Bedste skammel til børn 2024: Børneskammel til badeværelse

Indlægget indeholder reklame via annoncelinks.

En skammel til børnene i badeværelset er en af de mest nyttige hjælpemidler, du kan købe. De er billige, holdbare og bruges normalt i mange år. Til at række op til toilettet og til at støtte, når barnet sidder på toilettet. Eller for at række op til vasken for at vaske hænder, børste tænder osv. En god skammel er et billigt, men meget nyttigt produkt, ganske enkelt. Her er en liste over vores favoritter og de bedste skamler til børn!

Glad barn på toiletskammel

Hvilken skammel er bedst i test?

Vores favorit er BabyBjörn Skammel. Vi har stor erfaring med denne stabile og ret høje skammel. Den holder mere eller mindre evigt og er et ægte kvalitetsprodukt.

En lidt billigere løsning, som er rigtig god, er BabyDan skammel med to trin. Det er en skammel med mange smarte funktioner og en populær kvalitetsskammel til børn.

Hvis du blot ønsker en billig og enkel skammel, anbefaler vi Beemoo Care. Den fås også i en pakke med toiletsæde og potte til en meget god pris!

Forældre køber ofte en skammel samtidig med en potte og et toiletsæde til børn. Her kan du se de bedste potter ifølge os!

Anmeldelser og oplysninger om alle de skamler, vi har kigget på

Her er en kort gennemgang af alle de børneskamler, som vi har tjekket lidt ekstra ud.

BabyBjörn Baby Skammel

BabyBjörn Baby Skammel

Tjek prisen på:

Det er vores favorit, som vi har brugt i mange år. BabyBjörn skammel er robust og sikker, fås i mange smukke farver og kan matches med andre BabyBjörn-produkter. Den er også inkluderet i deres særlige pottetræningssæt, hvor du får potten, toiletsædet og skammeln.

BabyBjörn’s skamler er fremstillet i Sverige og er kendt for deres høje kvalitet. Vi har selv erfaring med at bruge disse skamler i over 5 år uden de mindste tegn på slitage. Perfekt til familier med søskende, hvor skamlen vil blive brugt i lang tid.

En vigtig detalje ved en skammel til børn er, at den har skridsikring. BabyBjörn har en gummimåtte, hvor barnet står, hvilket giver et godt og sikkert greb, selv hvis fødderne er våde. Desuden er skameln meget stabil og holder sig på plads. Det er en meget stabil og sikker babyskammel.

En detalje, som vi altid fremhæver ved BabyBjörn, er, at deres plastprodukter altid er testet ordentligt. Derfor er de sikre og indeholder ikke farlige stoffer som BPA m.m., hvilket er særligt vigtigt, når det drejer sig om produkter til børn.

BabyBjörn-skamlen måler 35 x 24 x 15 cm. Da den kun består af ét trin, er det en ret høj skammel. Små børn kan i starten have brug for lidt ekstra hjælp til at komme op, men samtidig anbefales det, at man altid er sammen med barnet i den alder alligevel. Nogle mennesker foretrækker en skammel med et ekstra trin, hvilket kan have sine fordele.

Vores samlede erfaring med denne skammel er dog yderst positiv. Det er en stilfuld, enkel og sikker skammel, der vil holde i mange år. For os er BabyBjörn-skammeln den bedste i testen og en given anbefaling fra vores side!


BabyDan Skammel To Trin

BabyDan Skammel To Trin

Tjek prisen på:

En enkel, men rigtig god skammel fra BabyDan. Dette er et meget populært og elsket udstyr, som børnene kan bruge på badeværelset.

På undersiden af skamlen er der et skridsikkert materiale, som gør, at den står fast. Der er også en rillet gummilignende overflade på toppen for at give dine fødder et godt greb. Det er en meget sikker og funktionel skammel.

På siden af skamlen er der et par håndtag, som gør det nemt at flytte den uden at skulle tage fat i en beskidt underside eller lignende. Det er en smart detalje, som de fleste skamler ikke har.

BabyDan badeværelsesstolen måler 26 cm i højden, hvilket er en god højde til at hjælpe de små og kan bruges, når barnet bliver lidt større. Da skamlen har to trin, vil det være let for barnet at bruge skamlen selv i løbet af årene, selv om det er vigtigt at være til stede hele tiden i begyndelsen.

Hvis du vil have en billig skammel til børn med alle de vigtigste funktioner, er dette en rigtig god mulighed. Vi anbefaler BabyDan skammel med to trin, hvis du vil have den bedste billige variant!


Beemoo Care Skammel

Beemoo Care Skammel

Tjek prisen på:

Stilfuld, enkel toiletskammel til børn fra Beemoo Care. Dette mærke er et af de allerbedste budgetmærker, når det gælder produkter til børn og baby. Denne skammel er af virkelig høj kvalitet og fås i mange forskellige flotte farver. Du kan også købe den i en pakke med en potte og et toiletsæde. Du får utrolig meget for pengene her!

Selv om det er et billigt produkt, har det de fleste af de smarte og vigtige funktioner, du har brug for i en god skammel. Den har skridsikker beskyttelse på både top og bund. I bunden er hjørnerne dækket af gummimateriale, der forhindrer, at skamlen bevæger sig, og der hvor barnet står, er der et mønster af små gummistjerner, der forhindrer fødderne i at glide.

Det er en ret lav skammel med en højde på 14 centimeter og består kun af ét trin. Skamlen er god til småbørn, der har brug for at nå vasken for at vaske hænder, men den er måske lidt for lav for de allermindste. Målene er dog standard for denne type basisfodskammel, og de er ganske rimelige.

Under alle omstændigheder er Beemoo Care en robust og holdbar skammel til badeværelset, og vi har ingen klager over kvaliteten. Hvis du vil have den billigst mulige skammel, som stadig er robust og sikker, er dette en helt fornuftig løsning.


Liewood Ulla Skammel

Liewood Ulla Skammel

Tjek prisen på:

Liewood tilbyder altid noget unikt, når det kommer til design. Dette gælder også for deres badeværelse-skammel. De har en ret enkel form og består af ét trin. Men der er mange detaljer, og de fås i flere flotte farver at vælge imellem.

I midten er der et hul i form af en sød bamse. Overfladen, hvor barnet står, er dækket af små knopper, der gør den skridsikker. Skamlen har et ret minimalistisk design, hvilket gør den stilfuld og passer godt ind næsten overalt.

Vi synes måske selv, at prisen er lidt for høj for et så simpelt produkt som en børneskammel. Samtidig er designet ret stilfuldt og kan også være en god tilføjelse til køkkenet, f.eks. når barnet bliver lidt ældre og kan lære at vaske op eller lignende. Da den er holdbar og robust, er der plads til at bruge den i mange år.

Liewood Ulla er en skammel til de designbevidste. Det er en lidt dyrere model, som vil afskrække nogle mennesker. Men det er både smart og praktisk, og hvis du kan lide denne enkle og trendy stil, synes vi, at det er et interessant valg.


Paw Patrol Skammel

Paw Patrol Skammel

Tjek prisen på:

Dette er den perfekte skammel, hvis du har børn, der kan lide de dejlige Paw Patrol redningsdyr. Denne toiletskammel har alle standard sikkerhedsfunktioner som f.eks. skridsikring både i bunden og på toppen.

Skamlen er i samme stil som Disney-skamlen, så der er mange variationer at vælge imellem. Hvis du vil have en skammel med flotte designs og figurer, som børnene vil genkende, anbefaler vi, at du kigger på disse muligheder.

Paw Patrol skammel er en 14 cm høj, sød, men enkel skammel. Det er et simpelt produkt, der kvalitetsmæssigt lever op til opgaven. Da prisen er lidt højere end for eksempel Beemoo Care, som stadig er et lignende produkt, vil vi primært anbefale Paw Patrol skammel til dem, der virkelig ønsker at have Paw Patrol som motiv.

Hvis du leder efter badeværelsesprodukter, vil du måske også gerne læse om badekar til børn!


Disney-børne skamler

Her er nogle muligheder for dem, der ønsker en skammel med motiver fra berømte Disney-film. Nogle af modellerne er to-trins taburetter, og andre er enkle en-trins versioner.

Disney Frozen Skammel

Disney Frozen Skammel

Tjek prisen på:

Dette er en to-trins skammel med et flot motiv fra Frost-filmene. En virkelig robust version med god skridsikring og en maksimal vægt på 120 kg!

Skamlen måler 21 cm i højden og er nem at komme op på selv for helt små børn. En praktisk skammel med et rigtig sødt motiv, men med et farvetema, der matcher med hvidt for sne og blåt for is, samt figurerne Elsa og Anna og den charmerende snemand Olof.

Hvis dit barn kan lide filmserien Frost, er Disney Frozen skammel et naturligt valg! En stilfuld og nyttig toiletskammel til børn, helt enkelt.


Disney Cars Skammel To Trin

Disney Cars Skammel To Trin

Tjek prisen på:

Denne skammel ligner den ovenfor nævnte fra Disney Frozen. Denne har også to trin og nøjagtig de samme skridsikre funktioner, dimensioner og kapacitet.

Hvis dit barn kan lide biler og især Disney-film om racerbilerne Lightning McQueen og de andre, så er dette en sjov mulighed. Det er en virkelig robust skammel, der garanteret holder i mange år. Perfekt ved vasken, foran toilettet og så videre.

Hvis du vil have en toiletskammel til en lille bilentusiast, er Disney Cars skammel simpelthen et fantastisk valg!


Disney Peter Plys Skammel

Disney Peter Plys Skammel

Tjek prisen på:

Her har vi en simpel skammel med kun ét trin. Den har et motiv af Peter Plys og er både sød og nyttig. Praktiske detaljer som f.eks. en skridsikker overflade både op og ned er på plads.

Peter Plys skammel er 14 cm høj og lavet af hårdt og robust plastmateriale. Det er et billigt og meget overkommeligt produkt, som er både holdbart og praktisk.

Hvis du vil have en billig toiletskammel til børn, er dette en helt ok løsning. Hvis du kan lide designet og figurerne, er Disney Peter Plys skammel et fremragende valg.


Disney Mickey Mouse Skammel

Disney Mickey Mouse Skammel

Tjek prisen på:

En stilfuld toiletskammel med Disney’s Mickey Mouse og Minnie Mouse. Det er en billig skammel med samme funktion og størrelse somPeter Plys-modellen.

Du kan også købe en matchende potte og toiletsæde til denne skammel, hvis du ønsker et sæt børnetoiletartikler i samme farve og stil.

Alt i alt er disse skamler fra Disney virkelig gode. De er overkommelige, har et godt design og er smart designet med fokus på god sikkerhed. Desuden er de utroligt holdbare og vil højst sandsynligt holde meget længere, end du har brug for dem.

Hvis du kan lide disse ikoniske tegneseriefigurer, er Disney Mickey Mouse skammel et fantastisk og nyttigt produkt, der er værd at anskaffe sig.


Keeeper 1- og 2-trins skammel

Keeeper 1- og 2-trins skammel

Tjek prisen på:

Firmaet bag bl.a. Disney og Paw Patrol er det tyske firma Keeeper. På Amazon er der et rigtig stort udvalg af deres skamler, som vi kan anbefale dig at tjekke ud. Her finder du også flere modeller, som almindelige danske butikker ikke har på lager.

Deres produkter er af høj standard, og når det gælder skamler, kan de prale af en vægtkapacitet på 120 kg. De har en 10-årig garanti for, at produkterne er BPA-fri, hvilket er et rigtig godt bevis på kvalitet.

Hvis du vil have en robust toiletskammel til en rigtig god pris, bør du helt sikkert tjekke udvalget fra Keeeper!


Maltex Skridsikker Skammel

Maltex Skridsikker Skammel

Tjek prisen på:

En ret enkel skammel fra Maltex-mærket med et sødt design og nogle små finurlige detaljer.

Den polske virksomhed Maltex fremstiller plastprodukter, og en stor del af dens sortiment er inden for børne- og spædbørnssegmentet. De er af meget høj kvalitet og er et populært valg hos detailhandlere over hele verden. De bruger ofte berømte figurer eller andre søde motiver i deres design.

Maltex skammel er et ret enkelt produkt, som barnet kan stå på for at nå vasken eller komme op på toilettet. Toppen har skridsikker beskyttelse, og vi kan godt lide de søde fodaftryk, som giver barnet noget at sætte fødderne på.

Skamlen er lidt over 14 centimeter høj, hvilket er et ret almindeligt mål for enkle et-trins skamler. Vi må dog sige, at prisen virker lidt unødvendigt høj for Maltex. Det er i sidste ende et ret simpelt produkt, og lignende skamler kan fås meget billigere hos Keeeper og deres Disney-paller, f.eks.

Der er absolut ikke noget galt med Maltex skridsikre børneskammel, men prisen for et så simpelt produkt gør, at vi faktisk foretrækker andre produkter. En ok skammel, men ikke noget særligt efter vores mening.


Hvis du kunne lide denne artikel, vil du måske også gerne læse vores tips om elektriske tandbørster til børn!