Bedste vinterjakke til børn 2023: Varme børnejakker bedst i test

Indlægget indeholder reklame via annoncelinks.

Når vinteren kommer over os, er det klogt at have det rigtige tøj klar. Børn har brug for varmt overtøj, og det mest almindelige valg er enten en flyverdragt eller en dejlig vinterjakke med et par overtræksbukser. Her anbefaler vi nogle af de bedste vinterjakker til børn i forskellige prisklasser!

Børn udendørs om vinteren med gul vinterjakke

Hvilken vinterjakke til børn er bedst i test?

En af vores absolutte favoritter er Didriksons Lun Winter Jacket. Den er rimeligt prissat, meget stilfuld og holder dig varm. En perfekt jakke til alle slags vejrforhold, som du kan have på hele vinteren!

Vores foretrukne premium jakker er Wheat Vinterjakker. Deres jakker i “Tech”-serien (Elda Tech, Mathilde Tech, osv.) er af utrolig høj kvalitet!

Sidst, men ikke mindst, skal vi anbefale de smukkeste vinterjakker til børn ifølge os: Konges Sløjd Nuka Jakke. Kun få mærker har så meget sans for stil som Konges, og dette er en varm og funktionel, utrolig stilfuld børnejakke, som vi varmt kan anbefale.

Her finder du tips om de forskellige typer vintertøj, som børn har brug for!

Anmeldelser af 11 forskellige varme jakker til børn

Her får du et nærmere kig på alle de vinterjakker til børn, som vi har fundet frem til denne vinter!

Didriksons Lun vinterjakke

Didriksons Lun vinterjakke

Tjek prisen på:

Dette er en meget lækker kvalitetsjakke fra det populære svenske mærke Didriksons. Det er en varm foret jakke af virkelig høj kvalitet med mange flotte og veludformede detaljer. Vi er meget glade for Didriksons Lun’s look, de bruger unikke farvekombinationer og har gjort et rigtig godt stykke arbejde med disse stilfulde vinterjakker!

Jakken er funktionel og har mange rigtig gode egenskaber, som man har brug for om vinteren. Den er varm og polstret samt både vand- og vindtæt. Sømmene rundt om jakken er tapede og helt forseglede. Desuden har materialet en meget god åndingsfunktion, hvilket gør det behageligt at have på under leg og sjov om vinteren.

Didrikson-jakken har naturligvis også praktiske funktioner som f.eks. reflekser, aftagelig hætte og lommer, der kan lukkes med lynlås. Der er endda et navneskilt indeni, så du nemt kan mærke jakken med dit barns navn.

En meget praktisk egenskab, der er fælles for Didrikson børnetøj, er, at det kan forlænges. Jakken har en såkaldt “Extend Size”-funktion, så du kan åbne et par sømme op og trække ærmerne ud. Jakken bliver så op til en størrelse større. Det er en rigtig god idé, da du så kan bruge jakken en eller to sæsoner længere end normalt!

Efter vores mening er Didriksons Lun vinterjakke på mange måder den perfekte børnejakke til vinteren. Det er ikke for dyrt, det er stilfuldt og frem for alt er det utroligt varmt og funktionelt. Den er slidstærk, og takket være dens udvidelsesmuligheder er denne jakke en investering, der vil holde i mange år fremover. En af de absolut bedste vinterjakker til børn lige nu!


Wheat vinterjakker

Wheat vinterjakke Elda Tech

Tjek prisen på:

Wheat er et kvalitetsmærke, hvilket er tydeligt, når vi kigger på deres vinterjakker. Det er en meget holdbar jakke, der er lavet til at holde i lang tid, selv under intensivt spil om vinteren.

Jakken er vandtæt op til 10 000 mm. Desuden er materialet meget godt til at afgive varme og fugt, så barnet ikke bliver svedigt indeni.

Wheat’s vinterjakker er udstyret med mange praktiske detaljer, f.eks:

 • Synlige reflektorer
 • Tætte tapede sømme
 • Miljøvenlig belægning for at holde vand og snavs ude

Hele jakken er Oeko-Tex-certificeret og fremstillet af genbrugspolyestermateriale. Designet er stilfuldt, og der er en række forskellige stilarter at vælge imellem. Vi kan godt lide “Tech-serien” fra Wheat med jakkerne. De omfatter:

 • Elda Tech – Smuk funktionel model med mønster
 • Sascha Tech – Ensfarvet stilfuld model
 • Mathilde Tech – Mønstret, blødt foret med faux fur hætte
 • Johan Tech – Ensfarvet med praktiske lommer

Mange af Wheat vinterjakkerne fås i størrelser fra ca. 3 år og op til 12 år. Det er en luksusjakke, så prisen vil være tilsvarende. Men når du køber en Wheat-jakke, ved du også, at du får en holdbar og høj kvalitet. Absolut anbefalelsesværdigt!


Konges Sløjd Nuka Jakke

Konges Sløjd Nuka Jakke Aisuru

Tjek prisen på:

Konges Sløjd er blevet et stadig mere populært mærke i den seneste tid. De skiller sig ud fra mængden, når det gælder design. Det ser vi også når det gælder vinterjakker, og deres Nuka-serie har en række utrolig smukke vinterjakker til børn.

Jakkerne findes i mange varianter, både mønstrede og ensfarvede i lyse og mørke farver. Ud over udseendet har disse jakker også mange funktionelle fordele.

Det er en varm og isoleret, vindtæt jakke med Thermolite-fyld. Overfladen er behandlet, hvilket gør den vandafvisende og nem at holde ren. Foret i jakken er luftigt, og materialet ånder godt og holder temperaturen indeni på et fornuftigt niveau.

Jakken fås i mange størrelser og passer til børn fra ca. 18 måneder og op til ca. 10 år. Andre smarte funktioner i jakken omfatter en aftagelig hætte, praktiske knapper til at lukke lommerne og et meget let materiale, der gør jakken meget let at have på.

Vi elsker Konges Sløjd, og det er virkelig sjovt at se, hvordan de skaber nye fantastiske produkter hvert år! Nuka-jakken er både prisbillig og af høj kvalitet kombineret med et af de mest stilfulde designs til børn lige nu!


Name It Vinterjakke

Name It Vinterjakke

Tjek prisen på:

Dette er en meget prisvenlig vinterjakke fra det populære Name It-mærke. Nogle af modellerne fås kun i størrelser til små børn, men nogle varianter fås til børn op til ca. 12 år.

Jakkerne er perfekte til hverdagsbrug om vinteren. De er dog ikke helt vandtætte, men har en vandsøjle på 3000-5000 mm. Det er mere end nok til de fleste vejrforhold, men ved mere intens leg i sneen kan det blive lidt vådt.

Ellers er disse jakker meget funktionelle og udstyret med gode lommer, hætte og lynlås med vindbeskyttelse. De er prydet med reflektorer og behandlet med miljøvenlig Bionic Eco Finish.

Det, der adskiller Name It’s vinterjakker fra de dyrere modeller, er primært deres holdbarhed og vandtæthed. Det er en meget stilfuld og flot børnejakke, men den er måske ikke egnet til de vildeste lege.

Ellers giver vi tommelfingeren opad for denne mulighed, som er tilgængelig for alle til en rigtig god pris!


Lindberg Anorak vinterjakke

Lindberg Anorak vinterjakke

Tjek prisen på:

Dette er en meget let og fleksibel vinterjakke fra Lindberg, som er fantastisk til børn, der elsker at lege ude i sneen, på kælkebakken osv.

Lindberg Anorak er meget mere fleksibel end mange andre vinterjakker takket være det let elastiske materiale. Den er lavet af polyester med fem procent elastan, hvilket ses i det elastiske stof. Den føles let og behagelig at have på, når du løber op og ned ad pisterne eller leger og bevæger dig rundt på skolegården.

Samtidig er jakken varm og behagelig med et nylonfor. Den er også vandtæt med en vandsøjle på hele 15.000 mm, hvilket gør den til en perfekt jakke til al slags vejr hele vinteren. Jakken er imprægneret med den såkaldte Rudolf Bionic Eco Finish, en økologisk behandling, der er fri for fluorkarboner og skadelige kemikalier.

Jakken bæres over hovedet, men kan åbnes med to lynlåse, så den er nem at tage af og på. Den har en stor lomme på maven og et væld af andre smarte funktioner som f.eks. reflekser og en aftagelig hætte.

Hvis dit barn er aktivt og holder af at bevæge sig eller dyrke vintersport, er dette en fænomenal vinterjakke. Lindberg Anorak er en af de mest komfortable jakker, samtidig med at den er rigtig varm og har rigtig gode isolerende egenskaber. En super anbefaling af denne jakke, helt sikkert!


Nordbjørn Avalanche Jakke

Nordbjørn Avalanche Jakke

Tjek prisen på:

Meget prisvenlig jakke fra Nordbjørn, med god funktion og flot design. Perfekt jakke til hverdag i vintermånederne.

Nordbjørn Avalanche er vandtæt op til 10 000 mm, hvilket er fremragende, da den fungerer godt i de fleste vejrforhold. Jakken går ret lavt og dækker hofterne, hvilket gør den god til at holde dig varm. Derudover har den mange gode og praktiske funktioner som f.eks:

 • Både lynlås og knapper for at holde den tæt.
 • Rummelige lommer på forsiden.
 • Reflekser langs arme og skuldre.
 • Aftagelig hætte.

Det, man skal huske på ved denne jakke, er, at den kan føles ret lille i størrelsen. Med et ekstra lag tøj indenunder kan den nemt blive lidt stram, så det kan være klogt at købe en størrelse større. Det er heller ikke den mest bevægelige jakke, og hvis den er stram, kan den føles stiv at bevæge sig i.

Uanset hvad, er Nordbjørn Avalanche måske den mest prisvenlige vinterjakke til børn, som vi har kigget på. Det er en god hverdagsjakke til at have på til skole og lignende. Hvis du ønsker noget lidt billigere, kan vi helt sikkert anbefale det!


Didriksons Digory Dynejakke

Didriksons Digory Dynejakke

Tjek prisen på:

Dette er en meget let og fluffy jakke fra Didriksons. Selv om den føles ret tynd, har den meget gode isolerende egenskaber og holder dig uventet godt varm.

Didriksons Digory er vandafvisende, men ikke helt vandtæt. Det fungerer fint om vinteren, selv når det sner, men hvis det er mildt vejr og regner, er det ikke den bedste løsning. En foret regnjakke ville f.eks. være at foretrække.

Jakken er meget stilfuld og meget behagelig at have på. Den har mange praktiske funktioner som f.eks. lommer på siderne, godt fleecefor og reflekterende detaljer på ryggen. Hætten er varm og behagelig med kunstpels og er aftagelig.

Andre positive detaljer, der er værd at nævne, er, at det polyestermateriale, der bruges til at producere jakken, er genbrugt. Farven på foringen kommer fra den såkaldte “Solution Dye”-teknologi, som er en miljøvenlig metode til farvning af syntetiske materialer.

Didriksons Digory er en meget populær skijakke, der fås i mange flotte farver. Den fås i størrelser, der passer fra nyfødt til ca. 10 år. Vi mener, at det er bedst for børn i skolealderen.


Reima MutkaVinterjakke

Reima Mutka

Tjek prisen på:

Dette er en parkajakke i små størrelser, perfekt til børn fra ca. 1-5 år. Det er en komfortabel og meget stilfuld jakke af virkelig høj kvalitet. Finske Reimatec er kendt for deres varme og holdbare vintertøj til børn, og dette er en af deres mange gode vinterjakker.

Jakken er vandtæt og holder utrolig godt på varmen. Den er velegnet til kolde vinterdage og kan holde dit barn varmt i temperaturer ned til minus 30 grader Celsius. Alle sømme på jakken er helt vandtætte, og jakken er belagt med BIONIC-FINISH®ECO.

De forreste lommer er store og rummelige og har plads til vanter og andet tilbehør. Jakken kan justeres i taljen, så den passer til barnets krop, samt ved manchetterne.

Andre fordele ved Reima Mutka er, at materialet er rimeligt elastisk, hvilket gør det let at bevæge sig rundt i det. Den har også en god åndbarhed, og materialet bliver ikke fugtigt og svedigt på indersiden.

Alt i alt er Reima Mutka en utrolig lækker børnejakke til de små. Hvis du bor langt mod nord og har brug for noget rigtig varmt, er dette en god mulighed.


Reima Moomin Lykta Vinterjakke

Reima Moomin Lykta Vinterjakke

Tjek prisen på:

En utrolig sød og lunt vinterjakke til små børn op til ca. 5 år. Motivet til jakken er eventyrlandskaberne fra Mumintroldenes verden. En vinterjakke til børn fra Reima, som både er varm og meget sød.

Det er en dunjakke, der er varm og luftig i foret med 60 % dun og 40 % fjer. Resten af jakkens materiale er polyester med polyurethanlaminering.

Jakken er velegnet om vinteren fra ca. 0 grader ned til -20 °C. Til denne jakke har Reimatec brugt mange materialer af utrolig høj kvalitet:

 • Det ydre materiale er behandlet med BIONIC-FINISH®ECO.
 • Fellex®-isolering i foringen, som også er Bluesign®-godkendt.
 • Ægte illustrationer fra Mumin-historierne.

Jakken holder tæt og har elastiske manchetter for at forhindre kold luft i at trænge ind. Jakken har også lommer med lynlås i siderne og en aftagelig hætte.

Alt i alt er Reima Moomin Lykta måske en af de allerbedste vinterjakker til små børn. Den føles utrolig let og luftig at have på, men den isolerer og holder fremragende på varmen, selv når vinden blæser koldt. Simpelthen en fantastisk jakke til små Muminmænd!


Nordbjørn Minilanche Vinterjakke

Nordbjørn Minilanche Vinterjakke

Tjek prisen på:

Denne jakke fra Nordbjørn er meget billig og har et super lækkert mønster og findes i flere forskellige farver. Det er en rimelig tynd jakke, men den er stadig varm og velegnet til vinterbrug med det rigtige tøj under.

Jakken er lidt kortere, hvilket har både fordele og ulemper. Det giver en lidt bedre bevægelighed for ben og hofter, men samtidig holder det lidt mindre på varmen. Den kan suppleres med et par gode overalls for at få et komplet vinteroutfit.

Nordbjørn Minilanche har en rimelig god vandtæthed til brug i det meste af vinteren, selv om den ikke kan tåle for meget vand. Den er foret med fleece og holder vind og kulde ude, hvilket er klart godkendt.

Jakken har gode standardfunktioner som f.eks. lommer foran og en hætte, der beskytter mod vind og sne.

Jakken er meget sød og med prisen in mente er det et rigtig godt produkt. Hvis du ikke ønsker at bruge flere penge end absolut nødvendigt, så er Nordbjørn Minilanche et helt ok valg!


Her finder du flere tips om vintertøj!