Bedste Nerf-pistol 2024: Legetøjspistoler til børn

Indlægget indeholder reklame via annoncelinks.

Det er sjovt at lege med våben, så længe det sker på en sikker måde. Her anbefaler vi de bedste NERF-våben i forskellige prisklasser!

Fire forskellige NERF-våben mod en sort baggrund og NERF-logo

Hvilken Nerf-pistol er bedst i test?

Vores favorit i øjeblikket er NERF Elite 2.0 Motoblitz CS10. Det er en kraftig riffel med halvautomatisk motoriseret affyring. Utroligt sjovt at skyde med!

ERF Elite 2.0 Motoblitz CS10

De bedste blandt de mindre våben er Nerf Ultra Two og den populære Nerf Elite 2.0 Volt SD-1. God pris, nem at bruge og imponerende skydekraft!

Nerf Ultra Two

NERF Elite 2.0 Volt SD-1

Den riffel, der skyder længst, er NERF Ultra Dorado. Fantastisk til skarpskyttespil!

NERF Ultra Dorado

Dette er vores favoritter lige nu. Se flere NERF-våben længere nede i artiklen!


Se også vores artikel, hvor vi giver tips om vandpistoler!

Anmeldelser og gennemgang af alle 11 Nerf-våben

Her er korte anmeldelser og et kort kig på alle de Nerf-pistoler, som vi har undersøgt i detaljer. 

ERF Elite 2.0 Motoblitz CS10

ERF Elite 2.0 Motoblitz CS10

Tjek prisen på:

Dette er en af vores absolutte favoritter, der blev udgivet i 2022. Våbnet har en indbygget batteridrevet motor, der gør det muligt at affyre automatisk.

Et magasin indeholder 10 NERF-pile, og du kan hurtigt affyre dem alle efter hinanden ved blot at trykke på ildknappen. Det er en imponerende halvautomatisk oplevelse, der virkelig skiller sig ud i denne prisklasse.

Når du køber pistolen, får du et såkaldt “bananklip”, et magasin, som du hurtigt kan afmontere og udskifte. Du får også 22 pile. Der kan købes ekstraudstyr, både pile og magasiner.

Ud over den halvautomatiske funktion er der også mulighed for at affyre alle skud på én gang.

Den eneste ulempe ved denne pistol er efter vores mening, at sigtet på pistolen er svært at bruge. Det er ikke det bedste våben til snigskydning, men mere et “spray n’ pray”-våben.

Du kan affyre flere skud i træk og justere sigtet i overensstemmelse hermed, hvilket er nemmere end at bruge det indbyggede sigte.

Alt i alt er dette et meget sjovt NERF-våben med et godt tryk. Den skyder langt, affyrer hurtigt og giver en rigtig god helhedsoplevelse!


Nerf Ultra Two

Nerf Ultra Two

Tjek prisen på:

Nerf Ultra Two kan beskrives som en variant af Nerf Ultra Dorado, blot mindre og slankere i pistolform. Dette våben er halvautomatisk og kræver 6 AA-batterier for at fungere.

Der er en Tactical Rail øverst, og en i bunden til at fastgøre ekstra udstyr. Designet er hvidt og orange med lækre gulddetaljer. Der medfølger 6 Ultra dartpile i pakken. 

Vi kan godt lide denne pistol, fordi den giver en følelse af at være en cowboy i det vilde vesten.

Normalt lader man Nerf-pistoler ved at skubbe ammunitionen ind bagfra, men med Nerf Ultra Two kan du lade pistolen som en rigtig cowboy.

Nerf Ultra Two er et lille og effektivt våben, der anbefales til alle, der ønsker at få den ægte Wild West-fornemmelse.


NERF Elite 2.0 Volt SD-1

NERF Elite 2.0 Volt SD-1

Tjek prisen på:

Nerf N-Strike Elite 2.0 er en af de bedste billige Nerf-pistoler. Våbnet er minimalistisk og har ingen direkte detaljer og har kun plads til én pil ad gangen. Der følger to dartpile med våbenet i Elite-serien.

Der kræves ingen batterier for at oplade pistolen, du skal bare trække det orange håndtag på pistolen ned for at oplade den. Pistolen fås i tre forskellige farver, orange, blå og grøn. Så der er en farve for enhver smag.

Dette er en lille pistol, som kan være sjov at have som supplement til en større og kraftigere Nerf-pistol. Pistolen kan nemt pakkes sammen på rejsen eller lægges i en bukselomme.

Desuden er Nerf N-Strike Elite 2.0 perfekt til at snige sig ind på en fjende. For meget små børn kan dette være en perfekt lille pistol til at prøve Nerf, men der findes efter vores mening meget sjovere og mere kraftfulde våben end Nerf N-Strike Elite 2.0.


NERF Ultra Dorado

NERF Ultra Dorado

Tjek prisen på:

Dette er en virkelig flot pistol i Ultra-serien, der virkelig skiller sig ud med sine gulddetaljer. Af alle Nerf-pistoler er dette den pistol, der skyder længst væk: op til 36 meter!

Det er dog værd at huske på, at Nerf gerne overdriver rækkevidden på emballagen i forhold til, hvordan våbnet skyder udendørs, hvor vind osv. kan påvirke rækkevidden. Så forvent, at våbnet skyder et par meter kortere end angivet på emballagen.

Dette våben kræver 6 AA-batterier og er halvautomatisk og har en Tactical Rail på toppen.

Nerf Ultra Dorado-magasinet har plads til lige så mange dartpile, som der kræves batterier, altså 6 stk. Pakken leveres med 12 Ultra dartpile i en gylden farve, som vi virkelig godt kan lide. Guldelementer vævet på den hovedsageligt hvide pistol skaber et meget stilfuldt ydre.

Ligesom Nerf Ultra One kan du opbevare ekstra magasiner på pistolen. Nerf Ultra Dorado ser godt ud, skyder langt væk og er helt klart et godt valg af Nerf-pistol.


Nerf Ultra One

Nerf Ultra One

Tjek prisen på:

Dette er et hurtigskydevåben med hele 25 skud i magasinet, der også skyder op til en imponerende afstand på 25 meter. Pakken indeholder nok ammunition til at fylde hele magasinet.

Nerf Ultra One hører til den nye serie af nye pile kaldet Nerf Ultra. Pilene fik en del kritik for punktsikkerheden, men alle nye våben vil ifølge Nerf indeholde Ultra Darts.

Våbnet anbefales ikke til børn under 8 år ifølge virksomheden, ligesom alle Nerf-våben, der nævnes i artiklen.

Designet er meget cool, mest i hvidt med gulddetaljer. Den absolut bedste del af designet er det runde magasin, som vi virkelig godt kan lide. Når du skyder, drejer magasinet rundt på en meget cool måde. En ting, du skal være opmærksom på med magasinet, er, at du skal trykke pilene helt ned, ellers kan magasinet sidde fast, når du skyder.

På pistolen kan du også sætte ekstra patroner på, hvilket er en anden værdsat detalje. Pistolen affyrer automatisk med høj hastighed, og med 25 skud i magasinet er der masser af skydeglæde.

Der kræves fire C-batterier til at affyre kanonen. Våbnets absolut største styrke er dets design, hvor det mest iøjnefaldende element er det runde magasin med en kapacitet på 25 skud.

Alt i alt er Nerf Ultra One hurtigskydende, spektakulær og vores favorit blandt de våben, vi kiggede på.


Nerf N-Strike: Mega Cycloneshock

Nerf N-Strike Mega Cycloneshock

Svært at finde i butikkerne. Kan findes på:

Nerf N-strike Mega Cycloneshock er en del af Mega-serien, hvilket betyder, at pilene er lidt større end de andre.

Præcisionen påvirkes ikke, men den eneste forskel er pilenes udseende. Du kan indlæse op til 6 skud ad gangen, hvilket er perfekt til dem, der ønsker en mindre mega blaster. 

Fordi pistolen er så kompakt, er der kun én Tactical Rail, hvor du kan fastgøre ting, men hvis der havde været flere, ville det kun have været en ulempe.

Pistolen lades ved at skubbe pilene ind forfra, ligesom på de fleste Nerf-pistoler. For at affyre pistolen skal du trække et håndtag på toppen af pistolen tilbage. 

En anden positiv egenskab ved denne Nerf-pistol er, at den ikke kræver nogen batterier. Pistolen har et cool rødt design med et gråt stilfuldt håndtag. Efter vores mening er dette den bedste kompakte Nerf-pistol, og derfor anbefaler vi Mega Cycloneshock, hvis du leder efter en mindre pistol i Mega-serien. 


Nerf Ultra Strike

Nerf Ultra Strike

Tjek prisen på:

En motoriseret model med plads til 10 skud, som kan affyres i hurtig rækkefølge. Dette er et NERF-våben med høj præcision.

Når motoren er i gang, kan du affyre alle skud efter hinanden ved blot at trykke på affyringsknappen. Nerf Ultra Strike affyrer både længe og kraftigt. Dette våben er ikke for de yngste børn og anbefales fra ca. 8 år.

Hvis du vil have en lidt længere riffel, der er sjov at øve sig på at snigskytte med, er Nerf Ultra Strike en meget sjov mulighed. Man kunne ønske, at magasinet kunne indeholde flere skud, da 10 skud kan affyres meget hurtigt. Men det er helt sikkert sjovt, selv om du skal genindlæse ofte.

Sigtene er okay, men det føles som om pistolen skyder lidt ujævnt. Hvis du træner på længere afstand, er det svært at ramme det samme mål flere gange, da skuddene flyver lidt forskelligt. På tættere afstand er det dog en meget stabil og præcis riffel.


Nerf N-Strike Megalodon Blaster

Nerf N-Strike Megalodon Blaster

Svært at finde i butikkerne. Kan findes på:

Her er et kraftigt våben i Mega-serien. Nerf N-Strike Megalodon Blaster har en stor cylinder, som du kan fylde op til 20 patroner i, hvilket er en meget høj kapacitet for Mega-serien.

Våbnet bruger ikke batterier, men du trækker i våbenets håndtag for at opbygge strøm. Slam fire er tilgængelig på dette våben, hvilket er super sjovt i betragtning af kapaciteten på hele 20 skud. 

Der er ingen Tactical Rail på dette våben, da der ikke er noget egnet sted til det, og efter vores mening sænker det ikke våbenets karakter. En fed detalje er lydeffekten, når du sender skuddene af sted, hvilket adskiller pistolen fra mange andre Nerf-pistoler.

Med Nerf N-Strike Megalodon Blaster får du en masse action og lydeffekter, hvilket gør det til et rigtig godt våben, som vi helt klart anbefaler!


NERF Fortnite AR-L Risky Reeler

NERF Fortnite AR-L Risky Reeler

Tjek prisen på:

Det enormt populære spil Fortnite har naturligvis sin helt egen Nerf-pistol til alle fans. NERF Fortnite AR-L Risky Reeler har samme farve og design som blasteren i Fortnite.

Magasinet er buet for at efterligne pistolen i Fortnite, men du kan bruge et hvilket som helst magasin til pistolen. Fortnite-pistolen er halvautomatisk og kræver fire AA-batterier for at fungere. 

Våbnet har en Tactical Rail på toppen til ekstra udstyr. Pistolen bruger Elite-dartpile, og der følger 20 blå dartpile med pakken.

Denne pistol ligner en anden NERF-model kaldet Stryfe, men er lavet i et Fortnite-design. Hvis dit barn ikke spiller Fortnite, er en Stryfe et billigere alternativ med den samme præcision og kraft. 

NERF Fortnite AR-L Risky Reeler’s styrke er uden tvivl designet, og hvis dit barn er Fortnite-fan, er dette et naturligt valg!


NERF N-Strike Elite 2.0 Phoenix CS-6

NERF N-Strike Elite 2.0 Phoenix CS-6

Tjek prisen på:

Med NERF N-Strike Elite 2.0 Phoenix CS-6 får du en meget cool pistol, der kan tilpasses med op til fem forskellige Tactical Rails. Pistolen leveres med 12 Elite-dartpile. Den leveres også med et sigte, som du kan fastgøre til pistolen.

Men sigtet er ikke særlig praktisk, da det er tilstoppet med plastik. Designet og antallet af Tactical Rails på våbnet gør det til et enormt sejt våben, der kan tilpasses på mange forskellige måder. Du kan tilføje tilbehør bagpå og foran på våbnet for at tilpasse det endnu mere. 

Ud fra udseendet er den super flot, men desværre gør indersiden af våbnet det ikke op for det. Det er besværligt at bruge våbnet i længere tid, fordi de fire AA-batterier er placeret langt fremme på våbnet.

Dette skaber en fremadrettet hældning af våbnets vægt, hvilket gør det svært at sigte. Men hvis du bruger hylstrene på våbnet, bliver vægten bedre afbalanceret. 

Derefter er magasinudløserknappen ubelejligt placeret, hvilket trækker vores vurdering af pistolen ned. For dem, der ønsker et meget frækt våben til at skyde med fra tid til anden, kan dette være et ok valg.

NERF N-Strike Elite 2.0 Phoenix CS-6 er dog ikke for dem, der skyder flere skud i træk, da den fremadrettede handling og magasinudløseren trækker oplevelsen ned. 

Hvis du vil have en meget flot pistol, der kan tilpasses på mange måder, og hvis du kun har planer om at skyde i korte perioder, er NERF N-Strike Elite 2.0 Phoenix CS-6 en god legetøjspistol for dig.


NERF Elite 2.0 Turbine CS 18

NERF Elite 2.0 Turbine CS 18

Tjek prisen på:

Her er hurtig skydesjov med NERF Elite 2.0 Turbine CS 18, som er en opdateret Rapid Strike med 24 dartpile som maksimal kapacitet.

Dette våben leveres med 36 Elite dartpile og kræver faktisk fire C-batterier for at kunne bruges, hvilket intet andet våben på listen kræver. Der er mulighed for at tilføje et ekstra sigte til våbnet, men det vil være lidt ustabilt med et ekstra sigte på grund af den måde, våbnet er bygget på. 

Der er i alt fire Tactical Rails på NERF Elite 2.0 Turbine CS 18, som du kan bruge. Det medfølgende magasin er ikke særlig godt, og mange gange sidder pilene fast i magasinet, så vi anbefaler, at du bruger et magasin fra et andet våben. Det er lidt besværligt at få magasinet ud, fordi knappen sidder ret stramt. 

NERF Elite 2.0 Turbine CS 18 har en rigtig god balance i pistolen og er behagelig at holde. Men det er et stort minus at lade våbnet og magasinets størrelse. Hvis du vil skyde flere magasiner i træk, er det besværligt at genlade pistolen, men ellers er den rigtig god. 

Afslutningsvis kan NERF Elite 2.0 Turbine CS 18 være den rigtige for dig, men det afhænger meget af, hvad du leder efter. Det afhænger bl.a. af, hvor mange magasiner du skyder i træk, og om du har adgang til andre magasiner.NERF Ofte stillede spørgsmål (Q&A)

Her er nogle almindelige spørgsmål, som folk ofte har om NERF og diverse tilbehør.

Hvad er forskellen mellem Nerf Elite og Nerf Mega?

Det er Nerf’s to mest almindelige våbentyper, som begge er fremstillet af Hasbro. Den eneste store forskel er egentlig ammunitionen.

Nerf Elite er smallere dartpile, som giver dig mulighed for at lade flere skud på én gang. Mega er lidt større dartpile, som passer til færre af dem ad gangen i pistolerne.

Det er ikke muligt at bruge Mega darts i Elite guns eller Elite darts i Mega guns. Flyvehastigheden og præcisionen er den samme for de to våben, den eneste forskel er designet.

Elite dartpile er den mest almindelige type dartpile, men det vil ændre sig i fremtiden.

Hvad er NERF Ultra-serien?

Dette er Nerf’s nye satsning i Ultra-serien, som kun omfatter ny ammunition, mens designet af pistolerne stort set forbliver det samme.

Fremover siger Nerf, at alle våben vil blive fremstillet i Ultra-serien, hvilket betyder, at ammunitionen fra Elite og Mega ikke vil fungere i nye våben.

Grunden til, at Nerf tager dette skridt, er sandsynligvis for at forhindre andre virksomheder i at kopiere pilene, som det var tilfældet med Elite og Mega.

Mange mennesker har en tendens til at købe Nerf-våben, men køber derefter andre dartpile, fordi kvaliteten af Nerf’s egne ikke er særlig god. Ultra-serien er lidt hårdere og ikke så fleksible, men kvaliteten er ikke forbedret.

På den anden side er Nerf’s våben overlegne, og det er nok lige så godt at vænne sig til, at Ultra-serien er fremtiden og håbe på, at kvaliteten af dartpile kan blive bedre. 

Hvad er NERF Tactical Rails?

Stort set alle Nerf-våben har en eller flere Tactical Rails, som du kan fastgøre sigtemidler, skjolde, greb eller plads til ekstra ammunition på. Dette er en nyttig detalje, som gør det muligt at specialfremstille våben med ekstra udstyr.

Hvert våben har et forskelligt antal skinner, som vi nævner i anmeldelserne for hvert Nerf-våben.


Se tips om mere legetøj!