Bedste vinterhandsker til børn 2024: Luffer og vanter til vintersæsonen

Indlægget indeholder reklame via annoncelinks.

Om vinteren er det vigtigt at holde dine hænder varme og tørre. Børn elsker at lege i sneen, og deres fingre bliver let våde og kolde. Vi har undersøgt mange forskellige typer vanter, og her anbefaler vi vores favoritter blandt de bedste vanter til børn!

Røde vinterhandsker, der omfavner en snebold

Hvilke vanter til børn er bedst i test?

Vores favoritter er Didriksons Biggles. De fås som vanter i størrelser fra 0-8 år.

✅ God kvalitet til en lav pris

Didriksons Biggles Vanter

En anden meget flot vante er Reima Ote. Det er den mest populære model fra Reima, som altid laver vintertøj af meget høj kvalitet!

✅ Høj kvalitet og vandtæthed

Reima Ote vanter

Hvis du ønsker klassiske fingervanter, anbefaler vi enten Konges Sløjd Filla eller Name It vanter. De findes i forskellige varianter og er fremstillet af akryl eller uldmix.

✅ Klassiske fingerhandsker

Konges Sløjd Filla Handsker

Anmeldelser af 9 forskellige vanter til vinteren

Her er korte anmeldelser og oplysninger om 9 forskellige par vanter fra forskellige populære mærker.

Vanter er en af de beklædningsgenstande, som børn virkelig har brug for, når vinteren kommer. En anden type, som du helt sikkert har brug for, er en god vinterhue!

Konges Sløjd luffer

Konges Slojd Fleece Vanter

Tjek prisen på:

Konges Sløjd har et bredt udvalg af forskellige slags vanter og handsker til børn. Nogle af vores favoritter er deres vanter i fleecemateriale.

De er meget gode, bløde og behagelige og perfekte til hverdagsbrug. De fås hovedsageligt i størrelser mellem 12-18 måneder eller til børn mellem 5-8 år. Denne type handsker er dog ikke så velegnede til at lege med sne, da de ikke er vandtætte. Det er mere en vante til hverdag og ikke en vante til sport og leg.

Konges Sløjd Teddy Vantar Kalamata

En anden lignende, meget sød vintervante er deres Teddy vante. De har et tykt og fluffy ydre, der giver vanten et sødt udseende. Denne model har både lynlåse og velcroremme.

De sidder meget behageligt og kan justeres, så de passer til ethvert barns hænder.
Denne variant er heller ikke den bedste til intens leg i sneen, da sneen kan sætte sig fast i vanten, og de er ikke helt vandtætte.

Konges Sløjd Filla Fingervanter Maple Sugar

Til sidst skal vi løfte Konges Sløjd fingervanterne. Det er en enkel, men rigtig god vante, som kan købes i flere pakker til en god pris. De er holdbare og fremstillet af en blanding af uld og akryl. Meget behagelig, lige varm nok til efteråret eller milde vinterdage.


Didriksons Biggles vanter og handsker

Didriksons Biggles Vanter

Tjek prisen på:

Didriksons Biggles fås både som vanter og vinterhandsker. Deres vanter er perfekte til både store og små børn, mens handskerne er bedst egnet til børn fra ca. 5 år og opefter.

Didriksons Biggles er varme og foret med et meget behageligt, blødt teddyfor. Handskerne strammer om håndleddene og kan justeres, så de passer til barnet uanset armstørrelse. Handskerne har et spænde, der kan strammes, hvis de skal sidde strammere.

Didriksons Biggles er utroligt populære og nok et af de bedste valg, når det gælder handsker til børn lige nu. De sidder godt fast og er vandafvisende. Handskerne er nemme at tage på, og de sidder rigtig godt på hænderne uden at glide af. De kan trækkes højt op for at holde dem tæt om armene.

Hvis du er i tvivl om, hvilke handsker du skal købe denne vinter, er Didriksons Biggles altid et sikkert valg. Helt klart blandt de bedste børnevanter på markedet, og de fås også til en ok pris!


Didriksons Biggles Zip Vanter

Didriksons Biggles Zip Vanter

Tjek prisen på:

Disse vanter er rigtig gode til små børn og fås i størrelser fra 0-6 år. De er varmt forede og forseglet mod både vind og vand. En af de store fordele er den gode pasform, som sidder godt på små hænder og er nem at få af og på.

På siden af handskerne er der en lynlås, som gør det ekstra nemt at tage handskerne på barnets hænder. De holdes ekstra sikkert på plads med velcrobånd hele vejen rundt.

Vanterne har et varmt og blødt polyester- eller fleecefor. De er fremragende til brug hele vinteren. En anden god detalje ved Biggles Zip er spændet, der kan bruges til at fastgøre vanterne til barnets jakke eller overall, så de ikke bliver væk.

Dette er en meget gennemtænkt og veldesignet vante. Hvis du ønsker vanter til et lille barn til vinteren, er Didriksons Biggles Zip et af vores absolutte favoritvalg!


Reima Ote vanter

Reima Ote vanter

Tjek prisen på:

Reima Ote er et par meget holdbare og varme vanter til børn. Denne model har faktisk eksisteret siden 1995 og har været meget populær blandt småbørnsforældre i hele Norden.

De fås i mange smarte farver og er helt vandtætte. De har også en meget god åndbarhed takket være den særlige Hipora-membran på indersiden. Det er en type foring, der er funktionel, vandtæt og har en god åndbarhed. Teknologien er udviklet af den sydkoreanske virksomhed Kolon Industries.

Overfladen på Reimatec Ote er behandlet med den skånsomme BIONIC-FINISH®ECO, som er en imprægnering uden giftstoffer, der gør overfladen vandtæt og smudsafvisende.

Foret i handskerne er varmt og meget blødt fleece. Vanterne går højt op og kan trækkes over jakken, og de lukkes let med et spænde for at sikre perfekt pasform.

Disse vanter er blandt de allerbedste, som vi har set på, hvis vi sammenligner deres kvaliteter. De er utroligt holdbare med over 80.000 på Martindale-skalaen og har en exceptionel åndbarhed. De kan tåle temperaturer helt ned til -30 grader Celsius og har en vandsøjle på over 10.000 mm!

Der er mange gode grunde til, at Reima Ote har været så populær i så mange år. Disse vanter er blandt de absolut bedste vanter til børn, du kan købe denne vinter!


Nordbjørn Snowpro Vanter

Nordbjørn Snowpro Vanter

Tjek prisen på:

Et par vanter fra Nordbjørn til en utrolig overkommelig pris. De er vandtætte takket være et særligt mellemlag, som er perfekt til at lege i sneen.

Vanterne er foret med polyester og holder dig godt varm. Materialet på ydersiden består af polyamid, og på håndfladerne er der et gummiagtigt PU-materiale. Dette giver handskerne et godt greb og en forstærkning, der gør dem holdbare og holder snavs ude.

Omkring håndleddene er handskerne let elastiske, hvilket gør dem behagelige at have på og nemme at tage på.

Blandt de billige handsker til børn er Nordbjørn Snowpro vores favorit. En enkel vante med alle de funktioner, du kan forvente af et par gode vinterhandsker.


Nordbjørn Stöten handske

Nordbjørn Stöten handske

Tjek prisen på:

Et par lækre vinterhandsker til børn fra Nordbjørn. De er vandtætte og meget behagelige at have på, når du spiller i vådt og koldt vejr.

De er ikke supervarme, så det er ikke de bedste handsker, når det er rigtig koldt udenfor. Nordbjørn Stöten er bedst egnet som hverdagshandsker til lidt ældre børn fra ca. 7-12 år, til at have på i skole osv.

Disse handsker er lavet udelukkende af polyester med et PU-lag på forsiden for bedre greb. De er et par meget alsidige handsker at have på, og de fungerer godt til både sport og alle former for vinterlege.

Som sædvanlig når det kommer til Nordbjørn, er det også et prisvenligt produkt. Hvis du vil have et par vandtætte handsker til børn i skolealderen, er Nordbjørn Stöten et rigtig godt valg.


Helly Hansen Swift HT 2.0 skihandsker og Swift vanter

Helly Hansen JR Swift Ht 2.0 Vanter

Tjek prisen på:

Disse handsker fra Helly Hansen er virkelig af høj kvalitet, og det er virkelig et kvalitetsmærke, når det gælder varmt og praktisk vintertøj.

Helly Hansen Swift HT 2.0 har en ekstremt høj vandtæthed og et meget lækkert og varmt fleecefor. Handskerne lukkes nemt med velcro og sidder fantastisk godt på hånden.

På handskernes håndflade er der en ekstra forstærkning, som beskytter hænderne og giver et ekstra godt greb.

Helly Hansen Swift HT Jr 2.0 fås både som handsker og vanter. Begge er fremstillet af samme kvalitetsmateriale og er af meget høj kvalitet.

Hvis dit barn kan lide at være meget udenfor om vinteren og deltager i vinteraktiviteter, er disse handsker perfekte. De kan bruges til at spille, stå på ski, skøjte og meget mere. Hvis du vil have et par kvalitetshandsker, og det passer ind i dit budget, så er Helly Hansen Swift HT et godt valg!


Reima Uusio 2-i-1 Vante

Reima Uusio 2-i-1 Vante

Tjek prisen på:

Disse vanter skiller sig ud fra de andre, fordi de er to vanter i én. Den inderste vante er quiltet og fungerer som et varmende inderfor om vinteren. Den ydre skal giver effektiv beskyttelse mod vand, snavs og vind. Med den ydre skal på er vanterne vandtætte med en vandsøjle på 8.000 mm.

Vanterne er meget behagelige og bløde at have på. Manchetterne omkring håndleddene er elastiske og lavet af et blødt ribbet materiale. Desuden er foringen luftig og har en rigtig god åndbarhed på over 7000 g/m2/24h, hvilket er i topklasse for denne type handsker.

Vanterne er lidt dyrere end mange andre modeller, vi har kigget på, men kan samtidig bruges både det meste af efteråret og vinteren, da det er en 2-i-1-løsning.

Reima Uusio 2-in-1 fås i flere farver og er et par flotte og unikke vanter, som vi godt kan lide.


Kuling Tallinn Vanter

Kuling Tallinn Vanter

Tjek prisen på:

Disse vanter fra Kuling fås i flere flotte modeller, der også passer til mærkets øvrige udvalg af smart vintertøj.

Kuling Tallinn har ribstrikkede manchetter, der gør den blød og behagelig omkring håndleddene. De er meget elastiske, hvilket gør det nemt at få vanterne af og på, samtidig med at de holder dem godt fast mod sneen.

Vanterne er vandtætte til 15.000 mm og holder vinden ude. De har en rimelig god åndbarhed og er behagelige at spille med, selv i længere tid. Handskernes overflade er behandlet med PFC-fri BIONIC-FINISH®ECO, som giver en skånsom og effektiv beskyttelse mod vand og snavs.

Kuling Tallinn er en stilfuld og unik vante, som er populær at købe sammen med en matchende hue!


Luffer eller handsker til børn – hvad er bedst?

Når det drejer sig om vanter til børn om vinteren, er der primært to varianter at vælge imellem:

  • Luffer
  • Vinterhandsker

Sådan tænker vi:

Luffer er altid bedst til små børn. Børn fra 0 til mindst ca. 4 år bør man købe vanter til. Især hvis de skal bruges i børnehaven. Det er meget nemmere at få dit barns luffer på, og du behøver ikke at pille med dine fingre. Handsker er også ofte lidt strammere i pasformen, så det er endnu sværere at få dem på.

En anden fordel ved vanter er, at de ofte holder dig varmere. Når dine fingre er sammen, hjælper de med at holde hinanden varme. Handsker kan nogle gange føles lidt koldere at have på.

Handsker kan være bedst, hvis barnet er stort nok til selv at tage handskerne på. Børn på 7 år og derover foretrækker ofte handsker, da de er nemmere at lege med og måske ser lidt mindre “barnlige” ud.


Her finder du flere tekster om børnetøj!