løb. Hovedtelefonerne er komfortable med justerbare rammer designet til børn samt polstrede, komfortable puder til ørerne.

Hvis du kan lide JBL-produkter, og dit barn foretrækker at undgå ledninger, er de trådløse JBL JR310BT-hovedtelefoner perfekt til dig.


JBL JR310 – Bedste hovedtelefoner med ledning til børn

JBL JR310 hovedtelefoner til børn

Tjek prisen på:

Her har vi vores favorithovedtelefoner med ledning, nemlig de komfortable og lydtætte JBL JR310. Dette er kvalitet gennem og gennem fra JBL, som er kendt for deres høje ydeevne i alt, når det kommer til lyd. Hovedtelefonerne har en størrelse, er enkle, sikre og selvfølgelig rigtig flotte.

Lyden er naturligvis begrænset til 85 dB, og lydniveauet justeres ganske enkelt ved hjælp af den snøreløse ledning, som også har en indbygget mikrofon. Det er simpelthen en legendarisk lyd for små ører, og den kan naturligvis styles efter dit barns smag med klistermærker.

Vi kan virkelig godt lide, at de klistermærker, der følger med, kan genbruges. Det er godt for dig og for miljøet. Noget, vi ikke har nævnt, er, at prisen er ekstremt lav i forhold til den værdi, du får. JBL JR310 hovedtelefoner med kabel er ganske enkelt et godt tilbud, hvis du vil have et par overkommelige og stilfulde hovedtelefoner til dit barn!


eKids Hovedtelefoner til børn

eKids Hovedtelefoner til børn

Tjek prisen på:

Hvis du vil have et par hovedtelefoner til børn med temaer fra berømte børnefilm som Spider-Man, Frost, Harry Potter og meget mere, har eKids mange modeller at vælge imellem! Vi har kigget nærmere på Spiderman-modellen.

Det kan være irriterende at skulle fortælle dit barn, at det ikke må skyde med edderkoppespind (vi har alle prøvet det, uanset hvilken superhelt det er).

Du kan dog kurere skuffelsen med ekids spiderman-hovedtelefonerne, der er designet efter Spiderman mønstre! Selvfølgelig er det ikoniske edderkop-logo på begge sider af hovedtelefonerne.

Hovedtelefonerne opfylder kravene til lydstyrkekontrol for at beskytte små ører. Selvfølgelig er ørepuderne komfortable for at give den bedste oplevelse i disse Spiderman-inspirerede hovedtelefoner.

For børn, der bare elsker manden i den røde trikot, der skyder edderkoppespind eller et af de andre filmtemaer, er eKids-hovedtelefoner til børn det perfekte valg!


Roxcore-hovedtelefoner med lydstyrkekontrol

Roxcore-hovedtelefoner med lydstyrkekontrol

ikke tilgængelig online

Roxcore-hovedtelefoner med lydstyrkekontrol og ledning er et par overkommelige hovedtelefoner med det, du kan forvente. Der er en lydstyrkebegrænsning på 84 dB, når den er tilsluttet en mobil eller tablet, samt bløde ørepuder og en justerbar bom. Hovedtelefonerne fås i både blå og pink!

I sammenligning med de ovenfor nævnte hovedtelefoner med ledning føles Roxcore Headphones lidt plastikagtige, og der er ingen mikrofon, og derfor anbefaler vi, at du kigger på JBL JR310 – Bedste hovedtelefoner til børn med ledning. Men hvis dit barn kan lide Roxcore Headphones’ farverige design, og du ikke har brug for en mikrofon, er de et helt ok valg.


OTL Technologies – Hello Kitty-hovedtelefoner med lydstyrkekontrol

OTL Technologies Hello Kitty-hovedtelefoner

Tjek prisen på:

Disse hovedtelefoner med Hello Kitty-tema er latterligt søde. Farvekombinationen og illustrationerne er helt vidunderlige. De er også et par rigtig gode hovedtelefoner til børn.

Hovedtelefonerne kan tilsluttes med en 0,9 meter lang ledning og har en indbygget lydstyrkekontrol, der begrænser lyden til 85 dB. Den polstrede hovedbøjle kan justeres og tilpasses til hovedets størrelse og sidder utroligt behageligt. Det er virkelig hovedtelefoner, der passer til næsten alle børn.

Hvis dit barn har fundet Hello Kittys verden eller bare kan lide de søde farver, er dette et par hovedtelefoner, der vil give ham en masse glæde takket være designet, men også takket være den gode komfort og lydkvalitet.

Hello Kitty-hovedtelefoner til børn er helt klart en af de sødeste muligheder, vi har kigget på. Ud over den smukke finish er de en helt ok og ganske overkommelig løsning, så længe du nøjes med et par kablede hovedtelefoner.


OTL Technologies – Pokémon-hovedtelefoner med lydstyrkekontrol

OTL Technologies Pokémon-hovedtelefoner

Tjek prisen på:

Disse Pokémon-designede hovedtelefoner kommer fra samme producent som Hello Kitty-modellen, der blev anmeldt ovenfor. De fås også med andre kendte temaer som Greta Pig og Paw Patrol.

Dette er et par lige så komfortable og stilfulde hovedtelefoner til børn med den samme lydbegrænsning og fine lydkvalitet.

Efter vores mening er dette nogle af de flotteste hovedtelefoner til børn, du kan finde. Det gælder for alle modellerne i denne serie, og hvis dit barn ønsker hovedtelefoner med kendte figurer eller temaer, er Pokémon-hovedtelefoner eller lignende et fantastisk valg.


OTL Technologies – L.O.L. Surprise! Hovedtelefoner

OTL Technologies L.O.L. Surprise! Hovedtelefoner

Tjek prisen på:

Her har vi et par L.O.L Surprise-inspirerede hovedtelefoner til ethvert barn, der er blevet forelsket i disse meget populære dukker. Navnet kommer måske fra akronymet LOL (laugh out loud), der bruges på de sociale medier, men det står faktisk for “Lil Outrageous Littles” ifølge skaberne.

Hovedtelefonerne er identiske med Hello Kitty-hovedtelefonerne bortset fra designet, hvilket betyder, at justeringen af hovedtelefonernes størrelse er indbygget og ikke synlig på ydersiden som på Pokéball-hovedtelefonerne.

Med OTL Techonologys L.O.L Suprise-hovedtelefoner får du fantastisk lydkvalitet til en billig pris plus et enormt sejt design, der er perfekt til ethvert barn, der bare elsker L.O.L Surprise.


JVC KD9 trådløse on-ear-hovedtelefoner

JVC KD9 trådløse on-ear-hovedtelefoner

Tjek prisen på:

Dette er et par meget flotte hovedtelefoner fra det klassiske japanske mærke JVC. De er børnesikre med en lydstyrke på 85 dB, men giver en lyd og en følelse af virkelig høj kvalitet.

En virkelig stor fordel ved disse hovedtelefoner er, at de har en lang batterilevetid på op til 12 timer, hvilket klart er i verdensklasse, når det kommer til denne funktion. Batteristatus er synlig på telefonen, hvis de parrer dem med en iPhone. Når batterierne løber tør, kan de nemt oplades ved hjælp af det medfølgende USB-kabel.

Hovedtelefonerne sidder utroligt behageligt på hovedet. De er nemme at justere i størrelsen og kan endda bruges af de fleste voksne, hvis de ønsker det. På siden af hovedtelefonerne er der lydstyrkeknapper til hurtig og nem justering af lydstyrken.

Selve Bluetooth-funktionen fungerer rigtig godt. Hovedtelefonerne kan nå op til 10 meter, hvis der ikke er for mange forhindringer mellem sender og modtager.

Alt i alt er dette et par rigtig gode, børnevenlige trådløse hovedtelefoner. De er helt klart på niveau med vores andre favoritter fra Onanoff og JBL. Vi ser JVC KD9 som en mulighed, der er værd at kigge nærmere på!


Lexibook Disney Frozen trådløse hovedtelefoner

Lexibook Disney Frozen trådløse hovedtelefoner

Tjek prisen på:

Disneys Frozen har været et kæmpe hit og er elsket af mange børn. Så det er ikke så underligt, at der nu også findes Frozen-hovedtelefoner til alle de små. Hovedtelefonerne er yderst veludformede og er virkelig smukke i farver og med motiver fra filmen Frost.

Hovedtelefonerne kan bruges både med ledning og trådløst via Bluetooth. Hvis du vælger at lytte trådløst, holder de op til ca. 4 timer. Batteritiden er ikke den bedste, så hvis du køber disse hovedtelefoner, skal du være opmærksom på, at du måske skal lytte med ledning ret ofte.

Alt i alt er dette et par smarte og velfungerende hovedtelefoner. Lyden er ok, selv om den ikke helt når op på samme skarpe niveau som f.eks. JBL- eller Onanoff-hovedtelefoner.

Disney Frozen har også en lydstyrkekontrol, der begrænser lyden til 85 dB, hvilket giver en sund beskyttelse af barnets ører.

Hvis Frost-film står højt på din liste derhjemme, er disse hovedtelefoner til børn et rigtig godt produkt. Det er helt sikkert et par flotte hovedtelefoner, og vi ser Disney Frozen Wireless Headphones som et godt valg.


Hvad er lydstyrkebegrænsning på hovedtelefoner?

Lydstyrkeregulering findes for at beskytte børns ører mod høje lyde, der i sidste ende kan føre til høreskader.

Hovedtelefoner bør ikke have en lydstyrke på mere end 85 decibel, som anbefales af høre-/sundhedsorganisationer, hvilket vi har taget hensyn til, når vi har valgt hovedtelefoner i vores anmeldelser.

Det er værd at påpege, at testene af hovedtelefonernes lydstyrke er baseret på mobile og tablet-enheder. Mængden kan være større på pc’er, fordi de samme begrænsninger ikke altid er tilgængelige på pc’er.

Er hovedtelefoner farlige for børn?

Nej, hovedtelefoner er som udgangspunkt ikke farlige for børn, men hovedtelefoner med lyd på over 85 dB kan være skadelige for børns hørelse på lang sigt, især ved længere tids brug.

Derfor er alle hovedtelefoner i vores sortiment forsynet med lydstyrkekontrol, så du som forælder kan kontrollere lydniveauet sikkert i overensstemmelse med høre-/sundhedsorganisationernes anbefaling om en maksimal lydstyrke på 85 dB.


Se også vores populære artikler om elektriske tandbørster og febertermometre!