Bedste regntøj til børn 2024: Regnjakker der holder sig tørre

Indlægget indeholder reklame via annoncelinks.

Børn er mere end glade for at være udendørs i al slags vejr, især i børnehaven og skolen. Derfor er det en god idé at anskaffe sig ordentligt regntøj. Vi har tjekket mange regnsæt og udvalgt vores favoritter. I denne artikel gennemgår vi det bedste regntøj til børn og ser, hvilke der er de bedst i test!

Dreng i regntøj løber i regnvejr

Denne artikel handler om regntøj uden foring. Hvis du er på udkig efter varmere regntøj, kan du se vores bud på det bedste foret regntøj!

Hvilket regnsæt til børn er bedst i test?

Vores store favorit er CeLaVi Regnsæt. De er både funktionelle, prisvenlige og fås i rigtig flotte farver!

En anden god mulighed er Didriksons Waterman Raincoat. Et utroligt velgennemtænkt produkt. De er stilfulde og komfortable. Det perfekte regntøj til børn.

Et af de regnsæt, der har den bedste vandtæthed, er Name It-regnsættet. De er perfekte til børn i skolealderen!

Rul ned og læs om alle de 9 regntøj, vi har kigget på!

Anmeldelser af 9 regnsæt til børn

Her er alle 9 sæt regntøj til børn, som vi har kigget på i vores sammenligning. Se også vores tips om gummistøvler, så du kan holde sokker og fødder tørre!

Celavi Regnsæt

Celavi Basic regntøj rød regnjakke og bukser

Tjek prisen på:

 • Vandsøjle: 5 000 mm
 • Tilgængelig for aldre: ca. 1 – 10 år

Der er noget ved CeLaVi-mærket, som vi altid har kunnet lide. Måske er det det det enkle, men utroligt smarte design, som altid har deres karakteristiske elefantlogo. Eller den gode funktion kombineret med værdi for pengene. Uanset hvad, så er deres Basic regntøj et sæt rigtig lækkert regntøj til børn.

CeLaVi regntøj fås i mange forskellige farver og har et rigtig sødt design. De har en vandsøjleklassificering på 5.000 mm, hvilket er godkendt og gør tøjet velegnet til daglig brug og kan modstå let regn i et godt stykke tid, muligvis kraftigere regn i korte perioder.

Der er et fleecefor ved kraven, som gør jakken varmere og hyggeligere. Denne regnjakke er lidt varmere end de fleste af de andre varianter, vi har tjekket ud. Det er dog en rimelig tynd beklædning, som egner sig godt til forår, sommer og det tidlige efterår. Med godt tøj indenunder kan de bruges det meste af året på våde dage.

Regntøjet har svejsede sømme og kan justeres ved manchetterne. Bukserne holdes på plads med seler og fodremme forneden. Jakken har både lynlås og knaplukning samt en aftagelig hætte. Der er små detaljer og finesser som reflekser, navneskilte og meget mere, som giver tryghed og praktisk anvendelighed.

Som navnet antyder, er CeLaVis regnjakken ret enkel, men det er også et kvalitetsprodukt. Den bløde krave, pasformen og den ganske ok vandmodstand gør, at det stadig føles som et dyrere sæt regntøj, end prisskiltet siger.

Hvis du ønsker stilfuldt regntøj, der er perfekt til hverdagsbrug, kan vi helt klart anbefale CeLaVi regnjakken. Det er prisbillige, men fuldt funktionelle regnjakker og -bukser, som langt de fleste børn vil føle sig godt tilpas i.


Didriksons Waterman Raincoat

Didriksons Waterman regntøj grøn og pink farve

Tjek prisen på:

 • Vandsøjle: 8 000 mm
 • Tilgængelig for aldre: ca. 1 – 10 år

Dette er et af de flotteste og mest komfortable regnstativer, du kan finde. Desuden opfylder det alle tænkelige krav til vandtæthed. Efter vores mening er det det allerbedste regntøj, du kan finde lige nu.

Didriksons Waterman har en meget klassisk pasform, når det kommer til galonbeklædning. Bukserne går højt op og holdes oppe med seler, som er nemme at justere i størrelsen. Jakken lukkes med en lynlås, som gør den helt tæt, når den er lukket. På Waterman er alle sømme naturligvis svejset for at sikre en god tætning hele vejen rundt om regntøjet.

Hætten kan tages af eller på ved hjælp af trykknapper, hvilket både er sikkert, hvis dit barn skulle blive fanget, og meget hurtigt og effektivt. Der er også knapper langs ærmerne, så du kan sætte jakken fast ved håndleddene. Nederst på bukserne er der elastiske sømme, som holder jakken tæt og forhindrer vand i at trænge ind. Bukserne holdes på plads af fodremme, der kan justeres i størrelse og endda udskiftes om nødvendigt.

Som nævnt ovenfor har denne regnsæt en meget god vandtæthed, men det er ikke en foret beklædning. Den er beregnet til at blive båret enten med et lag tykkere tøj under eller som overtøj, når det er vådt i den varmere del af sommeren. Et perfekt regntøj til foråret, sommeren og det tidlige efterår.

Det fantastiske ved Didriksons Waterman er, at den har en helt perfekt pasform. Alle de børn, vi har prøvet denne regnsæt på, har fundet det behageligt og nemt at bevæge sig rundt i det. Det kombineret med det stilfulde design og den fænomenale vandtæthed gør Didriksons Waterman til den bedste regnsæt på markedet lige nu!


Name It Regntøj

Name It Regntøj sort farve

Tjek prisen på:

 • Vandsøjle: 10 000 mm
 • Tilgængelig for aldre: ca. 1 – 14 år

Name It er endnu et mærke med stilfulde regnsæt til børn. De består af en separat jakke og bukser. Bukserne sidder godt om taljen, men har ingen seler. Det gør dem lettere at tage på, men der er risiko for, at der kommer vand ind, især for små børn, der leger i vandet.

Name It regntøj fås i mange størrelser og er velegnet til børn op til 12 år. De har en enkel og stilfuld ensfarvet stil og fås i de fleste farver.

Jakken har en aftagelig hætte, og der er reflekser på ærmerne og benene. En meget positiv detalje ved dette regnsæt er, at det har en vandsøjle på hele 10.000 mm. Den holder tæt selv i kraftigt regnvejr og er et rigtig godt valg til udflugter og lange dage udendørs om efteråret.

Name It-regnsættet er fremstillet af polyester med et ydermateriale af polyurethan.
Efter vores mening er dette et rigtig godt valg for børn i skolealderen, som har brug for at have regntøj med sig, når vejret er upålideligt.

Vi kan godt lide Name It-regnsættet og kan helt klart anbefale det!


Mikk-Line Regntøj

Mikk-Line Regntøj gul maling

Tjek prisen på:

 • Vandsøjle: 8 000 mm
 • Tilgængelig for aldre: ca. 1 – 12 år

Mikk-Line har et bredt udvalg af regntøj til børn i smarte farver til rigtig gode priser. De har en god vandtæthed med en vandsøjle på 5000 – 8000 mm. (afhængigt af model).

Mikk-Line mærket er populært herhjemme i Danmark, og det skyldes både de overkommelige priser og den konstant høje kvalitet. På deres regnsæt er der flere gode detaljer på plads, f.eks:

 • Reflekterende detaljer, der er synlige i mørke.
 • Svejste forseglede sømme
 • Vindskærm med lynlås og knapper

Det ydre materiale består af et vandafvisende PU-materiale. Mikk-Lines regntøj har et tyndt for af genbrugspolyester og er også Oeko-Tex-certificeret.

Alt i alt er Mikk-Lines regntøj en meget prisvenlig løsning og et af de bedste valg i denne prisklasse!


Didriksons Slaskeman regnjakke

Didriksons Slaskeman regntøj gul og mørkeblå

Tjek prisen på:

 • Vandsøjle: 8 000 mm
 • Tilgængelig for aldre: ca. 1 – 8 år

Klassisk galon regnfrakke fra det meget erfarne svenske tøjfirma Didriksons. Tøj til al slags vejr er virkelig deres specialitet, og denne fantastiske regnjakke til børn er perfekt.

Regnjakkens inderside er blød i et børstet materiale, som gør den behagelig at have på. Sømmene rundt om tøjet er svejset, og hele regnjakken er fuldstændig vandtæt. Materialet er slidstærkt, og både jakken og bukserne kan tåle hård behandling.

Didrikons Slaskeman er helt uden foring og er ret tynd, hvilket er vigtigt at forstå. Den er perfekt til forårs- og sommerdage med regn eller med varmere tøj under, når det er lidt køligt udenfor. Det er også værd at huske på, at denne type galon-tøj ikke ånder særlig godt, så det er vigtigt ikke at være for varmt klædt på indenunder. Hvis der leges intenst, kan det blive svedigt, hvis dit barn har to lag tøj på under.

Regnbukserne til denne regndragt har justerbare seler, der holder bukserne perfekt på plads. Bukserne går også meget højt op for at give ekstra beskyttelse i tilfælde af kraftig regn. Andre fantastiske funktioner på Didriksons Slaskeman omfatter reflekterende rør på både jakke og bukser, en aftagelig hætte og let justerbare fodremme.

Hvis du vil have en tynd og let regntøjsdragt med rigtig god vandtæthed, er Didriksons Slaskeman-regntøj en god kandidat. Det er en meget overkommelig og velafprøvet løsning, som vi varmt kan anbefale.


Liewood Regnsæt

Liewood Regntøj lyserød farve

Tjek prisen på:

 • Vandsøjle: 8 000 mm
 • Tilgængelig for aldre: ca. 1 – 8 år (afhængigt af model)

Det danske mærke Liewood er noget af en nyhed, der er blevet mere og mere populær her i Norden. Det er nemt at se hvorfor, da de har en ekstremt god sans for design og kvalitet, når det kommer til funktionelt børnetøj.

Deres regntøj er let, åndbart og komfortabelt, men samtidig slidstærkt og lavet med aktive børn i tankerne. Regntøjet er både vindtæt og vandtæt op til 8.000 mm.

Jakken lukkes igen med en lynlås og yderligere lukning med knapper. På forsiden er der to lommer og øverst en sød aftagelig hætte med bjørneører. Når du tager hætten af, kan du også skjule knapperne i kraven.

Bukserne på Liewood regnfrakken har knapper i taljen til at stramme dem. Dette adskiller sig fra mange andre regnfrakker, der har seler. Der er fordele og ulemper ved begge dele. Selve selerne er en smule mere omfangsrige og kan opfattes som værende i vejen, men samtidig holder de bukserne ordentligt oppe. Når du ikke har seler, skal du sørge for, at bukserne har den rigtige størrelse, og at du tilpasser lukningen til dit barn.

Liewood har flere flotte regnfrakker i mange forskellige farver. De har størrelser fra 4 til 10 år. Æstetisk set er dette noget af det fineste regntøj, jeg har set på, og det er virkelig af høj kvalitet i materiale og funktion.

Vi anbefaler Liewood regnstativer til børn i skolealderen, som ofte har brug for at kunne tage regntøjet af og på selv i skolen og lignende. Det er helt sikkert et regntøj, der er værd at kigge på, hvis du er på udkig efter noget flot og unikt.


Reima Tihku

Reima Tihku regntøj gul jakke og blå bukser

Tjek prisen på:

 • Vandsøjle: 10 000 mm
 • Tilgængelig for aldre: ca. 1 – 4 år

Når det kommer til funktionelt tøj til børn, uanset om vi taler om vinter- eller regntøj, er Reima et af de bedste mærker derude. Deres Tihku regnslag er et urværk af regntøj til småbørn.

Reima Tikhu er et let, uforet sæt jakke og bukser, der er utroligt vandtæt med en vandsøjle på hele 10.000 mm. Det er smidigt tøj, der er designet med bevægelse og leg i tankerne, som det plejer at være tilfældet med Reimas produkter.

Materialet i denne regnsæt er meget fleksibelt og elastisk, hvilket gør det lettere at bevæge sig. Den er hovedsageligt fremstillet af polyester og er PVC-fri. Overfladen er nem at holde ren, da den er afvisende over for både snavs og vand.

Standardfunktioner som aftagelig hætte, elastiske ærme- og benmanchetter og justerbar talje er på plads. Jakken lukkes med en lynlås og holdes ekstra tæt med knapper. Bukserne har seler, der nemt kan justeres i størrelsen, og der er fodstropper forneden, som også kan fjernes.

Det, der skiller sig ud ved Reima Tikhu, er først og fremmest regntøjets smidighed. Den er utrolig nem og afslappet at have på, og vores erfaring er, at børn kun har klaget meget sjældent over denne regnslagsvogn. Den er perfekt til regnfulde forårsdage eller med fleece under, f.eks. når det er koldere udenfor.

Hvis du ønsker kvalitet, er Reima Tikhu et sikkert valg. En sand veteran inden for klimavenligt funktionelt børnetøj, der virkelig holder, hvad det lover, gang på gang. Vi kan bestemt anbefale deres regntøj!


Tretorn Kids Packable Rainset

Tretorn Kids Packable Rainset sort regn sæt

Tjek prisen på:

 • Vandsøjle: 3 000 mm
 • Tilgængelig for aldre: ca. 1 – 10 år

Dette er langt den tyndeste og letteste regnsæt af alle dem, vi har tjekket ud. Når du folder den sammen, fylder den næsten ingenting og vejer ikke mange gram. Den er perfekt til at have med i tasken på de dage, hvor du skal ud og rejse, og det ser ud til, at det kan blive lidt regn i løbet af dagen.

Tretorn Kids regnsæt er både vindtæt og vandtæt. Det skal dog nævnes, at vandsøjlen på 3.000 mm ikke garanterer, at tøjet kan modstå kraftig regn, men skal ses som en beskyttelse til dage med let regn, der hænger i luften.

Det er et meget sporty sæt med ventilation bagpå jakken, perfekt til varmere dage med våde elementer, f.eks. om foråret eller i løbet af de våde sommerdage. Jakken lukkes med en lynlås, der har en stormklap bagpå, som holder den ekstra tæt. Hætten er aftagelig.

Bukserne er vandtætte og har en god pasform og tæthed takket være elastik i taljen og nederst på benene. Taljen kan justeres ved hjælp af en elastisk snor, der strammes. En smart detalje ved dette regnsæt fra Tretorn er, at du ved at vende sidelommen ud og indad kan pakke hele regnsættet som en lille taske. Det er virkelig smart og gør det praktisk at have den altid med sig.

Vi kan virkelig sætte pris på denne slags regntøj med et lidt usædvanligt design og smarte funktioner. Tretorn Kids Packable Rainset er perfekt til dig, der ønsker en regnsæt, som du kan tage lidt med dig i nødstilfælde og altid have med i tasken, så du altid er klar, hvis det regner. Den er sporty og let, men ikke egnet til lange perioder i det værste regnvejr.


Petite Chérie Regnsæt

Petite Chérie regntøj lilla farve

Tjek prisen på:

 • Vandsøjle: 8 000 mm
 • Tilgængelig for aldre: ca. 2 – 10 år

Her er en billig og faktisk rigtig god regnjakke til en god pris. Da regntøj er noget, vi måske ikke bruger hele tiden, er der mange, der ikke ønsker at bruge for mange penge på disse beklædningsgenstande. Så er Petite Chéries regnjakke et rigtig godt valg, som vi virkelig godt kan lide.

Hele regnjakken har svejsede sømme og holder rigtig godt fast, selv i kraftig regn. Langs benafslutningerne og ved ærmerne er der elastikbånd, der hjælper med at holde den tæt. Jakken har både lynlås og knapper foran, hvilket gør jakken vandtæt mod både regn og kølig vind.

Jakken har en let aftagelig hætte, der beskytter hovedet uden at barnet risikerer at sidde fast. Bukserne holdes på plads med let justerbare seler, der nemt kan knappes op.

Alt i alt er dette et rigtig flot regnsæt, der giver følelsen af et dyrere produkt på trods af den lave pris. Den har fine små guldknapper og masser af refleksdetaljer på ærmerne, benene og omkring taljen. Hele Petite Chérie Atelier Ava kan vaskes i maskine og er ekstremt nem at passe og bære.

Det er klart, at du kan få en god regnjakke til en meget overkommelig pris. Faktisk finder du sandsynligvis ikke noget bedre regntøj end dette til en så god pris.

Det du giver afkald på er en smule bekvemmelighed sammenlignet med de rigtig hyggelige regnjakker. Men hvis du vil have en velfungerende, sød og meget prisvenlig regnjakke, er Petite Chérie Atelier et særdeles godt valg.


Ofte stillede spørgsmål om regntøj til børn (FAQ)

Her besvarer vi nogle af de spørgsmål, som ofte stilles af alle, der ønsker at købe regntøj til børn.

Hvad er en god vandsøjle for regntøj til børn?

For at regntøj kan modstå endnu kraftigere regn i længere perioder, skal det have en vandsøjle på 8 000 mm. Efter vores mening har det bedste regntøj til børn en vandsøjle på 8 000 mm eller mere.

Ofte er mindre end det nok til daglig brug, f.eks. i skoleferier, på gåture i skoven og så videre. I sådanne tilfælde kan en vandsøjle på 3 000 mm være tilstrækkelig.

På hvilken tid af året bruger du uforet regntøj?

Uforet regntøj er utrolig praktisk at have på i det sene forår, sommer og tidlige efterår. Det er dog muligt at tilpasse tøjet ved at bære varmere undertøj, f.eks. fleecetrøjer, lange underbukser osv.

Er det værd at købe en regnjakke til børn?

Ja. Det er en meget praktisk beklædningsgenstand at have klar. Hvis dit barn går i skole/forskole, er det rigtig godt at have regntøj med til de dage, hvor det er køligt udenfor, men vådt og regnfuldt. Det er også rart at have noget let regntøj med i tasken til udflugter og lignende.

Hvis det også er lidt koldt, kan det også være godt for små børn at bruge regnvanter.

Hvilket regntøj til børn har den højeste vandsøjle?

Den højeste vandsøjle for regntøj til børn er:


Her finder du flere artikler om børnetøj!