Om os

Dette websted drives af et netværk af børnefamilier. Vi har alle børn i forskellige aldre, og vi har forskellige oplevelser med at være forælder. Ideen om at starte et websted opstod, da vi opdagede, at vi gennem årene har fået en masse viden sammen om, hvordan det er at være forælder.

Når vi får børn, opstår der ofte rigtig mange spørgsmål. Vi bliver let bekymrede og spekulerer på, om vi gør det rigtige, hvad barnet har brug for, og hvilke ting vi skal købe til vores børn. Derfor tror vi på, at vores tips og råd kan være nyttige for dig, der er ny som forælder.

I nogle af vores artikler anbefaler vi forskellige produkter. Vi udvælger produkter på flere forskellige måder og forsøger at finde de bedste sorter. Vi ser på pris, funktion, holdbarhed, miljøvenlighed og bekvemmelighed.

Vi tager udgangspunkt i vores egne oplevelser, så godt vi kan, og anbefaler de produkter, vi selv har brugt. I tilfælde, hvor vi ikke har haft tid til at prøve alle produkterne, gør vi vores bedste for at finde god information om produkterne online. Vi foretager grundig research, hvor vi går igennem oplysninger om produktet, materialet, ser på andre anmeldelser og forsøger på en objektiv måde at finde de bedste produkter i hver kategori.

I nogle tilfælde får vi betalt af den butik, der sælger produktet, hvis du handler via et af vores links. Vi har dog meget frihed til at vælge præcis, hvilke produkter vi vil anbefale. Vi vil kun anbefale produkter, som vi selv kan lide eller tror på.

Vi håber, at du finder oplysningerne på vores websted nyttige. Hvis du har spørgsmål eller ønsker at kommentere noget, kan du sende os en e-mail. Du finder vores adresse på vores kontaktside.

Tak fordi du besøger Børnebloggen!