Bedste kølerygsæk 2024: Praktiske køletasker til at bære på ryggen

Indlægget indeholder reklame via annoncelinks.

En kølerygsæk holder mad og drikke koldt, når du er ude at rejse – selv midt om sommeren. Desuden kan du bære tasken på ryggen, hvilket gør den til en mere praktisk løsning end de sædvanlige kølebokse, der skal bæres i hånden eller over skulderen.

Med en rygsæk kan du lettere tage på vandretur eller en længere tur. Men hvor meget kan du have i dem? Har de andre rum eller smarte funktioner? Her kan du læse mere om de bedste kølerygsække, der findes i øjeblikket.

Kvinde med kølerygsæk på ryggen går i skoven

Hvilken kølerygsæk er bedst i test?

Den mest populære standardløsning er Sagaform City Cooling Backpack. Stilfuldt design, der fås i flere farver, god kølekapacitet og meget komfortabel. Passer til de fleste mennesker.

Bedste standardvalg

Sagaform City kølerygsæk i gråt og sort

Den største taske er Outlust kølerygsækken med 33 liter opbevaringsplads!

✅ Største kølerygsæk

Stor Outlust kølerygsæk med 33 liters kapacitet

Du kan finde flere gode kølerygsække længere nede i artiklen!

Mange kølerygsække sammenlignet

Her ser vi nærmere på mange forskellige kølerygsække. De kommer fra forskellige mærker, og de fleste modeller har unikke fordele og ulemper.

Størrelsen på rygsækkene spænder fra 18 liter op til 33 liter.

Sagaform City kølerygsæk

Sagaform City kølerygsæk i gråt og sort
  • Fås også i beige og sort.

City Cooler er en stilfuld grå rygsæk fra Sagaform, som holder din mad kold i timevis. Tasken er lavet af polyester og er mørkegrå med sorte detaljer. Skulderremmene er brede og polstrede, hvilket gør det behageligt at bære tasken.

De kan justeres, så de passer til din højde. Du kan også nemt tilpasse dem, så de matcher det tøj, du har på eller lignende. Ud over det store kølerum på 21 liter er der to udvendige rum. Begge yderrum og det store rum lukkes med en lynlås.

Der er også to netlommer på siderne af rygsækken, hvor du kan lægge mindre ting, som du gerne vil have nem adgang til. Netlommerne er også velegnede til en termokande eller vandflaske. For at holde maden kold skal City Cooler-tasken suppleres med køleelementer. Den bedste måde at gøre det på er at pakke med køleelementer i top og bund, da det vil holde maden kold længst.

Sagaform er et mærke, der er kendt for sine stilfulde designprodukter. I deres sortiment har de hovedsageligt ting, der kan bruges til madlavning og borddækning. Du kan også finde nogle andre ting, der kan hjælpe dig med at tilberede eller spise mad – som denne praktiske køletaske.


Outlust kølerygsæk 33 liter

Stor Outlust kølerygsæk med 33 liters kapacitet

Med Outlust Cooling Backpack får du en meget rummelig rygsæk, som også er behagelig at bære. Tasken er sort og har en refleks på ydersiden, så du nemt kan blive set, selv om det bliver mørkt, inden du kommer hjem.

Det store kølerum rummer 33 liter og har plads til mad, drikke og ispakker. PEVA holder kulden inde. Taskens ydermateriale er polyester, et materiale, der kan modstå de fleste vejrforhold og er nemt at holde rent.

Ud over det store rum har Outlust kølerygsæk flere andre praktiske rum. Der er netlommer på siderne og et par lidt større rum med lynlås.

Skulderremmene er brede, polstrede og justerbare, så de passer til din højde og det tøj, du har på den dag. Størrelsen er 34 x 21 x 46 cm, og tasken vejer ca. 800 g. Husk, at du skal supplere med kølende elementer.

Outlust er et mærke, der udvikler produkter til friluftslivet. De fokuserer på at gøre det nemmere og mere behageligt at være udendørs, og deres sortiment omfatter alt fra picnicborde, køletæpper og campingstole til udendørs brusere, tagtelte og campingtoiletter.


Outwell Cormorant rygsæk

Outwell Cormorant rygsæk i gråt og sort

Outwell Cormorant rygsækken er et perfekt valg for dem, der ønsker det bedste fra begge verdener – en køletaske og en rygsæk.

Den er fremstillet i robust 400D 100% polyester, og inderstoffet er af PEVA for optimal isolering.

Med dimensionerne 31 x 22 x 43 cm (B x D x H) og en vægt på blot 500 gram, er tasken både rummelig og let at bære.

Det store isolerede rum kan rumme op til 18 liter, og en ekstra forlomme med lynlås gør det nemt at opbevare mindre genstande. Polstrede skulderstropper sikrer komfort, og 8 mm skumisolasjon holder indholdet køligt i op til 8 timer med blot et 800 ml køleelement.

Outwell er en dansk virksomhed kendt for sin høje kvalitet og innovative outdoor-udstyr. Deres produkter gennemgår strenge testprocesser for at sikre kvalitet og holdbarhed. Med Cormorant kølerygsækken, fortsætter de traditionen med praktiske, komfortable og holdbare løsninger til udendørslivet.


Tatonka Cooler Backpack Køletaske

Tatonka Cooler Backpack Køletaske i off-black

Er du en campingentusiast, der også elsker at shoppe? Tatonka Cooler Backpack er en kølerygsæk, der passer perfekt til din livsstil. Denne rygsæk er en all-rounder og skiller sig ud med sin volumen på 22 liter, forstærket med PE-skum og isolerende aluminiumsfolie. Med en ekstra lomme specifikt til køleelementer og en flad lynlåslomme foran, har du nok plads til at bære alle dine nødvendigheder.

Tatonka Cooler Backpack er mere end bare en køletaske. Den er designet med justerbare skulderstropper, en ekstra holdbar håndtag og en stor lynlåsåbning i hovedrummet, som giver nem adgang til dine ting. Den PFC/PFAS-fri DWR-overfladebehandling, og at den er mærket med GREEN af Tatonka, vidner om Tatonka’s engagement i miljøbevarende praksis.

Tatonka er et tysk familieejet udendørs brand, kendt for at udvikle produkter, der begejstrer naturelskere. Tatonka blev grundlagt i 1993, og siden da har virksomheden fremstillet alle sine egne produkter, skabt med passion, fantasi og udholdenhed. De henvender sig til dem, der ønsker at føle sig tættere på naturen.

Tatonka’s bæredygtige tilgang er også tydelig i deres produktionsproces, hvor de anvender genanvendte materialer og prioriterer høje sociale standarder. De er også kendte for deres transparente fremstilling, hvor de åbner deres fabrikker for offentligheden, så man kan se deres ansvarlige arbejdspraksis.

Med Tatonka Cooler Backpack får du en køletaske, der er designet med øje for detaljen og fremstillet med respekt for mennesker og miljøet. Hvad enten du skal på en picnic, camping eller bare vil shoppe, er Tatonka Cooler Backpack dit pålidelige valg.


Primus Cooler Backpack Kølerygsæk

Primus Kølerygsæk i sort

Cooler Backpack kommer fra mærket Primus og er en kølerygsæk med en såkaldt roll-top-åbning. Roll-top-åbningen giver dig mulighed for at justere størrelsen på det største rum ved blot at rulle den øverste del op.

Det er en smart løsning, da kulden holdes bedst, når tasken er fuldt pakket, og der ikke er tomme rum i køleboksen. Hvis du ikke har så meget med, kan du rulle toppen lidt mere ned og få en pakke uden unødvendig luft.

Ud over sin hovedfunktion har rulleåbningen en integreret flaskeåbner. Ydermaterialet er nylon, og foret er PU-belagt polyester med EVA-skumisolering. Ud over at holde kulden ude giver det et blødt lag mod din ryg.

De justerbare skulderstropper gør også tasken behagelig at bære. Kølerygsækken rummer 22 liter, vejer 770 g og måler 20 x 30 x 45 cm.

Primus-mærket er bedst kendt for Primus-køkkenet – som er blevet produceret siden 1892. Dengang var det en innovativ løsning, der gjorde det nemt at leve udendørs på en måde, som ikke var mulig før.

I dag fokuserer de stadig på livet i naturen og bruger smarte løsninger til at producere produkter af høj kvalitet.


Orrefors Hunting Kølerygsæk

Orrefors Hunting Kølerygsæk i grønt og sort

Orrefors Hunting kølerygsæk er en stilfuld rygsæk i grågrøn bomuldskanvas. Rygsækken har tre mindre lommer og detaljer i PU-læder. De små lommer er praktiske, hvis du vil have nøgler, termokande eller andet tilbehør med på udflugten.

I det store rum kan du pakke mad og drikke, som du vil holde koldt ved hjælp af køleelementer, der kan købes separat. Rygsækken rummer ca. 23 liter, så du kan nemt have alt med, hvad du skal bruge til en dag i skoven.

Orrefors Hunting Cooler-rygsækken er behagelig at bære takket være de polstrede skulderremme. Du kan justere længden af skulderstropperne, så de passer til din krop, og de kan f.eks. tilpasses efter, hvilken jakke eller trøje du har på, når du bærer rygsækken. Der er også håndtag, så du kan bære rygsækken i hånden, hvis det er nødvendigt.

Orrefors Hunting udvikler sine produkter med tanke på jægere, og hvad en jæger kan have brug for under sine sessioner i skoven – men det meste kan også bruges af andre, der nyder at være ude i naturen. Ud over rygsække tilbyder de også termokander og udstyr, du kan få brug for til at lave mad udendørs.


Arctic Tern Kølerygsæk 20L

Arctic Tern Kølerygsæk i 20 liters format

Kølerygsækken fra Arctic Tern er en køletaske, som du kan bære på ryggen, hvilket gør det nemt at tage kold mad med dig, selv når du er ude at rejse. Den fås i farverne Deep Forest, Pecoat og Sunflower og rummer ca. 20 liter.

Materialet er 600D melange, og der er aluminiumsfolie på indersiden for at holde kulden ude. Husk at tilføje køleelementer, før du tager afsted på din tur. Det er kulden fra dem, der holder din mad kold, indtil det er tid til at spise. Ud over det store kølerum har Cooler Backpack to mindre rum.

Det ene er på forsiden af rygsækken og det andet på låget. Begge lukkes med lynlås, så hvis du f.eks. lægger nøgler og buskort deri, behøver du ikke at bekymre dig om, at de falder ud. Skulderremmene er polstrede og kan justeres til den længde, der passer dig. Tasken måler 32 x 17 x 44,5 cm.

Arctic Tern er mærket til dig, der ofte er på farten – uanset om du pendler, tager på udflugt eller nyder at komme ud i vildmarken. Du finder udstyr som soveposer og telte, men også kufferter, mindre tasker, kølebokse og andre ting, der kan gøre rejsen smartere og mere smidig.


Læs flere artikler om friluftsliv!