Bedste sækkestole 2024: Til børneværelset eller foran tv’et

Indlægget indeholder reklame via annoncelinks.

Et af de dejligste møbler til at slappe af i er en sækkestol. De kan bruges på børneværelset eller i stuen foran tv’et. Både voksne og børn vil sætte pris på komforten i en sækkestol. Her er vores bud på de bedste sækkestole lige nu!

Flot børneværelse med sækkestol

Hvilken sækkestol er bedst i test?

Vores favorit lige nu er Bean Mini sækkestol fra Jotex. Den er perfekt til at ligge i for børn, og selv om den er tung, kan de flytte den helt selv.

En anden favorit er de store og smukke sækkestole fra Fatboy. En international klassiker!

MyRoom Sækkestol Fodbold er det bedste budgetvalg. Det er en flot sækkestol med sportstema, der både er stilfuld, komfortabel og helt overkommelig.

Rul ned for at læse mere om alle de dejlige sækkestole, som vi har kigget nærmere på!

Anmeldelser af de bedste sækkestole lige nu

Her er en liste over alle de sækkestole, som vi har kigget nærmere på.

Jotex Mini Sækkestol

Jotex Mini sækkestol

Tjek prisen hos:

Dette er en utrolig hyggelig sækkestol fra kvalitetsmærket Jotex. Yderstoffet er fremstillet af slidstærkt akryl, der kan tåle hård behandling. Indvendigt er tasken fyldt med EPS-perler, hvilket giver den en dejlig sacco-følelse, som man bare har lyst til at synke ned i.

Tasken måler 55 x 110 x 60 cm (højde x bredde x dybde) og er perfekt til både små og store børn, der kan ligge ned og hygge sig. Når du sidder i tasken, er højden ca. 16 cm fra gulvet.

En smart detalje ved denne Bean Mini er håndtaget på en af siderne. Det gør det nemt for børnene selv at trække sækken til det rigtige sted og flytte den af vejen, når det er nødvendigt. Håndtaget kan også bruges til at hænge posen væk, hvis du har brug for plads eller skal støvsuge gulvet eller lignende.

Det er værd at bemærke, at du ikke kan tage det ydre stof af og vaske det i maskinen. Derfor kan det være klogt ikke at lade dit barn spise noget snavset mad, mens det sidder på tasken. Det er dog helt muligt at holde den ren med en klud i tilfælde af let snavs eller spild.

Sidst men ikke mindst må vi fremhæve, hvor smuk Bean MINI sækkestolen er. Den fås i mange farver og passer perfekt ind i de fleste børneværelser. Jotex er kendt for at bruge smukke farver, der er en fryd for øjet, og vi kan virkelig godt lide nuancerne på denne sækkestol.

Alt i alt er Jotex Bean Mini en klar favorit lige nu, og vi vil helt klart anbefale den!


SACKit RETROit Canvas

SACKit RETROit Canvas

Tjek prisen hos:

Dette er en utrolig flot sækkestol. Det er ikke en stol til de yngste børn, men snarere et godt møbel til hele familien. RETROit Canvas-sækken er perfekt til at have i din stue og vil helt sikkert blive værdsat af både børn og voksne.

En tydelig forskel, der kendetegner denne sækkestol, er, at den faktisk består af to separate poser. Disse er forbundet med velcro. Dette sikrer, at stolen ikke falder helt sammen, som det kan ske med en almindelig sækkestol. Den holdes oppe, og ryglænet giver reel støtte til ryggen i en let tilbagelænet, halvtilbøjet stilling.

RETROit Canva er fremstillet af stof af usædvanlig høj kvalitet. Den har en rigtig god holdbarhed, og du kan forvente, at den holder i mange år. Den kan åbnes med en lynlås og har et EPS-perlefyld.

Et par smarte detaljer på denne behagelige sækkestol er det tykke rebhåndtag på ryggen og de store karakteristiske stilfulde håndsyede sting langs siderne. Du vil hurtigt opdage, når du mærker det eller sidder i et RETROit, at det er et kvalitetsprodukt.

Det eneste åbenlyse minus er prisen på denne sækkestol. Det er et premiumprodukt og ikke noget, du køber for at give børnene i et par år. Dette er en stilfuld lænestol, som du kan have i din stue. Men selvfølgelig er det også værdsat af børnene. Bare vær forsigtig, så der ikke opstår slagsmål om, hvem der skal sidde i den!

Hvis du vil have et rigtig lækkert møbel, der er lige så behageligt at ligge i, som det er smukt at se på, så tjek RETROit Canva ud. Den fås i en række forskellige farver og er en helt fantastisk sækkestol, som vi er helt vilde med!


Fatboy Sækkestole

Fatboy findes i et par forskellige varianter:

Fatboy Original

Fatboy Original Sækkestole

Tjek prisen hos:

Fatboy-mærket kommer fra en hollandsk producent. De udvikler originale og lidt skæve dekorationsgenstande og møbler. De har eksisteret i mere end 20 år, og deres Fatboy-sækkestol er blevet et af deres mest berømte produkter, der er populært over hele verden.

En Fatboy Original er en stor taske, der måler hele 180 x 140 cm. Den vejer 6,8 kg og er besværlig at flytte rundt på, men er helt vidunderlig at ligge i. Det ydre stof er fremstillet af nylon, og polstringen består ifølge producenterne af mindst 3 542 897 skumkugler. Du kan endda genopfylde den med nye kugler, hvis du får brug for det en dag.

Fatboys sækkestole er robuste og holdbare og lavet til at holde længe. Stoffet kan tåle at blive slæbt rundt og løftet den tunge taske i. Fatboy anses generelt for at have en lang holdbarhed og holde sig godt gennem tiden. Desuden er nylonmaterialet både smudsafvisende og holder fugten ude. Hvis posen får pletter, kan de normalt fjernes med sæbe og lunkent vand og tørres af med en klud.

Fatboy Original er en rigtig god sækkestol, som vi helt klart kan anbefale. Der er en grund til, at de er et af de mest anerkendte produkter i verden, når det drejer sig om denne type møbler. Det eneste, der tager noget væk, er prisen. Men kvaliteten og holdbarheden gør det stadig værd at købe kvalitet med det samme.

Fatboy Junior

Fatboy Junior Sækkestole

Tjek prisen hos:

Denne nyere version af Fatboy er specielt designet til børn. Det er et perfekt legeområde, et afslapningshjørne og et tv-møbel.

Fatboy Junior er lavet til at holde længe. Uanset om børnene leger og boltrer sig, slæber den rundt og lever loppen, forbliver den hel. Den fås i mange forskellige farver og endda i forskellige materialer. Dels et lidt blødere stonewashed nylonmateriale, dels et lidt hårdere nylonetui.

Junior-modellen er som sagt lidt mindre end originalen, idet den måler 130 x 100 cm og vejer mindre end halvt så meget, nemlig kun 3 kg. Det betyder, at børnene kan placere den efter eget ønske og flytte den, når de ønsker det.

Fatboy Junior er perfekt til dem, der ønsker en sækkestol, der er lige så holdbar, komfortabel og finurlig som den originale, men som er både billigere og mindre. Det er perfekt til børn at lave deres egen. Et afslappende hjørne og en legeplads bliver sjovere med en Fatboy!


MyRoom Sækkestol Fodbold

MyRoom Sækkestol Fodbold

Tjek prisen hos:

For sportsentusiaster er MyRoom sækkestole perfekte. Ud over fodboldversionen fås de også i andre sportslige varianter som f.eks. tennisbold eller amerikansk fodbold.

Det er en bred og flot sacco-lignende taske med en bredde på hele 90 centimeter. Den er fremstillet af polyurethan og har et meget holdbart ydre. Materialet ligner syntetisk læder.

Polstringen gør tasken lige tilpas blød, og barnet synker straks ind i en behagelig stilling. Dette er en perfekt sækkestol til at have foran tv’et både på børneværelset og i stuen. Den er også perfekt til at spille videospil, læse eller bare slappe af.

Der er stort set intet negativt at sige om denne taske, og den er også rimeligt prissat. En lidt pænere taske ville sandsynligvis være lavet af et naturmateriale og føles lidt mindre plastikagtig. Men samtidig har MyRooms sækkestole en imponerende holdbarhed og har en tendens til at forblive hele. De er også nemme at rengøre med en fugtig klud.

Hvis du har et barn, der kan lide sport og ønsker at indrette værelset lidt sporty, er MyRoom sækkestole et rigtig godt valg. Et stort plus til prisen og bestemt en anbefalet mulighed!


OYOY Bean Bag

OYOY Beanbag

Tjek prisen hos:

En charmerende pæreformet sækkestol fra den danske producent OYOY. Den er både sjov som interiørdetalje og dejlig at sidde i. Perfekt til at ligge og læse, hygge sig eller bare slappe af.

Sækken måler 70 x 60 cm og er lavet af et slidstærkt Manchester-stof med en sød lille garnkugle på toppen. Inde i posen er der styroporkugler, som giver perfekt modstand, når du synker ned i posen.

Det, man skal huske på ved denne pæreformede sæk, er, at den er ret høj og oprejst. Den giver mere en siddende stilling end en liggende stilling. Derfor mener nogle mennesker, at det ikke er optimalt at have den i stuen foran tv’et, hvor det kan være rart at ligge mere spredt. Den giver dog en god ergonomisk stilling, når du f.eks. læser eller andre gange, hvor du ønsker at sidde mere oprejst.

Vi kan virkelig godt lide OYOY. Materialet, den matte farvetone og det søde design er helt i top. Hvis du ønsker en mindre sækkestol, der er mere høj end bred, er dette en sjov mulighed.


MyRoom JOY Sækkestol

MYroom JOY Sækkestol

Tjek prisen hos:

Her har vi lidt af en blanding af en sækkestol og en lænestol. MYroom JOY sækkestol er et utroligt prisvenligt møbel til børneværelset, som fås i en række stilfulde farver.

Da sækken er fyldt med et blødt skummateriale, fungerer den både som en sækkestol og en sofa. Når du rejser dig fra sækkestolen, trækker skummet sig tilbage, og den får sin oprindelige form igen. Så den er ikke så blød og slap som en almindelig sækkestol.

Tasken er 106 cm lang og måler 69 cm i bredden og har en højde på 67 cm. Så det er en ret lav sækkestol, som er lige så lang, som børn op til teenageårene eller deromkring kan ligge i. Det ydre materiale er et behageligt og holdbart Oxford-nylon, og fyldet er skumgummistrimler.

MYroom sækkestol er perfekt som gamingstol eller som tv-sofa. Den har endda en praktisk lomme på siden, der er perfekt til fjernbetjeningen, spilledåsen eller andre nødvendigheder. Takket være ryglænet er du altid i den rigtige tilbagelænede position, hvor du ligger.

Hvis dit barn ønsker et afslappet sted at ligge og hygge sig foran tv’et eller videospillet, er Myroom sækkestole et rigtig godt valg. Et stort plus for prisen også, klart overkommelig!


NG Baby Beanbag Mood

NG Baby Beanbag Mood

Tjek prisen hos:

Et svensk mærke, der stadig designer og syr sine produkter hjemme i Sverige. NG Baby har deres fabrik i Emmaljunga, hvor de producerer mange slags produkter og tekstiler til børn og familier.

NG Baby sækkestol består af en sæk af stenvasket linned. Dette giver hele sækkestolen mulighed for at forme sig selv. Sammen med fyldet, der består af EPS-kugler, er det ekstremt nemt at forme sækken og få den perfekte sidde- eller liggeposition i disse sække.

Hele sædeposen er 50 cm bred og lidt kortere i dybden. Dette er naturligvis kun tilnærmelsesvis, da den kan omformes og justeres, alt efter hvordan du sidder i den.

Det, der slår dig, når du køber en NG Baby sækkestol, er, at der er tale om et kvalitetsprodukt. Materialet er et nøje udvalgt naturmateriale, der er både holdbart og behageligt på samme tid. Det er en perfekt sækkestol til både børneværelset og til stuen foran tv’et.

NG Baby Mood fås i en række forskellige farver og er et enkelt, men attraktivt møbel i sit design. Det passer let ind i rummet og føles naturligt i de fleste hjem. Vi er meget glade for den og ser den som et ægte kvalitetsvalg.

Hvis du sætter pris på lokal produktion og omhyggeligt udvalgte materialer, bør du helt sikkert kigge ekstra meget på NG Babys sækkestol. Vi er meget glade for den og anbefaler den som en rigtig kvalitets sækkestol!


Sitting Bull Beanbag

Sitting Bull Beanbag

Tjek prisen hos:

Hvad med en sækkestol i form af et sødt dyr? Vores favorit er Whale Ben, men disse sække er en del af en serie kaldet Happy Zoo og findes i flere forskellige dyrevarianter som f.eks. hest, løve og elefant.

Sitting Bull sækkestolen er fremstillet af et meget slidstærkt og fint polyestermateriale. De er helt ugiftige og indeholder ingen PVC eller andre usunde kemikalier. Det er dog ikke muligt at vaske disse sækkestole i maskine, hvilket kan være lidt ærgerligt. De kan dog nemt holdes rene med en let fugtig klud for at gøre det nemmere at rengøre dem.

En meget positiv detalje ved Sitting Bull sækkestolen er, at den kan bruges både indendørs og udendørs. Den er hårdfør og holdbar nok til at kunne tåle udendørs leg. Desuden er tasken meget vandafvisende og er helt vidunderlig at have med udenfor om sommeren.

Ligesom en almindelig sækkestol er Sitting Bulls legedyr fyldt med EPS-kugler. De har en stabil form, men er også formbare nok til at kunne bruges komfortabelt i mange forskellige stillinger.

Whale’s Leg er en stor og smuk sækkestol, der måler hele 92 cm i længden og 70 cm i bredden. Den kan nemt rumme flere børn til leg eller afslappede stunder.
Hvis du ønsker noget legende, måske til et barn med en stor forkærlighed for dyr, er Sitting Bull Happy Zoo en god mulighed for at tjekke lidt ekstra ud. Den er legende, holdbar og komfortabel!


Patchhome

Patchhome 2-in-1 Sækkestole

Tjek prisen hos:

Disse sækkestole fra Patchhome er et godt bud på en god pris. De fås i mange flotte farver og er en enkel, men virkelig cool sækkestol, der vil pynte på de fleste børneværelser.

Sækkene fås i et par forskellige størrelser. Den største er på hele 420 liter og måler 145 cm i diameter. De er fremstillet af et slidstærkt polyestermateriale kaldet “Oxford-stof”. De er af høj kvalitet på trods af den lave pris og er fremstillet på en fabrik i Tyskland.

Patchhome kalder sine tasker 2-in-1, fordi de er vendbare og nemt kan bruges både som siddepude og til at ligge på.

Alt i alt har denne sækkestol fået rigtig gode anmeldelser. Almindelige positive kommentarer handler om komforten, de flotte farver og det faktum, at den er så nem at passe. Nogle kommenterer, at den lugter lidt plastikagtig i starten og kan være lidt hård i starten. Det er noget, der forsvinder ret hurtigt.

Hvis du vil have en enkel, men virkelig god sækkestol til en uovertruffen pris, er Patchhome 2-in-1 klart det billigste valg.


Jollein Sofa Beanbag

Jollein Sofa Beanbag

Tjek prisen hos:

En lidt anderledes stil end andre sækkestole, da denne sækkestol er lidt af en blanding af en lænestol og en sækkestol. Den er dog mere som en sækkestol i sin blødhed end som en sofa, når man først sidder i den, så man ved, hvad man kan forvente.

Sækken indeholder 45 liter EPS-piller, hvilket gør den blød og formbar. Samtidig sikrer det ydre polyestermateriale, at den altid bevarer sin sofaform, selv hvis du synker lidt ned i sædet. Det er nemt at holde rent for mindre pletter ved at tørre det af med en fugtig klud.

Denne sækkestol måler 40 x 46 cm og har en højde på 37 cm. Der er altså tale om en ret lille stol, og den er bedst egnet til lidt mindre børn på mellem 1 og 5 år.

Jollein sækkestolen fås i en række søde farver og vil være en rigtig flot tilføjelse til de fleste rum. Et andet stort plus ved denne sækkestol er, at den er ret billig.

Hvis du vil have en dejlig og meget overkommelig løsning, er Jollein Saccosäck-lænestolen en model, du absolut ikke må gå glip af.


Roommate Puf

Roommate sittpuff Turtle

Tjek prisen hos:

Roommate-mærket har flere forskellige puffer og frakker, der er formet som søde dyr. Vores favorit er skildpadden, men de har også en løve, en kanin og en koala, for eksempel.

Roommate er fremstillet af et fint Oeko-Tex-certificeret bomuldsmateriale. Fyldet består af en polyesterpude og giver en meget blød og behagelig oplevelse at sidde på.

Den har dog ikke den samme modstandsdygtighed som f.eks. deres styrofoam-boldpose. Det er mere som et stort krammeligt legetøj at sidde på. Skildpadden er 85 x 60 cm og passer perfekt til de fleste børneværelser.

Hvis du vil have noget legende, måske til et barn med en stor kærlighed til dyr, er Roommate Puf en god mulighed for at tjekke lidt ekstra ud. Den er både legende, holdbar og komfortabel!


Her finder du flere artikler om børnemøbler!