Bedste uldsokker til børn 2024: Varme, bløde børnestrømper

Indlægget indeholder reklame via annoncelinks.

Det er vigtigt af flere grunde at sørge for, at dit barns fødder er varme. Om efteråret og vinteren kan en uldsok være vigtig for at holde varmen under dine sko. I denne artikel sammenligner vi nogle af de bedste uldsokker på markedet!

Børn tager uldstrømper på

Hvilke uldsokker til børn er bedst i test?

Et af de mest populære mærker af uldsokker til børn er Name It. De har et stort udvalg af både standardstrømper og skridsikre strømper!

Til de små kan du kigge på MP Denmark og deres bløde uldsokker. Utroligt søde og varme sokker til småbørn!

Til vinteraktiviteter og sport anbefaler vi Seger Lillen Skistrømper. Komfortable og elastiske uldsokker, der går højt op på benet.

Anmeldelser af 10 forskellige uldsokker til børn

Når det drejer sig om uldsokker til børn, som stadig er en ret specifik kategori, skulle man tro, at udvalget er ret snævert. Men faktum er, at der findes et stort antal forskellige modeller og varianter at vælge imellem. Det kan derfor være svært at vide, hvilken model der er den bedste.

I guiden nedenfor sammenligner vi derfor nogle af de mest populære modeller på markedet, når det gælder uldsokker. Uldsokker er perfekte til at have på under dine efterårssko, skøjter, vintersko, eller under dine skistøvler, når du skal på skiferie.

Vi ser på alt fra pris til design og fremhæver fordele og ulemper. Vi håber, at nedenstående guide vil hjælpe dig med at finde et par uldsokker, der passer perfekt til dit barn!

Name It Strømper Uld

Name It Strømper Uld

Tjek prisen på:

Materiale:

 • 50% merino uld
 • 30% bomuld
 • 17% polyamid
 • 3% elastan

Det utroligt populære mærke Name It har mange forskellige sokker i forskellige stilarter. Blandt deres uldvarianter finder vi både almindelige varme uldsokker og varianter med skridsikre materialer på sålen.

Disse sokker er populære, fordi de har tendens til at sidde godt på foden og benet uden at glide ned ad anklen.

Dette er en ret tynd sok. Den holder dig godt varm, men hvis du vil have en rigtig varm version, skal du måske bruge noget tykkere. Men under et par gode vinterstøvler passer disse sokker perfekt!

Udgaverne med skridsikker bund er perfekte til skole og børnehave, når børnene bevæger sig rundt indendørs uden sko. Name It har flotte og populære sokker i uldblanding til en god pris!


Joha uldsokker

Joha uldsokker

Tjek prisen på:

Materiale:

 • 90% Uld
 • 5% Polyamid
 • 5% Elastan

Dette er en robust uldsok fra Joha-mærket, der kommer i en stilfuld farve og er rigtig varm. Desværre er det også en af de dyrere sokker i denne guide, hvilket betyder, at det ikke er den bedste løsning for dem, der forsøger at spare lidt penge.

Strømpen har et stilfuldt, strikket design og ligner en raggsock i udseende. Den fås i en stilfuld grøn farve, som er perfekt til den mere eventyrlystne person, der kan lide at være udendørs. Det er dog svært at matche den med lidt pænere tøj, og den skal betragtes lidt som en udendørs sok.

Det vigtigste for denne model er, at den er rigtig varm. Det høje uldindhold holder dit barns fødder både tørre og varme under de fleste forhold. Med andre ord en perfekt sok til efteråret og vinteren, når vejret er lidt mere barskt.

En ting, der også er rigtig godt, er, at den uld, der anvendes, har et særligt EU-miljømærke, så du kan være sikker på, at du træffer et valg, der er bæredygtigt på mange måder, når du vælger denne sok. Perfekt til dem, der ønsker at tage hensyn til verden omkring dem, når de køber tøj til sig selv eller deres barn.

En ulempe ved denne sok er, at nogle brugere har klaget over, at den ikke sidder helt op, som man gerne vil have den. Det strikkede mønster vil sandsynligvis få sokken til at glide lidt nedad, og stoffet har ikke helt den spændstighed, som et strammere mønster kan give. Dette er naturligvis en ulempe, som også kan medføre, at sokken glider lidt rundt og måske endda glider af foden i skoen.

Når vi ser på prisen på denne sok, koster den en del. Et par koster langt mere, end hvad to par af en lidt billigere model koster. Med andre ord er det måske ikke en sok, som du skal fylde hele din garderobe med, men den er god at have med i huset til de dage, hvor vejret er lidt ekstra regnfuldt og koldt.


Hummel sokker uld

Hummel sokker uld

Tjek prisen på:

Materiale:

 • 80% uld
 • 17% polyamid
 • 3% elastan

Dette er en uldsok fra mærket Hummel, hvor du får en god sok med høj kvalitet til en god pris. Derudover er det stilfuldt og stilfuldt.

Strømpen har en bred ribkant, som du nemt kan folde ned eller bare lade være for at få en lidt højere sok. Den grå farve er stilfuld og gør det til en sok, der er nem at matche med de fleste typer tøj.

Især denne model har et højt uldindhold på hele 80 % og er ret tyk, hvilket gør den til en rigtig varm sok. Perfekt til skituren eller under dine vandrestøvler om vinteren.

Når vi kigger på prisen, så er prisen på denne her okay, hvilket vil være rigtig godt, hvis du beslutter dig for at købe flere, da du så kan få mængderabat. Så hvis du ønsker at fylde din garderobe med sokker, der er rigtig varme, kan dette være en god økonomisk mulighed.


MP Uldsokker

MP uldsokker

Tjek prisen på:

Materiale:

 • 80% Superwash Uld
 • 17% Polyamid
 • 3% Elastan

Hvis du ønsker en mere grundlæggende uldsok, er denne model måske noget for dig. Med et tykt og varmt design vil den holde dit barns fødder varme i det koldeste vejr og er et rigtig godt valg for dem, der blot ønsker en god uldsok uden besværet.

Modellen er 80% fremstillet af såkaldt superwash uld. Det høje uldindhold gør den rigtig varm, og den kan f.eks. være en sok, som du kan lægge oven på dit barns almindelige sokker på ekstra kolde dage.

Den særlige uld gør den også mere modstandsdygtig over for vask. Det er med andre ord en sok, der kan tåle både brug og vask, og den kan være perfekt til dem, der ønsker en sok, der kan bruges i lang tid og måske endda gå i arv fra barn til barn.

Designet er enkelt, og den fås i en række forskellige ensfarvede farver. Du kan også finde gode tilbud her, da nogle farver er meget billigere end andre. Hvis det lykkes dig at finde en farve, som du også kan lide, kan du få en rigtig varm uldsok her til en rigtig god pris.


Seger Lillen Skistrømper

Seger Lillen Skistrømper

Materiale:

 • 90% uld
 • 10% elastan

Disse sokker er fantastiske til vintersport eller andre vinteraktiviteter, hvor du både vil have støtte til din fod og holde dig varm og komfortabel. De går højt op ad benet, hvilket gør det mere behageligt, når du f.eks. har skistøvler eller skøjter på.

Materialet i sokkerne er lavet af uld, som holder dig varm på en naturlig måde, blandet med en lille mængde elastan, som gør dem elastiske og lette at tage på foden.

Det er en flot designet sok med vinterfornemmelse, der fås i en række forskellige farver. Hvis du skal på slæde, på ski eller til andre vinteraktiviteter, er Seger Lillen skisokker et rigtig godt valg!


Helly Hansen K Wool Strømper

Helly Hansen K Wool Strømper

Tjek prisen på:

Materiale:

 • 50% merinould
 • 48% nylon
 • 2% elastan

Disse sokker kommer fra det norske kvalitetsmærke Helly Hansen. De er kendt for deres tøj og udstyr til ekstreme sportsgrene og aktiviteter i det barske nordiske klima.

Sokkerne er af utrolig høj kvalitet og er lavet af merinould, som er blødt og holder godt på varmen. Takket være nylonforstærkning og en lille tilsætning af elastan er disse sokker både holdbare og elastiske, hvilket gør dem lette at tage på.

Dette er en perfekt vintersok til både sport, leg og hverdagsbrug. Fås både i en farverig stil og i et helt gråt design. Normalt sælges de i 3-pakninger til en helt ok pris!


Fuzzies Strømper Uld

Fuzzies Strømper Uld

Tjek prisen på:

Materiale:

 • 50% uld
 • 30% bomuld
 • 17% polyamid
 • 3% elastan

Hvis du er på udkig efter en lidt tyndere uldsok til dit barn, kan denne model være noget for dig. Den er lavet af 80 % uld og har et tyndt design, så det er ikke noget problem at få den ind i din sko. En god sok til brug i hverdagen, når vejret bliver lidt koldere simpelthen.

En ting, der er rigtig godt ved denne model, er, at den har enkle og diskrete farver. Det betyder, at ingen børn vil klage over at have den på i skolen, som det kan være tilfældet med andre tykke, strikkede og skrigende sokker.

En anden god ting er, at den har en ordentlig elastik rundt om benet, som får strømpen til at sidde godt op. Med andre ord behøver du ikke at bekymre dig om, at den glider ned over hælen eller sidder løst og glider rundt i skoen.

Prisen på denne er lidt over gennemsnittet, og det er ikke den billigste. Men hvis du vil have en lidt mere fleksibel uldsok og er villig til at betale et par ekstra dollars for det, anbefaler vi, at du kigger nærmere på denne model.


Seger Island Ragsokker

Seger Island Ragsokker

Tjek prisen på:

Materiale:

 • 45% akryl
 • 30% merinould
 • 24% polyamid
 • 1% elastan

Det er sokker i en stil, som er velkendt og lidt af en klassiker i flere skandinaviske lande. Teknisk set er det ikke en uldsok, da den hovedsagelig er fremstillet af andre materialer. Det er dog en rigtig god isolerende og varm sok, som er perfekt til vinteren.

Strømperne går højt op på benet og varmer både ankler og ben. De sidder behageligt i et par forede gummistøvler, som et ekstra lag, der holder kulden ude.

Vi elsker denne type af klassisk sokker, som har været populær blandt familier i Skandinavien i mange år. Prisbillig og meget nyttig!


Janus Strømper

Janus Strømper

Tjek prisen på:

Materiale:

 • 68% merinould
 • 30% polyamid
 • 2% elastan

Janus er et norsk kvalitetsmærke, der har eksisteret i over 100 år og producerer uldtøj til både børn og voksne. Deres fabrik ligger stadig i Bergen og er nu et besøgscenter, hvor du kan se historien og lære mere om virksomheden!

Deres uldsokker er elsket for deres evne til at holde dine fødder tørre. De transporterer fugt væk, og selv hvis det bliver svedigt, forbliver sokkerne ofte i god stand alligevel.

Dette er et godt mærke, som bruger merinould af høj kvalitet i sine produkter. Janus-sokker sælges normalt i 2- eller 3-pakninger til virkelig overkommelige priser. Se deres udvalg af farver og stilarter!


Happy Socks Kids Heavy Knit Blocked Sock

Happy Socks Kids Heavy Knit Blocked Sock

Tjek prisen på:

Materiale:

 • 39% polyamid
 • 29% uld
 • 28% viskose
 • 2% acryclic
 • 1% polyester
 • 1% elastan

Hvis du syntes, at de ovenstående modeller virkede lidt kedelige, og du mangler en sok, der er varm, men også har sjove mønstre, så har vi her den perfekte model til dig. Fordi den her har sjove små øjne på skaftet, der ser ud som om de holder øje med den person, der kigger på sokkerne. Perfekt til dem, der gerne vil gøre hverdagen lidt sjovere og gøre det hele lidt sjovere.

Desuden har denne uldsok et fluffy stof eller pels, som barnet kan sidde og føle på. Med andre ord er det virkelig hyggeligt og nuttet at putte sig i sofaen med disse sokker på.

Denne model har også et meget højt indhold af bomuld, nemlig hele 86 %. Det vil nemt holde dit barns fødder varme, selv på dage med mere kuldegysninger. Selvom designet måske ikke er helt egnet til udendørs aktiviteter eller til at passe i et par sko eller skistøvler, kan de være rigtig hyggelige at gå rundt med derhjemme.
At finde de rigtige uldsokker til børn

Det kan selvfølgelig være lidt svært at finde den rigtige sok til dit barn, da der er meget at vælge imellem. Når du kigger blandt de ovenstående uldsokker, skal du først tænke over, hvilken type sokke du leder efter.

Skal den være tyk eller tynd, er det vigtigt, at den er stilfuld, og skal den næsten kun indeholde uld? Hvis du tænker over disse ting, bliver det lettere at finde den rigtige.

Vi håber, at du med disse tips og ovenstående guide kan finde den uldsok, der passer bedst til dit barn.


Du kan finde andre artikler om børnetøj!