Bedste navnemærker 2024: Til mærkning af børnetøj

Indlægget indeholder reklame via annoncelinks.

I børnehaver og skoler gør du dig selv og personalet en stor tjeneste, hvis du mærker alt børnenes tøj. Ting bliver væk og forlagt, og hvis der ikke er noget navn, er det umuligt at finde ud af, hvem tingene tilhører.

Med et sæt stilfulde og praktiske navnemærker kan du mærke alle dine børns tøj så hurtigt som muligt. I denne artikel ser vi på de bedste navnemærker, som du kan bestille online!

Tre karakteristiske navnemærker, børnetøj hænger til tørre i baggrunden

Hvilke tøjklistermærker er bedst i test?

Det bedste udvalg og den mest populære løsning er Ikast Etiket. De har både tøjklistermærker og mange andre produkter, der kan købes med navnetryk.

ikastetiket logo

De mest overkommelige navnemærker finder du hos Kids Labels. Hvis du har brug for at købe mange navnemærker, er dette en god mulighed.

Kids Labels Logo

Sidst men ikke mindst har vi et fortræffeligt alternativ kaldet Namly. De er blandt de billigere muligheder. Deres navnemærker sælges i mange praktiske pakkeløsninger. Namly har også andre produkter som f.eks. smukke vægklistermærker til børneværelser.

Namly Design Logo

Læs mere om disse navnemærker, og se flere muligheder nedenfor!

Se også vores tips til gode drikkedunke til børn.

Liste over navnemærker til børnetøj

Her kan du se eksempler og læse mere om alle de forskellige navnemærkefirmaer, vi har kigget på.

Ikast Etiket

ikastetiket logo

Ikast Etiket er et dansk firma og har nok det bedste udvalg af navnemærker og andre smarte produkter på markedet, der kan forsynes med navn påtrykt.

I deres sortiment findes f.eks:

 • Klistermærker
 • Strygemærker
 • Navn stempler
 • Forskellige typer armbånd
 • Keyhangers

Du kan designe dine egne klistermærker hos Ikast direkte på hjemmesiden. Der er en lang række designelementer, og du kan ændre baggrunden, skrifttypen, ikoner på etiketten og selvfølgelig udfylde tekst som navn og telefonnummer.

En ting, der adskiller Ikast fra andre lignende tjenester, er, at de også giver dig mulighed for at uploade dine egne billeder, som skal bruges på etiketten. Du kan have et billede af dit barn, dit kæledyr eller grafik, som du selv har lavet. Det er en sjov måde at gøre navneskilte virkelig personlige på.

Eksempler på etiketter, som vi har lavet hos Ikast Etiket
Hos Ikast Etiket kan du lave navnemærker med dit barns billede på dem.

En anden god detalje ved Ikast og deres klistermærker er, at de er grundigt testet og opfylder sikkerhedsstandarden EN71-3. Det betyder, at de er fri for giftstoffer, og at børn ikke kan komme til skade, hvis de kommer i kontakt med klistermærket på huden eller får det i munden eller kroppen.

Virksomheden Ikast Etiket har eksisteret siden 1986 og modtager konstant høje vurderinger fra tilfredse kunder. Det er en fremragende virksomhed med meget nyttige produkter.

Du kan designe og købe navneskilte direkte i deres online shop. De har hurtig forsendelse i hele landet, og du kan betale bekvemt med alle de mest almindelige betalingsmetoder.

Hvis du ønsker pålidelig kvalitet og langt det største udvalg af navneskilte, er Ikast et rigtig godt valg!


Kids Labels

Kids Labels Logo

Kids Labels er en meget enkel tjeneste med et simpelt websted, hvor du kan oprette dine egne personlige navnemærker eller navnearmbånd. Der er ikke mange muligheder, men det er i stedet ekstremt nemt at oprette og bestille dine produkter.

Selskabet er dansk, og det er den billigste tjeneste af sin art på det hjemlige marked. Der er ikke mange valgmuligheder, men du kan vælge, om du vil have et ikon, og du kan udfylde tekst, telefonnummer eller andre oplysninger.

Navnemærke skabt hos Kids Labels
Klare, enkle og billige navnemærker hos Kids Labels.

Det er også muligt at købe ekstra etiketter til laminering, hvilket gør, at de holder længere. Det kan være praktisk, hvis du f.eks. ønsker at bruge etiketterne i dine sko eller andre steder, hvor de hurtigt kan blive slidt op.

Navneskilte er meget nyttige, hvis du er sammen med børnene på et overfyldt sted. Du kan have alle de nødvendige oplysninger om barnet der, så folk kan kontakte dig, hvis det er nødvendigt. Navnearmbånd fås i forskellige farver. Desværre fås navnemærker ikke i forskellige farver, hvilket er en skam.

Du kan bestille dine etiketter med forskellige ikoner som f.eks:

 • Emojis
 • Blomster
 • Dyr
 • Biler

Du kan dog ikke ændre skrifttypen, farven eller designet på selve etiketten. Lidt mere begrænset, men pænt og ryddeligt og frem for alt overkommeligt.

Kids Labels har de billigste etiketter på markedet, og de tjener deres formål fint. Hvis du har brug for mange navnemærker, vil vi helt sikkert anbefale denne service!


ByHappyMe

ByHappyMe Logo

Byhappyme har et unikt og meget fint sortiment til forældre med små børn. De er måske mest kendt for deres sutter med navnetryk, men de har også rigtig gode og prisvenlige navnemærker.

ByHappyMe navnemærker til børnetøj eksempler
ByHappyMe navnemærker fås i forskellige farver og med færdige designelementer.

I deres sortiment har de flere forskellige typer navnemærker, som du kan vælge imellem, og hver type fås i flere forskellige stilarter, som du selv kan designe. De grundlæggende typer er:

 • Klassiske navnemærker – udsmykkede navnemærker i sort og hvidt, hvor du kan tilføje et ikon og vælge forskellige skrifttyper.
 • Farverige navnemærker – hvor du kan designe dine egne med forskellige temaer, farver og stilarter.
 • Forskolepakke – navnemærker til børnehaver i forskellige størrelser, herunder de søde fodformede skilte, der er perfekte til at have på i sko.
 • Skolepakke – smarte navnemærker i forskellige størrelser, perfekt til mærkning af både tøj og skoleting som tasker, penalhuse, bøger og meget mere.

ByHappyMe har navneskilte, der både er overkommelige og fungerer godt. Klæb dem på vasketøjskluden på dit tøj, så holder de til vask og tørring. Dem, der sidder fast på andre ting, kan tåle opvaskemaskinen. De er holdbare og af høj kvalitet!

Endelig er det nemt at bestille fra ByHappyMe, og du kan få leveret samme dag, hvis du bestiller inden kl. 14.00! Uanset hvad, tager det kun 1-3 dage, før du modtager leveringen, hvilket er en fremragende service, som vi er meget tilfredse med.

Vi kan varmt anbefale ByHappyMe. Husk også at tjekke deres andre produkter, da de har flere unikke produkter, som du ikke finder andre steder!


Namly

Namly Design Logo
 • Billigere end konkurrenterne
 • Du vælger selv designet
 • Stærk og kan tåle mange vaske

Den svenske virksomhed Namly har et par forskellige varianter at vælge imellem, når det gælder mærkning af børnetøj. Den, der skiller sig mest ud, og som vi vil fokusere på her, er deres selvklæbende navnemærker.

En indlysende fordel ved Namly er, at deres navnemærker er billigere end de fleste andre lignende produkter. De har dog den samme kvalitet, hvilket gør dem til en virkelig attraktiv mulighed. Et lidt smallere udvalg end f.eks.

Du kan bestille deres navnemærker i tre forskellige sæt, afhængigt af hvor mange du har brug for:

 • Lille sæt – 66 navnemærker
 • Mellem sæt – 99 navnemærker
 • Stort sæt – 132 navnemærker

Når du har valgt, hvilket sæt du vil have, kommer du til højdepunktet af din bestilling: muligheden for at designe dine egne navnemærker. Det er noget, som du foreslår at gøre sammen med dit barn. Det er både sjovt for dit barn at være med til at vælge sit eget design og en mulighed for at øve sig i at skrive bogstaver og stave sit navn.

Det er en utrolig nem måde at lave smukke og personlige navnemærker på. Hos Namly vælger du selv:

 • Tekst – Fornavn, efternavn og telefonnummer.
 • Baggrund – Vælg mellem forskellige farver og mønstre.
 • Motiver – Søde små ikoner, fra sport til dyr eller superhelte.

Motiver er valgfrie, og hvis du ønsker at få plads til mere tekst, kan du vælge at undlade at have et motivbillede på dit navnemærker.

Eksempler på, hvordan Namly-navnemærker ser ud
Sødt design, som du nemt kan oprette på Namly’s websted.

Namly’s navnemærker måler 30 x 15 mm. For at opnå det bedste greb skal du placere etiketterne på vasketøjsmåtten. På den måde holder de utroligt godt på og kan vaskes mange gange, op til 60 grader uden problemer.

Disse navnemærker er utroligt taknemmelige at bruge. De er enkle, pæne og ryddelige, og du kan hurtigt mærke hele dit barns garderobe med tøj. Det er personligt, sjovt og hurtigt for både dig og dit barn at genkende etiketten.

Namly er hurtigt blevet et populært valg blandt forældre til små børn. Ud over deres praktiske navneskilte er de meget populære for deres eksemplariske online butik, som er stilfuld og nem at handle i. Når du bestiller, bliver dine navnemærker sendt hurtigt, og du har produktet i din postkasse i løbet af en dag.

Ud over deres navnemærker har Namly nogle andre populære, flotte og smarte produkter. F.eks. deres navnemærker, som du kan bruge til at mærke ting som legetøj, cykler, hjelme og meget mere. Det kan være en god idé at bestille et par af disse på samme tid, hvis du vælger at handle hos Namly.

Sammenfattende er Namly helt klart en af de bedste muligheder, når det gælder navnemærker. Hvis du vil have selvdesignede, selvklæbende navnemærker til en god pris, er Namly en god anbefaling!


Se også vores tips om forskellige typer børnetøj!