Bedste snemadras 2024: Bedst i test slædemadras

Indlægget indeholder reklame via annoncelinks.

Der er mange måder at komme ned ad en kælkebakke på. Et populært vinterlegetøj er snemadrassen. Det kan være vanskelig for de allermindste at køre på madrassen, men for børn fra ca. 6 år og opefter er det som regel meget sjovt. Her er nogle af de bedste snemadrasser, du kan købe online!

Børn med snemadrasser

Hvilken snemadras er bedst i test?

De allerbedste kommer fra det populære mærke Stiga. De har to varianter: Stiga Snow Flyer Jr, som er lidt mindre, og Stiga Snow Flyer XL.

En anden mulighed er de oppustelige versioner kaldet Snow Tube. De findes i mange forskellige udgaver, fra enhjørninger til store hamburgere til at køre ned ad kælkebakken på.

Snemadrasser til børn

Her er et nærmere kig på nogle sjove madrasser til at køre på sneen med.

Se også vores tips om praktisk vintertøj til snedækkede vintre! Flyverdragter og vinterjakker og overtræksbukser til børn!

Stiga Sports Snow Flyer Jr snemadras

Stiga Sports Snow Flyer Jr Snemadras

Tjek prisen på:

Mål: 100 x 50 x 4 cm

Dette er den mest populære snemadrassen på markedet. Klassikeren fra Stiga Sports i juniorstørrelse. Den har den helt rigtige størrelse til at rumme op til to børn. Den er tyk nok til at beskytte din bagdel, når du sidder på den, men stadig let for dit barn at trække op ad bakken på egen hånd.

Stiga Sports-madrasser er fremstillet i Sverige og er af meget høj kvalitet. Denne slags madrasser holder i flere år ved normal brug. De fås i flere forskellige farver og har en trækstrop, der gør det nemt at trække madrassen op ad bakken. Det er endda muligt at trække et barn, der sidder på madrassen.

Den har et godt glid og giver let mange timers sjov i kælkebakkerne. For de fleste mennesker, der hører ordet snemadras, er det præcis den slags version, de kommer til at tænke på. Stiga Snow Flyer Jr og deres større version er de bedste snemadrasser på markedet!


Stiga Sports Snow Flyer snemadras

Stiga Sports Snow Flyer Stiga Sports Snow Flyer Jr Snemadras

Tjek prisen på:

Mål: 120 x 50 x 7 cm

Denne snemadras ligner Stiga junior-modellen. Forskellen er, at den er større; hele 20 cm længere og 3 cm tykkere. Den er designet til at to personer kan køre på samme tid.

Dette er en rigtig sjov Snow Flyer-madras til større børn eller voksne med en barnlig ånd. Som voksen er det sjovt at kunne køre sammen med sit barn og køre ned ad bakken.

Ellers er det præcis samme kvalitet som Stiga’s anden version, og denne er også fremstillet i Sverige.

Hvis du ønsker en stor snemadras, som to personer kan køre på samtidig, er Stiga Sports Snow Flyer det perfekte valg!


Snow Tube Unicorn (oppustelig slæde)

Snow Tube Enhjørning oppustelig madras kælk

Tjek prisen på:

Mål: 152 cm lang

Hvad med at kaste dig ned ad bakken i en gigantisk oppustelig enhjørning? Disse forlystelser med enhjørninge-tema glider overraskende godt ned ad bakken!

Det er et kraftigt stykke, der måler hele 152 centimeter fra hale til næse, når det er oppustet. Den kan være vanskelig for små børn og anbefales til børn fra 8 år og opefter. Du skal kunne holde godt fast og muligvis bruge dine ben lidt til at dreje eller bremse, så lad ikke de små køre denne alene.

Enhjørningen er lavet af et holdbart PVC-vinylmateriale og holder længe, så længe du holder dig til at køre på sne og ikke kører over sten eller lignende.

Under alle omstændigheder er Snow Tube enhjørningen et fantastisk sjovt legetøj. Den skiller sig virkelig ud i kælkebakken som en unik og festlig gadget. Desuden er den funktionel og har et meget godt glid. Kan varmt anbefales til alle enhjørninge-fans derude.

Et tip er at købe en elektrisk pumpe, hvis du ikke allerede har en. Den kan også bruges til oppustelige sommerartikler som bademadrasser og lignende.


Simpel blå snemadras – generisk mærke

Snemadras blå slædemadras

Tjek prisen på:

Mål: 100 x 50 x 5 cm

Dette er en enkel snemadras i standardudførelse. Den ligner meget Stiga’s madrasser og fungerer meget godt til kælkning. Madrassen er fremstillet af PVC og er mærket som giftfri og egnet til brug i børnehaver.

Den har en enkel snor til at trække den op ad kælkebakken, og den er hele 5 cm tyk, så både voksne og børn får nok polstring. En virkelig behagelig madras med et godt glid.

Vi ville sandsynligvis have valgt denne, hvis Stiga var udsolgt, og vi ikke kunne finde andre alternativer. Men det er en ganske godt snemadras, der fungerer fint.


Bestway H2OGO! Oppusteligt snelegetøj

Bestway H2OGO! Oppusteligt snelegetøj

Tjek prisen på:

Mærket H2OGO! er måske bedst kendt for sit vandlegetøj, f.eks. bademadrasser og vandrutsjebaner. Men de har også en vinterserie med virkelig festlige oppustelige madrasser til at gå ned ad bakke i.

De findes i mange forskellige modeller og former:

  • Sneslæde
  • Rund ring
  • Slæde til 2 personer
  • Slæde til 3 personer

Dette vinterlegetøj er faktisk rigtig godt, men desværre kan det være lidt svært at få fat i det. De har været udsolgt i perioder og er ikke tilgængelige i mange butikker. Den bedste chance for at finde en er ved at tjekke Amazon for at se, om de har nogen på lager lige nu!


Oppustelige ringe til kælkebakken

Oppustelige ringe til kælkebakken

Tjek prisen på:

Mål 120 x 120 x 35 cm

Disse oppustelige snøringe kan fås meget billigt. De er fuldt funktionsdygtige og er faktisk af ganske ok kvalitet i forhold til prisen.

En ting, du skal huske på, er, at runde forlystelser har tendens til at dreje rundt, når du kører. De er derfor ikke egnede til de yngste børn, men først og fremmest fra mindst 7 år og opefter. De er store, så de er også velegnede til voksne, der ønsker at have det sjovt på pisterne.

De oppustelige ringe er lavet af PVC og er som sagt af ret god kvalitet, og så længe de bruges efter hensigten, vil de holde længe. Der er håndtag på siderne for at gøre det lettere at holde fast, selv hvis ringen begynder at snurre.

Det anbefales at bruge disse ringe på en skråning med en åben overflade, da de kan være lidt svære at styre. Sørg for, at der ikke er nogen personer eller andre genstande i vejen, når du kører ned ad bakken.

Hvis du vil have noget billigt, kan en oppustelig ring som denne være en sjov mulighed at prøve!


Her kan du læse mere om legetøj til kælkebakken!