Bedste vandpistol 2024: Test af sommerens bedste vandsprøjter

Indlægget indeholder reklame via annoncelinks.

Børn elsker at sprøjte vand på hinanden, når sommeren er varmest. Der er mange vandpistoler at vælge imellem i forskellige prisklasser. Her er vores bud på nogle af de bedste vandpistoler til børn!

test af de bedste vandpistoler

Hvilken vandpistol er bedst i test?

Når det gælder vandpistoler, er der stort set kun ét mærke, der har domineret markedet i lang tid. Det er Nerf med sine Super Soaker-produkter. Men der er en anden vandpistol, som virkelig skiller sig ud fra mængden:

Spyra Three er langt den mest kraftfulde vandpistol på markedet! En unik konstruktion, der er batteridrevet og oplader og pumper automatisk ved hjælp af det indbyggede batteri. Et must at tjekke ud!

✅ Ny model 2023 – Bedst i test

Spyra 3 vandpistol blå

En anden ny variant er Nerf Super Soaker Roboblaster. Det er en automatisk vandsprøjte, der gennemvæsker dig, mens du skyder på målene!

✅ Sjovt alternative

Nerf Super Soaker Roboblaster Vandpistol

Nerf Super Soaker BarracudaBedst i test blandt de mindre og lettere vandpistoler. Sjovt med dobbelte vandstråler.

✅ Den bedste af de små vandpistoler

Nerf Super Soaker Barracuda Water Blaster Vandpistol

En meget billig og super fleksibel model er den relativt nye Super Soaker Torrent. Sjovt at kunne hive frem, når du hurtigt vil give nogen et uventet brusebad!

✅ Prisbillig og hurtig opladning

Nerf Super Soaker Torrent Vandpistol

Læs videre for at se alle de forskellige varianter, som vi har undersøgt.

Se også vores artikel om NERF-våben, så du kan skyde sjovt hele året rundt!

Alle de vandpistoler, vi kiggede på

Her er en kort gennemgang af mange forskellige vandvåben, som du bør have i dit arsenal til sommerens våde spil.

SpyraThree – Verdens mest kraftfulde vandpistol

Spyra verdens bedste vandpistol

Kun tilgængelig hos:

Der er en vandpistol på markedet, som virkelig skiller sig ud fra mængden: Spyra. Det startede som et projekt, hvor grundlæggeren Sebastian Walter besluttede sig for at designe verdens bedste vandpistol. Fra en vision i 2015 til et succesfuldt kickstarter-projekt blev den første prototype Spyra One lanceret i 2018. I dag har de lanceret en opgraderet model, SpyraTwo, som kort sagt er verdens bedste vandpistol!

https://www.youtube.com/watch?v=9RnQviK3Dso

Hvad er forskellen på disse og almindelige vandpistoler? Først og fremmest er Spyra batteridrevet. Den oplades via et USB-C-kabel. Dette giver flere unikke funktioner. Du oplader pistolen ved at sænke pistolens forside ned under vand, og den fyldes automatisk op.

Når du skyder, affyrer vandkanonen små hårde vandskud, som flyver overraskende lige og hårdt. Det er en vandskydeoplevelse, der ikke ligner noget andet på markedet. Det er en utrolig fed oplevelse, som gør det til en leg med vandpistoler til en leg for børn, selv for teenagere og voksne.

Faktisk er Spyra primært for et ældre publikum. Det er ikke en vandpistol til små børn, og du bør heller ikke skyde på uskyldige små søskende eller kæledyr. Det er dog en fremragende vandpistol til forskellige typer af snigskyttekonkurrencer.

Ud over SpyraTwo findes der også en model kaldet SpyraLX. Den er lidt billigere, men kræver en manuel bevægelse for at pumpe en op mellem skuddene.

SpyraThree er verdens kraftigste og bedste vandpistol, og det er virkelig et unikt produkt. Når du først har prøvet en, er der en god chance for, at du ikke vil vende tilbage til almindelige vandpistoler igen!


Nerf Super Soaker RoboBlaster

Nerf Super Soaker Roboblaster Vandpistol

Tjek prisen på:

Dette er et nyt produkt fra Nerf og deres Super Soaker-serie. Roboblaster er både en vandkanon og et mål, som du kan sigte på med dine andre vandpistoler. Du bruger den ved at tilslutte den til haveslangen, så du kan blive ved med at sprøjte med den, så længe du vil.

RoboBlaster har flere forskellige spilindstillinger:

  • Robot vs Human – hvor to spillere skal besejre robotten.
  • Team vs Team – En konkurrence mellem to personer om at se, hvem der kan skyde målene ned først.
  • Human Cannon – En person styrer RoboBlasteren og sprøjter vand på de andre.
  • Boss Mode – En person bærer RoboBlaster som en vandpistol.

RoboBlaster er en rigtig sjov tilføjelse til dem, der har eller er ved at få andre Super Soakers. Den er kraftfuld og skyder op til ni meter. Efter vores mening er Nerf Super Soaker Roboblaster det sjoveste nye produkt på markedet for vandpistoler denne sommer!


Nerf Super Soaker Floodinator

Nerf Super Soaker Floodinator vandpistol

Tjek prisen på:

En virkelig kraftig vandpistol med et godt tryk og en rigtig god præcision. Super Soaker Floodinator er en robust vandpistol, der er ideel til børn fra ca. 6 år.

En ting, der måske vil overraske dig, er, hvor nemt dette flotte stykke er. Det ændrer sig dog, når du fylder den med vand, da den har et rumindhold på hele 2 liter. Floodinator er derfor nok lidt for vanskelig at håndtere for de allermindste, men er fin til børn i skolealderen.

Floodinator er nem at håndtere og kan hurtigt pakkes ud af emballagen. Så er det stort set bare at fylde op og køre. Selve pistolen har et løb og har meget gode egenskaber til at skyde ligeud. Det gør det sjovt at skyde skeet med denne vandpistol.

Sømmen er lavet på oversiden, og det er muligt at fylde den under køkkenvandhanen eller lignende. Det er nemt for et barn at både åbne og lukke låget, så det er et stort plus for enkelheden. Jetstrålen udløses ved en pumpebevægelse med håndtaget på undersiden. Så du behøver ikke at pumpe trykket op først, men skal affyre en stråle for hver pumpe.

Ifølge producenterne kan den skyde op til ca. 12 meter, hvilket måske er lidt overdrevet. Vi har testet, men nåede lige under 10 meter. Det er naturligvis også meget imponerende. Med en smule medvind kan det måske gå hele vejen.

Alt i alt er Nerf Super Soaker Floodinator en vandpistol med et rigtig godt tryk og en flot, kontrolleret stråle. Let at bruge og meget smidig. Vi er meget glade for den, og det er helt sikkert et godt valg, hvis du vil have noget solidt at lege med denne sommer.


Under sommerens leg er det vigtigt at beskytte sig mod solen. Se vores artikel om UV-tøj til børn. Eller læs om almindelige badedragter og badebukser til børn!


Nerf Super Soaker Barracuda – Lille, nem at bruge og bedst i test

Nerf Super Soaker Barracuda Water Blaster Vandpistol

Tjek prisen på:

Ligesom Twin Tide er Super Soaker Barracuda udstyret med to tønder. Disse vandpistoler er ret ens, men der er nogle forskelle.

Super Soaker Barracuda affyrer to stråler samtidig. Når du pumper vandet væk, bevæger de to tønder sig frem og tilbage, hvilket giver en lidt anderledes effekt end Twin Tide, som skyder mere lige stråler.

Barracuda er en nyere model end Twin Tide. De er i sidste ende ret ens, men hvis du vil have den lidt skarpere model, er Barracuda måske det bedre valg. Om ikke andet ser det federe ud, når den skyder vandet, og tønderne bevæger sig frem og tilbage.

Super Soaker Barracuda har plads til 1 liter vand og skyder vandet væk ved hjælp af en pumpebevægelse ligesom de fleste moderne vandpistoler.

Dette er en brugervenlig model, der er nem at tage med udenfor, nem at fylde op igen og har lige præcis det rette tryk til at gennemblødte en ven på tæt afstand. Vi kan godt lide Nerf Super Soaker Barracuda og anbefaler den, hvis du vil have en rimelig let vandpistol til en overkommelig pris.

For børn, der elsker vand, er det også værd at læse vores artikel, hvor vi ser på de fedeste vandrutsjebaner, som du kan have i din have!


Nerf Super Soaker Blaster XP100 – Klassisk vandpistol med pumpe og lufttryk

Nerf Super Soaker Blaster XP100

Tjek prisen på:

Fås i flere størrelser:

  • XP20
  • XP30
  • XP50
  • XP100

Som du vil se, når du går ind i verden af vandpistoler, er de fleste moderne varianter fremstillet således, at du pumper og skyder vandet direkte. Det er anderledes end den måde, Super Soaker fungerede på for mange år siden. Dengang var det standard, at man først pumpede et tryk op og derefter skød vandet væk med aftrækkeren.

Nerf Super Soaker Blaster XP100 er en af de få varianter med pumpe og lufttryk, der er tilgængelige i dag. Grunden til, at den forsvandt, er sandsynligvis, at en sådan ubrudt stråle potentielt kan være farlig, hvis den affyres i nærheden af stikkontakter og lignende, så det er værd at huske på det.

Det er i hvert fald meget sjovt at skyde med en vandpistol som denne. Blaster XP100 har en rummelig tank på over 1 liter og skyder virkelig langt.

Det mest negative er, at når man først pumper trykket op og begynder at skyde, lækker det en smule fra løbet og er svært at stoppe. Det betyder, at når du begynder at skubbe vandstrålen væk, er det bedst at blive ved med at fortsætte. Det er dog ikke et stort problem, men det siver lidt ud af tønden.

For os forældre, der husker vandpistoler fra vores barndom, er dette en sjov nostalgitur. Hvis du vil have en version med en rigtig pumpe og et rigtigt skub, skal du vælge Nerf Super Soaker Blaster XP100. Heldigvis er det faktisk en rigtig sjov model, som også fungerer rigtig godt.


Nerf Super Soaker Twin Tide

Nerf Super Soaker Twin Tide Vandpistol

Tjek prisen på:

Navnet Twin Tide kommer fra de to dyser, der skyder vand samtidig. En original vandpistol med dobbelt så sjov, så at sige.

Denne vandpistol er f.eks. mindre end Floodinator. Den rummer ca. 1 liter. Det gør den selvfølgelig også lidt lettere, når den er fyldt, så for mindre børn er det måske lettere at håndtere. Twin Tide anbefales dog fra ca. 6 år.

Ligesom de andre Nerf-vandpistoler skyder denne pistol vandstrålerne afsted, når du udfører pumpebevægelsen på vandpistolen. Det er en nem og sikker måde at skyde vand på.

Der er faktisk et rigtig godt tryk i strålerne i denne lille vandpistol. Det er virkelig tilfredsstillende at se to separate jetfly gå af på samme tid. Twin Tide er faktisk ret let at sigte, især på lidt kortere afstande.

Hvis du ønsker en lidt mindre og billigere model, er Nerf Super Soaker Twin Tide et fremragende valg. Det er mere end rigeligt til at suge både forældre og irriterende søskende.


Nerf Super Soaker Fortnite TS-R

Nerf Super Soaker Fortnite TS-R Water Blaster

Tjek prisen på:

Nerf har udviklet en serie vandpistoler, der efterligner våben fra spillet Fortnite. Vi har prøvet et par stykker af dem, og denne er efter vores mening den bedste af dem. Deres Super Soaker Fortnite TS-R er, som du måske kan forestille dig, en model af spillets sjældne taktiske haglgevær.

Denne vandpistol kan indeholde ca. 1 liter vand. Det smarte er, at den holder utrolig længe, idet der kan affyres over 40 pumpeskud vand, før det er tid til at fylde op igen. Det gør den til en fantastisk vandpistol til at løbe rundt i haven og lave vandkamp med vennerne. Eller som snigskyttegevær.

Super Soaker Fortnite TS-R er dog ikke den bedste med hensyn til strålens længde. Den har et rimeligt tryk, men det er ikke dens vigtigste egenskab. Det er primært en vandpistol, der er egnet til brug på kortere afstande.

På siden af vandpistolen er Fortnite-designet skrevet i selve plastikkanonen. Det ville måske have været ønskeligt med et lidt tydeligere logo, som nogle af de andre modeller har, for dem, der kan lide spillet Fortnite. Samtidig er selve pistolens form fantastisk, og det er en stor og robust model, vi taler om.

Med hensyn til funktion er denne variant klart den bedste af alle Fortnite-vandpistoler. Hvis du er på udkig efter en, er Nerf Super Soaker Fortnite TS-R det, du skal have!


Nerf Super Soaker Fortnite Water Blaster Pump SG

Nerf Super Soaker Fortnite Water Blaster Pump SG

Tjek prisen på:

Dette er en ret flot designet vandpistol, der efterligner en Pump Shotgun fra Fortnite. Desværre er det ikke den bedste vandpistol rent funktionelt, selv om vi godt kan lide dens udseende.

Det er en ret lille vandpistol. Det store problem er ifølge os kapaciteten. Blaster Pump SG kan kun rumme et sted under en halv liter vand. Det giver dig tid til at pumpe 10 skud eller mindre, før du skal fylde op igen.

Selve rækkevidden er okay, selv om den er designet til at blive brugt på ret tæt hold. Jetstrålerne affyres ligesom på Nerf Super Soakers andre vandpistoler ved hjælp af en pumpebevægelse.

For at gøre det kort, er dette en lille vandpistol med et ret sjovt udseende. Nerf Super Soaker Fortnite Water Blaster Pump SG er nok mest en gadget for dem, der virkelig kan lide Fortnite, men langt fra den bedste vandpistol, vi har prøvet.


Nerf Super Soaker Soakzooka

Nerf Super Soaker Soakzooka

Tjek prisen på:

Her er en ret kraftig vandpistol. Den er stor og lidt besværlig at holde, men den har en rummelig tank og skyder en dejlig bred strøm af vand, perfekt til vandangreb på intetanende modstandere.

Soakzooka kan rumme ca. 1,6 liter vand, hvilket naturligvis gør den ret tung, når den er opladet. Det kræver også et solidt tohåndsgreb at bruge den. Den ene hånd holder hele apparatet, mens den anden hånd pumper vandet ud. Små børn vil sandsynligvis have svært ved at håndtere denne pistol og vil ikke kunne bruge den ret længe. Den er bedre egnet til børn over 10 år eller voksne, der har brug for en vandpistol til selvforsvar.

De er en fantastisk vandpistol, og vi kan virkelig godt lide den brede vandstråle. Du kan gøre nogen rigtig våde med Soakzooka. Hvis du vil have en lidt større version til at skifte med, er dette en mulighed, men vores mening er, at den bliver lidt for besværlig at bruge i længere tid. Selv en voksen vil nemt blive træt i armene af denne.

Hvis du leder efter en lidt større vandpistol, der pumper meget vand ud med et godt tryk, er Nerf Super Soaker Soakzooka en god mulighed. Men vi anbefaler primært at have den som en ekstra mulighed, som du kan tage ud lejlighedsvis, da den er for svær at bruge i længere tid.


Wazooka

Wazooka Vattenpistol PET

Tjek prisen på:

En meget billig, men stadig sjov vandpistol. Det unikke ved Wazooka er, at den ikke har sin egen tank, men kan tilsluttes almindelige PET-flasker. Et sjovt twist, som også giver dig mulighed for selv at vælge størrelsen på flasken. For små børn er en almindelig 50 cl sodavandsflaske nok lige tilpas, mens større børn kan fylde større blade.

Wazooka affyres ved at trække håndtaget mod dig i en pumpende bevægelse. Det er et overraskende effektivt system, og det kan sprøjte op til 10 meter. For en så billig vandpistol leverer den virkelig varen.

Det eneste, vi undrer os over, er, hvor længe det vil vare. Det er et meget billigt og simpelt produkt, så du må forvente, at det ikke er den mest robuste enhed i verden. Men det er faktisk en rigtig god kvalitet til prisen, og det fungerer fint.

Hvis du vil have en rigtig billig, men meget sjov og unik vandpistol, kan vi faktisk anbefale Wazooka. Et sjovt alternativ til andre vandpistoler på markedet. De fås i flere forskellige farver. Hvorfor ikke købe et par af dem i forskellige farver, så kan du lave en holdsport ud af det.


Zuru Bunch O Balloons – Vandballoner med hurtig påfyldning

Zuru Bunch O Ballons

Tjek prisen på:

Dette er et virkelig smart produkt, der giver dig et helt sæt på over 100 vandballoner, der fyldes på bare et minut. Bunch O Balloons kræver adgang til en haveslange, som du kan tilslutte ballonbunkene til.

I en pakke får du 3 pakker med 35 vandballoner i hver i forskellige farver. Det smarte er, at du fylder dem op med vandslangen, og når ballonerne er fyldt op, falder de af og binder sig selv. Det ville tage op mod en time eller mere at fylde 100 balloner en efter en manuelt. Men med Bunch O Balloons kan du gøre det på et minut. Hold en spand eller kasse under og saml alle balloner op.

Der findes også et par forskellige anordninger til at kaste balloner, hvilket kan gøre det hele lettere. Især for børn, der kan have svært ved at holde og opsætte ballonerne ordentligt, kan en løfteraket være en sjov tilføjelse. Der findes nogle forskellige pakker med sådanne ekstra produkter, som du kan tjekke ud.

Da vandballoner kan føles lidt spildte og ikke så miljøvenlige, kan det være rart at vide, at disse balloner er fuldstændig biologisk nedbrydelige. Det er en vigtig detalje, som vi virkelig sætter pris på. Ballonernes forbindelsesstykker kan genbruges i plastbeholderen. Alt dette er vigtigt, da det er et produkt, der kun bruges ved en eller få enkelte lejligheder.

Vandballoner er barnligt sjove og appellerer virkelig til børn. Som voksen kan det føles lidt af en pligt, og det er ikke noget, man har lyst til at gøre hver dag. Men til individuelle lejligheder, måske en børnefest eller en særlig vandkriger-dag i løbet af de varmeste sommerdage, er Bunch O Balloons et rigtig sjovt produkt. Hvis du har en haveslange, er det faktisk noget, du virkelig bør prøve!


Hvem ejer mærkerne Nerf og Super Soaker?

Nerf og mange andre legetøjsmærker er ejet af den store amerikanske legetøjsvirksomhed Hasbro.